Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2016 09:59 - Dневния ред на Сорос e унищожаването на националните граници.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1856 Коментари: 3 Гласове:
4

Последна промяна: 12.02.2017 09:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Най-новият му успех: кризата с т.нар.”бежанци” в Европа

Фундаментално място в дневния ред на Сорос заема унищожаването на националните граници. Това беше много ясно показано наскоро с извършеното от него финансиране на кризата с т.нар.”бежанци” в Европа.

image

За причиняването на въпросната бежанска криза беше обвинена войната, която междувременно бушува в Сирия. Но задавали ли сте си някога въпроса, как всичките тези хора някакси изведнъж са научили, че Европа ще отвори вратите си и ще ги пусне да влязат вътре?

image

Кризата с т.нар. „бежанци” не е явление, възникнало по естествен път. Тя съвпада по време с дарените от фондация „Отворено общество” на базираните в САЩ НПО-та „Институт за миграционна политика“ и „Платформа за международно сътрудничество по мигрантите без документи за самоличност“ – и двете спонсорирани от Сорос организации. И двете групи бясно адвокатстват за масовото разселване в Европа на мюсюлмани от Третия свят.

image

> Задава ли се нова Империя на злото?


През 2015 г., репортер на ТВ „Скай Нюз” намира на гръцкия о-в Лесбос екземпляр от „Наръчник на мигранта”. Впоследствие се установи, че въпросните наръчници, написани на арабски, са били раздавани на „мигрантите”преди да пресекат Средиземно море от неправителствена организация, наречена „Добре дошли в ЕС” /“Welcome to the EU”/.

“Welcome to the EU” е финансирана от – познахте от кого – от Фондация „Отворено общество”.

image


Сорос обаче не просто финансира всички тези групи, адвокатстващи за разселването на „мигранти” от Третия свят в Европа.

Той е авторът на „Плана Меркел”.

image


„Планът Меркел” беше създаден от Европейската инициатива за стабилност, чийто председател Джералд Кнаус /Gerald Knaus/ е високопоставен „хуманитарен” работник не другаде, а пак във Фондация „Отворено общество”. Планът предвижда, че Германия трябва да даде убежище на 500 000 „сирийски” бежанци. Годишно. Този план също така предвижда, че Германия, съвместно с други европейски нации трябва да се съгласи да „помогне” на Турция – държава, която е 99% мюсюлманска – да получи правото за безвизово пътуване в рамките на ЕС от 2016 г. насетне.

image
image


Политическият дискурс

Бежанската криза повдигна огромно безпокойство в европейските държави и преди всичко в страни като Унгария. В отговор на влизащите на унгарска територия на ден по 7000 „мигранти” през 2015 г., унгарското правителство възстанови граничния контрол, за да спре влизането на ордите от „бежанци” в страната. Разбира се, това не пасна добре на Сорос и неговите близки съучастници Клинтънови. Още от излизането си от властта, Бил Клинтън е зает с това да обвинява двете държави – Полша и Унгария, за това че следвали разбирането, че „демокрацията създава прекалено много проблеми” и че искали да си установят „Путиноподобна авторитарна диктатура”.

Провиждайки отвъд Клинтъновите коментари, унгарският премиер Виктор Орбан отговори:

„…Тези коментари, които бяха направени за Унгария и Полша имат своето политическо измерение. Те не са случайни грешки на езика. И тези забележки към нас започнаха прогресивно да се увеличават откакто започна ерата на мигрантската криза. И ние всички знаем, че зад лидерите на Демократическата партия ние трябва да видим Джордж Сорос”.
По-нататък той допълни: „Устата принадлежи на Клинтън, но гласът е на Сорос”. Тогава Сорос открито нападна политиката на Орбан срещу мигрантите: „Неговият план разглежда защитата на националните граници като даденост, а бежанците като пречка. Докато нашият план разглежда защитата на бежанците като даденост, а националните граници като пречката”.

Трудно бихме могли да си представим да бъде той по-ясен в очертаването на глобалистките му планове.
image

Мотивът печалба

И така, защо Сорос полага всичките тези неистови усилия да залее Европа с орди от мюсюлмани от Третия свят?

