Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2016 21:45 - Лидерите на Куба подписаха клетва за вярност пред Революцията пред урната с праха на Фидел Кастро
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1131 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.11.2016 00:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          image


image

Ето къде е скрита основната измама! Голямата, „великата“ лъжа, както е по Тяхному. Те – интернационалното левитско Братство – се стремят към единна социалистическа или комунистическа държава на планетата. Фразеологията няма никакво значение и не променя съдържанието на плана. Тя ще представлява онова, което Зиновиев включва в своята формулировка на комунизма:
„… Тип „обществена формация” със закони, обусловени от „живота в комуна”, където доминиращата обществена връзка е тази на „шеф” и неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане.“


image

Урната с праха на Фидел Кастро е поставена в зала «Гранма» в Министерството на Революционните въоръжени сили на Куба в столицата на страната. Както съобщи в понеделник кубинската телевизия, там се е състояла церемония по прощаване с историческия лидер на кубинската революция от страна на настоящото ръководство на републиката и Комунистическата партия на Куба.

image

ДЕГЕНЕРАТЧЕТО МАРАНОС, ПИДЕЛ - ПИ ДЬО КАСТРАТОС, САТРАП НА ПРЕДПОСЛЕДНИЯ ГУЛАК КУБА, ВЕЧЕ ПОЕ КЪМ ЕВРЕЙСКИЯ РАЙ(х) - АДХО ЛОКА.
РАДВАТ СЕ КУБИНЦИТЕ!!!! РАДВАТ СЕ ЧЕ, ТОРБАЛАН Е УМРЯЛ. ЗА ТЯХ ТОВА Е ЛЪЧ НАДЕЖДА - МАКАР И НЕОСЪЩЕСТВИМ -  ДА СЕ ВИДЯТ ОТНОВО С РОДНИНИТЕ СИ, С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, ЗА ТОВА БЯХА ТЕЗИ ФОЙЕРВЕРКИ И САЛСА.


image

Прощаването с праха на Кастро бе оглавено от неговия брат Раул — държавен глава, който заедно с други представители на ръководството на страната почетоха кубинския лидер с минута мълчание. В церемонията участваха първият заместник ръководител на Куба Мигел Диас-Канел, министърът на Революционните въоръжени сили Леополдо Синтра Фриас, вторият секретар на Компартията Хосе Рамон Мачадо Вентура и председателят на Националната асамблея на народната власт (парламента) Естебан Ласо.

image

Като младеж  мараносът ФИДЕЛ КАСТРО РУС е бил ревностен почитател на Новия ред в Европа, налаган от Фюрера... Фидел Кастро бе НАЦИОНАЛИСТ и РОДОЛЮБЕЦ, ако проучим внимателно реформите му в Куба ще стигнем до този извод единодушно - той накара американските МУТРИ /от КОЗА НОСТРА/, скучаещите безделници-милионери - янки и тайните служби на САЩ да си плащат за казината, за развъждането на наркотици или транзитния им транспорт от Южна Америка до Флорида.., прекрати прането на мръсни пари в кубински частни банки..., осигури ЗАЕТОСТ за всички, които искаха да работят.., преквалифицира ПРОСТИТУТКИТЕ в СЕКРЕТАРКИ и обратното..., ограмотил народа си..., раздадал имотите на Католическата църква на безимотните селяни, осигурил достъпно и качествено здравеопазване за трудовата класа


Мястото, където е разположена урната с праха на Фидел, е украсено с венци от рози, там е поставена снимка на Кастро, направена в периода на неговото участие във въоръжената борба с диктатора Фулхенсио Батиста в планините Сиера Маестра в източната част на острова.

image
Както разбирате, братята Фидел и Раул Кастро–Рус са евреи по майчина линия – тоест – пълноценни евреи, точно както изисква Халака.

