Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 21:52 - Образованият тъпанар е по-голям тъпак от невежия
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

За пореден път да поставим парчетата от мозайката на съответните им места. Строуб Талбот, познат като „антикомунистически ястреб“, „крайно десен“, „консерватор“, се прочу с изявите си в стила, дал му квалификациите, докато служеше като… заместник държавен секретар в правителството на Роналд Рейгън!

Хайде още веднъж: Рейгън е комунист, отхвърлен от компартията на САЩ поради вродената си тъпота, избиваща солидно и очебийно навън. Но му е било предложено да служи на подривната организация тайно. И той го е правил през целия си живот от 1938 година нататък.

Около него започнаха да гравитират комунистически отрепки, главно евреи, обявили се за антисталинисти, но „разочаровали се“ от ленинизма, троцкизма, маоизма и останалите екстремистки течения в американската левица. Отчаяни, че няма да грабват оръжие и да свалят капитализма с революция.

През 2001 година те, начело с най-прагматичния и опасен – Ричард „Дик“ Чейни, преминаха в администрацията на Джордж Уокър Буш. И обърнаха света с хастара навън. Преди това Джордж Хърбърт Уокър Буш, синът на Хитлеровия банкер, военнопрестъпника Прескът Буш, в качеството си на бивш шеф на ЦРУ и на действащ президент беше задал поредица неудобни въпроси на кандидата на Демократическата партия за наемател на Белия дом, товарищ Уилям „Бил“ Клинтън.

Не последва нищо. Така върви сегашният свят – от комунизъм към комунизъм, само за комунисти. Да допуснете дори за миг, че членът на БКП товарищ Румен Радев от село – преди век там не е имало нищо – е „натовски генерал“, издава тежко психическо увреждане. Той и всички останали като него, от котилото на Интернационала, са просто комунисти. Защото е известно, че веднъж комунист, завинаги комунист. А също така, че комунистът не е човек.

След като твари, възприемащи се като човеци, приемат начело на НАТО да е чучнал комунист и агент на КГБ, какъвто е kamerat Йенс Столтенберг, какво да очаквам? Освен надеждата, че Господ ще ме задържи по-дълго в моята мъничка ложа на живота, за да се наслаждавам, наблюдавайки как сатаната ги прибира. За мен и това е нещо.

Къде е Тръмп в цялата тази бъркотия? На съответното място – пешка, кон, максимум офицер на интернационалната шахматна дъска. Фигурите на нея са подредени. На онези от масовката всичко им се струва хаотично. Нищо подобно.

Посрещнаха Доналд Джон с огън и жупел, както никога в историята на покварения комунистически проект САЩ.

Друг път, когато подобно на церемонията по встъпването в длъжност на „Коза“ Доналд започнат да ви пълнят главите с бойкота на чернокожия конгресмен Джон Луис от Демократическата партия, се усмихнете снизходително. Той не спря да се пъчи, че бил „правозащитник“, който демонстрирал редом с Мартин Лутър Кинг. Каква „чест“! И пропусна тържествата на 20 януари того в знак на протест, задето в длъжност встъпвал човек, постигнал това с помощта на Русия! Ами няма го СССР. Премести се в Западна Европа, а Кремъл е в Брюксел.

image

Вие запомнете: „преподобният“ Кинг беше доказано корумпиран развратник. Той прекарал нощта преди да бъде застрелян в компанията на най-малко три проститутки. Факт, доказан с документите на ФБР от проследяването и подслушването му.

Покойният израелски професор Израел Шахак, когото комунистическите ционистки власти ненавиждаха, направи кратък преглед на еврейските организации в САЩ, „които са единствени по природата си: те не приемат неевреи по принцип. Тази изключителност е в смешно противоречие с копойския им начин да издирват, преследват и заклеймяват дори най-затънтения нееврейски клуб, който отказва да приема евреи. Онези, които могат да бъдат наречени „организирани евреи“, и които прекарват голяма част от свободното си време предимно в компанията на други евреи, могат да бъдат възприемани като носители на еврейския ексклузивизъм [изключителност], и като пазители на отношението на класическия юдаизъм[За „класически юдаизъм“ се смята талмудизмът. Началото на истинския класически юдаизъм съвпада с Възкресението на Исус Христос – нашия Бог. От средата на І век до ден днешен преобладаващото мнозинство от евреите изповядват Талмуда, а не Тора, Танах – т. нар. Закона на Мойсей или Стар завет. Талмудска поговорка гласи: „Тората осветява, Тората блести, но само парите топлят.“ (Shirley Kumove – “Words Like Arrows: A Collection of Yiddish Folk Sayings”, Illustrated by Frank Newfield, Schocken Books, New York, NY, 1985 г., стp. 238.) Парите – Мамон – са истинският еврейски бог. Същото се отнася до всички комунисти, до лидерите на Движението за граждански права на чернокожите в САЩ. Пък и какво да се лъжем – за светогледа и начина на живот на поне 90 на сто от човечеството.] към неевреите.

