Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2016 20:29 - Вещицата от Изтока танцува зловещ танц с вещицата от Запада.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1598 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.12.2016 11:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

image

Rafael "A posthumous canonization of St. Vladimir"


image

Какъв е този западен свят, който не спира да продава оръжие, което подхранва десетките малки и големи смъртоносни конфликти в държавите, чийто граници бяха начертани от същите тези европейски сили преди по-малко от сто години?
Белгия продължава да продава оръжие на Саудитска Арабия. Германия продава все повече оръжие на Саудитска Арабия. Франция ще продаде смърт за 10 милиарда, а Брюксел въпреки атентатите на летището продължава с нови и нови оръжейни договори. Българско оръжие отдавна е на сирийския смъртоносен театър, а САЩ и Русия продават на всички.
Нормално, за този сън, това е нормално. Уж Франция беше против войната в Ирак, но стана мотор за свалянето на Кадафи. Социалните медии, които разпалиха Арабската пролет, сега изпращат милиони бежанци към Европа. Използват се за създаване на терористи и зловеща пропаганда, която мие разума от мозъците.
Образователните системи на Изток са напълно сринати. Хора, които не могат да си напишат името хващат оръжието, което "миротворците" от запада са им продали. Убиват, рушат, газят. Вещицата от изтока им говори, че вещицата от запада е виновна за това, че страните им горят. Настройват ни едни срещу други, а неграмотните и лабилните са готови да убиват в името на неща, които дори не разбират.
Защото не може с едната ръка да пускаш гълъба на мира, а с другата да подаваш автомат. Не можеш с едната ръка да говориш за толерантност, а с другата да преговаряш с тирани. Тогава и поколението, което расте в тези времена ще се блъска в деструктивни крайности.
На Изток, пред очите ни се разпадат държави. На Запад, пред очите ни се разпадат ценности. И на двете места умират хора. С тях си отива все по-голяма част от нашата цивилизация. След Турция вече съм напълно убеден, че вещицата от Изтока танцува зловещ танц с вещицата от Запада. Торнадото ни върти ли върти, а събуждането е все така далеч.


http://petel.bg/


image


Законите и предписанията на Талмуда приличат много на изискванията към юдейте в Протоколите на сионистките мъдреци.

Името Илюминати не е избрано случайно, защото според учението на Луцифериантите, Илюминати значи „Пазители на светлината“.

image


Илюминатите претендират, че са пазители на юдейството.

На първи май 1776 г. Aдам Вайсхаупт приключва с организацията на Илюминатите и се слага началото на това тайно движение, което ще играе важна роля в бъдеще и то в световен мащаб.
Една от основните цели на Илюминатите е създаване на Нов световен ред.

Организацията Илюминати ще бъде основният фактор, който ще налага юдейската хегемония - наложена вече в областта на банковото дело, политика, религия и масонски ложи - първоначално в европейски а след това и в световен мащаб.

image

Илюминатите и тези, които стоят над тях ще се утвърдят като невидима власт, която стои над Закона и държавните управления.

Правителствата на по-голяма част от страните в света – са осъдени да паднат. Това ще бъдат планирани унищожения, които ще се извършат по следния начин:

image


Втори етап/изпълнява се в наши дни/: Превземане на властта чрез военна сила   по райони, с декларация на правителството за въвеждане на извънредно положение (под фалшив предлог), т.е., военна диктатура. Създаване на полицейски държави, под предлог за защита от тероризъм и емигранти.

image

Изопачена метакомуникация – смесени сигнали и заблуда.

Терминът „изопачена метакомуникация“ е бил измислен от антропологът Ричард Херскович. Той може да бъде отчасти разбран, чрез обикновения пример на мошеника: той ти стиска ръката, усмихва ти се и ти говори хубави неща... докато ти краде парите и свободата. 


image

Хората ще се паникьосат, в някои места ще се стигне до анархия и хаос и правителството ще използва този факт като оправдание за нуждата от контрол над паникьосаните граждани. Тренираните военни лидери на култа и изпълнителите с промити мозъци, под тяхна заповед ще използват усвоените оръжия и техники за контрол над тълпите, за да наложат новото положение на нещата… Навсякъде ще се основават военни бази – фактически, те вече съществуват, но под прикритие. През следващите няколко години те ще изплуват на повърхността и ще бъдат обявени пред обществеността. Всеки район ще има местни бази и лидери, пред които те са отговорни и с които трябва да се съобразяват. Йерархията ще бъде копие на съществуващата сега йерархия на прикритите бази.

image

В Русия Кери получи инструктаж за по-нататъшните театрални сценки на левитския интернационал. Трябва да се намаля населението на Земята, трябва им война, а в Турция има 90 атомни бомби. Част са под американски контрол, част са в турски ръце..., американският контрол трябва да бъде заменен от руски.


image







Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Няма заповед "не лъжи, а"не лъжесвидеъелствсй срещу ближния си""
28.07.2016 05:18
А тпзи пост това прави, като приравнява престъпник и жертва.. Извратено. Убиец и убиван- наравно в зловещ танц. Даже убиваният е по-мразен, ако се съди по приравняването му с пу.ка и дракула.Шизо, шизо и шизо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685413
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031