Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 21:18 - Идиоти ли сме българските граждани?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2792 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 15.05.2017 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

България е най-идиотската държава в света. Всеки чужденец попаднал в разговор с местното население веднага разбира, че българите са кръгли идиоти.

image

"Под егидата на нашия премиер се разгръща, години наред, едно страшно падение на вкуса, на политическите нрави, на публичния режим на поведение…Едно деградирано поведение деградира всички, които живеят под свода на това деградиращо поведение…“


image

Преди броени дни няколко граждани от София направиха независимо проучване, като задаваха на чужденците напускащи страната през аерогара София един единствен въпрос - ,,Какви са българите според Вас?" 75% от отговорилите казват, че българите са идиоти, 10% че българите са много весели хора, а 8% че са много интелигентни, останалите са без мнение.

image

Евреи-комунисти са ни нагъзили от по рано, а именно от самото начало на комунизма защото те са го наложили.Иначе ето някои от съветниците на Живков. Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са юдеи.
Евреи – съветници на Тодор Живков и идеолози на БКП: Нико Яхиел, Робърт Максуел, Леон Фабрикант, Исак паси, Валери Таджер, Валери Натан, Жак Натан Примо, Барух Шамлиев, Нансен Бехар, Андрей Луканов.


image
         http://media.snimka.bg/6833/019921964.jpg
            Лев Леваев-циганин, Цветелин Кънчев-хазар

image

image
          Седефчо=Цветелин Кънчев = хазари = бели сигхани


 > Бели сигхани=хазари=персийски евреи/Когато ромите бяха само цигани!


image


И така - защо България е идиотска държава?
Почти 80% от българите не знаят какво означава думата ,,държава".

image

Израелски инвеститор вдига селище за милиони край София


image


Те не знаят, че това е общност от себеподобни хора (в случая по ген и майчин език), които са се събрали да живеят заедно в общност, за да се противопоставят по-лесно на трудностите създавани им от другите племена.

image


Почти 75% от българите не знаят какво е държавна граница. Те не знаят, че държавната граница служи за препятствие на злини от всякакъв вид да влизат в държавата. (Болести, добитък и престъпници, както и да защити вътрешния пазар за местните производители, защото когато има пазар, има работа и няма безработица)

image

Разделянето на Еврия, северната и част ще бъде вкарана в руската (православна) зона Евразия (а Родопите в Османската зона)


Концепцията на Еврия е създадена от Хазарите, и се прилага през последното десетилетие. Хазарите, виждащи усиленото мелезиране в Израел и неспособността да удържат жените си, от полови сношения с евреи търсят ново място за своя прародина. В същото време археолозите доказват близостта на прототракииската култура с тази на хората обитаващи Палестина. Сходство дотолкова голямо, че да става дума за идентичност в находките. С други думи концепция че траките са били една мигрирала вълна , която по късно се изразила в родственост между оригиналните евреи и траки.

Сведението ни сочи че Хазарите вече са били юдаисти, когато българите се покръстваме, както и че народа им е монолитно приел новата вяра.
„Хазарите и царете им са всичките евреи“
Ахмед Ибн Фадлан 922 година

„Всички хазари са евреи. Но са били юдаизирани скоро“
Ибн Ал-Факих – 930 година След тези дни, се надихна от синовете на Булан цар на име Обадиах. Той бе смел и честен човек. Реорганизира царството и установи евреиската религия правилно. Построи синагоги и училища, докара много евреиски мъдреци, даде им злато и сребро, и те му обясниха 24-те книги на Библията, Мишна, Талмуда и реда на молитвите. Той се страхуваше от Бога и обичаше закона и заповедите“Хазарския Хаган Йосиф в отговор до Hasdai inb-Shaprut 955година.

Един от евреите започна обръщането на Хазарите, които са съставени от много народи, и ги обърнаха и ги присъединиха към религията. Това стана в дните на Абасидите. Но това бе човек, които сам отиде при велик цар и много духовни хора, и те бяха обърнати без никакво насилие или меч. И те приеха трудните задачи наложени от закона на Тората като обрязването, очистването, миенето след семеизхвърляне, забраната за работа в Събота и по празници, забраната за ядене на месо от забранени животни според религията и така нататък.
Абд ал-джабар ибн Мухамад ал-хамдани – 1009-1010

Ще намерите евреиски селища разпръснати навсякъде. Чак до Даилам и реката Итил, където живеят Хазарите, които станааха просветени. Хазарският Хаган Йосиф прати писмот до Хасдаи ин Шапрут и го информира че хората му следват равинската вяра. Ние сме виждали Хазари в Толедо, ученици на мъдрите, и те ни казваха за спомена от учението им в равинската вяра.
Абрахам ибн Дауд от Толедо – 1161

