Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2016 11:09 - Неразградените и до днес нелегални структури на ДС, само трансформирали идеологическата си власт в икономическа.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.04.2016 13:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В съвременна България съществува закон за обявяване на КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН.
Може и да е имало някои заблудени от ДС ,вярващи че работят за НАЦИОНАЛНИТЕ интереси /в което дълбоко се съмнявам/ , НО ИСТИНАТА Е ЧЕ РАБОТЕЩИТЕ В И ЗА РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ НА ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ СА РАБОТИЛИ ПРОТИВ НАРОДА СИ,СЪЗНАТЕЛНО И ДОБРОВОЛНО СА БИЛИ НЕ САМО СЪУЧАСТНИЦИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ НО И ПОДЧИНЕНИ НА РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ НА ДРУГА ДЪРЖАВА.

image

Така че разследващи органи, прокуратура и граждани трябва да се заемат с разформироването на тези мафиотски и най - важното незаконни структори, опасно обвързани с държавна, съдебна, религиозна власт и бизнес.

image
image


image
                                Съдия Ралица Романова

На 8 април 2016 г. Административния съд град София реши:

"...съставът на този съд заявява, че понятието българин не се възприема като етническо, тъй като народността или етническия произход на лицата, загубили българско гражданство и кандидатстващи за възстановяването му, ще послужи като основание за различно третиране, което е в пряко противоречие с принципа за равенство на всички граждани пред закона и е в противоречие със забраната за дискриминация – член 6 от конституцията на Република България. Понятието „българин“ се тълкува с оглед правното му съдържание – правната и политическата връзка между едно лице и държавата Република България, т.е. българското гражданство.“

Звучи ви мътно?


Какво следва от този съдийски акт?
Да дадем думата на проф. Божидар Димитров:


"Не подозирам 16 състав на Трето отделение на Административен съд – София със съдия Ралица Романова в държавна измяна. Не ги подозирам, а съм сигурен в друго – в тоталното им невежество и глупост, което личи от решението им по дело № 2101 по опис на 2016 г. А случаят е блестящ пример как невежеството може да доведе до тежки злини за българския народ и държава.


Съдът обаче приема, че Законът за българското гражданство под „българин” не разбира определен етнос, а „българско гражданство”. Прави и друга глупост, като заявява, че ако „българин” значи българин, това било дискриминация срещу всички други народи. От което излиза, че ако аз, Божидар Димитров, заявя публично, че съм българин, то обиждам цялото население на планетата.

Но да оставим това невежество настрана. Ако съдебният акт на г-жа Ралица Романова мине, нещата няма да свършат с това, че Нурждихан Гюнери ще получи българско гражданство. Отваря се, както се казва в съдебната практика, прецедент. И българско гражданство могат да получат не само децата и внуците й, родени в Турция, и незнаещи дума на български език. Ще имат право да го получат още 5-6 милиона турци.


image

Проблемът с демографската криза се реши творчески!

Този сатанински заговор спрямо България отдавна е замислен и решен, а съдия Романова е просто един подизпълнител! И ще ви кажа защо?! Още от началото на 2015 г.( а може и от по отрано), тихомълком започна процедура за подготвяне на документи, за връщане на българското гражданство на ДОБРОВОЛНО изселели се турци през 1978 година. И забележете, че още оттогава, тези изселници бяха прекрасно ОСВЕДОМЕНИ че такъв закон ще бъде приет! А сега за да легализират пъкления си план - ХОП, появява се отнякъде една предварително подставена фигура като Нурджихан Гюнери, плюс подставената подлога съдийска,.....и закона,...е приет!

Безочието на окатата Темида

Миналата седмица отново съдийката Ралица Романова от Софийския административен съд произнесе решение, което мнозина тълкуват като сваляне на превръзката от очите на Темида. Хипотезата е, че това решение създава прецедент, който ще улесни опитите да се минира прилагането на новия закон за разкриването и обявяването на сътрудниците на Държавна сигурност (ДС) и разузнавателните служби на Българската народна армия. Въпросната съдийка отмени решение на комисията по досиетата, с което за щатен сътрудник на ДС беше обявен през лятото бившият член на Висшия съдебен съвет Павел Димитров. ...

