Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 12:31 - Станете мъртви, та в гробовете ви да влезем ние – живите
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 577 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 14.04.2017 22:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Най-страшното нещо – не лично, а обобщаващо ситуацията, в която се намираме, дойде от млад читател:

image

„Давам всичко в момента да съм на Вашите години и да знам, че животът ми е минал!“

Доколкото ме е осведомил, младежът е доста по-малък от дъщеря ми. И се запитах: Какво сторихме на децата си и за тях? Защо не променихме и собствената си съдба?

image

България не е онази толерантна страна, каквато медиите се стремят да я изкарат. В нея всекидневно и ежеминутно се извършват престъпления от омраза. От 73 години властта провежда политика на държавен тероризъм спрямо българите. Западните „демократи“, откърмени с еврейската ненавист към различните и особено към Христос и неговите истински последователи, напълно съзнателно одобряват и дори насърчават това отношение. Ето защо цялото законодателство, действията на репресивните органи и на налагащата безправие правосъдна система, са насочени срещу българското малцинство. А комунистическо-мафиотският опит за държава все така се нарича… България?!

Да се разберем, в тази страна се провежда политика на геноцид срещу нейното коренно население – българите. Вече 73 лазарника на власт в нея са комунисти, присъдружните им „сдружени земеделци“, нямащи нищо общо с названието, комсомолските кадри, убийци, грабители, мъчители от службите за партийна сигурност на БКП-БЗНС, комунизираните до крак евреи, арменци, самозваните „турци“, черкези, татари, потомци на гръцки комунисти, цигани… Напоследък законите и неправдоприлагащите органи бранят даже различните видове бежанци и имигранти от държави, които интернационалният комунистически режим, предвождан от куклите на конци в Белия дом и Кремъл, прогони от родните им домове.

Българите са подложени на потисничество, непрестанно преследване и всевъзможни санкции. Ние, най-древният и действително някога прекрасен народ, сме осъдени на смърт от комунистите и сме обречени на унищожение. Съществуващият интернационал-комунистически опит за държава, командван отвън, провежда расистка политика на етническото ни прочистване. Точно така – спрямо нас – българите, на нашата собствена земя, на която далечните ни предци са стъпили преди повече от 35 000 години.

image

Никой друг етнос няма основания – исторически и правни – за претенции към тази последна българска територия. Изконно наша при това!

Ксенофобията, насочена срещу нас, българите, е повсеместна. Нейните проявления са постоянни. Антибългарската омраза и притеснения са дело на комунистите от всички партийни крила и пера, на които се раздели БКП, и на техните силови агенции: МВР, МНО, всички уж частни, а всъщност партийни охранителни фирми, мутренските групировки, произлезли от неразградената Държавна сигурност. Да не забравяме, че съгласно съществуващото, но неприлагано законодателство:

„… Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.

Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

image

Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия  и нейните наследници ДС са отговорни за:

1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация;

2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи;

3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения „Народен съд“;

image


4. моралния и икономическия упадък на държавата;

5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха;

6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост;

7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи;

8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението;

9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия;

10. безогледното унищожаване на природата.

Комунистическият режим е отговорен за това, че:

image


1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки;

2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;

3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона;

image

4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като:

а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия;

б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии. А след 1989г., та до днес с цел имотни измами, издаване на жълти книжки на агенти и нещатни сътрудници на ДС, с цел имотни измами от психометричните лаборатории на комунагите;

в) лишаване от право на собственост;

г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия;

д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната;

е) лишаване от гражданство;

5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица;

6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

image

Посочените до тук обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.

image

Българската комунистическа партия е била престъпна организация, подобно на други организации, основаващи се на нейната идеология, които в дейността си са били насочени към потъпкване на човешките права и демократичната система.“[ Закон за обявяване на комунистическия режим за престъпен, приет от ХХХVIII Народно събрание на 26 април 2000 г., „Държавен вестник“, брой 37, София, 5 май 2000 г., достъпен от online: http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192]

image

„Престъпна организация“ е синоним на мафия. А „лицата, които безнаказано извършваха престъпления и на които се предоставяха незаконни предимства, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица“, както и техните наследници са на власт. Всичко това умишлено се премълчава, за да бъде засипано с праха на забравата.

image

Медиите, също собственост на алчно червената, фашизирана до краен предел мафия, са параванът, зад който се извършва демоцидът – холокостът, пълното унищожение на остатъчния български народ. Докато „демократите“ по света си траят, като опуснали се футболисти по време на футболен мач в Швеция.

image

Тук никой от взималите решенията за осъществяване на престъпления против човечеството – унищожение на българския народ, до физическите извършители на убийствата, изтезанията, осакатяванията, изселванията, лишаването от елементарни човешки права, на грабежите и т.н., не беше изправен пред съда. Никой не пострада.

image

Далеч по-страшно е. Ние битуваме „в условията на продължаващо престъпление“, казано на юридически език. Тази грамадна несправедливост е резултат на безучастното поведение на западните елити – надзорниците на тукашната комунистическа върхушка.

image

diagnosa.net/Гласувай:
5
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7024907
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1564
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728