Разбира се, не можем да бъдем съвсем сигурни за отговора, но наскоро излезе информация, че Сорос е заложил огромно количество финансови деривати на къси позиции срещу американските акции. Очевидно е тогава, че той си мисли, че причинявайки хаос в Европа, така ще разпространи заразата и в САЩ, изпращайки по този начин отново американските пазари спираловидно надолу към дъното.

Разрушаването на Европа чрез наводняването й с милиони абсолютно неинтегрируеми мюсюлмани е директен план за причиняването на икономически и соцеален хаос на Континента. И това е още един пример за погром, имащ същевременно измерението си на печалба за Джордж Сорос, за когото изглежда, че намесва своите пипала в повечето геополитически събития.

Ние всички разбираме, че корелацията не е причинно-следствена връзка. Независимо от това обаче, като се имат предвид грамадното му богатство, политическите му връзки и дългият му и богат опит в печеленето на пари от хаоса, е повече от вероятно, че той е катализаторът на повечето от геополитическите сътресения, които се случват понастоящем.

image


Неговото намерение-фикс, е унищожаването на националните граници и създаването на една глобална структура за управление с неограничена власт. От коментарите му, адресирани към Виктор Орбан виждаме ясно, че Сорос разглежда националните лидери като подопечни нему младши-чираци, които той очаква да се превърнат в негови марионетки, продаващи актуалния му сюжет на невежите и безпросветни маси.

Сорос вижда себе си като мисионер, налагащ глобалисткия дневен ред, преподаден му от неговите ранни господари. Той използва огромните си политически връзки, за да влияе върху политиките на правителствата като едновременно с това създава кризи – политически и икономически, за да може по този начин да продължи с налагането на неговия дневен ред.

image


По всичко личи, че Сорос заговорничи срещу човечеството и наред с това е бясно настървен за унищожението на западните демокрации.

image
image


За всеки рационално мислещ човек, някои глобални събития са просто лишени от всякакъв смисъл. Защо например западните държави биха вземали милиони хора, чиито ценности са напълно несъвместими с техните собствени?

Когато обаче се вгледаме по-внимателно в дневния ред, толкова активно промотиран от водещия глобалист, кукловодът Джордж Сорос, нещата леко ни се изясняват.

image


За Сорос и златото

Дейвид, отново /е автор на този абзац, б.пр././със съкращения/

Доколкото не съм теоретик на Световната конспирация, аз обаче вярвам, че същестува едно естествено и постоянно сътрудничество, функциониращо между ръководителите на правителства, корпорации, инвестиционни банкери и мениджъри и други такива дънни създания, които преживяват, изхранвайки се от околната мръсотия.

image
image


Това, което аз поне намирам за най-интересно около Сорос е, че той е толкова очевиден в набелязаните негови цели и така постоянен в тяхното преследване. И като се имат предвид последиците от неговите действия, е ясно също така, че той е почитател на моралния релативизъм и вярва в това, че целта оправдава средствата.

image
image
            Путин гони Обама от Инджирлик




Гласувай:
4



1. dartanjan - Сорос е само постанвено лице. Ор...
31.07.2016 10:03
Сорос е само постанвено лице. Организаторите са други и са посочени в Библията.
Статиите които пускате винаги сочат в грешна посока. Дано да не сте самоволен слуга на сороските работодатели.
цитирай
2. budha2 - Организаторите са
31.07.2016 15:34
клана Ротшилд - търтеи изгонени от съзведието Орион поради зловредност. Реверсираната Тора е тяхно творение, така че на дали са се посочили / разкрили - сами себе си.
цитирай
3. dartanjan - НЯмам вкус към езогтерикат аи чо...
31.07.2016 16:29
НЯмам вкус към езогтерикат аи човешките митологии.

Библията ни дава друага престава за събитията които стават в света и се потвърждава постоянно със свръхестествена точност. Проверен и верен източник на информация на който винаги мога да разчитам.
Единственото което отделя човекът от Бога и Неговото спасително слово е грехът.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8722447
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930