Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2016 22:22 - Пурим в Брюксел
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1520 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 27.03.2016 16:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
На сцената на бомбено нападение  израелската службата за сигурност ИКТ се "грижела" за сигурноста на летището в Брюксел

ИКТ е създадена през 1982 г. от бивши членове на Шин Бет , вътрешен агенция за сигурност на Израел и El Al агенти по сигурността на авиокомпанията, и има голямо присъствие по целия свят в сигурността на летището, включително операции в Холандия, Германия, Испания, Италия, Португалия, Япония и Русия. ИКТ използва системата за сигурност заети в Израел, при което пътниците са профилирани за оценка на степента, в която те представляват потенциална заплаха въз основа на редица показатели, включително възраст, име, произход и поведение по време на разпит.

image


Председател на Надзорния съвет на ИКТ е Менахем J. Atzmon. Atzmon е бивш член на партията Ликуд, който бе обвинен и осъден през 1996 г. по дело за измама и присвояване, свързани с присвояване на парични средства, набрани чрез благотворителни организации. Atzmon е и изпълнителен директор на пристанищните власти в Рощок в Германия.

Това обаче няма да бъде първият път, когато ИКТ е подложена на контрол за евентуални пропуски в сигурността, довели до "мюсюлмански терористични нападения".

Като доставчик на услуги за сигурност на летище Schiphol в Амстердам и United Airlines и US Airways, системи за сигурност, фирмата е критикувана за това че е позволила на някогашен "бомбардировач/камикадзе", Умар Фарук Абдулмуталаб, да "вмъкне" на борда Northwest Airlines полет 253 за Детройт експлозивни материали в деня на Коледа 2009.

image
Той е син на нигерийски банков магнат и бивш министър на нигерийското правителство Alhaji Умару Mуталаб, един от най-богатите хора в Африка. В Лондон, синът, атентатор knicker живеел в апартамент за 4 милиона ₤ на Mansfield Street, в западната част на града.Тeрористчето се радвало на достъп до визи за няколко различни страни, включително САЩ.

За разлика от повечето предполагаеми мюсюлмански терористи, които обикновено носят паспортите си на сцената на техните "самоубийствени атентати" (и често ги оставят там на видимо място, за да го намерят) Абдулмуталаб пристигнал на летището в Schipol и се качил за полета си до САЩ с еднопосочен билет но, без багаж и без паспорт. 

image

Всичко е планирано, Израел ще ви накара да мислите "Мюсюлманите атакуват на запада", докато те ще подкрепят безкрайните следващите войни в Близкия изток и ще смятате, че ВАШАТА война не е война срещу юдеите. А 
Мосад                 работи с уахабитите с промити мозъци. Такфири Jewhadis, ще тероризират европейски градове а управляваните от евреите Европейски медии ще обвиняват мюсюлмани, подобно на театъра който те направиха с 911 атаки срещу Америка.

Милиони млади мъже мюсюлмани идват в Европа, те ще бъдат използвани от тези еврейски лобита, работещите евроеврейски медии и по/ДЖУ/литиката за създаване на сблъсък на цивилизациите, ислямофобия и те ще бъдат обвинявани, вместо Мосад за този тероризъм.

image

Просто питам, как един куп "мюсюлмански бежанци", или дори истински бойци на ISIS, може да транспортират бомби (дори да се снабдяват с бомби) и дори да ги прекарват през високо технологичните обезпечени места за контрол в европейските столици, или Брюксел, който е столица на Европейския съюз и на централата на Европейския съвет?

Тероризмът винаги е бил работа на Мосад, със или без съдействието на някои агенти на уахабитите Такфири "мюсюлмани", или по-вероятно на арабските евреи, говорещи арабски и викащи "Аллаху Акбар"

Тероризмът ще ударя европейските градове а ционистките европ-еврейските медии и политици ще обвиняват "мюсюлманите", също, както направиха при 911 атаки срещу Америка.