Представените документи/доказателства/ били следните:
№1. Щатното разписание на следствения апарат при МВР от 1986 г., в което длъжността "началниек на следствен отдел и следовател на ДС- Варна се изпълнява от полковник.
№2. - Заповед на министъра на вътрешните работи от юни 1990 г. за назначаването на Павел Димитров за началник на отдел със съответната заплата и добавката към нея в размер на 20 лева. Това само че става,при министър на финансите Костов и второто правителство след 10 ноември. В заповедта не е посочено, че следователят е на ДС. За сметка на това ясно е посочено, че преди тази дата човекът е бил полковник от НМ/народна милиция/ или поне до министерсването на Костов не е бил в ДС.
№3. Заповед на министъра на вътрешните работи от 1984 г., в която е посочено, че на оперативните работници от ДС и отдел "Разузнавателен при управление "Гранични войски" заплата за длъжност се увеличава с до 25 лева.

Тази заповед не е преставена. Тя разглежда три хипотези при които се дават по 25 лв. Само едната е за служители на ДС.

САМО ЧЕ, В ЗАПОВЕДТА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ/ДОКАЗАТЕЛСТВО № 2/ НАДБАВКАТА Е 20 ЛВ, А НЕ 25.
Кой съд при тези доказателства ще постанови друго?

Лингвистичната експертиза не може да тълкува съкращение. ДС по онова време е значело много неща - държавна служба, Държавен съвет, а сигурно и други. ДС/абревиатура на съкратеното наименование "ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ " на Комитета за Държавна сигурност, може да значи и ДЕБЕЛА СОПА за ДЕБЕЛОКОЖ СЪДИЯ или ДОВЕРЕН СЪДИЯ на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Юни 1990 г. беше второто правителство на Андрей Луканов, в което финансов министър е Белчо Белчев.. Затова е необходимо да ги призоват за свидетели да отговарят защо хазната е плащала на ДС.

image

И къде е написано, че въпросният е от ДС? През 1990 г. е заел длъжност, за която през 1986 г. има заповед, че е "на ДС". В заповедта не е посочено, че е следовател по ДС. А преди това е бил от МВР. Защото се твърди, че въпросният е бил щатен на ДС след назначаването си. За коя ДС е работил през 1990 г. и след това. Къде скриха министерска заповед № І-120/84 г. за да видим за какво се отнася т.8.1, б.Г. Къде е? Общоизвестен факт е официалният. Общоизвестное, че ченгетата са "куки", но никой съд няма да го приеме. ДС никога не е съществувала. Официалното й, общоизвестно име, бе КДС. Въпросният служител Димитров и други служители не са работили за някакво си ДС, а директно за КГБ,тоест са били агентура на една друга (братска)страна наричана СССР!

За първи път въпросът за разсекретяването на досиетата се поставя на Националната кръгла маса (януари – май 1990 г.). През март преговарящите страни подписват “Споразумение по политическата система”, в което е посочено, че ще се работи върху законопроект, който да осигури на гражданите възможност да се запознаят със събраната за тях информация и да получават данни за дейността на държавни органи и учреждения, освен обявените със закон за държавна тайна.

Междувременно на 05.01.1990 г. Министерският съвет приема Решение за закриване на Шесто управление на Държавна сигурност. Решението влиза в сила на 26.02.1990 г. На 23.08.1990 г. Седмото ВНС създава Анкетна комисия за досиетата на депутатите с председател Георги Тамбуев, зам.-председател Румен Данов и секретар Александър Стамболийски.
И как си представяте, че при тази обстановка някой е бил назначен за следовател по ДС?
В миналата в нелегалност ДС ли?


image
„Ние ще служим на Политбюро, но не можем официално, ще искаме разрешение от прокурора, съдията…Дайте си ясна оценка. На 15 януари 1990 г.

Така бившата ДС мина в нелегалност, но не съвсем, начело на банките са бивши нейни служители, в неините редици са почти всички държавни служители от съд, прокуратура, данъчно, общини. Легалните партии се създават и свалят точно от тази юрганизирана престъпна група, със съдействието на юдейски съветници. като се оставят свободно да крадат, но тези кражби се оформят в компромати- минали срамни дела - с които ги контролират. Към тази мафия е включен едрия крадлив червен бизнес, който пък се контролира от юдейската ДС,... за да не кривне от пътя,чрез собствените му служители и банковият кагал. Групите/гоите за контролирано потребление, включващи всички партийни агитки и електорат, държавни служители, и фирми които си плащат рекет също са създадени от ДС по законите на Талмуда за кошерни легиони. Разполагаща с информация от банки, данъчно и полиция, тази мафия извършва обири, телефонни измами, източване на ДДС, и може да фалира всеки бизнес, вкл"ючително да го краде чрез внедрени в него служители дегенерати.
 
    Организираната престъпност флагманът на глобализиращата се икономика

image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725227
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930