Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2016 00:17 - Мрежа с огромни последици - Сионският приорат (Prieure de Sion)
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1191 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
https://commentisfreewatch.files.wordpress.com/2013/06/martin-rowson-cartoon-8-6-0021.jpg

Кисинджър (роден в Германия евреин) на срещата на Билдерберг

Айк твърди, че Хенри Кисинджър е член на Великата алпийска ложа и че ,,тя е включена на много високо равнище в глобалната манипулация". Спомнете си, че името на Кисинджър изниква в официалното разследване на скандала с ложата P2 в Италия през 80-те години на ХХ век. Обвинението на Айк по заобиколен начин свързва Кисинджър с Приората, който - както Бейджънт, Лий и Линкълн разакриват - има ,,американски континент".

image

Nelson Rockefeller with Henry Kissinger


Тримата автори работят за проследяването на липсващите пергаменти, за които се твърди, че са открити от свещеника Сониер в Рен-льо-Шато в края на XIX век. Събирайки объркващата, а понякога и измамна информация, те заключават, че поне три от документите на Сониер са закупени от племенницата на свещеника и занесени в Англия в средата на 50-те години на ХХ век от трима мъже, поне единият от които е член на британското разузнаване. Според официалните документи, оторизиращи трансфера, ,,тези генеалогии съдържат доказателство, за пряк произход по мъжка линия на (Меровингския) Сигиберт IV, син на Догоберт II.. през династията на Плантар, графовете на Реде (по-старо име на Рен-льо-Шато)...".

image


Документите се пазят от ,,Лойдс Интернешънъл" в Лондон до 1979г., когато очевидно са върнати на парижка банка, след като Лойдс престава да използва депозитните кутии.

Проверявайки английските връзки с документите на Приората, Бейджънт, Лий и Линкълн установяват, че всички имена могат да се проследят до голяма застрахователна компания на име ,,Гардиан Ашуърънс", наречена днес ,,Гардиан Роял Ексчейндж Ашуърънс". Освен това откриват, че всички назовани лица са видни фигури с аристократични титли или позиции в банковата и бизнес общност. Някои са свързани с Уинстън Чърчил и разузнавателните служби.

През януари 1984г. интригата се заплита, когато авторите получават писмо от две страници от Плантар под логото на ,,Prieure de Sion" и герб, съдържащ буквите R и G, сякаш за да се обозначи Орденът на червения кръст. Това ,,Mise en Garde" (Предупредително писмо) предупреждава, че ще се предприемат правни действия срещу всеки, за когото се подозира, че използва или подправя документи на Приората. Писмото е с четири подписа: Пиер Плантар, Джон Е. Дрик, Гейлорд Фрийман и А. Робърт Ебъд. Фрийман е споменавам преди в документите на Приората.

Същественото е, че всички имена върху Предупредителното писмо - с изключение на Плантар - са свързани с Първа национална банка от Чикаго. Фрийман става президент на банката през 1960г., а в крайна сметка става и председател на борда. Той е и в борда на нефтената компания ,,Атлантик Ричфийлд" и е свързан с фондация ,,Макартър" и института ,,Аспен". Ебъд наследява Фрийман като председател на борда на банката и служи като президент на ,,Оксидентал Петролиъм Корпорейшън". От 1969г. Дрик е президент и член на борда на банката и е в борда на други големи американски фирми.

image
http://2.bp.blogspot.com/-pF4MrrIHys8/Vefy3gA-BKI/AAAAAAAATeA/_xS9VKSI2F4/s640/anti-semitic%2Bcredit%2Bcard%2BMT%2Bedit.jpg


Според проф. Доналд Гибсън ,,Първа национална банка в Чикаго е взаимосвързана с финансовите интереси на Рокфелер". Нещо повече, преди 1983г. лондонският клон на Първа национална банка от Чикаго разделя офисите си не с друг, а с ,,Гардиан Роял Ексчейндж Ашуърънс".

image
https://i.ytimg.com/vi/aoh_GqiD7Lw/maxresdefault.jpg


Насърчени от тази видимо силна връзка между Приората и ,,американския контингент", Бейджънт, Лий и Линкълн с огорчение откриват, че Дрик е починал през 1982г. - две години преди създаването на документите на Приората. За да се заплете още повече тази мистерия, се определя, че трите американски подписа върху Предупредителното писмо са точни копия - дори в реда на представяне - на подписите им върху годишния доклад на Първа национална банка в Чикаго от 1974г. Нещо повече: Фрийман отрича да знае каквото и да било за Приората. Конфронтирани с измамата и фалшифицираните документи, идващи от Англия, тримата автори пишат: ,,Едно нещо изглеждаше очевидно - някой с интерес към (Сионския приорат) действаше в Лондон".

image
Хенри Кисинджър е от хасидско семейството, и той чете Талмуд за два часа на ден в тийнейджърските си години. Талмуда е идеология на еврейското расово превъзходство, с плановете си за заробване и глобален геноцид на гои, това е основата на мирогледа на Кисинджър. Ционисткият план е да съсипе всички национални суверенитети и всички национални валути, както и установяване на безкасови плащания, само с две класи хора - робовладелска и роби.

image


В интервю с тримата Плантар обяснява всичко: той казва, че името на Дрик все още се използва в документите на Приората дори и след смъртта му заради използването на печата, както и онзи с двата други подписа. Попитан защо хора като Фрийман, Ебъд и Дрик ще се занимават с общество, чиято цел е възстановяването на кралската линия на Меровингите, Плантар казва на авторите, че основната цел на тези лица е обединена Европа.

