Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2016 16:08 - България - подкрепя терора - снабдява джихадистите и Ислямска република с оръжие
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2007 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 05.03.2016 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ОЩЕ ЕДНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ
На 18 декември пуснах пост как България снабдява джихадистите и Ислямска република с оръжие. Постът и коментарите бяха заличени от профила ми - предполагам и заради едни снимки на това оръжие за експедиция от летище София, та затова на 29 декември пуснах нов пост "Оръжието, ИДИЛ и ... (Цензурата ли?)".
Сега капацитетът във въоръженията - сп. Jane"s Defence Weekly пусна статия с много снимков материал за пленено оръжие на ислямските фанатици в Сирия и анализ, че според идентификациите върху него то е предимно българско.
Давам отново онези заличени от "ювелирите" снимки от летище София с оръжието за експедиция от саудитска каргокомпания и линк към статията с една от снимките й:
www.facebook.com/grigor.lilov
image

image

Работникът в Сопот, доволно потрива ръце след взимането на заплата си в края на месеца... Дали има покой в душата му, знаейки, че там някъде лежат трупове и то много благодарение и на неговия труд...

image


image

image

Снимка SANA на 1 март показва кръга за RPG-7 ракетни гранатомети горната и долната част, с кръгла за SPG-9 безоткатен център пистолет. Маркировките на тур на SPG-9 показва, че е българска изработка GHEAT-9mA. Тандем бойната глава на PG-7T кръга горната и долната част са могли да бъдат направени в България или Русия. (SANA)


image


Според РИА Новости западните спецслужби имали задачата да осигуряват „проверени“ доставчици за Близкия Изток. Именно службите са отговаряли за преноса на оръжието, организацията на парични трансфери, транзита и доставката им в Близкия Изток, маскирани като смъртоносни "хуманитарни" стоки.

В началото на 2013 г. е доставена военна техника, произведена в България, Хърватия, Румъния и Украйна, доверява източникът на агенцията.

Той посочва, че от България са били внесени бронетранспортьори, стрелкови оръжия, гранатомети, патрони. Хърватия е осигурила артилерийски системи, а Румъния – танкове и стрелково оръжие. Украйна е въоръжила ислямските радикалисти с бойна техника за пехотата.

Въоръжението се осъществявало чрез фирми-еднодневки, специално създадени за изпълнението на една-две поръчки. В договорите като краен получател фигурирали други организации и страни.

image

Снимка освободена от SANA на 19 февруари показва 120 мм M62 хоросан бомби, направени в Югославия или близки държави.

image

Снимка SANA на 14 февруари (от горе до долу): 1 х RPG-22 Neto, 3 х RPG-26 Algen, и 3 х RPG-75 за еднократни ракетни установки -РПГ
.

image
Снимка SANA на 1 март метателни заряди за SPG-9 кръга и кутия на 7.62x54 мм трасиращи патрона с български ((10)) код на страната.

image
Снимка SANA на 19 февруари 2016 г. показва, метателни заряди за SPG-9 с български ((10)) код на страната.

Оръжия иззети в Сирия през тази година са били съставени предимно от материали произведени в България, фотографии, освободени от 
Сирийската държавна новинарска агенция (SANA).

Преобладаващите видове оръжия са 7.62x39 мм и 7.62x54 мм боеприпаси, кръгли за RPG-7 ракетни гранатомети и SPG-9 безоткатни пушки и хоросан бомби два 
калибъра 82 мм и 120 мм .

Повечето от RPG-7 и SPG-9 все още са били увити в найлон, което предполага, че идват от наскоро получени запаси.

Една снимка освободен от SANA на 1 март ясно показва една кутия от 7.62x54 мм трасиращи кръга, маркирани с номера 10, вътре двоен кръг: код на страната за България.

image


http://www.janes.com/

Българското правителство, освен че е участник в трафика на джихадисти с основна цел унищожаване на Европа, се занимава - по нареждане на Евреонала -  и с осигуряването на документи на така наречените "бежанци".
 
image

Джихадисти, които не знаят български, си купуват шофьорски книжки в България. И не само те - родители подаряват книжки на децата за рождения им ден. Цените са различни - от 1000 до 3000 лева, в зависимост от това дали си купуваш само теория или практика, или и двете заедно.

image

В страната годишно се купуват около 40 000 книжки. Това е държавна организирана престъпна група, е мнението на Митко Трайков, собственик на автошкола в Стара Загора.
1200 лв. - това е сумата, необходима да зарадваш детето си за 18-ия му рожден ден и да му купиш книжка.

image

Предполагаемият терорист самоубиец на летището в Бургас и фалшивата му шофьорска книжка, показана от телевизия Ей Би Си.