... Това е новото световно правителство идващо при вас, за да премахне всякаква колективна власт чрез правилото "разделяй и владей", сблъсък на цивилизациите, еврейски тероризъм (фалш флаг), полицейска държава за поробване на Запада, и Израелско поробване на арабите ... старозаветните евреи.

image

"And the Germans- Jew* killed the Jews and the Jews killed the Arabs-Jew, and the Arabs - Jew  killed the hostages...and that is the news...is it any wonder that the monkey"s confused"?.. off "Perfect Sense", "Amused to Death", 1992, Roger Waters
-------
*Aschkenazi/Ашкенази

image

Израел отделя особено внимание, на специалното еврейско, нацистко военно възпитание на децата и юношите.


Семит срещу семита. Новозаветните
 евреи унищожават старозаветни, след време, обучаваните днес в Израел биороботи - "арийчета" ще унищожават новозаветни и т.н.. 

image


Наслаждавайте се на новия еврейски Световен Ред

ЕВАНГЕЛИЕ НА РАЗВРЪЗКАТА,

ТЕРОРА - АНТИТЕРОРА И НЕЛЪЖАТА

Тероризмът ражда тероризъм. Насилието ражда насилие.
Антитероризмът поражда нов антитероризъм и така докога!
И тероризмът, и антитероризмът са от едно и също място управлявани. “Теза – антитеза – синтеза”. Докога така ще продължава?
Всяко понятие, което е “анти....” е създадено от същата сила, която е създала явлението. Вместо да се търси първопричината и тя да се преодолее, противостоенето поражда нови “анти...” събития.
Един преследва неудобните му. Същият държи контрола на медиите. Кой е той?
Антитероризмът и тероризмът, това са болестни образувания върху организма на сегашното дълбоко заболяло човечество. И явлението тероризъм и неговото противодействие с методите на Царството на силата задълбават безпътицата на обществото и неизлечимостта на заболяването.
Методът по който може правилно да се опита да се действува, това е изследване причините за самия тероризъм и тяхното отстраняване. Тоест пътят, това елекуване на първопричината за заболяването вместо палеативни средства.
Антитероризмът понастоящем се явява част от формулата “теза – антитеза – синтеза”.Кому е потребен този антитероризъм освен на този, който направлява своите отряди на насилието. Отряди на насилието – терористи, отряди на насилието – антитерористи. Кой направлява целия този цирк?
Главният майстор на тази режисура е очевидно този или тази група от хора, които са заинтересовани да продължават да господстват над човечеството, затънали в охолство и свръхпечалби на своите компании, задоволяващи стремежите си да бъдат по-първи от другите, които наричат стадо, а те самите са елит.
Докато този елит, не разбере, че времето на богоизбрания народ , е отминало, това човечество винаги ще плаща данък на поредната хирургия, която впрочем сега предстои.
Тъжна е картината господа антитерористи и европейски и натовски комисари! Погледнете, не ви ли се плаче? Не е ли възможно да направите поне сега една малка жертва със собствените си велики планове и проумеете, че всяко едно действие в този свят има своята дълбока причина. Самият тероризъм е чудовищно образование плод на други чудовищни планове, които обикновено се прокарват в името на “първенството и великите идеали на малцината”.
Времето на богоизбрания еврейски народ окончателно изтече! Всякакви огнища на напрежение около понятията за Велик Израел, Алкайда, ислямски организации, и всякакви фундаментализми се режисират от определено само едно място върху планетата. Имащите лостовете на парите и банките, управляващите лижвите, свръхбогатите фамилии на планетата, всички те участват в престъпленията срещу човечеството. Кой е по-виновен, гладиаторът върху сцената или потъналия в разкош и себелюбие, разплул се елит на плутокрацията. Кои са главните терористи на планетата?

http://www.imadrugpat.org/


image

http://smoloko.com/?p=11029
 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724948
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930