Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 22:47 - КАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2883 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.03.2017 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
                    САТУРНОВА ЗЕМЯ...

image

На картичката "Сатурн изяжда сина си - МИТРА", преследван от Casper...


image

Една от основните разлики между дхармичните ведически култове и аврамитските религии е в наличието на Времето Хронос(идентично със Сатурн, Яхве, Аллах и Шива) при последните като "фактор". Това са змийските религии, които извършват кървави жертоприношения на деца, девици и животни, горейки ги в огъня и после-ядейки плътта им. ;)
В днешно време Илюминати("Новите евреи") са заменили "цивилизовано" това НЕВЕДИЧЕСКО(НЕБРАХМАНСКО) жертвоприношение С НАЛИЧИЕ НА ЛИХВАТА. ;)
Чрез лихвата Миналото "изяжда" Бъдещето си(Луната "поглъща" Слънцето и Сатурн-децата си).




image
http://endtimewatchman.net/wp-content/uploads/2015/04/New-Jerusalem.jpg
New Jerusalem


В Библията Новия Йерусалим се описва че е с форма на куб.

image

Черен Goo Computer
D WAVE 2X квантов компютър в Advanced Суперкомпютър Механизъм на НАСА в Силициевата долина.


Казва се че има няколко компютри "Черно Goo", които ще движат Новия световен ред на предприятието " Луцифер" това всъщност един изкуствен интелект. Дали това е квантов скок за който се готвим?
За 85% от зомбираното население на Земята, поддържащо основите на пирамидата със сигурност!


image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2015/12/8254408282_65270f8113_b.jpg?w=590&h=317

НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ ГЛЕДА КАТО НА ОПАКОВКИ, КАТО НА ТЕЛА, И ЗА ДУШИТЕ, КОИТО НАСЕЛЯВАТ ТИЯ ТЕЛА, НЯМА МЕСТО В ТИЯ ТИПОВЕ МОДЕЛИ.

ГРУБО МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ СЪС СХЕМИТЕ ЗАЛОЖЕНИ У ЧОВЕКА, НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА МУ ПРИРОДА.

ДНЕШНАТА ГЛОБАЛИЗАЦИЯ Е ТОТАЛНО НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ С ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ЧОВЕКА

ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА НА ТЕЛАТА БЕЗ ДУШИТЕ ВОДИ ДО ХАОС И РАЗРУХА.

image


Деяния 4:11 Той е камъкът, който вие зидарите презряхте, който стана глава на ъгъла.
12 И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.


image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/2015/12/vat-dem.png?w=590&h=440

Врагът копира Бог за да седне в Светая Светих (храма).
Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека!
Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма - . Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма(Нова Кааба) и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество.
Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.
Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер. Войната е стъпка по пътя на осъществяване на този план на илюминатите.


image


“Майсторът” отдолу е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер.
Сатана(Ариман - злия син на Кронос - и неговото проявление като "бог" на войната в материално тяло - "Яллахова илиИшкур ) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.
Изкуствената светлина на междугалактическата корпорация за производство на изкуствени слънца "Луцифер" - Тетраграматон в дифракция с черната светлина от Кааба в Била Сварга са основата на подмяната на божествената матрица, или по-точно новото поле се наслагва върху божественото -създава се нова холографска матрица на основата на божествената - със сатен(сатан) от илюзии. така Люци и Ариман ви кръстосват, покръстват с изкуствена светлина. А Яхвето е тяхна инкарнация в мат"реалният свят - шумерският бог на войната все още бродещ по земята - като Каин - инкарнация след инкарнация.
Рогът на изобилието е бил атрибут на Сатурн (Кронос, Дарзалас, Ате, Ата). И тъй като той е бащата на боговете, е изобразяван като брадат старец.

