Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 22:56 - Знакови обекти в Брюксел осветени в цветовете на белгийското знаме
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2666 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.10.2016 21:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Кървавите атентати в белгийската столица Брюксел вчера потресоха целия свят. Четири бомби отнеха живота на десетки души и раниха стотици. В знак на съпричастност към трагедията в Белгия - най-високата сграда в света Бурж Халифа в Дубай бе осветена в цветовете на националния флаг на страната – черно, жълто и червено. Това е и в знак на траур към загиналите и техните семейства.

image


Редица знакови обекти в Европа също бяха „облечени” в белгийския флаг.

image
http://cdn1.img.sputniknews.com/images/103677/87/1036778757.jpg

Сред тях са Айфеловата купа в Париж, фонтана Ди Треви в Рим,

image

Бранденбургска врата - символът на Берлин. Много европейски и световни лидери вече изразиха подкрепата си към правителството на Белгия в този труден момент.

image
 
Хасидикус Демонус Терористикус - подкрепа на терора в Париж 

image
         Тел - Авив стои зад атаките в Париж


Според Библията жълто-черния - е цвета на ада - огън и пепел ... черното- това е димът от ада, а жълтото - огъня на ада. Тоест, те са цветовете на Антихриста

image

http://gradcontent.com/lib/600x350/yellow
_umbrella.jpg

image
http://demotivation.me/images/20101010/
rf6i5h8d8dje.jpg




image

Флаг на Саксония и Габсбургската монархия


Че жълто-черната отмяна на парите в брой не ни харесва е ясно, електронното робство наистина не трябва да се случи ... Смятате ли, че има изход от тази ситуация? - Изход винаги има. Ин и Ян в действие( Живота е борба на противоположности) черно и бяло - трансхуманизъм и електронния концлагерлагер а жълто-черните противодействат, защото контрола на ресурсите в този случай няма да е в ръцете им. Нека да продължават да се борят, а ние ще вървим по собствен път. - Точно така! Жълто-черните врагове, бяха временен съюзник на Русия, така че да, седим на брега на морето и след дългото чакане, ще видим да плува трупа на врага ни ... Нека воюват!

image
    Flag of Belgian Soviet Socialist Republic

Идентификатора на явните жълто-черни е прост - техните маркери са жълто - черната символика и четири думи: ЦЕЛ, ОРДЕН, ОРДА, РУССКИ. Скритите жълто - черни се маскират в червено и се крият зад думи - СССР, СТАЛИН (и никога, Ленин!). Истинските червено са в сянка, сами по себе си, но без лидер, те ще дойдат на политическата сцена след пълното дискредитиране на жълто-черните ротшилдовци.
Червения проект МУТАНТ = ИУДАИЗМ + ПРАВОСЛАВИЕ + ИСЛАМ.

image

Путин все още планира да проектира червен проект, свързан със старозаветната идеология: юдаизъм-жълто + православие - червено + ислям - черно - по този начин 3 знамена - всички в един пакет.

image


Носители на червеното знаме би трябвало да са кшатрии(войни)

Червения цвят се свързва с Русия(Ross) и еврейския комунизъм(Rott), но той е и цвета на раджа-гуна и Сътворението-Брахма и Майа(Богинята).
При арийците червения цвят е свързан с красота и здраве(физ. потентност)

Червения цвят при аврамитите(в частност-евреите) се свързва с цвета на кръвта,
поради примитивното им светоусещане, че "кръвта е живота".
Емблематичния юдейски клан Рот-шилд(който се опитва да управлява и контролира света днес)
има за корен думата "червен"(ашкеназки/немски -Roth, Rott).
Аврамитските религии имат култ към кръвта.
Те, в някаква степен, са асоциирани към "Началото"(Адонай от санскр. "Ади")
чрез корена на библ. "Адам" и "Едем"- от семитския корен ""ДН". (виж ТУК)

Кръвта е носител на ДНК и разума от горния астрал в долния(Водолея-Брахма към Овен-Агни).
Чернения цвят на потентност се дава от желязото, символ на Овен-Агни, което е сърцевината на земното ядро-разтопено желязо. За това Майа като "Кали" е вид марсова "амазонка". Вирусите и паразитите атакуват имунната система на организма, като използват чуждата ДНК да живеят, така както демоните атакуват сърцевината на Земята.


image

Неприкосновенни - черен цвят.

image
"Царска Русия"(1721–1917)
(пак черната гарга с глави от Втория Райх на ашкеназитата с червния щит/плочка в средата)
Русия, Арйа, Славяните са "прецанани" от нагите, аврамитите и чичо Юда!!