Ибн-Ал-Атир ни казва как в дните на Харун, императорът на Византия накарал евреите да емигрират. Те дошли в Хазария, където намерили интелигентни но непросветени хора и им предложили релгиията си. Населението я сметнало за по-добра и я приело.Димашки 1327

image

По-горе се вижда платената и написана от евреи книга „Българи и евреи“. На базата на тази историческа основа, евреите масово изкупуват българска земя както на частно така и на държавно ниво и градят своите кибуци. На държавно ниво Израел изкупуваше земи в Полша, Румъния и Унгария, под ръководството на социалистическият лидер на Израел и Ашкеназ – Шимон Перес. При настоящият премиер Нетаняху, който също е Ашкеназ, също на държавно ниво масово чрез подставени лица или директно се изкупуват български земи.


image


Най-общо казано и сафариди и хазари имат обща цел българите да ги няма, но сафаридите нямат желание върху нашата земя след това да се настанят хазарите, дори тъкмо напротив. С оглед на събитията логичният извод ни казва, че синедриона и до днес е сафаридски и държи контрола над света, като желае да държи под юзда всяка една конкуренция, а такава днес останаха само хазарите. Конфликта между двете сили ще се засилва.

image
http://www.budnaera.com/pix-common/soros-stanishev2.jpg

Хазарин от Херсон до него бял циганин от Унгария

image


image
       Ирен Кръстева - хазарка от Херсон

image

Майката на Пеевски по-пич от Бойко!


image

Семейное древо. Дина Мухина из Херсон

image


Почти 80% от българите не знаят, че всичко което е около тях - недоимък, простотия, корупция и социална несправедливост е плод на ,,труда" на народните представители. Те не знаят, че парламентът (народното събрание) гласува абсолютно всички правила по които живее обществото и, че технологичния срок за приемане на всеки един закон може да бъде само един ден, стига да го пожелаят.

image

Тези 70% не знаят, че когато някоя група или коалиция в парламента има мнозинство (51%), тя носи вината за всичко което не е наред в държавата, защото има власт да го промени и ако не го прави, то е защото са глупаци или продажници.

image

77% от българите не вярват в съдебната система, но не знаят истинската причина за поголовната корупция в нея. Това е отсъствието на текст в Наказателния кодекс на България, че когато магистрат излъже в мотивите на съдебно решение е престъпление. Знаейки това, малки и големи съдии лъжат безнаказано в мотивите на решенията, решават с лъжите си поръчково делата и продават човешки съдби! На фона на този факт, всички приказки за решаване на проблеми в обществото са лицемерие, а институциите Министерството на правосъдието, Висш съдебен съвет, Инспекторат към него, Прокуратура и Институт по правосъдие са абсолютно ненужни и са само в тежест на държавния бюджет. Защото всеки спор се решава в съда, а там всичко се купува.

image

55% от българите, не знаят, че президента е представител на нацията. Те нито са гласували за него, нито знаят за какво служи.

image


48% от българите не обръщат внимание, че управниците подписват дългосрочни споразумения, с които обричат всички да плащат за тяхната глупост. Последното е т.н. ,,Саниране на панелките от държавата". Само, че те не знаят факта, че само част от парите са от еврофонд, а останалите са от държавния бюджет попълнен с нов държавен заем, който ще връщат всички, а не само тези на които ще ,,санират" блоковете.

image

47% от българите живеят с илюзията, че полученото в чужбина образование има приложение в България, въпреки, че условията на живот и отношенията в обществото са коренно различни.

image


Българите имат най-големите залежи на злато в Европа, но живеят като клошари. 90% от тях купуват дрехи - втора употреба, които са ненужния боклук изхвърлен от домакинствата на други държави...

image

illuminatibg.blogspot.bg/2016/05/blog-post_3.html



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Интересно как мисли авторът,
05.05.2016 08:19
Този постинг пречи или помага за унищожението на България?
Според мен помага.
Не забелязах явни лъжи, но и доказани факти, ако не броим за факти медийните разсъждения.
Моля автор(ката)да даде съвет, ако българите не бяха идиоти а гениални граждани, какво и как биха могли да направят срещу Господарите на Света, които ги унищожават. Какво правят могъщите Германия и Европа, които също са подложени на унищожение? И там ли са идиоти?
цитирай
2. apostapostoloff - Важно е да държим високо знамето
05.05.2016 11:34
на "Атака" и тогава всичко ще се оправи от само себе си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729044
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930