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/2015/12/cube-bldg.png?w=590&h=430


В индоиранската митология Кронос (Сатурн, Айон) е наричан Зерван – Акарана. Той е андрогинно божество и съдържа в себе си двете начала – добро и зло, мъжко и женско начало. Дуализмът е дълбоко присъщ за иранския пантеон. Името Зерван е синоним на Безкрайното време-Съдба. Андрогинната природа на Зерван показва, че е изначален бог. Легендата разказва, че той извършил жертвоприношения, за да се сдобие с поколение. След време се раждат двамата му сина-близнаци: добрият син Ахура Мазда като носител на идеята за Светлината (Зороаст) и злият Ахриман. Ахура Мазда е зороастрийският вариант на по-старото и известно име на сина на Зерван – Митра. Митра е светлина, извираща от небето, символ на доброто. В иранския свят са известни мистериите на Митра. Те се провеждат в пещери и се разиграва историята за раждането на Митра от скала (символ на неизменното духовно начало) и сцената, при която Митра по заповед на своя баща (Върховният бог Зерван) убива свещения бик.


"Кааба" е Сатурн, но както винаги проблемът е за посоката на ДВИЖЕНИЕТО около него - днес сатурн е Ариман(аРА -ман, служител на Ара или реверсиран РА): Дали Сатурн ви помага да се освободите от него и Матрицата или ви прави негов роб и роб на материята. "Санкаршана(Царят на змиите- Змеят Шеша) има форма на "тетра-гамон"(четиристенна пирамида или 4 стени на куб- "кааба, "кивот", чрез което заблуждава, че е четири-ликият Брахма), който слиза заедно с Господ Рама, като "Лакшмана"(така както Бала-дева слиза с Кришна, и е "Брахма" за тези, които са познали Кришна, но- "Ананта-шеша", за тези, които искат да излъжат Кришна и да властват в материята).
Ватикана е построена върху храма на Кибела в Рим! Подменят Кулата към силата на БААЛ с култ към главата на Кибела, като напомняне за Вавилонската кула! Така както християнството е построено върху "костите" на тракийските есхари на БААЛ и избитите свещенници на Митра.

Дяволът е реверсиран Бог и религията му е реверсирана - на същите енергийни места на планетата но в обратна посока, или с реверсирани кодове/слово в материцата. Законите на симетрията са по висши от законите на битието,... в компютърната игра...


image


Втора част

ПОДСЪЗНАТЕЛНО УПРАВЛЕНИЕТО – АЛФАТА И ОМЕГАТА НА СКРИТАТА ЛЪЖА

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО И ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ
Хората се разглеждат като единици от някакво стадо, което трябва да се води в общата посока.
Това е част от некадърното управление, заради което и цялата планета все повече и повече изпада в криза.

image

ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ ИЗВЪРШВА ОТ ДЕЙСТВАЩИЯ ЕЛИТ, ОТ ТАЙНИТЕ ОБЩЕСТВА, ОТ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ И ПР. ВЪРХЪТ НА ТОВА ЯВЛЕНИЕ БЕ ПРИЕМАНЕТО НА ДНЕШНАТА ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ КАТО ЕДНА ДЕКОРАТИВНА СЦЕНА ВЪРХУ КОЯТО ЯВЛЕНИЕТО ПРИДОБИ ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ И КАТО ТАКОВА ВЕЧЕ БЕ ЗАБЕЛЯЗАНО.

АРХЕТИПИ НА ПОВЕДЕНИЕ КОИТО СЕ ПРИЛАГАТ В МОМЕНТА КАТО ГОТОВИ СХЕМИ ПО ВРЕМЕ НА МАНИПУЛИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА.

КАК СТАВА УПРАВЛЕНИЕТО НА ХОРАТА НА ЕГРЕГОРИАЛНО РАВНИЩЕ ИЛИ НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ? – ПОПИТАЙТЕ ВСИЧКИ ДЕЙСТВАЩИ ГУРУВЦИ ОКОЛО КОИТО ИМА СТРУПВАНЕ НА ПОЧИТАТЕЛИ - ТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВИ КАЖАТ.

