Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2016 18:39 - Лукойл напуска? Какво следва от това за България
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1272 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.12.2016 18:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image



“…Не е учудващо, че Лукойл и ръководителите му в България разполагат с огромно политическо влияние. Добър пример за това е историята с измервателните уреди за горива, която започна през 2011. Докато всички търговци на едро и дребно инсталираха изискваните от закона уреди, Лукойл упорито се съпротивлява, като се позовава на “неприемливо високи разходи за инсталирането им”. През следващите две години Лукойл демостративно отказа да изпълни изискването за измервателни уреди. В края на краищата Министерството на Финансите отне лиценза на Лукойл за търговия с горива, но съдът бързо го възстанови, цитирайки съображения за националната сигурност. Не след дълго, след протестна кампания, правителството подаде оставка, като новото правителство промени закона, като даде възможност на Лукойл да заобиколи измерването на някои от своите съоръжения. Такива машинации неизбежно предизвикват въпроса какво всъщност се случва в Лукойл? Колко е внесеният нефт, колко е износът на горива, колко се продава на вътрешния пазар и за колко от тях се плащат данъци. Яростната съпротива срещу измерването навеждат на мисълта, че Лукойл има доста за криене…”

Вижте кои бяха кандидатите за финансови консултанти на втората ни атомна централа през 2010 г. – британската банка HSBC, Ротшилд груп и френската Сосиете женерал. И трите са свързани с фамилията Ротшилд. Нещо повече – представителят на „Куантум груп“, която се появи като възможен инвеститор в Белене, Анчо Бадев в единственото си телевизионно интервю в България каза едно към едно, че е имал съвместни проекти с групата Ротшилд, на която е бил представител („Кой иска АЕЦ "Белене", bTV, Тази неделя, 07 октомври 2012 г., вижте видеото от 9 мин и 20 сек. до 9 мин. и 30 сек.
http://www.btv.bg/ ).

Лукойл не е руска компания. Факт!

„Лукойл Нефтохим-Бургас“ АД е собственост на Lukoil Europe Holdings B.V.
А Lukoil Europe Holdings B.V. е 100% собственост на компанията – майка Lukoil Oil Company (Company Overview of Lukoil Europe Holdings B.V., http://investing.businessweek.com/).

Изясняването на собствеността на компанията-майка ОАО „Лукойл“ показва интересни неща: вижте факсимилето на е структурата на акционерния капитал в ОАО „Лукойл“. Какво пише там? Пише, че почти 77 % от акциите принадлежат на гигантската, базирана в Холандия банкова ING Group, притежавани през нейното руско поделение ИНГ банк „Евразия“, което притежава на 100 %
(ОАО „Лукойл“, Структура акционерного капитала, http://www.lukoil.ru/static_6_5id_213_.html ). Истината за Лукойл е следната – тази компания, ерго нейните поделения, вкл. „Лукойл Нефтохим Бургас“ Ад са собственост на банковата династия Ротшилд.


ING Group има столетни връзки с банковата фамилия Ротшилд, от 1971 г. част от Inter alpha bank group, друга холдингова структура, която е свързана с лондонският Якоб Ротшилд. Още доказателства – вижте отчетите по години на холдинга за дялово инвестиране RIT Capital Partners. Това е основната структура на лондонската част от фамилията Ротшилд за инвестиране и придобиване на дялове в различни компании – няколко години подред Лукойл и Шел са компаниите, в които Якоб Ротшилд инвестира най-много (http://www.ritcap.com/reports).


Истинските собственици на фирмата ЛУКОЙЛ са от фамилията РОТШИЛД , а президендът и е един ХАЗАРбейджанец с 0.003% от акциите. Вице бе един татарин САФЕТин , на Алсу бубайко и , но го шкартираха. И так далее , и так далеее.....р_Азия е Третата Юдея след Щатите и вся власть и вся собственост е ХАЗАРСКА.





Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8716297
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930