Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2016 10:43 - Що е трансхуманизъм?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1826 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2016 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Що е трансхуманизъм?
Tрансхуманизмът е международно, културно и интелектуално движение, чиято цел е фундаменталното трансформиране на човешкия живот чрез предоставяне на технология, която значително ще разшири интелектуалните, физически и психически способности. Много трансхуманисти вярват в съвместимостта на човешката интелигентност и компютърното оборудване, което означава, че човешкият ум може да се предава чрез алтернативния метод, който е известен като зареждане на съзнанието. Тъй като науката за душата и функцията на съзнание на духовните тела все още предстои да бъде открита от учените, това може да доведе до изключително вредни последици за човешкото съзнание и електромагнитните функции на Светлинните тела. Постчовекът (в резултат на прилагането на технологиите на трансхуманизма) може да бъде напълно синтетичен изкуствен интелект, симбиоза от човек и изкуствен интелект, заредено съзнание или резултат от използването на технологични импланти в човешката биология.

image

Tрансхуманизмът е философска школа, която се стреми да ни доведе до постчовешко съществуване. По същество – иде реч за създаване на хибриден изкуствен интелект или киборги, предназначен да замени органичното духовно съзнание на хората. В някои случаи се извършва реконструкция на човешкото тяло чрез използването на съвременни нанотехнологии или радикални технологични подобрения. Някои от предложените биологични подобрения използват комбинация от технологии като генно инженерство, психофармакология, методи за удължаване на живота, невронни връзки, картографиране на мозъка, имплантирани или портативни компютри, увеличение на когнитивните методи. Повечето от тях са предназначени за отделяне на човешката душа от тялото, за да се подготви то за използване като обвивка за нов стопанин. В действителност това комбинира технологична и фармацевтична хибридизация, целяща да увреди ДНК на човек и да подготви тялото за завземане.

image


Фундаменталната основа на концепцията за трансхуманизъм е изкуствения интелект, зареден в човешкия разум от Негативните извънземни и сатанински сили, които искат да оцелеят и да постигнат безсмъртие, залавяйки човешкото съзнание, и в крайна сметка да станат собственици на човешкото тяло. Те не разполагат с тяло от плът и кости и искат нашите тела. Повечето учени имат множество импланти за контрол на съзнанието и извънземни импланти, което осигурява да бъдат зъбците в колелото и неотклонно да прилагат в живота извънземната система за контрол. По-ранните концепции на трансхуманизма са разработени от генетици, интересуващи се от евгениката и поддържане форми на живот в синтетична среда. (Експериментите в евгениката са подобни на експериментите на нацистите от Тъмното Слънце). Обща характеристика за насърчаването на трансхуманизма е създаването в бъдеще на нови разумни видове, в които човечеството ще се размие и в крайна сметка те ще го подобрят или ще го заменят. Тази лудост всъщност е схема, която се базира на мотивацията на изчезването на вида, известен понастоящем като човек. Tрансхуманизмът се фокусира върху еволюцията, но той не взема под внимание електромагнитната функция на човешката ДНК и многоизмерната реалност на съзнанието за човешката душа-дух. Те казват, че искат да спрат човешкото страдание, но нямат представа за механизмите на извънземните импланти и контрола на съзнанието, предназначени да затворят човешкото съзнание. Те не знаят нищо за живота след смъртта, за това, което се случва по време на смъртта на тялото, или дори как всъщност работят човешкото тяло и вселената, и все пак искат да управляват всеки аспект на човешкото тяло с помощта на изкуствена технология.

