Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2016 20:37 - Ердоган си пуснал орките срещу „Инджирлик“… но атомните бомби ги нямало
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
image

Ердоган си пусна орките срещу „Инджирлик“… атомните бомби под обсада от ислямистки протестъри


Няколко хиляди ислямисти, контролирани от Ердоган, организираха протест около военно-въздушната база „Инджирлик“ в югоизточна Турция. Бунтът е срещу намесата на САЩ във вътрешните работи на Турция и подозренията за съучастие в преврата.

image

Турция ще да е ИДИЛ ! В ЕС са милиони турски гастарбайтери и като ислямисти ако им забранят да работят в ЕС дали Ердоган ще ги прати да работят в Русия за копейки!
Ердоган и Путин са заедно против Европа, но все гледат да са в Европа, разбойниците са обединени и обвиняват жертвата за виновна!


image


Крещят се анти-американски лозунги, горят се американски знамена, гонят се „американците“ от страната. Изобщо – все едно сме на площад в Палестина. С една малка подробност – в базата има 92 ядрени заряда, вкл. 50 супер мощни водородни бомби.

image

Още в 4.30 часа сутринта на 16 юли за 4 военнотранспортни самолета Херкулес + 6 Ф15 на ФАЩ бе поискан от руснаците въздушен коридор над Сирия в посока Израел. Всичките 36 ядрени и термоядрени бойни глави от Турция са били транспортирани в Израел...


image

Протестът изглежда като гражданска инициатива, но в момента всякакви такива акции са под контрола на властите. Има извънредно положение, полицията е навсякъде, и никой не може да се подаде носа на вън, без съгласието на правителството.

image

Мюслите протестирали против базирането в страната им на ВВС на САЩ. Тълпата скандира антиамерикански лозунги и настоява военните да напуснат и освободят базата за новия световен жандарм Путин.

На 31 август Путин и Ердоган в Анталия ще присъстват на приятелски футболен мач между двете страни. До тогава САЩ трябва да бъдат изритани от Турция.

Сатанова-Русия и Алахова - Турция са в заговор, а Ялахова- Израел ги подкрепя и подлива вода на САЩ - Луцифер.


image

Ердоган съвсем очевидно иска да сложи ръка на американските бомби, с които ще може да укрепи властта си. Засега не се решава пряко да го направи, но подобни протестъри са удобен вариант да се блокират оръжията в базата и те да не могат да бъдат изнесени.

image

Турският диктатор има под ръка стотици хиляди активисти, готови във всеки един момент да му организират каквито протести са му нужни. Именно тези ислямистки „орки“ бяха в основата на протестите срещу преврата.

image

Иначе светски настроените граждани на столицата и на Истанбул, реално подкрепяха военните. Но с орките Ердоган изкара, че „народът“ е излязъл на улиците и го е подкрепил. И то точно в светските центрове, където диктаторът е в тотално малцинство.

image


Сега обаче тези радикали се използват за далеч по-опасна цел.

image

Турция иска да стане ядрена сила, след което най-вероятно част от оръжията ще попаднат у „Ислямска държава“, която е едно и също с партията на Ердоган. Как САЩ ще се оправят с този проблем все още изобщо не е ясно.

image

Най-крайните версии сочат към ядрен удар срещу „Инджирлик“, с цел бомбите там да бъдат унищожени, преди да са откраднати.

image


ГН, gudelnews.com

www.budnaera.com/201603f/1603000320.
html





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687300
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031