Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2016 20:23 - Кой се намесва в нашата история?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1680 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.02.2017 13:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Исус от Назарет" е погрешен превод на "Исус Назарянина".Назарет не е родното място на синчето на ЯлохимЙова, защото е основан 300 години по късно. Исус е бил революЦионер свързан с назаряните,(революЦионно движение на сивия разсад "дуказ", генномодифициран продукт от микроюрганизми за завладяване на планетата и унищожаване на бялата раса.), които римляните се опитвали да смажат.

image

Около 30 г. пр.хр. назаряните вече са доста мощна юрганизация(подривна сила), и както в политическо така и във военно отношение представляват реална заплаха за РИМ
/- Римската Империя се бори с нашествието на извънземната/лунна раса - сив разсад./.

image
http://img.wonkette.com/wp-content/uploads/2013/04/jesus-with-guns.jpg


Библията и историческите сведения сочат че Исус е бил разпнат като революЦион(ер). - Тициан го споменава в своите "Анали". Но Ицето не е бил просто обикновен бунтовник(по-късно с помощта на поюдейчената Ватикана, представен като миролюбец, но така пък станал родоначалник на ционизма и антисемитизма). В евангелието на Матей и на Лука се казва ясно, че той е от царско потекло, законен потомък на Соломон и на Дравид, бил е "Месия" но не на РА, а цар на Цион, който според пророчеството на Захария, ще се върне в града на осел.
На оригинален александрийски диалект, на който е направен Новия Завет мъжете разпнати от двете му страни, са наречени lestai, преведено kaтo "разбойници". Всъщност думата означава нещо повече от "разбойник" - терорист, бунтовник, революционер.


image

При Юда Искариотски също се касае за погрешен превод, исттинското име било Юда Сикариус т.е.Юда Партизанина.
На тайната вечеря Исус приканва учениците си да се въоръжават, дори и за тази цел да продадат дрехите си.А те му отговарят че вече са ги продали, и Исус изразил задоволството си.

image

След това Исус повел учениците си към Гемсиманската градина и по късно е арестуван. За тази цел е изпратена кохорта - 1/20 от легион, това са 600 души, включително първосвещенника Йосиф Каяф и неговия слуга Мелх. По стар еврейски обичай още щом ги видял, един от учениците на Исус изважда меча, отрязва ухото на Мелх ( и може би го е хапнал - ухото на Аман,..стар юдейски обичай -Това хора ли са да си ядат ушите - бел.ред. ).


image

Яденето на уши е заложено в дълговременната памет на генномодифицирания алиен-биоробот. В наши времена, след близо 2000г. юдейчето Майк Тайсан ще изяде отново ухото на противниковия играч - на боксовия тепих - историята се повторила,...цикли без развитие,...ашкоулсум.

image

Васил Левски и Пурим


image


Темата за намесата в нашата история на някакви "външни сили" не е нова. Неслучайно до подобно заключение са стигнали редица независими изследователи, изучаващи различни области на "забранени" за човечеството знания от артефакти на древни цивилизации и от уфологията. Но кой очерта това знание за нас като "табу"? Какво точно искат от нас да прикрият фалшификаторите на истинската ни история? За да отговорим на тези въпроси, първо трябва да разберем простия факт, че много подобни исторически събития се обясняват с "шаблонната" тактика и стратегия на силите, които с помощта на верните си слуги повече от едно хилядолетие плетат своя зъл заговор срещу човечеството.

image


Ето какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров: "Съвременните социолози и историци се опитват да ни убедят, че хронологичния процес на Земята винаги се е развивал естествено и неравномерно, че човечеството в продължение на хиляди години има работа с верига от случайни събития.

Но защо тези събития като по чудо съвпадат едно с друго? И не само това, след известен период от време те се повтарят със същия резултат. Получава се впечатлението, че някой невидим умело ги проектира, а също и майсторски ги реализира. На мислещия човек неволно идва на ум, че това не е случайно.