image

Основната цел на много трансхуманисти е да убедят обществото, че признаването на радикалната технология и науката е най-полезно за човешкия вид. Те се крият зад фалшив бог от извънземна религия, разпространяваща реторика на страх и безсмислено подчинение от една страна, и атеистична наука, подиграваща се на всичко религиозно, без никакво истинско духовно разбиране на нещата. Учените наричат духовните групи “теоретиците на конспирацията”, за да ни сплашват, дискредитират и елиминират. Очевидно е, че докато хората не разполагат с лични и осъзнати преживявания извън тялото, способността да се общува с различни форми на живот, като например мъртви хора, както и да се преместват в други измерения, те не разполагат с информация за съзнанието и са в пълно неведение относно природата на реалността. Нито един от трансхуманистите няма дори най-малката квалификация, за да поеме отговорност за научното ръководство на бъдещото развитие на човешкия вид. Поддръжката за егоистичните маниаци и психопати, предоставената им власт и контрол над делата на света и въздействието им върху общественото възприятие – това е игра на контрольорите от Негативната Извънземна Програма.

image

Истинското познаване на свещената наука за душата и механиката на човешкото многоизмерно съзнание са изтрити и като резултат чрез по-голямата част от науките лесно управляват човешкото съзнание. Ако учените започнат да съчетават теориите за душата и съзнанието, излизайки извън приетите норми на ментален контрол, те рискуват да станат за посмешище и да загубят финансиране и кариерата си. За съжаление, утвърдените традиционни науки не признават многомерността на съзнанието, която е вродена функция на активираната човешка ДНК и не знаят, че биологичния живот и многоизмерното човешко съзнание не свършва на тази земя. Търсенето на биологичното безсмъртие на планетата-затвор е смешно, когато я има способността за многоизмерно човешко съзнание. След като умре човешкото тяло, ако безплътното съзнание е неразвито и бъде асимилирано и интегрирано с изкуствен интелект, получената човешка душа няма да има човешко тяло за следващи прераждания. Ето защо, този човек ще загуби връзка с органичната духовна биология и престава да бъде човек. Tрансхуманизмът – това е капан за съзнанието.

image

Целите на трансхуманизма са описани в статията от Кайл Манкитрик в списание Discover: „Кога ще настъпи трансхуманизмът? Седем условия за осъществяването му“.

image

№1: Протезите са за предпочитане
«Ако някога сериозно се замислите да премахнете ръката, която природата ви е дарила, за да я замените с кибернетична, може да отметнете това като първа стъпка към вашия трансхуманизъм.»

Има разлика в използването на технология за възвръщане на нормалното функциониране на организма и такава за заместването му. Последното отрича човешката природа с потенциално опасните последици от това. Трансхуманистите или не виждат, или умишлено игнорират идеята, че веднъж станали масово явление сред здравите индивиди, протезите ще започнат да бъдат изисквани като необходимост. Всеки, който няма достъп или не може да си го позволи, ще се превърне във „второкачествен човек“. Кайл не може да си представи света като място, където премахването на ръка е необходимо условие за принадлежност към обществото, но аз определено имам такива представи.

image


№2: Подобрени мозъци
«Има три начина да подобрим умението си за учене. Подредени по вероятността да бъдат приложени в бъдеще: стимулиращи медикаменти, генно инженерство, невро-импланти или протезни кибер-мозъци.»

image

№3: Изкуствен помощник
«Изкуствен интелект и разширена реалност, използвани в личните, всекидневни навици. Щом настъпи времето болшинството от хората да притежават съветник с изкуствен интелект, анализиращ ситуацията и даващ инструкции през имплант, ще е направена още една стъпка към трансхуманизма.»

Отново се пренебрегва положението, при което тези без „електронен приятел“ в тялото няма да могат да оцелеят в такава среда. В сила ще е „законът на кибер-джунглата“.

image

№4: Невероятно дълголетие
«Търси се безсмъртието. Дали в следствие от нанотехнология, генно инженерство или синтетични органи – това е без значение.»

Робототите безсмъртни ли са?

image

№5: Отговорно възпроизводство
За да процъфтява трансхуманизмът, възпроизводството по стария начин трябва да стане, ами… старомодно. И лицензирано. Само неестествените технологии, като ин-витро например, ще могат да бъдат еталон за създаване на следващото поколение. (Бел. пр. И така освен „импланти“, в телата на хората с особено улеснение ще се наместят и Духовете на мрака. Ето как ще стане това:)

«Генетичните подобрения и евентуално изкуствената утроба ще позволят да се раждат само децата с най-голяма вероятност за пълноценен живот.»

