Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2016 20:04 - Хроновизорът и Ватикана
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2004 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Твърди се, че хроновизорът - устройство, позволяващо да се извлекат от информационните полета ( "Акашовите записи") образи от миналото, е изобретение на католическия монах Алфредо Пелегрино Ернети. Той е роден през 1926 г., а в средата на ХХ век за дълго време е бил начело на катедрата по преполифония (древна музика, съществувала до 10-ти век от н.е.) в консерваторията на остров Сан Джорджо. Той е бил приятел с изключителните физици на това време и през целия си живот мечтаел да чуе в оригинал известната опера "Тиесто", която предизвиква фурор в Рим през 169 г. пр.н.е.

Може би точно тази му мечта и приятелството с физиците го подтиква да създаде изобретението си, особено поради факта, че Алфредо е знаел за "Акашовите Записи" от трудовете на Е. Блаватска. Каквото и да било, но през 1972 г. той заявил в интервю за римски журналист от вестник "Доменика дел Кориере" за изобретяването на устройство, което позволява не само да се чуват звуците от миналото, но също така и за получаване на картинки-изображения на тези събития, включително виждане и чуване на разговори на хората от далечното минало.

image


Като доказателство за работата на хроновизора монахът представил фотография на Христос, доказваща съществуването му като историческа личност.

image

Въпреки това, вместо да последва радостна изненада за Ватикана, това изобретение дошло като истински шок за папата и кардиналите на Ватикана. И именно тази на пръв поглед нелогична реакция на Ватикана е показател за факта, че това устройство функционира перфектно.

image


Какво толкова е разтревожило Ватикана? Това е факта, че използването от човечеството на такова устройство би застрашило цялата фалшифицирана в продължение на хиляди години човешка история. И то би научило истината, че историята, която е написана в училищните учебници и научна литература, в действителност има много малко общо с реалните исторически събития.

image
https://media.8ch.net/cow/src/1471345778150-0.png

Матей 5:22 А пък Аз ви казвам, че всеки, който се гневи на брат си без причина, ще бъде виновен пред съда; и който каже на брат си Рака, ще бъде виновен пред Синедриона; а който му каже: Бунтовни безумецо, ще бъде виновен за огнения пъкъл.

image
Това не е просто един от най-мощните и модерни телескопи в света, уж наднича в пространството гледа нещо, което също ни гледа! Ватиканът е зад този проект, със зъби и нокти.
Произходът на името на Луцифер е латински, означава "носител на светлината".
Водещата институция за строителството е немски университет, но министър-председателя на провинция Баден-Wuttemberg Ервин Тойфел осигурил финансирането на този проект и неговото име се превежда, "дявол".
Том Хорн в негов изследователски проект, занимаващ се с този телескоп казва че йезуитите търсят извънземен разум на планети вътре в други слънчеви системи.
Главният астроном на обсерваторията на Ватикана и папската науката съветват, Габриел Фунес заяви, че Римокатолическата църква ще повече от вероятно да приеме тези "извънземни" с отворени обятия.


image

http://www.the-savoisien.com/blog/public/img9/Virgo_Maria/
vatican2.jpgРазбира се, Ватикана, под чиито патронаж се изпълнявал проекта за глобалната фалшификация на историята, както и силите, които стоят зад него, не можели да допуснат този хронограф да се използва от простосмъртните. И не само от тях. Поради това Ватикана решава да се демонтира устройството под предлог, че то може да се използва от "мафията или лидери като Хитлер и Сталин" за унищожаването на човешката цивилизация (паразитната система).

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2013/07/33963.jpg?w=590Що се отнася до хронографа, първи за него споменава американският учен Беърд Сполдинг, разказал за него на своя приятел - австриеца Петер Крас. По думите на Сполдинг, той лично присъства на опитите с хроновизора и дори станал един от малкото съвременни хора, чули на живо известната планинска проповед на Христос.

image
http://www.thesecretgreece.gr/products_img/
1449235887_0_Vatican-and-worship-of-Lucifer-....jpgИ разбира се, открилата се възможност за проверка на съответствието на Христовите слова с текстовете, които са дадени в евангелията, нямало как да не предизвика сериозна загриженост у ватиканските кардинали. Поради което тяхното решение за съдбата на хронографа е единодушно.

