Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2016 00:02 - ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ В БРЮКСЕЛ. ДРУГА ФОРМУЛИРОВКА ЗА МАТРИЦАТА
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2170 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 30.07.2017 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един от най-трудните тестове на земята е да се издигнеш над мъртви системи - войни, религия, нация и унищожаване - да се откажеш да бъдеш част от тях, и вместо това да изразиш своя висш АЗ.
. Р. Бах, "Pocket Guide Месия"

1. Равноденствие - 22

2. Терористичен акт - 23

4. Лунно затъмнение - 24.

Поредното матрично дежаву.

Вече стана традиция в тези ключови моменти, кукловодите да се опитват да променят реалността на матрицата чрез налагане на страхове и да я рестартират/насочват в нужното им направление. И както винаги, са избрани ключови точки и момент:

Експлозията в метростанциите на Брюксел Malbec (Maalbeek), и Шуман (Schuman).

Експлозия на летището в Завентем.

Защо тези ключови точки?

Имената на станциите подсъзнателно са свързани чрез генетична памет и информационно поле на земляните с други определения: (колапс) -Shuman - същия този резонанс на Шуман, който образува мозъчните ритми на всички живи същества, всъщност матрица модулатор на мозъчните честоти. Шуман станцията представлява нарушение на планетарните ритми. А Malbek (Малдек), е известен още като Faeton.
Взривената планета по време на дългата война в Слънчевата система. Някои фаетонци след това слизат на Земята като бежанци и устройват на нея огромна бъркотия. МетростанцияФаетон символизира бежанците от изток и фрактал повтаря историята на Слънчевата система. Разбира се, името може да бъде "случайна", но местоположението на станциите еднозначно избрано с езотерични обертонове/подтекстове.

Лирическо отклонение от стар пост:

През цялата история на Земята, са образуван от множество паралелни слоеве от реалността. Първоначално, Земята (и околностите) е били единна и в хармония с обитаващите я съществат. След това, в резултат на бедствия и експерименти, са се образували множество паралелни населени слоеве/пластове. Например, големи войни, които след това легенди. По време на събитието участниците, ако те са много ангажирани в този процес, особено по отношение на чувствата и емоциите си, има много енергия лявата. При много участници в събитията се събира огромно количество енергия и може за известно време да съществуват независимо от тяхната собствена реалност. Ако при тези събития са били убити хора, то може да се сдобие с душите, които остават да живеят в това събитие и не могат да излязат към своите висши аспекти.

Също така в Брюксел, в близост до летището Завентем се намира световно известния Атомиум, символ на атома на желязото, прочети ерата на желязо, атомната ера или кристалната решетка на Земята? Мисля, всички смесени в една бутилка ... Атомиум - една от основните атракции и символ на Брюксел. Строителство, първоначално покрит с алуминиев слой, а след това е завършен през февруари 2006 г., основен ремонт на - стоманената кабала се състои от девет атома, които са обединени в един кубчески фрагмент на кристална решетка на желязото увеличен 165 милиарда пъти.

image

image

image

Това не е железения атом. Това е дърво на Sephiroth *. Само че единият атом е заровен в земята:

---------------------------------------------------------------------

  image


Йудейска кабба-ла със сефироти(сфери) на брой 12-числото Адити и 12 зоодиаклани архетипа.
Фантазия на духовете от миражът, нямаща научна и космогонична, а само -сугестивна стойност!

С изопачаването на символите за матрицата се придава "нов" изопачен смисъл, къде йудаизъм е мистично-политическа(светска) доктрина за "бого-избраност" на една етническа особена група, а масонството(луциферианството) е формирано по тяхно подобие, комбинирайки символ от Египетско-Халдейската и Друидска култура(клон от Арйаните, но адаптиран към йудаизмът)- доктрина за "избраност на човекът" като висш вид сред живите същества, около който цялата природа трябва да се нагажда и гравитира.(както е казано в библията, че библейският бог е дал "карт бланш" на човекът да разполага с животните и растенията и Природата, като с "бащиния" и накрая Христос идва да ги освободи от техните грехове и заблуди> - веднъж дух ел йах(ал ах) ги вкарва в заблуда, а после библейският Христос идва да "ги спасява".

image
"Дървото на (йудейският) живот"
Оригналия брой на сефиротите при йудеите са
10-любимото им число и число на Сатурн.
Кабба-ла няма научна, а - хазартна стойност.
Йудейксата кабба-ла има стойност на
"разбъркване на картите на невежеството"
в тъмното за вадене на "вежество" от хаосът.
Това се нарича "йудейски мистицизъм".
В кали-йуга е така...

