Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 00:38 - Еврейската община в деспотично общество
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.01.2017 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Ционистки Протоколи-3 

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

image


Първата световна война в Германия почти всички адвокати и лекари са били евреи, а болниците - също техни.

image


Стига се до такава аномалия, че германецът, завършил право и медицина, не може да практикува професията в собствената си страна.

image

В момента в САЩ И БЪЛГАРИЯ съюзът на юристите, а и този на лекарите И ЗЪБОЛЕКАРИ напълно се управляват от ционистите. 

image
      
ВАКСИНИТЕ НЕ СА ВРЕДНИ,  ДАЖЕ СА ПОЛЕЗНИ,...ЗА НАМАЛЯНЕ/РЕГУЛИРАНЕ  ПОПУЛАЦИЯТА НА ГОИТЕ.


Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. Х. Методи за масово отравяне на гоите: 

image


1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.Лекарите да използват също живак.

image

2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои. 


3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.                         image                 
Явните или тайни еврейски общини, които са разложили всички народи по света, са в действителност нашественици в нациите и държавите които са тяхна жертва.

image


Евреите са се постарали да придадат на своите общини обществено безопасен вид,но в действителност те са тайни организации,които упражняват деспотична власт в/у своите членове.Изтъкнатият евреин Яков Злександрович Брафман пише в книгата си "книга на кагала"" че евреинът като личност принадлежи изцяло на еврейската община.Той има по малко свободи от когото и да е било друг на света;положил е страшни клетви и е обещал да пази всички тайни на своето братство. И това казва автора се случва от18век. насам.

image

Евреинът не е свободен да си избере професия, а трябва да се подчини относно мястото и естеството,където ще я упражнява.Ако иска да се намеси в политическа партия или религиозна дейност е длъжен да поиска разрешение. Тайната организация на садукеите, която според евр.схващане подържаше духовенството,бе прогонена от храма след разрушаването му(както и на Йерусалим) от римляните през 70 - те г.пр.Хр. Фарисеите победиха садукеите и станаха лидери на световното еврейство.                      
Те законно отмениха духовенството като решиха ,че всеки еври е духовник сам на себе си. Въпреки това на левитите и на коханимите им се разреши да четат Тората и книгите на пророците. Но когато отсъства кохен или левит четенето може да се извърши от друг.Следователно съвременото еврейство е продължение на фарисейството ,което отрежда на равините на роля на духовници,а на деспотични лидери на разпръснатата по цял свят еврейска мафия. Равините ръководят общините си във всички направления.

Еврейската пропаганда представя равина като духовник за да създаде впечатлението,че той лидерът на еврейската мафия,е безобиден и заслужава почести,цветя, букети и венци,които правителствата дават в името на религиозната свобода. 

За еврите синагогата има три значения:

Първото означава "събиране", т.е. основна организационна клетка на евр. мафия.

Второто значение e "Голяма синагога" среща по къщи на една или повече синагоги ,наричащи се братства, според наредбите на таканота или на нелегалните от общините.
Архивите на явната община се намират там.

image

И накрая еврейството в своята цялост се нарича "синагога". Като деспотичен лидер на еврейската община равинът извършва обреди дава религ. нареждания, но и решава въпроси от политически военен и друг интерес. Съществуват и равини-левити специализирани в отвличания, тероризъм и революции, както Маркс и равина Акиба, който тайно организирал и водил третата голяма революция на еврите срещу Римската империя(130 г. пр.Хр.).Той направлявал въстанието като издигнал лозунга за свобода на народите живеещи под власта на Рим. След като революцията временно победила изклали много римски граждани подчинявайки се на наредбите на Бог си. Римският император Адриан, който познавал еврейската политика, а именно навика им да се преструват, че стават членове на обществото в което нахлуват, дал следната заповед на легионите си:"Дори да се закълнат че ще станат добри римски граждани и че обожават Зевс - избийте ги, ако не искате да завладеят и унищожат Рим с тайните и подли средства които употребяват". Акиба и други равини били разпънати на кръст,защото били виновни за избиването на стотици хиляди мъже жени и деца. Скоро след това Адриан бива отровен а неговият наследник Антоний Пий отменил законите му. По голямата част от талмуда е писана от Акиба, сатанинскят равин представил Талмуда като резюме на откровенията, дадени от израелският бог на Моше. Както твърдят фанатичните талмудисти, нищо по важно от това не е писано в Библията. Фарисеите или членовете на кагала, кехила планират проникването на еврите в различни политически партии от краина левица до крайна десница, а също така и във всички институции и организации на нацията в която са нахлули. Останалите евреи са длъжни да се подчинят.

image

Евреин може да получи нареждане да стане приятел с някой езичник,но преди това той дава клетва че ще го предаде ако ако висшите интереси на еврейската нация изискват това. Ако не го изпълни ще бъде отровен. Губернатори- Гои дали постове на евреи за благодарност им се нанасят вреди или биват унищожени. Наказанията от висшият съвет или от Бет Дина на евреите които разкриват тайни са следните: 

image


1.Всеки влизащ в редовете на еврейството евреин подписва в синагогата на която ще стане член,на 13 и 17 г. възраст бели листи,облигации и документи за дългове, които равинът може да попълни и използва срещу младежа. Всяка десета година всеки евреин трябва да подпише нови бели листа,облигации и дългове, и да повтори отново клетвите. Същевременно отрича всички клетви които е положил или ще положи пред някой езичник.По този начин когато еврейчето не изпълни заповедите на тайният мухамад (административен съд на братството) имуществото му се конфискува. Преследваният от сънародниците си, не може да се спаси с прехвърляне на имущество на роднини защото и те са подписали бели листи и облигации. Един негодуващ еври заявил"Тежко нещо е човек да е евреин!". 

image


2. При православното еврейство, еврейките биват задължавани да ходят в"киба" или ОБРЕДНА БАНЯ, АКО НЕ СТОРИ ТОВА НАКАЗАНИЕТО Е ДА НЕ ВЛИЗА В ПОЛОВИ ОТНОШЕНИЯ С МЪЖА СИ, ПОНЕЖЕ Е НЕЧИСТА.

image


Равините използват този факт да накажат някой непокорен евреин, като забранят на жена му да влиза в кибата. Когато непокорният еври има и любовници принуждават и тях да го отблъскват. 

image


3.При по маловажни случаи се налагат само големи глоби 

image


4. В случаи на постояно неподчинение или ако приеме съзнателно езическа религия, прокурорът на Бет Дин отсъжда смъртно наказание чрез отравяне.Тайният прокурор крепи власта си на тайна полиция, която следи дейноста на всеки еври. На нея бива предаван всеки които не се подчинява. Децата предават родителите си и родителите вършат същото с децата си, съпругите предават съпрузите си. 

image
            
Moses with Health CareTablets

Към Бет Дина във всяка община има лекари и зъболекари, едните прикриват престъплението като казват, че причината е инфаркт а другите се използват когато 
отравянето не е спешно

image

(изчакват да го заболи зъб).                                                                         image 

Всички тези мерки/Циганското Meшере има същата схема, и се командва от Бат Дина, като родствено племе/ са били достатъчна причина да пребъде еврейството през вековете,въпреки че е извършило толкова насилия против другите народи.  
            image     
Д-р Шарков -председател на Българския зъболекарски съюз автор на програмата за флуориране на водата в България и консултант на флуорната програма в Р. Македония-крипто еврей .            

www.youtube.com/watch                     
image
                                                               
Флуор Поредната конспирация 
                                    image                                                             Стоматолози и живак                       
image      
Obama Health Care & The Garden of Eden                                  

image               Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6970720
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031