ПОПИТАЙТЕ НЯКОЙ ОТ НАШУМЕЛИТЕ В ЕФИРА МУЗИКАЛНИ И ШОУ ЗВЕЗДИ

РЕЛИГИОЗНИТЕ ХОРА ПЪК ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯТ, КАТО ВИ ОБЯСНЯТ, ЧЕ САМО ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДПИШЕ НЕЩО КАТО ВЪТРЕШЕН ДОГОВОР С ЙЕРАРХИЯТА НА ДЯВОЛА, ТОЕСТ САТАНАИЛ

image

КАК СЕ ИЗВЪРШВА МАНИПУЛАЦИЯТА НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ?


НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ – ТОВА ОЗНАЧАВА НА РАВНИЩЕ НЕОСЪЗНАТО

ПОДСЪЗНАТЕЛНО НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ ВСЪЩНОСТ НЕСЪЗНАТЕЛНО!

ХОРАТА ЗНАЧИ НЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ БИВАТ УПРАВЛЯВАНИ, НАПРАВЛЯВАНИ, ТОЕСТ МАНИПУЛИРАНИ!

И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ИМ СЕ ГОВОРИ НА ТИЯ СЪЩИТЕ ХОРА ЗА СВОБОДА НА ИЗБОРА, ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ЗА ТОВА, НА КОГО МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЗНАНИЯ ЗА СОБСТВЕНОТО МУ СЪБУЖДАНЕ! КАКЪВ ПАРАДОКС! НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЪБУЖДА ЧОВЕКА, НИКОЙ НЯМАЛО ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА В НЕГОВИЯ СВОБОДЕН ХОД НА ДВИЖЕНИЕ, ТАКА ЛИ Е!
НО ВЪПРОСЪТ Е, ДАЛИ ТОЗИ ХОД НАИСТИНА Е СВОБОДЕН, А НЕ МАНИПУЛИРАН И ПРЕДВАРИТЕЛНО НАСТАВЛЯВАН ОТ НЯКОЙ ХИТРЕЦ И ЛОВЕЦ НА ДУШИ!

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е МАНИПУЛИРАНО ПО ВСЕВЪЗМОЖЕН НАЧИН ОТ ЕДИН ХИТРЕЦ, КОЙТО СИ СЛУЖИ С ЛЪЖА И ЗА НЕГО БЕ КАЗАНО: ДОБРИЯТ ПАСТИР СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА. А ПАСТИРЯТ В ОВЧИ КОЖИ, И ТОЙ СЕ ПОЗНАВА ПО ДЕЛАТА, НАЛИ! МАНИПУЛАЦИЯТА СЕ ВЪРШИ САМО ОТ ПОСЛЕДНИЯ.

УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО СЕ ИЗВЪРШВА НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО РАВНИЩЕ, И ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ ТОВА МАНИПУЛИРАНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ВЪЗПИТАНИЕ ЧРЕЗ НОВИ СХЕМИ.

image

КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО, ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ХИПНОЗА, ЗАЛАГАНЕ НА ПРОГРАМИ В ПОДСЪЗНАНИЕТО У ЧОВЕКА.
ТОВА СА МЕТОДИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ И ДНЕС В ПОЛИТИКАТА, БИЗНЕСА, РЕКЛАМАТА, И СЪЗНАНИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО Е ДОВЕДЕНО ДО ТАМ, ЧЕ ГИ ПРИЕМА КАТО НЕЩО ОБИКНОВЕНО. НО ТЕ СА СЪЩИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ ОБЩЕСТВОТО В ХВАТКА, ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ БИВА МАНИПУЛИРАНО. ТОЕСТ МЕТОДИТЕ НА МАНИПУЛАЦИЯ СЕ НАМИРАТ В РЪЦЕТЕ НА ИМАЩИТЕ ВЛАСТТА НАД ПОЛИТИКАТА, МЕДИИТЕ, ИЗБОРИТЕ, ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО.
И ТАКА ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, ЗАВИСИ РАЗВИТИЕТО НА ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО.
ЕТО ЗАЩО НИЩО НЕ ВЪРВИ В ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ. СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ НЯМАТ НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ОТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО ТОГАВА ТЕ НЕ БИХА МОГЛИ ДА ПРОКАРВАТ СВОИТЕ СХЕМИ НА МАНИПУЛАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО.