image
 
Фалшива шофьорска книжка издадена в България на собственик на фирма за кулокранове.

image
         
Bike Accident with Camel. Kолоездене в Арабските страни без познаване на пътните знаци

image


image
   
              Vladimir Putin Running Over Nemtsov

image
image

George Bush Crashes Airplane pay his drive license in Bulgaria


image
               Minimalist Car and Skeleton Driver

image

Обикновен комунизъм. Или ционизъм? Двете са тъждествени, както е и с фашизма, нацизма, расизма… Всички те имат едни и същи фарисейски, равински корени.



image

 Туземните ни управници – жалки кукли на конци, смятащи се за „държавници“ и „политици“, „преди всичко са комунисти, а след това – българи.“

В света има една мафия и тя е еврейската а бившата ДС която още съществува е едно от нейните пипала. Под неин контрол са бивши куки, проституция, телефонни измами, държавни служители(данъчни, общинари, контролни органи, администрация в полицията) както и групите от всички изредени, които след работно време са потребители и се насочват към по-големите комунистически обекти за услуги. България е еврейска държава,... партии под еврейски контрол, еврейски общини, съдилища, прокуратура, пенсионни фондове, застрахователни дружества, всички монополни фирми са под контрола на еврейскта мафия. Единствено редовия състав в полиция, армия и отчасти в охранителни фирми е все още български, но предстоящата им замяна с възпитаници от Израел ще е края на Българската държава и на останалите около 500 000 българи с чиста кръв. 

У нас израелският посланик е невидимият кукловод на властта. А професионалните убийци от Моссад вилнеят навсякъде и разполагат с живота на нашенци. Вече никой не може да бъде сигурен, дали по каприза на марксист-ционистите няма да го стигне дългата ръка на Кидон.

На ниска нива всред гоите в България, по точно при тези групи за пазарене,... в които влизат всички партийни агитки, голяма част от държавни служители, 80% от българските пенсионери(подлъгани и от мизерия да си продават душите за материални изгоди) и много млади българи (които се уреждат за лесно вземане на дипломи за висше образование а след това доживотно би трябвало да останат верни на роидната пчелна система) се въвежда от години еврейският кошерен легион наречен кибуцизъм. Какви са целите на кибуцизма? Например в Израел,...  да продължи своите марксистки икономически политики и да предотвратява тенденциите към свободно предприемачество. [Факт, но донякъде – земята е на държавата, най-големите работодатели са профсъюзите – Хистадрутът.[ההסתדרות הכללית של העובדים בארץ ישראל‎ – Всеобща организация на работниците в земята на Израел.]]. За 
България целите на болшевишката еврейска мафия са други - унищожаване на дребния и среден бизнес и обедняване на средната класа. С информация от от банки за теглене на пари, база данни от полиция и държавни учреждения, от НАП за касови апарати и подслушване на "ебектите" плюс единна компютърна система, така се извършват, телефонните измами, й обири и кражби, й контрол над оборотите на гоите на ниво минимум колкото да се покриват кредити към банки и т.н.... 

„Израелската система на кибуците“ – както посочва Джак Бърнстейн, – „е марксистка идея, пренесена в Израел от ашкеназките евреи, които имигрираха от Полша и Русия. Тези евреи са част от онази еврейска шайка, известна като БОЛШЕВИКИ. Преди 1917-а те бяха силата, която постави основите на Болшевишката революция от 1917 година и даде началото на комунизма…

Преди 1967 г. повечето работа в кибуците беше извършвана от евреи. Но след войната от 1967 г. тази работа взеха да вършат араби с много ниски заплати, и доброволци от чужбина. Членовете на кибуците (всички евреи) си поделят всички неща по равно. Те получават облекло, храна и малки суми – джобни пари. Цялата печалба от предприятието отива по сметката на кибуца за бъдещо използване. ВСИЧКИ ТЕЗИ КИБУЦИ СА ЗАЧИСЛЕНИ В НЯКОЯ ОТ ИЗРАЕЛСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ, които варират от СОЦИАЛИСТИ ДО ТВЪРДОГЛАВИ КОМУНИСТИ.

Израелската система на кибуците - марксистка идея





Гласувай:
6



1. django - Защо слагате равенство между де...
05.03.2016 20:04
Защо слагате равенство между действията на шепа назначени марионетки и общността на българите в държавата България? Все пак не сме монархия защото монархиите трудно се купуват за разлика от демокрациите.
цитирай
2. prosvetlenie - Да, монархиите трудно се купуват, ...
06.03.2016 08:17
Да, монархиите трудно се купуват, защото са тоталитарни системи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727005
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930