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2013/12/artworks-000057376800-gvk6gh-t500x500.jpg?w=590
Не е случайно, че приятелят на Ернети - френският свещеник Франсоа Брюн, който написал книгата "Хронопроекционния апарат - новата тайна на Ватикана", отбелязва, че самият изобретател не възразява срещу решението на Ватикана, тъй като хронографът би могъл да стане гробар за съществуващата (паразитната) цивилизация и за официалната историческа (фалшифицирана) наука.

image
https://endtimeswatcher.files.wordpress.com/
2016/09/vatican-cityazz.jpg


Мисля, че и разкриването на истината за съществуващите религии от "библейския проект" също не е в тяхна полза.

image


И разбира се, Ватикана, като един от основните центрове за фалшифицирането на историята няма как да допусне всичко това.

image
https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/2015/12/vat-dem.png?w=590&h=4

Деяния 4:11 Той е камъкът, който вие зидарите презряхте, който стана глава на ъгъла.
12 И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим.
Врагът копира Бог за да седне в Светая Светих (храма).
Води се борба кой да владее планетата и кой да бъде господарят на човека!
Каква е все пак целта на тези илюминати? Да изпълнят своя план. А той какъв е? Дали се изчерпва само с изграждането на храма - . Да, изграждането на храма, това е една от целите, но не и последната и най-главната. Над тази цел за изграждането на храма(Нова Кааба) и изпълнението на отрицателно заложената програма на богоизбраничество, стои една друга генерална цел – да се покори и овладее планетата в името на Луцифер, Зад ритуала и богоизбраната доктрина и нейното осъществяване, стои нещо съвсем практично. Кое е то? - Властта над човешкия род в името на Луцифер и създаването на синтетичното човечество.
Това е човечество не въз основа Плана на Отеца. Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.
Създаването на човек с високо разумно начало, със строго логична конструкция, без сърце и душа, е било цел на Луцифер. Войната е стъпка по пътя на осъществяване на този план на илюминатите.
“Майсторът” отдолу е съвършено различен от стандартното понятие за дявол. Дяволът от приказките е безобидно псе, което подскача покрай тази Сила. Сила на разума, която не е свързана с душата на човека, но го владее като разум. Тази разумна сила е Луцифер. Тя е допусната да действа от Небесният Отец, положил Божието начало у човека. Тази сила действа чрез т.нар. Посветени или Илюминати. Кръг от хора които изповядват преклонение пред тази сила на име Луцифер.
Сатана(Ариман - злия син на Кронос - и неговото проявление като "бог" на войната в материално тяло - "Яллахова илиИшкур ) многократно се кани на Луцифер в т.нар. Аврамически "свещни" книги, но- в крайна сметка в кали-йуга са в конспирация. Обединява ги синтеза на материалната изгода.
Изкуствената светлина на междугалактическата корпорация за производство на изкуствени слънца "Луцифер" - Тетраграматон в дифракция с черната светлина от Кааба в Била Сварга са основата на подмяната на божествената матрица, или по-точно новото поле се наслагва върху божественото -създава се нова холографска матрица на основата на божествената - със сатен(сатан) от илюзии. така Люци и Ариман ви кръстосват, покръстват с изкуствена светлина. А Яхвето е тяхна инкарнация в мат"реалният свят - шумерският бог на войната все още бродещ по земята - като Каин - инкарнация след инкарнация.
Рогът на изобилието е бил атрибут на Сатурн (Кронос, Дарзалас, Ате, Ата). И тъй като той е бащата на боговете, е изобразяван като брадат старец.
В индоиранската митология Кронос (Сатурн, Айон) е наричан Зерван – Акарана. Той е андрогинно божество и съдържа в себе си двете начала – добро и зло, мъжко и женско начало. Дуализмът е дълбоко присъщ за иранския пантеон. Името Зерван е синоним на Безкрайното време-Съдба. Андрогинната природа на Зерван показва, че е изначален бог. Легендата разказва, че той извършил жертвоприношения, за да се сдобие с поколение. След време се раждат двамата му сина-близнаци: добрият син Ахура Мазда като носител на идеята за Светлината (Зороаст) и злият Ахриман. Ахура Мазда е зороастрийският вариант на по-старото и известно име на сина на Зерван – Митра. Митра е светлина, извираща от небето, символ на доброто. В иранския свят са известни мистериите на Митра. Те се провеждат в пещери и се разиграва историята за раждането на Митра от скала (символ на неизменното духовно начало) и сцената, при която Митра по заповед на своя баща (Върховният бог Зерван) убива свещения бик.
"Кааба" е Сатурн, но както винаги проблемът е за посоката на ДВИЖЕНИЕТО около него - днес сатурн е Ариман(аРА -ман, служител на Ара или реверсиран РА): Дали Сатурн ви помага да се освободите от него и Матрицата или ви прави негов роб и роб на материята. "Санкаршана(Царят на змиите- Змеят Шеша) има форма на "тетра-гамон"(четиристенна пирамида или 4 стени на куб- "кааба, "кивот", чрез което заблуждава, че е четири-ликият Брахма), който слиза заедно с Господ Рама, като "Лакшмана"(така както Бала-дева слиза с Кришна, и е "Брахма" за тези, които са познали Кришна, но- "Ананта-шеша", за тези, които искат да излъжат Кришна и да властват в материята).
Ватикана е построена върху храма на Кибела в Рим! Подменят Кулата към силата на БААЛ с култ към главата на Кибела, като напомняне за Вавилонската кула! Така както християнството е построено върху "костите" на тракийските есхари на БААЛ и избитите свещенници на Митра.
Дяволът е реверсиран Бог и религията му е реверсирана - на същите енергийни места на планетата но в обратна посока, или с реверсирани кодове/слово в материцата. Законите на симетрията са по висши от законите на битието,... в компютърната игра...