За трансхуманизма няма проблем да поръчваме деца като от меню в ресторанта. По този начин ги превръщаме в стока и забравяме, че са безценен дар свише. И също както във филма „Гатака“, родените по естествен път ще бъдат представители на „низшата класа“. Трансхуманистите не си представят свят, в който „генетично дефектните“ родители, решили да обичат „генетично дефектните“ си деца, въпреки обществените ограничения, ще се превърнат в „генетични престъпници“. Аз обаче си го представям.

Нещо повече, то вече е факт.

image

№6: Тялото си е мое, изборът си е мой
Това условие е в ход от десетилетия:

«Дейности като аборт, евтаназия, доброволна ампутация, смяна на пола, сурогатно майчинство, телесни модификации, легално съжителство на повече от двама брачни партньори и всякакви сексуални практики, стига да са по взаимно съгласие, трябва да бъдат регламентирани със закон. Трансхуманизмът не може да се появи без законова структура, гарантираща на индивидите контрол върху собствените им тела. Щом телесната свобода бъде защитена и приравнена със свободата на словото, едва тогава трансхуманизмът ще намери поле за изява.»

(Бел. пр.: Тук виждаме една добре скроена игра между падналите ангели – Луцифер, и падналите архангели – Ариман. От една страна Луцифер изкушава с „права“ и „свободи“, от друга – Ариман веднага ги облича в копнеж по нови „закони“ и „задължения“.)

image

№7: Личности, а не хора
Седмото условие е най-коварно. За съжаление то придобива все повече реалност. В света на трансхуманизма не е достатъчно да бъдете човек, за да сте личност. Само онези, които притежават определени характеристики, могат да претендират за това. (Вижте до какви идеи води такава философия.) Също така всеки биологичен вид, който притежава определени характеристики, също трябва да се счита за личност:

image

«Въпросът за правата ще се измести към личноста, вместо към хората. Чрез скала на характеристиките, включваща: чувствителност, емпатия, самосъзнание, боравене с предмети, решаване на проблеми, обществено поведение, боравене със словото и абстрактно мислене, животните (в това число хората) ще притежават толкова права, колкото им се полагат според степента на „личностност“.»

image

Трансхуманистите отново не могат да си представят ситуация, в която един папагал ще има повече права, отколкото самите тях. Те също така пренебрегват възможността в един момент само „подобрените“ хора да притежават права. За тези, които не могат или не искат да се развиват по-този начин, не остава нищо друго, освен да бъдат напълно безправни. Едно шимпанзе с кибер-мозък би могло да се окаже личност, за разлика от обикновения човек. (В известен смисъл и това вече е факт.)

* * *

www.otizvora.com/2012/03/4076

image

Целта на войните( и не само) е избиване елита на новото поколение гои, ритуален холокост за подхранване с човешко Ба на подземния дракон-змия Ka. И съответно голяма раждаемост(която ще се постигне с новата световна арианска религия Ислам)за по-бързо възтановяване на избитите гои и т.н. в безкраен цикъл. Така докато начело на планетата са иудейските банкери винаги ще има войни.

Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

Оглупяване и унищожение на човечеството от световния "елит" дегенерати


Тъй като Библията е ключът към разбирането на фигурата на Петър ето какво е свидетелството на Исус за това, "И аз ти казвам на тебе: ти - Петре и на тая канара ще съградя Моята църква" (Мат 16:18).

Това означава, че Петър - първият епископ (където терминът "епископ" - това е Абос_Кааб = силата на възкресението Ka въплъщение) арианската църква, която е една скала, основата, в която като на крайъгълен камък Хор Христ основа земната църква на Aрa, стремящ се да пробие оковите на Земята



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8735307
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930