По време на церемонията участниците подписаха клетва за вярност към идеите на Революцията, текстът на клетвата е дело на Фидел и е представена от него на митинга на 1 май 2000 година.

image


В Куба продължава всенародното прощаване с Фидел Кастро, чието начало бе в Хавана и Сантяго де Куба, то стартира с артилерийски салют в 09.00 часа в понеделник.

image

В тази медия Фидел е поставен сред „най-успелите еврейски професионалисти“. Едно от имената им е Рус, Русо, и се явяват някакви роднини на американските президенти Рузвелт. Даже преди почти две години настоящият израелски министър-председател, „десният“ Бенямин Нетаняху, най-сърдечно поздрави Фидел Кастро за неговото прекрасно отношение към ционистката държава. Готвещият се да се нахвърли върху Иран премиер заявил, че „Кастро демонстрира своето задълбочено разбиране на историята на еврейския народ и на държавата Израел“. И президентът Шимон Перес не закъсня да поздрави окървавения до уши бивш кубински комунистически диктатор.

Малко преди изригването на този най-мощен израелски вулкан от възторзи, другарят Фидел беше размахал театрално пръст към друг евреин – президента на Иран Махмуд Ахмадинеджад,„да престане да обижда евреите“ и „да отрича холокоста“!

image


По решение на властите, единични залпове се произвеждаха всеки час до 18.00 часа местно време. От 29 ноември до 3 декември включително ще има залпове от 06.00 до 18.00 часа.

В столицата е основното място, на което може да се почете паметта на Команданте. Това е мемориалът на Хосе Марти на площада на Революцията.

image

Да си припомним, че КАСТРО пусна мухата в главата на разглезеното богаташче ЧЕ ГЕВАРА, да ходи да прави революции в Ангола и Боливия., а самият той се зае да "служи" на народа си... Ако не си спомняте, да ви припомня, че основният лозунг на кубинската революция все още е "PATRIA O MUERTE" /"Родина или смърт" - а на нашето ВМРО не беше ли: "Свобода или смърт"!?/ Можем само да похвалим ФИДЕЛ ( "Семпер фиделис", от лат. - "винаги верен", девиз на Академията на ВМС на САЩ, но освен ВЕРЕН, е и ОБЕЩАН - "терра фиделис", примерно, е и "земята на верните", но също и "обетованата земя"), и че не допусна зараждането на КУЛТ към собствената мъ личност.., въпреки че е нормално да винаги да има недоволни от всеки политически режим...


image

Прощаването се извършва организирано и в спокойна обстановка, не са предприети извънредни мерки за сигурност.

Най-малко 25 чуждестранни лидери ще вземат участие в церемонията по прощаването с Фидел Кастро, съобщи МВнР на Куба.

image


На гражданската панихида, която завърши днес в 12.00 часа местно време, присъстваха 15 президенти на страни от Латинска Америка и Африка.

image

Руската делегация на траурните мероприятия ще бъде огладена от спикера на Държавната дума Вячеслав Володин.

image


На 30 ноември прахът на Фидел Касро ще се отправи на 4-дневен път от Хавана до Сантяго де Куба по същия маршрут, но в обратна посока, по който през януари 1959 година преминава т.нар. Път на Свободата начело с Фидел Кастро, който в победоносно шестваше към Хавана и свали режима на диктатора Фулхенсио Батиста. Прахът на Кастро ще обиколи 13 от 15 провинции в страната.

На 3 декември в Сантяго де Куба на площада Антонио Масео е планиран масов митинг.

image


Погребалната церемония ще се състои на 4 декември в 07.00 часа местно време на гробището света Ифигения в града-люлка на кубинската революция. / Петя Паликрушева, NewsFront – Bulgaria


image

Фидел Кастро и Гагарин

image

Фидел Кастро и Угo Чавес

image

Фидел Кастро и Че Гевара

Касапинът от палестинските бежански лагери Шабра и Шатила Ариел Шарон е първи братовчед на комунистическия садист Ернесто „Че“ Гевара. Неговият баща бил брат на майката на латиноамериканския сатрап, който е получавал наставления от Адолф Хитлер. Колко невероятно, нали? Но е факт.



image

Фидел Кастро и Путин



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8731790
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930