При днешните обстоятелства в САЩ те не могат да изразяват открито това отношение, тъй като неевреите в тази страна съставляват повече от 97 на сто от населението. Те компенсират това, като изразяват своето истинско отношение към „еврейската държава“ и начина, по който тя третира неевреите в Близкия изток.

Как иначе можем да обясним ентусиазма, демонстриран от толкова много американски равини в подкрепа – нека го кажем – на Мартин Лутър Кинг, в сравнение с липсата на поддръжка за правата на палестинците? Даже – и за техните индивидуални човешки права! Как другояче можем да обясним крещящото противоречие между отношението на класическия юдаизъм към неевреите, което включва правилото, че техният живот не бива да бъде спасяван, освен ако не е в еврейски интерес, и подкрепата на американските равини и организирани евреи за правата на черните?

В края на краищата Мартин Лутър Кинг и мнозинството от американските чернокожи не са евреи. Дори да приемем, че само консервативните и ортодоксалните евреи, които заедно съставляват мнозинството от организираните американски евреи, са носители на такива схващания за неевреите, останалата част от организираното еврейство в САЩ – реформаторите, никога не им се е противопоставяла. А от моя гледна точка, тези реформаторски настроени евреи се изявяват като напълно повлияни от ортодоксалните.

image

Обяснението на това очевидно противоречие е лесно. Би следвало да се припомни, че юдаизмът, особено в неговата класическа форма, е тоталитарен по природа. Поведението на пъддръжниците на другите тоталитарни идеологии на нашето съвремие не бе по-различно от това на организираните американски евреи. Сталин и неговите последователи никога не се опитаха да заклеймят дискриминацията срещу американските и южноафриканските чернокожи. Особено във вихъра на най-страшните престъпления, извършени в СССР.[Те бяха извършвани по решения и заповеди на евреи главно от еврейски комисари от НКВД.]

Режимът на апартейд в Южна Африка беше неуморен в отричането на нарушаването на човешките права, вършени както от комунистите, така и от други африкански режими. Същото правеха и неговите поддръжници в други страни. Могат да бъдат дадени множество подобни примери.

Следователно подкрепата за демокрацията или на човешките права е безсмислена или даже вредна и измамна, щом не започва със самокритика и с подкрепа на човешките права, когато те са нарушени от неговата собствена група [племе, народност]. Всяка най-обща подкрепа на човешките права от страна на евреин, която не включва защитата на човешките права на неевреите, чиито права са били нарушени от „еврейската държава“, е измамна и подвеждаща, както защитата на човешките права от страна на сталинистите.

Очевидният ентусиазъм, демонстриран от американските равини или от еврейските организации в САЩ през петдесетте и шейсетте години в подкрепа на чернокожите от Юга, беше мотивиран единствено от гледна точка на личния еврейски интерес, точно както беше и комунистическата поддръжка за същите черни. И в двата случая неговата цел беше да опита да заплени чернокожата общност политически. В еврейския случай – за иначе немислимата подкрепа на израелската политика в Близкия изток.“[Израел Шахак – „Еврейска история, юдейска религия: Бремето на 3000 години“, второ издание, ИК „Огледало“, вече цит. съч., стр. 170-171.]

image

Но за товарищ Джон Луис да набива крак рамо до рамо с мошеника Мартин Лутър представлявало същото, което за Евгения Живкова, Иван Костов, Петър Стоянов, Стефан Софиянски Георги Първанов, Б.Б., двамата Ц.Ц., Росен Плевнелиев, Валерката Симеонов и присъдружните му Волен Кобзон и агент „Иван“, ако им дадат да стрелят с нагана на Дзержински, да речем.

По-лошото беше, че цялото Движение за граждански права на чернокожите беше финансирано от Москва. Отново гледаме стария, изтъркан филм. В него комунистическият крадец Джон Луис, обучен на „Лубянка“, крещи „дръжте крадеца“!

image

Не забравяйте две други водещи фигури: Анджела Дейвис, която беше откровена храненица на режимите в съветския блок, в това число и на тукашния. И друг „преподобен“ – Джеси Джаксън, сенатор също от Демократическата партия, за когото, благодарение на Владимир Буковски, документално доказах, че се е издигнал с решаващото съдействие на ЦК на КПСС.

„Какво казваше Ленин? По-широко да се прилагат разстрелите. И както винаги – правилно казваше. Престанахме да ги прилагаме и ето докъде я докарахме. Всички престанаха да работят и само кряскат по митингите.“[Игор Бунич – „Златото на партията“, първо издание, ИК „Прозорец“, вече цит. съч., стр. 289-290.]

Не ви ли намирисва? На митингите, съпровождащи встъпването в длъжност на Доналд Тръмп?

diagnosa.net/



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687027
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031