МАЙСТОРЪТ НА МАНИПУЛАЦИЯТА Е СЪЩИЯТ, КОЙТО Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА. МАНИПУЛАЦИЯТА, ТОВА Е ПРОКАРВАНЕ НА ЛЪЖАТА.
КАЗАНО Е: НЕ ЛЪЖЕТЕ! ТЪЙ КАТО В КОДОВЕТЕ НА МАТРИЦАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКА АСТИЦА ЗА ОТРИЦАНИЯ(КОДА Е БУКВАТА А ПРЕД ДУМАТА) КОЙ ГО СПАЗВА ?

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/2013/12/evil.png?w=590

Това не е просто един от най-мощните и модерни телескопи в света, уж наднича в пространството гледа нещо, което също ни гледа! Ватиканът е зад този проект, със зъби и нокти.
Произходът на името на Луцифер е латински, означава "носител на светлината".
Водещата институция за строителството е немски университет, но министър-председателя на провинция Баден-Wuttemberg Ервин Тойфел осигурил финансирането на този проект и неговото име се превежда, "дявол".
Том Хорн в негов изследователски проект, занимаващ се с този телескоп казва че йезуитите търсят извънземен разум на планети вътре в други слънчеви системи.
Главният астроном на обсерваторията на Ватикана и папската науката съветват, Габриел Фунес заяви, че Римокатолическата църква ще повече от вероятно да приеме тези "извънземни" с отворени обятия.


image

https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2013/12/artworks-000057376800-gvk6gh-t500x500.jpg?w=590



Липсата на Култура на информиране, на Култура на изслушване, на Култура на уважение, всичко това е резултат от Културата на Лъжата, от антикултурата на лъженето на Генералният хитрец, който е направил така, че никой да не го забелязва, и така всички вкупом се борят със злото, а то самото зло все върви напред под маската на какви ли не хуманитарни и благотворителни начинания.

image

https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com
2014/04/false_messiah.jpg?w=590



Хората трябва да осъзнаят всичко това, което се извършва в тяхното общество. Да го прозрат, да го осъзнаят. Да го анализират. Да го превъзмогнат. Да му кажат – не! Само това се иска от човеците днес!
Но когато хората продължават да виждат всичко това и да го приемат снизходително с фрази от типа – „така е било и така ще продължава, нищо не може да се направи, такива са самите хора, човекът трябва да се промени из отвътре, не гледай какво става около тебе, а гледай у себе си, променяй себе си, а не света”, --------ето, поради всички тия заключения на хората, досега нищо не се е променило.
Когато някой се опита нещо да каже и да може по този начин да се получи мъничко осъзнаване в социума, тогава срещу него по абсурдни причини, се устремяват няколко совалки, които го бомбардират със забележките: ти какво сега, ще променяш другите ли, промени първо себе си, не им е дошло още времето на тия, остави ги.
Като че ли по тоя начин, самата матрица яростно се самозащитава от евентуална промяна, можеща да настъпи с нея. И така, матрицата на рогатия се увековечава.

Оказването на влияние от страна на едни хора върху други хора е нещо, което се владее от мнозина. Културата на днешното общество се измерва с осъзнаването на този проблем.
Да погледнем модата, да погледнем рекламата, да хвърлим погледа върху онова, което се преподава в учебните заведения, има ли във всичко това откровено поднасяне на информация за манипулиране, оказване на въздействие. Има. Да, това е част от сатанистката днешна култура.
Целта оправдавала средствата – казал го е един глупак, който е имал наглостта да се назове християнин. Името му е: Игнаций Лойола. Докато не се премахне този сатанистки елемент от днешната култура, докато не се сложи край на двойния морал, с който се измерват ситуациите в днешното общество, докато не се разбере, че пред Господа, няма по-пръв от първите, и че всички са равни, докато не се изчисти изцяло нашата култура от лъжата, лицемерието, докато не се осъществи всичко това, царят на тези две явления ще шества между хората и ще ги омагьосва със своите съблазни.

