Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2016 19:03 - Съветите на ...........: Как да оцелеем при ядрена война
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1174 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.07.2016 20:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

От президентството пуснаха брошура със съвети от президента към българските граждани, какво трябва да направят, за да оцелеят в предстоящата ядрена война. Публикуваме текста на брошурата:

„Уважаеми български граждани

Обръщам се към вас като нещо повече от президент, като баща на нацията, или може би, за да не обиждам нежния пол, е по-добре да кажа, обръщам се към вас като нещото на нацията. И в крайна сметка май е по-добре да си остане обръщението като от президент, или кой, както и за какъвто ме смята. Но нека да премина към важните неща. Мнозина от вас следят моите изяви на международната театрална сцена и вече са наясно, че аз имам ясна цел и тя е да победя Русия в пряк двубой и ако може Путин с дрон.

image

Разбира се това не бих могъл да сторя, без да въвлека и вас, моите верни поданници, в една мащабна кървава касапница, която за пореден път да докаже храбростта на българския дух.

image

Основният проблем обаче, за осъществяването на моите кървави планове по Освобождението на Русия от Путинско робство, е факта, че е много вероятно, да не кажа напълно сигурно, бойните действия да включват използване на ядрени оръжия.

image

Затова се считам длъжен да ви дам няколко съвета, как да се подготвите и да оцелеете при един ядрен конфликт.

image


Първото и най-важно нещо е да санирате апартамента си. В момента има много европейски програми за саниране на жилищата, но за съжаление не наблюдавам особено желание сред българските граждани да се възползват от тях, а както всички знаем, санираното жилище си е санирано жилище, още повече като знаем, че евентуален ядрен военен конфликт ще доведе до вековна ядрена зима и тогава само този който си е санирал жилището, само той ще оцелее.

image


Второто много важно нещо е да си платите всички кредити. Това е много важно защото, ако сте били достатъчно глупав да теглите кредит, то би било изключително непочтено да умрете преди да го изплатите, а може човекът който ви е дал парите, да разчита на тях, за да се подготви за предстоящата ядрена война, като си санира банката.

image


Ако пък сте били достатъчно умен да не теглите кредит, то сега е моментът да затънете в кредити, защото ядрената бомба нулира всички задължения и който оцелее след нея, не дължи нищо, а започва начисто. Това е ядрения закон за фалита на физическите лица.

image


Третото нещо което ви съветвам, след като сте санирали жилището си и сте върнали или пък теглили кредит, в зависимост от умствените ви способности, е да емигрирате преди да е започнала войната, като най-безопсната възможна дестинация е Марс. Така че побързайте, защото за там местата са ограничени.

image
             Vladimir Putin Directing Mars Discovery Movie

За тези които нямат възможност да отидат на Марс, препоръчвам да инвестират в гробищен парцел и паметник.

image
               Barack Obama Statue on Mars


Тъй като не се знае къде ще ви застигне смъртта и какво ще остане от вас след очакваната ядрена война, най-добре е да се подложите предварително на частична ампутация и да погребете предварително непрежалимите си крайници в закупения вече от вас гробищен парцел.

image

Така ще бъдете сигурни, че поне част от вас е погребана съгласно обичаите които спазвате и гроба ви всеки ще го знай.

Това бяха моите съвети. Свобода за Русия.

image



neverojatno.wordpress.com/2016/07/04
atomna/



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729330
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930