Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2016 12:55 - Клозетничеството като типично проявление на комунистическия дух
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Novos Ordos Seclorum Red Shield(Rothschild) London Fashion Week



Когато настъпиха промените у нас, вече нямах никакви илюзии, че съществува справедлив, свободен свят. Бях разсъждавал над пасивността на Запада по време на Пражката пролет. Недоумението ми от т. нар. Хелзинкски процес и сливането – конвергенцията – на елитите, се беше уталожило. Посрещнах спокойно, без ентусиазъм, вестта за падането на диктатора Тодор Живков. С него се чувствах като в казармата. В нея през втората година, без да го искат, повечето от старите войници неусетно придобиват чувството, че са се родили там, зад стените на несвободата и подчинението, почти равни на затвор.

Искам да кажа, че скептицизмът ми не беше изкуствен, а основателен. Достатъчно дълго време беше изминало от установяването на Системата. Самият Георги Губиделников – „куцият“, както наричали „най-възрастния от синовете на „Стария“, съдружник на Ротшилдови в създадената от русенската фамилия Българска търговска банка – първата частна у нас, дал обяснение, основано на здравата практическа логика:

image

„Всеки режим, и най-калпавият,… ако му се остави малко по-продължителен период на мир, почва да укрепва, да дава, прочее, резултати. България сега, в края на 1945 г., е с една в голяма степен разбита икономика, вътре в страната цари несигурност, безнадеждност, новата власт не разбира нищо от стопанство. Това е днес, в края на 1945 г., положението. Обаче като минат една-две години в мир, страната неизбежно ще почне да се стабилизира, режимът ще се установи много по-здраво, стопанството ще почне „да дава плодове“. Следователно: ако западните сили действително имат намерение да се справят с този режим, те ще трябва до една-две години да сторят това. Минат ли две години, режимът ще се закрепи, ще почне да става ефикасен. И тогава народът, който засега е против него, ще почне да става безразличен, па може да захване и да се приобщава.“[ Стефан Бочев – „Белене: Сказание за концлагерна България“, Фондация „Българска наука и изкуство“, София, 2003 г]

Не, Западът ни е продал още през есента на 1944 г. Известно е, пък и от години периодично припомням: През октомври 1944 г. на среща в Москва британският премиер Уинстън Чърчил сложил на масата офертата за възприемане на принципа за „свобода при налагането на влияние върху… Източна Европа… Той… предлага 90 на сто съветско влияние в Румъния, 90 процента британско влияние в Гърция, 75 на сто съветско влияние в България и разделяне [на влиянието] в Югославия и Унгария в пропорция 50 на 50. Макар да изглежда цинично, това беше мълчаливо признание на стратегическите и военните факти.“

Тогава България приключила своето съществуване като независима държава, пък и като държава въобще. Утрепали я барабар с чудесния, трудолюбив и сърдечен български народ. С национализацията другарите лишиха най-свободната прослойка от пространната средна класа – селяните, от средства за производство и препитание. Но за какво ли си навличам неприятности, припомняйки това? Като ми пееш Пенке ле, кой ли те чува?…

Но дори тогава, през есента на 1989 г., ако някой ми беше казал, че САЩ ще станат най-тоталитарната деспотична тирания, щях да го погледна с недоумение, най-меко казано. Нямаше да повярвам, наистина. Какво ли остава за далеч по-заблудените от мен. Тогава има ли смисъл да отправям претенции към масата – клозетниците? Да, защото изминаха 27 лета.

image

Точно преди петилетка наблюдавах пряк предизборен двубой между двама съветски евреи. От едната страна беше Александър Хинщейн, представител на управляващата Путинова хунта, наречена „Единна Русия“,[3] а от другата – лидерът на Либерал-демократичната партия Владимир Еделщейн, по-известен като Жириновски. Та синът на полско-украинския юдей Волф Еделщейн изрече нещо нецензурно, но много вярно. С типичната си разпаленост той посочи с пръст своя опонент и с гневен глас изрева:

„КПСС беше говно, а вие от „Единна Русия“ сте трикратно по-големи говна. Половината от вашата партия се състои от крадци и грабители, а другата половина – от милиционери и тайни ченгета.“[ Владимир Жириновский, Председатель партии ЛДПР – Александр Хинштейн, Депутат государственной думы по списку „Единой России“, „Выборы-2011 ]

Напълно съотносимо към всички действащи нашенски партии, кой знае защо наричани „политически“. И особено – към т. нар. парламентарно представените. Само че си струва да видим, що за птица е вечно раздаващият някаква своя „висша справедливост“ Жириновский, Владимир Волфович.

На въпроса: Какъв е бил по народност неговият баща, години наред той отговаряше: „Юрист“.
[ “Владимир Жириновский: я – не „сын юриста“. Рассказ об отце“]

image

Владимир Жириновски/клоуна на Москва/ LDPR изрази увереност, че водачът на снегорина не е виновен за амолетна катастрофа във Внуково Москва . Според него, за аварията е виновна жертвата - ръководителя на петролната компания Кристоф де Margerie.Според него, една от основните причини за тези бедствия е човешката алчност.Жириновский сказал:
Чего ты летишь ночью?.



image
http://static.ladepeche.fr/content/media/image/zoom/2014/10/31/
part-par-arp4010952-1-1-1.jpg


/ span style="font-size: medium;"http://www.15min.lt/images/photos/616323/big/vladimir-zhirinovskij-51069e525f4f6.jpg/spanbr / br / img src="http://images.smh.com.au/2013/05/15/4273558/Milos-TH.jpg" width="488" height="326" alt="" /br / span style="font-size: medium;"http://images.smh.com.au/2013/05/15/4273558/Milos-TH.jpg/spanstrongbr / a href="http://budha2.blog.bg/drugi/2015/12/18/nai-nelepite-biseri-ot-preskonferenciiata-na-vtororazriadno-.1416050" target="_blank" rel="nofollow"span style="color: rgb(255, 0, 0);"br / > Клонингите Жириновски, Милош Земан и Тръмп, клоуни на комунистите-левити от Русия, САЩ и Чехия.



image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8733150
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930