image
https://endtimeswatcher.files.wordpress.com/
2016/09/2.jpg

Христианизацията на бялата раса е бил дългосрочен проект на сивите, започнал с атаки на келтите по нашите земи, унищожаване на защитни тотеми и храмове на Дионис, кражба на свещенни писания от бесите, после се появили баските и друидите, а свещенните писания останали при левитите - на сивите - във Ватикана.

Хиполит свидетелства, че учението на гетския Залмоксис е станало основа на друидизма. Не случайно гетите са наречени най-справедливите от всички траки. Херодот е силно впечатлен от гетската храброст породена от вярата им в безсмъртието на душата.

Келтите остават по българските земи около 200 години. Техните жреци (друидите) са осъществили контакт с жреците-беси, обслужващи централното светилище на Дионис.В централното светилище е бил съхранен тракийския култ към Дионис такъв, какъвто е бил преди Орфей и какъвто е запазен хиляда и повече години след Орфей почти непокътнат.

„В периода 278 – 212 г. пр. н. е. Филипопол е владян от келтите. Освобождава го одриският цар Севт ІV, подпомогнат от масово въстание.” Когато римляните предават част от територията на бесите заедно със светилището на одрисите светилището е ограбено от келтите.

Първо, "В 390 г. пр.н.е., нахлуващите келтите разградили Рим, като в същото време унищожават всички римски исторически записи направените преди това време." В същото време, трябва да се отбележи, че древните келти не са имали своя писменост ..... Предполагам полуголи хора, които обичали фини бижута, оръжия и коне, живеещи от грабежи и война, като отговорност на всеки един от които след бой е била да отсече главата на врага и да я предаде на свещеника на храма. Така че те бързат към РИМ претъпкан, с това което ценят и ..... вместо да ограбват, започват системно да унищожават римските документи, не мислите ли, че е странно? ....

Второ, "в 279 г. пр.н.е.. Лидерът на келтите Бренн, който бе начело на голяма войска, предназначена да оскверни и ограби храма на Аполон в Делфи, но както се твърди, е бил уплашен от буря в която той открил зловещо предзнаменование.

ука също трябва да добавим факта, че храмът е назначен за оскверняването, това е, разрушения и грабежи, храмът не беше просто храм, а най-известният храм на Аполон в Делфи, известен със своите пророчици/прорицателки. С пророчици се славиха и келтите. И евреите също са известни с прорицателници, според Таанах. Друг интересно е, че всеки един от тези гадатели са действали през различни времена. Първо, в Стария Завет, а след това в Гърция, а по-късно при келтите. Изглежда, че е имало методично преминаване от ръка на ръка ...... към бурята, която толкова уплашила безстрашните келти да добавим, че през 373 г. пр.н.е. Делфийския храм е разрушен от земетресение.

При келтите е имало обичай да убиват жените и децата си. Да си припомним, че такава функция Флавий отбелязва при т.нар евреи.

През 63 г. римските легиони водени от Помпей превземат държавата с долнопробен народ Иудея и налага отново мир в региона. Така и свършва древната история на еврейската държава.

Интересно е че докато това се случвало в царство Юдея, от другата страна на Средиземно море, келтите подпомагали юдеите като се сражавали с римляните във Великобритания!?

Какво ли свързва келти и евреи? - семити и хамити - може би не само търговията на бели роби. Борците против робството на РИМ, по-късно станали роботърговци.

Връзката между индусите-дравиди и келтите-друиди не е тайна , както й че юдеите произлизат от индийски философи.