Да започнем от далеч, от произхода на нашата цивилизация. Какво се забелязва? Фактът, че древните не са толкова прости, колкото се опитват да ни внушат. През палеолита, преди 25-30 хиляди години, хората са били в състояние да добиват мамутски бивни, имали календар, който не отстъпва на нашия модерен, били са в състояние да шият красиви дрехи и са знаели музикалните ноти. Археолозите по време на своите разкопки са намирали палеолитни жилища, където е имало място за оркестри. Самите музикални инструменти не са открити, но са изкопани редица животински черепи, на които някога са свирели като на модерни ксилофони.

Така че, тези черепи имат ясно изразени звукови редици, тонове и полутонове, сякаш са създадени от някой, който е завършил консерватория. Удивителните открития на древните не могат да се преброят. Едните каменни обсерватории например! Но фактът, че всички по-горе споменати находки се отнасят към хората от бялата раса, съвременните учени се опитват да не разкриват. По някакъв начин това е загадка. Въпросът е, какво има? Какво е толкова страшно? Но на този въпрос никой няма да отговори.

Очевидно е, че някой много силен е дал директива на научната общност да не разкрива истината на хората. Ето от колко време, от 30 хиляди години, а дори и по-рано, се упражнява контрол върху развитието на нашата цивилизация. Какво означава това? Че историческият процес при земляните се контролира от някаква сила, и то контролира много добре. Несъмнено и палеолита на древните е дело на неговите ръце.

Ясно е като бял ден, че хората от каменната ера, на първо място от нашата бяла раса, са наследници и пазители на знания от древна напреднала цивилизация. Тази същата, следи от която са разпръснати по цялата планета. Тези допотопни останки от мъртви градове в Андите и Кордилерите, мегалитни останки в Гоби, Такламакан и Сибир, руините на древните градове в Сахара. Но най-важното свидетелство за наличието на древна изгубена цивилизация са обзаведените подземни огромни галерии, които свързват бреговете на океана и на много морета. Те образуват в земната кора огромна празнота.

Ясно е, че хора от каменната ера не са ги строили. На въпроса защо съвременната наука скрива следите на древната изгубена цивилизация, няма отговор. Можем само да гадаем. А предположението не е весело - земното човечеството е застрашено. И като имате предвид контрола над хода на историята ни, си струва да се замислим".

Но щом като тъмните сили и техните верни слуги се опитват да прикрият истината от нас, обявявайки част от глобалното знание за "табу", то за да се отървем от техния пълен контрол, от тяхното грубо и безцеремонно вмешателство в съдбата на човечеството, а и от цялата паразитна сатанинска система, която те са създали на Земята, можем само чрез изучаването на тези "забранени" езотерични знания и технологии на древните цивилизации.

Да изучаваме, въпреки отчаяните опити на всички тези слуги на силите на тъмнината от "борците срещу псевдонауката" до "Богоизбраните" зомбайци, масони и илюминати, да скрият това знание от нас или да го дискредитират в очите на нищо неподозиращите граждани. И ако ние не искаме техните тъмни господари да реализират своите планове за унищожаване на човечеството, време е да спрем да бъде наивни идиоти, сляпо вярващи в изкривената картина на реалността, която толкова внимателно ни поднасят чрез медиите и учебниците, и да се научим да мислим сами.

Истината за нашия свят и нашата истинска история може да бъде сглобявана с информационните "пъзели", много от които могат лесно да бъдат открити, ако се откъснем от ежедневния шум и лекомисленото съзерцание на телевизионните екрани и електронните "зомби-кутии". Само чрез анализиране на много привидно различни факти, и разкривайки техните скрити от погледа на незапознатия взаимовръзки, ние се научаваме да не се поддаваме на всички трикове и уловки на тази сатанинска система и да сме наясно с това, което наистина се случва и каква съдба ни подготвят всички тези нечовеци, които са приели облик на хора.

image


neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684948
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031