Човечеството трябва да изболедува своята най-древна болест, а тя е: кой да е първи, първенството пред Отеца, и лъжата – хитруването, че можело да се допусне в името на високата цел даже и мъничко лъжа, мъничко благородна злоба и завист и това все в името на Отеца. О, Свещена простота!

image

Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.
Йезуитският лозунг, че целта оправдава средствата, че всъщност в името на делото, човек трябва да има две лица, че всъщност, е необходима конспирация за да успее това велико дело, всичко това са извадки от Метода на Луцифер
В името на доброто, използвайки присъщия исконен стремеж в човека да върши нещо творческо, светло и добро, да даде на човека импулс, който да го заведе към ниските локали.
Опити да обединение, за светли дела, революции, освобождаване от тирания, преврати, всичко това все върху една финна струна - човекът да се прояви като герой и освободител.
В този смисъл Луцифер се явява също и като крадец на творението на Създателя, защото той умело се възползва от вече вложеното в човека и точно там е Великата експлоатация на стремежа да се прави добро!

image

ГЕНЕРАЛНИЯТ ВЪПРОС Е:

КАК СТАВА МАНИПУЛИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО
КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ
ДОКОГА ЩЕ БОЛЕДУВА ДНЕШНОТО ОБЩЕСТВО В ОСЪЗНАВАНЕТО НА НЯКОИ ОБЩОИЗВЕСТНИ БОЛЕСТИ КАТО ТЕЗИ НА ЛЪЖАТА И ГОРДОСТТА
КНЯЗЪТ НА ТОЯ СВЯТ Е МАЙСТОР НА ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА, ФАКИР НА СЕБЕНАДЦЕНЯВАНЕТО И ГОРДОСТТА

ТОЙ Е НАПРАВИЛ ТАКА, ЧЕ:

image

https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2015/12/jesus-birth.jpg?w=590&h=430



ПЪРВО:
ХОРАТА ДА НЕ ВЯРВАТ В НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ,

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2013/12/ufo-fantasy-widescreen-castle-
wallpapers-wallpaper.jpg



ВТОРО, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ЛЪЖЕНЕТО КАТО ОФИЦИАЛЕН ОБЩОПРИЕТ МЕТОД ПОД ФЛАГА НА „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА”, ДА СЕ ВЪЗПРИЕМЕ ХИПНОЗАТА В РАНГ НА НАУЧЕН МЕТОД И ОТТАМ Т.НАР КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТ НА ПИЕДЕСТАЛ В ЛАБОРАТОРИИТЕ, ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ,. ДА ВЪОРЪЖИ МОДАТА С АКСЕСОАРИТЕ НА МАЛКАТА ЛЪЖА В ИМЕТО НА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ – ВЪНШНАТА КРАСОТА,. ДА ПРИЕМЕ РЕТОРИКАТА КАТО МЕТОД ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО И ТАКА ДА СЕ ПРОКАРВАТ С МЕДЕН ЕЗИК В ОБЩЕСТВОТО НАЙ-ГНУСНИТЕ ЛЪЖИ

ТРЕТО, ЧРЕЗ МЕТОДА „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ”, ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ НА РЕЛИГИОЗНА И ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ХОРАТА, КОЙ ДА Е ПРЪВ ПРЕД ОТЕЦА, ЧРЕЗ МЕТОДА НА ПЪРВЕНСТВОТО ДА ВЛАДЕЕ СПОРОВЕТЕ И ДЕБАТИТЕ НА ХОРАТА.

И ЧЕТВЪРТО, СЪЗДАЛ Е ЧУДОВИЩНАТА ЛЪЖА ЗА НЕБОЖЕСТВЕНИЯ ПРОИЗХОД НА ЧОВЕКА,ТОЕСТ ЧЕ ЧОВЕКА Е ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ ЖИВОТНИТЕ, В ПОЛЕТО НА ТЕОРИЯТА ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА И НАРОДИТЕ, ТОЙ Е ИЗМАЙСТОРИЛ КАКВИ ЛИ НЕ ПОЛУИСТИНИ, САМО И САМО ДА ПЛЕНИ СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА И ДА МУ ДОКАЖЕ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ ПРОИЗХОЖДА ОТ МРАКА, А НЕ СВЕТЛИНАТА.