Друидите са обожатели на Дърветата но и на Драконите от Била-сварга. Но същите са били и Левитите.Левит произлиза от думата "Левиатан"-дракон.Чудно ли е тогава защо Келтският дракон е синоним на Левиaтанският дракон?...
Думата "Левант" за Римската Империя е означавала "Изток", но се е визирало точно Юдея.

Келтският народ лесно приемт християнството, не оказва съпротива" Можете да кажа само едно нещо: религията на келтите е неизвестна. Някои от нейни моменти може да се научат само от записките на Юлий Цезар, който е могъл да съди доста повърхностно за нейните проявления, защото религиозната система на келтите е била тайно знание, скрито от непосветените

Когато Цезар пристигна в Галия, начело на едната фракция стояха хедуите, а на другата - секваните.
На езика на РА, Хедуите/мн.ч. = хедуи/ед.ч. = яхдуи = йахуди

2) "юдеи"

а) йахуда/яхуди/хедуи

Това са яхудите-юдеи - кастата на свещениците от една страна и от друга страна - децата на Израил, обикновените люде, мнозинството(евреите-хабиру).

Много интереснo е сходството между келти, евреи и Тракия(горен Египет) и долен Египет. По идентичен начин май действат, както в Египет - първо Авраам с жена си, след него Йосиф, който ограбил Египет.

Келтите се присламчват към бесите, по късно се появяват с името баски.

Мненията за друидите са различни. Плиний ги нарича даровити лечители и пророци, Дион ги определя като незаменими(като евреите) царски съветници, а други като Тацит и Лукан вярват, че галските духовници са отговорни за оплискани с кръв олтари и безбройни човешки жертвоприношения.

Страбон споменава за култ към Дионис в Галия, като описва с подробности дори ритуалите на вакханките.

Всички символи на религията келтите са станали символи за християнската вяра: черепа, кръста, змея. А същността на християнството е било много лесно да се възприеме от келтите, но не се е приело от най-високата каста. И сега е ясно, че никога не е прието, и създаването на тайно затворено общества започнало точно когато келтското благородничество през VI век беше принудено да се преструва, че е приело новата вяра в Бога. В действителност това не се случило. Сарабанда-погребален танц! Новите “ друиди ” са всъщност опасни окултисти, способни да оплетат в мрежите си хиляди наивници и изповядват култа към Санта Муерте/Черната дева-Кали.

Келтите са халогрупа R1b (R1b е възникнала в Кавказ), начело със знатната им каста Саксонците - хамити E1b1b1 (E1b1b1 произход от Източна Африка, потомци на Хам, надсмяли се над своя отец, мутирали и станали бели) и днес систематично разчистват пътя за своите роднини от Африка и Кавказ. Приели юдаизма, първите роботърговци и първите войни на римската империя след нейното реверсиране от служба на слънцето РА в служба на дракона КА.

Днес е последен етап, постепенно унищожаване на цялата информация за Митраизма, унищожаване на храмове на Баал и митреуми в Сирия, и  вероятно унищожаване на началото място на слънчевите въплащения - пещерите в България.

paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.bg/2016/10/blog-post_25.html

image

https://mysteryoftheinquity.files.wordpress.com/
2014/04/vatican-city-wallpaper-1280x720.jpg?w=590&h=330


Луцифер прави опит да създаде човечество, което от гледна точка на духовната тъкан, отсъстваща в случая, е изкуствено, тоест човечество без душа, съдържащо само разумно начало.
Йезуитският лозунг, че целта оправдава средствата, че всъщност в името на делото, човек трябва да има две лица, че всъщност, е необходима конспирация за да успее това велико
дело, всичко това са извадки от Метода на Луцифер
В името на доброто, използвайки присъщия исконен стремеж в човека да върши нещо творческо, светло и добро, да даде на човека импулс, който да го заведе към ниските локали.
Опити да обединение, за светли дела, революции, освобождаване от тирания, преврати, всичко това все върху една финна струна - човекът да се прояви като герой и освободител.
В този смисъл Луцифер се явява също и като крадец на творението на Създателя, защото той умело се възползва от вече вложеното в човека и точно там е Великата експлоатация на стремежа да се прави добро!


Не е чудно, че в своите подземни хранилища те пазят в тайна от цялото човечество много артефакти и автентични исторически документи, считани за загубени завинаги. И ако те станат публично достояние, то "няма да остане нито един необърнат камък", не само за официалната история, но също и за религиите от "библейския проект". Но наистина ли всички тези автентични знания могат да унищожат нашата цивилизация, или те ще погубят само построената от хиляди години на лъжи и измами паразитна сатанинска пирамида на властта?

image


neonula.blogspot.bg/

imageГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 7025007
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1564
Календар
«  Февруари, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728