Друга очарователна пикантна новина, засягаща работата на тези автори, дава индикации за сложната взаимосвързаност на днешните общества. В книгата си ,,Holy Blood, Holy Grail" (,,Светата кръв, свещения Граал") авторите няколко пъти цитират сър Стивън Рънсиман като експерт-историк с особени познания за кръстоносците, Ордена на тамплиерите и дори Сионския приорат. Името на Рънсиман е едно от отбелязаните в личния бележник на Клей Шоу - директора на ,,Трейд Март" в Ню Орлийнс, който е съден за съучастничество в убийството на Кенеди. Заедно със сър Стивън, други видни европейски имена в бележника на Шоу включват маркиз Джузепе Рей от Италия, барон Рафаело де Банфилд от Италия, принцеса Жаклин Шиме от Франция и лейди Маргарет Д"Арси, лейди Хълс и сър Майкъл Дъф от Англия.

Плантар изпраща на тримата автори копие от писмото си до Приората, с което си подава оставката като велик майстор, влязла в сила в средата на 1984г. Това писмо обявява и повторното въвеждане на указа на Приората, който забранява на членовете да разкриват каквото и да било за ордена, включително членството си. Плантар казва, че си подава оставката по здравословни причини, ,,лична и семейна независимост" и заради неодобрението си на ,,определени маневри" на ,,нашите английски и американски братя". ,,След оставката на М. Плантар ,,Prieure de Sion" на практика става невидим" - коментират авторите.

Малко по-късно тримата получават анонимен трактат, обвиняващ Приората в ангажиране с Личо Джели и неговата италианска ложа P2, както и действията на Ватикана по отношение на ,,Banco Ambrosiano". Ванкин също разглежда възможността Приоратът да е мистериозната сила зад фашистката ложа P2. В търсенето на потвърждение за това обвинение авторите откриват неизвестни европейски тайни общества.

Едно от тях е ,,Алфа Галат", чиито членове се интересуват от кавалерството на средновековните рицари. Членовете на тази група очевидно са свързани с военновременна френска публикация, озаглавена ,,Vaincre" (,,Поражение"), която е обвинена, че едновременно подкрепя и работи срещу колаборационисткото правителство Виши. Публикацията е редактирана от Плантар, а сред авторите в нея са лица, които са свързани както с Приората, така и със швейцарската Алпийска масонска ложа.

Друго тайно общество е известно като кръг ,,Крайсау", формирано през 1933г. от малка група военни офицери от кариерата и професионалисти, които се противопоставят на Хитлер. Кръгът се среща в имението Крайсау на лидера му Хелмут Джеймс Графт фон Молтке и заговорничи за свалянето на нацисткия режим. Много членове на кръга, включително граф Клаус фон Щауфенберг, който поставят бомба близо до Хитлер през юли 1944г., са арестувани и екзекутирани заради ролята си в провалилия се заговор.

Именно Ханс Адолф фон Молтке е човекът, който хвали Плантар, когато той става велик майстор на ,,Алфа Галат". Към края на войната членовете на кръга ,,Крайсау" изпращат мирни предложения на членове на британското и американското разузнаване, включително Алън Дълес, който тогава е към Офиса за стратегически услуги в Швейцария. Семейство фон Молтке е силно ангажирано в движението за европейско единство, един аспект на което е Американският комитет за Обединена Европа на Ретингер. Спомнете си, че Ретингер, ,,бащата на билдербергите", е свързан с Дълес и други официални лица от ЦРУ, официални лица от Съвета за външна политика, Евърел Хариман и Дейвид и Нелсън Рокфелер. Тесни работни взаимоотношения се развиват между ЦРУ и Ватикана, предимно чрез Малтийските рицари и кардинал Франсис Спелман от Ню Йорк, духовен съветник на рицарите и човекът, който пръв посочва вниманието на Ватикана към банкера епископ Пол Марцинкус със скандалната известност на P2.

image

"The Brave New World" ... наистина.Съпругата на Хенри е травестит от Израел и може да каже всичко за нелечимите му комплекси, както и това че Кисенджър е гой и нейна/негова пионка.
„АкоЛегендата за Израил и Исав е макет на реалното устройството на света - хермафродити и гои.
Израил избива и разпръсква Исав. Следователно хермафродитите трябва да избиват и разпръскват гоите.
В Израил има спойка на глобални лидери с Рода на левитите. В света също трябва да е така и се прилага този модел.
И макар хермафродитите да са няколко родови клона, левитите ги събират в народ, за да не се изобличат пред неведущите.

Хермафродити извън "избрания народ" също могат да стават водещи световни фигури. Техните синове могат да влязат сред "левитите" чрез юдейски майки и псевдоюдейски родословия. Днешният Израел е базиран на идеологически сбор от разпръснати по света хермафродити, а не потомци на конкретна историческа личност, населявала Палестина.






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725469
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930