Рокфеллери VS Ротшилди = черно -бели VS жълто-черни = НАЦИ VS НАЦИОНАЛИСТИ = ИМПЕРИЯ VS ОРДА

Така, имаме Ротшилдови=сакси - план за НОВА ОРДА=НОВА ХАЗАРИЯ.


Как да се разграничи роб на един господар от роба на друг господар? Чрез печат, тоест символ, знак. Как да се направи разграничение между войските на армията на една държава от друга държава? В цветовете на знамето. Как да се разграничи васал от друга васал? Според флаг и герб)) Потокът от информация, която е заляла света и е потопил в нея логика, анализ, се нарича контролиран хаос. Невъзможно ... на израза хаоса може да се контролира ли е? Не, разбира се! Може да се управлява само порядъка. Така че това е, което имаме днес в света? Ред или хаос? Не се заблуждавайте, разбира се, ред при това абсолютен, но скрит за окото на наблюдателя, чрез огромно количество малки детайли. При това тези, които организират бъркотията за нас, познават добре реда на нещата и събитията, защото всичко върви стриктно по сценария. И ако хората са наясно с истинския сценарий, те ще бъдат в състояние да се намесят и да променят реда на нещата. Ето това световната измет, която счита себе си за аристокрацията, и установила контрол над света, абсолютно не може да приеме, защото това ще е срив на властта им. Как да се види истинската картина на текущите събития? По знаци. Символи и аналогии на Светото Писание. Защото всички сценарии са написани в строго съответствие с Стария завет, но, моля, само не споменавайте жидове, иудеи и евреи, Стария завет няма никаква връзка с нито един от тях. За кого се отнася? За келтите. Какъв е, цветът на Арабската пролет, която "изведнъж" и бързо се развърна в арабския свят 18 декември 2010 г.? Вие ще отговорите, че всяка страна има своя собствена цветова революция? Аз не споря. Но нима потоци от различни цветове, вливащи се в общия поток, обединени в новото си превъплъщение? Значи Арабската пролет има свой цвят. По този цвят е лесно да се разбере кой е клиентът, защото изпълнителите са известни. Но преди да изведем цвета на Арабската пролет поток, нека да погледнем в цвета на неговите ручеи, това са, знамената на страните, в които се случи Арабската пролет започвайки, от 1959 г. насам. И така!

image


ЕГИПЕТ, знамето червено, бяло и черно от 1958 до днес

image


Сирия знамето е червено, бяло и черно 1958-1961 г.

image


Йемен знамето е червено, бяло и черно 1962 до днес

image


ИРАК, знамето е червено, бяло и черно от 1963 г. до наши дни, само че вездичките са замениени от иероглифи.

Такова необичайно цветово единство .... ключови страни от Арабската пролет ..... и по едно и също време .... под чий протекторат бяха те в периода 1958-1969 г.? Чий васали? Ние ще разберем! Достатъчно е да напишете в търсене на червено-бяло-черно знаме и Internet услужливо ще постави на първо място .... знамето на Германската империя!

Колко интересно .... Огледално отражение на страните от Арабската пролет .... Но как така! В края на краищата, ние заедно с вас "открихме", че знамето на Германската империя съвсем не е червено-бяло-черно - а абсолютно черно- жълто - на саксонския / клан Ветин, които управляват Англия и Европейския съюз! също както националисти.

Странно, Уиндзор, върнаха власта в Либия на пРусия, покриваща исляма, с черно-бяло-червен цвят. И когато келтите разказват истории за черното знаме на Мохамед, те издават най-ужасната тайна: идеологията на исляма е създавана от Пруси, да, тези с орела

image
image

Трикольора на Германия презентира
пламъка и дима с птицата "Феникс"(Скорпиона),
възкръсващ от пламъците на ада.

image

Юдаизъм - жълт + православие&социализъм - червено + ислям&нацизъм - черен монархизъм - жълто-черен, фашизъм - червено-бял - всички в един абрахамски пакет Агентите на Ордата активно внедряват новата цветова гама.

image
http://diagnosa.net/wp-content/uploads/2011/10/518.jpg

Знамето на Европейския съюз е синьо. В средата са 12 жълти (златни) звезди. При саките синьо-жълтото е цветът на общината !!!! ***** Тоест Европейския съюз е саксонско дете .... и цялата банда също. A Ротшилд финансира цялата тази орда за слава на саките.

image
                         Служители на Ка


image
               Обучение в Израел

image

Трите съставни части на окупационния режим

image

ПРОТОКОЛ №9

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЕДИНЕНИЕТО И ПОДРИВАТ ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ.