image


И ПЕТО, РИТУАЛИТЕ СА НЕГОВИ ЛОСТОВЕ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕ НА САТАНАИЛОВИЯ ПОРЯДЪК

image


ШЕСТО, ЗА ОБЕДИНЯВАНЕ НА ХОРАТА И НОВА ВАВИЛОНСКА КУЛА, ГОВОРИ ПАК САМО ТОЙ, КАТО ЗАБРАВЯ ДА КАЖЕ, ЧЕ ОБЕДИНЯВАНЕТО НА БОГА КАСАЕ САМО БОЖИЯ НАРОД – ДНЕС ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ Е ВТУРНАЛО ДА СЕ ОБЕДИНЯВА, НО ТО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА, КОЯТО Е БИЛА РАЗРУШЕНА ПОРАДИ НАСТЪПИЛИЯ ХАОС

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2015/12/fotolia_41757594_subscription_monthly_m.jpg?w=590&h=38



И СЕДМО, ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВЪДВОРЯВАНЕТО НА САТАНАИЛОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е ИЗЦЯЛО НЕГОВА РАБОТА

image

Луцифер(Енки,Сет) и Хор(Христ) ви кръстосват със изкуствена - шахмана - светлина.
Луцифер е този, който е създал телата на хамитите, като е смесил ДНК на съществуващите на Земята примати с ДНК от неговата собствена раса при първото засяване. Именно той не е дал възможност да се освободят от затвора на тялото. Името на Луцифер на шумерски е Енки.
Брат му Енлил, в материално проявление наречен Яхве, пък се смята за собственик на тези тела като единици от въглерод.
На първо място, Яхве (Йехова) не представлява "Истинският Творец", нито Демиурга, тъй като последният не крие истината, нито поставя пречки пред човешките същества да се освободят посредством свързване със собствената си Същност.
На второ място, когато се манипулира концепцията за Луцифер/Брахма, и се вреди на Демиурга чрез погрешните асоциации за нещо грешно и противоречиво на Твореца. Демиургът е “виновен” за отклоняването на октавата на Сътворението, защото не му е простена грешката спрямо Твореца. Не му е простено това, че е прихванал в материята съзнателна същност, без нейното съгласие.

image

На трето място, щом като религиите представляват Демиурга, съответстващ на нашето сътворение и заявяват, че Йехова е "Бог", следователно би трябвало Христос да е син на Йехова и на Отеца едновременно.
Защо тогава ни го показват мъртъв и разпънат, победен пред силата на Демиурга?
По този начин религията поставя Твореца заточен в тайнствата на Църквата и отделно от Христа, а на негово място отново поставят Демиурга.
Както можете да видите, всичко това е истинска бъркотия, създадена специално с цел никога да не се стигне до истината, което е гаранция за пълен контрол на този в миналото благословен свят.

image

Лицемерието с типична черта на Сивите магьосници от Луцифер:
На светло(пред публика) се тиражира хуманни цели("светски хуманизъм"),а на тъмно си извършват ритуалите, чиито център е насочен под Земята...
"Annuit cœptis" означава "Одобрени Начинания", "Благословии".
Истината е че действителният Сатана е Яхве(Енлил) и в негова чест се принасят кръвните жертви. Змийската форма на Яхве е ЗМИЯТА. Думата за неговите жреци - свещеници - ЛЕВИТИ иде от името на ДРАКОНА ЛЕВИАТАН.
Левитите са наричани още СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКАТА ЗМИЯ.
НЕХУЩАН:
Числа 21:
8 И Господ рече на Моисея: Направи си една горителна змия, и тури я на висока върлина; и всеки ухапан, като погледне на нея, ще остане жив.
9 И тъй, Моисей направи медна змия и я тури на най-високата върлина; и когато змия ухапеше някого, той, като погледнеше на медната змия, оставаше жив.

image


imadrugpat.org/Plan-2010-pic.htm 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727557
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930