 image



Според Кабала, човешката съдба е предопределена. Човешката личност може да я промени, като размести значенията на основополагащите елементи - сфери, букви и чисти числа. Това може да се осъществи както чрез мистично разместване на тези елементи, така и чрез житейското поведение, доколкото всяка активна промяна, според Кабала, води до промяна в съотношението на тези основни елементи. Източник Уикипедия
Кабба-ла е пример за въздигане невежеството в ранг "Знание" . Пример как се вади "Знание" от НеСъЗнанието. Масонският слоган "Ред от Хаосът" е абсолютно идентичен. От ограничението на душата, поствена в матрицата Каббла се мъчи да "разбърка матрицата" и да се освободи от това ограничение.
Аналогията, които някои правят на СЕФИРОТИТЕ от Каббала с ЧАКРИТЕ е доста пресилена. Ще я разгледаме по-долу, но най-голямото невежество на Каббала се дължи на Фактът, че йудеите разглеждат Бог, като БЕЗКРАЙНО НИХИЛО(безкрайно нищо)- "Eйн Соф", което доказва, че тяхното съзнание се движи от подсъзнанието до несъзнаването- ГУНАТА ТАМАС.

----------------------------------------------------------------------

image


image

Помислете за детайлите на точките от 1 - 5:

1. Парк Карте Руаял. Добре познатия символ на масонството - ясно видим?

image

image
image

image

Запомнете тези структури? Това са матрични модулатори микросхеми, ако искате.

image

22 март 2016 г. 12 години и 11 дни след бомбените атентати в Мадрид през 2004 г. и 5 години 11 дни след Фукушима 2011. Отново е равен на числото 11. Кукловодите много обичат този номер, много интерпретации, но истинското значение е ясно само на тях (каквото се полага в магическо действие, това, се получава). В нумерологията, според моята информация, 11 - това е началото, на портала. Нищо чудно, че ключовите събития на нашето хилядолетие се провеждат върху тях: -11 септември (911) 2001 - "актове на тероризъм" в -explosion САЩ в Мадрид на 11 март (311) 2004 - точно 911 дни след събитията септември в САЩ. Март -11 - Фукушима

За пореден път, кампанията в социалните мрежи, но този път не така мощна и централизирана, както преди:

Преди беше:

image
image

И стана:

image
image
image
image
image

Факт е, че отново се опитва да се слее ново ритуално жертвоприношение сред основните астрологически събития (равноденствие и Eclipse - много ключови моменти в матрицата на магиите) и в непосредствена близост до ключово място на властовия орган на кабало - хасидите Европейския парламент. Както винаги, под прикритието на терористично нападение, и да се свържете директно с парижките събития! Както беше съобщено миналата седмица в Брюксел, задържани са трима души, заподозрени в организиране на терористични атаки в Париж през ноември миналата година. Сред тях е и главният заподозрян - Салах Абдеслам. От полицията в Белгия, съобщават че терористите планирали нови атаки от вида на Париж.

Системата агонизира, тя се нуждае от грим и тя използва всички методи, за да го получи. Атаките в ключови места по целия свят и ключови дати са отличен метод за получаване на този грим Освен това, има пряка връзка с новата вълна и нейните последици.


Какво да се прави?

1. Разбирането на случващото дава имунитет по отношение на последиците и работи на принципите на ваксина / противоотрова (или "предупреден значи неуязвим"), ако не се превръща в страх. Една малка доза отрова не убива, но голямата доза - може. Каквото се случва днес, е резултат от война на системата за съзнанието на хората - колкото повече страх, толкова по-критични са събитията, и толкова по-голям достъп до създаване на различни куки, импланти и др.. Пропуснете страха през себе си, ако е нужно, осъзнайте, че самият той не може да ви навреди, и го пуснете да си ходи, не се люлее махалото, не храните egregorа на омразата, тероризма и войната, не се поддавайте на медийните провокации. Запомнете: ако не сте давали съгласието си за преминаване на уроци по насилие във всякаква форма, като част от плана си за въплъщение (код нула) и не привличате вниманието им, те няма да ви засегнат!
   
kadykchanskiy.livejournal.com/
           
               ПОБЕДА ЗА ЮДЕИТЕ

WHAT"S  YODE/ЮДЕ  COUR/КУР ЗА ГОИТЕ

image


http://kadykchanskiy.livejournal.com/








Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737057
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930