От нас изхожда всесковаващият терор. Ние имаме в услуга хора, представляващи всички мнения и всички доктрини: монархисти, демократи социалисти, комунисти и всякакви утописти. Ние сме впрегнали в работа всички и всеки един подкопава последните остатъци на властта, старае се да срине всички установени порядки. Всички държави, измъчени от неуредици, искат покой. За да имат мир, те са готови да пожертват всичко. Но ние няма да им дадем мир, докато те открито и с покорност не признаят нашето интернационално свръхправителство.



image
http://gradcontent.com/lib/600x350/yellow
_umbrella.jpg


image

http://fotki.ykt.ru/albums/userpics/
33679/42_rwx_8lrhvyq.jpg


image

http://pre04.deviantart.net/67a2/th/pre/f/2013/
312/1/9/flag_of_belgian_soviet_socialist_
republic_by_zeppelin4ever-d6th1g1.png


image

http://orig08.deviantart.net/d8a3/f/2013/
294/8/5/flag_of_albanian_soviet_socialist_
republic_by_zeppelin4ever-d6rd3ir.png

flag of albanian soviet socialist republic



С други думи, жълто-черните готвят ляв завой на имперските цветове с червен привкус

В Египет, думата "нага (-йa)" се нарича "Кобра". Интересно е етимологията на думата "Кобра", което очевидно е свързано с понятието "ал-гебр (а)." Известно е, че "гебри" са наричани древните евреи. Има дори и еврейска наука "гебраистика" - изследваща историята на древните евреи. В речта Ra смисъла може да се изрази като:

кобр (-а) = гебр = Ка_Эбр = Ка_Эвер, което означава "въплъщение на змея Ка (Эв) Ар"

Впоследствие, с цел прикриване на езиковия смисъл, "Ка" в началото на думата "Гебр" е било пропуснато, получило се е точно "Ever/Евер", чиито последователи са ".Евер (-еи)" известен днес като "Евреи".С други думи, "евреите" изначално са - последователите на дракона, змията Ka, на въплътения Ара. Въпреки факта, че на герба на Москва се показва поражението на дракона-змията, една от централните улици на града продължава и до момента, да се наречен "Ордын-ка" в чест на "Ордена на Ка", който е в чест на "Ордена на Дракона".

Знаци и символи управляват света, а не словото и законът/Драконите на апокалипсиса

image

Следващият етап на развитие - пълно откъсване на съзнанието от тялото. Човечеството се превръща от обикновена в разпределена мрежа, функционираща като единен паралелизиран хиперкомпютър. Човешката личност в съвременния смисъл на думата не остава, има програми и подпрограми на различни нива на трудност, взаимодействащи синергично. Като тези програми и подпрограми отдавна са съхранени на подземни суперсървари, а телата на живите се използват като марионетки. В инкубатори - бункерии и лаборатории вече са отглеждани новото поколение кукли - биологични, механични псевдоматериални и др. "Хората" не съществуват "обществото" - също. Има синергезирано съзнание - въплътено в Единно Тяло Емергентор. С други думи - сингулярност. Емергент - е трансмутация в рамките на азимовска Фондация, създадена със заповед на РЕНД Corp. в рамките на "Промяна на имиджа/образа на човека" - не, не за подобряване на породата, а за по-бързата му ликвидация. Това не е нищо повече и нищо по-малко от опит за постоянно, навеки да се закотвят Божествените частици = душа в неодушевени тела. цвят - ПУРПУР (лилаво).

ИЗРАИЛЬ - борещ се с Бога = противник Бога = Сатана  

ИЗ (черен) + РА (черврн) + ЭЛ(син)

Именно това е флага на Антихрист.

ИЗРАЭЛ - това не е царството Небесно, това е света на Сатана - противника на Бога. Това е "мир" (т.е. свят който не е Рим - т.е свят с войни) , в който ни водят келтските пастири (да-да! , не само еврейските..., еврейските сопровождат, но не водят).      

image

Кой убива Париж -Ционистката банкерска мафия

image


Флагове и касти
 



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684114
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031