Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2017 08:47 - Кирил Домусчиев: „Ниските заплати стимулират икономическият ми растеж.“
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.02.2017 10:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Кирил Домусчиев: „Ниските заплати стимулират икономическият ми растеж.“

image
Г-н Донев, през последните месеци България се тресе от недоволството на българите, предизвикано от невъзможността им да си плащат сметките. Вие като представител на една от големите работодателски организации, как гледате на тези процеси и ще се вслушате ли в служебния премиер, който още с встъпването си в длъжност призова бизнеса да прояви солидарност с хората, явно визирайки необходимостта от увеличение на заплащането?

ДОНЕВ - "В момента заплатите в България са прекалено високи за труда ,който работниците полагат. Мога да твърдя дори, че в световен мащаб българите получават едни от най-високите заплати. Така че аз не виждам как в ситуацията на безпрецедентна световна икономическа криза, някой може да иска бизнеса още и още да увеличава работната заплата, напротив ние усилено в нашата организация обсъждаме вариантите за нейното намаляване, за да можем да запазим стандарта си - Вие наистина ли смятате, че заплатите в България са високи!-- Разбира се, че са високи. Във Виетнам работят за 20 долара на месец, в Индия, в Бангладеш, в Малайзия, в огромна част от Азия и Близкият изток, в Сомалия, също. И в Китай преобладаващата част от населението получава заплати значително по-ниски от нашите. Защо всички повтаряте, че заплатите били ниски. Аз много се ядосвам, когато слушам нашите политици в лудостта си да повтарят, че сме били конкурентоспособни благодарение на ниското заплащане на труда".


image


М. Лайтман: Интеграцията ще изглади всичко

image

Аптеки са изобретение на Рокфелер

В областта на здравеопазването е важно да се осъзнае, че буквално всичко, което влиза в тялото ни (включително и фино материално) по всякакъв никакъв начин (чрез храна, през кожата, чрез информация чрез звуци, чрез радиация) - всичко това се отразява на нашия ум и интелект. Следователно, за духовно развитие е много важно да се храним правилно и да води добър морален живот, и тогава вие не само ще сте здрави, но също така и с по-добро настроение и щастливи.

Ходиш по лекари и си плащаш, но продължаваш да си болен. Модерните медицински грижи, които ни представят постоянно като голям научен прогрес са много тъжна картинка понеже реално са се превърнали във консуматорска частна верига с цел да ни продават скъпите си и вредни лекарства, които имат за цел временно облекчение на разни симптоми, но не и ефективното оздравяване на болестите. Нали се сещате за онзи ваш познат, който се записа в медицинския университет и ви е казвал, че е защото ще печели повече пари? Да, този тип днес ви лекува. Нека си го кажем, здравната система смърди по всички етажи.
Още нито едно заболяване в света не е бил излекувано от едно хапче! Преди 30 години е имало 10 хиляди болести. А днес вече са 30 хиляди!

image

Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?

Просто ДЖУфармацевтичен геноцид над гоите/населението от "богоизбрания народ"

Сега всички отиват за хапчетата при лекари. Първо, един лекар, ви изписва "златното хапче". Сега ние трябва да преминем с тази мафиотски рецепти в аптеката, за да ви обере и друг привилегирован член на този мафиотски кошерен тип мрежи - "фармацевт". А фармацевта независимо че е в превилигирована позиция в сравнение с конвенционалните продавачи е длъжен, също като лекарите, да плащат пари на държавата за лиценз. По този начин цялата държавна медицинска система работи за обиране на обикновените пациенти, тоест, това е узаконено легално разграбване/мародерство!
Според речника на анормални явления и неконвенционални доктрини думата ЛЪЖЕМЕДЕЦИНА е считана за курс на действие, който се основава на методи, които не са признати за официалната медицина, както и лекарства, или устройства, принципи на действие, които не се основават на научни доказателства. - Кой е създал тази "официална" медицина, и кой е собственик на фармацевтичния бизнес в света? - Кой е разрушена на алтернативната медицина? - Какво се предлага на нас под прикритието на медицината? - За чие забогатяване и приходи ние плащаме с живота си? - Защо животът на човека е толкова евтино, и лекарства толкова скъпи? - Кой печели от нашите страхове и болести? - Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?

image


Отговор ще си дадете сами като разберете кой приватизира аптечните дружества, в страната?
Например, Аптечно АД - Ст.Загора бе приватизирано за жълти стотинки от подставени лица все със старозаветни физиономии.

image

Ционистки Протоколи-3
По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и аптекари, така че те да могат да отнемат живота на християните.

image

10% от богоизбраните със старозаветни физиономии и ДНК замнимаващи се с държавни поръчки в здравеобрЯзването са усвоили 56 млрд. лева.
950 млн. - Огнян Донев и неговата компания "Софарма"
350 млн.. - Санита
155 млн. - "МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ" ООД;
67 млн. - Медекс ООД /Старо наименование Медекс Фармасютикълс ООД
Надценки на "Софарма"- ДЖУФАРМА
Genotropin от 92,02 лв. на 249.06 лв. (159,39 %)
Cymevene от 44,80 лв. на 76,320 лв. (70,09%)
Mycophenolate от 70,18 лв. на 172,85 лв. (146,31 %)
Rocaltrol от 15,20 лв. на 30,53 лв. 1100,86%)
Anastrozole от 28,44 лв. на 128,68 лв. (352,465%)
Farmorubicin от 5,56 лв. на 19,84 лв. (270,44%)
Zoladex от 89,58 лв. на 231,19 лв. (158,08%)
„Софарма“ е водещият производител на фармацевтични продукти в България и осигурява 70% от държавните нужди за болниците и поликлиниките. Освен това изпълнява и 50% от предписаните рецепти по линия на националната здравно-осигурителна каса (НЗОК). Така на практика „Софарма“ притежава монопол върху държавните фармакологични нужди.
Това, което преминава тънката червена линия в случая, е фактът, че собственикът на „Софарма“ е и член на управителният съвет на НЗОК от 2006 година, а от 2010-а става и член на надзорния съвет на касата. Това означава, че той е член на борда на държавния орган, който решава какви лекарства да поема НЗОК (50% в "Софарма") и какви лекарства държавните болници ще купят (70%). Това повдига летвата за конфликт на интереси до нови висоти. Добре информирани български източници разказват, че в замяна за подкрепата на Съюза на работодателите в България (КРИБ), ръководен от Огнян Донев, за изборите през 2009-а, управляващата партия ГЕРБ назначава бившия изпълнителен директор на "Софарма" Гергана Павлова за заместник-министър на здравеопазването. Също си струва да се отбележи, че „Софарма“ е купена от групата на Донев от бившия кмет на София Стефан Софиянски, за цена представляваща половината от годишната печалба на компанията. За тази сделка може да се кажа, че е най-малкото съмнителна.
Правителството трябва да наложи разделянето на компании, занимаващи се с обществени проекти и поръчки, раздавани от държавата и компании, контролиращи медии. Като пример Гърция, която все още е на прага на банкрута, като една от причините е невъзможността на гръцкото правителство да предотврати компании, активни в обществените процедури да притежават медии.
Най очевидния случай – бившата държавна компания „Софарма“, сега собственост на групата Донев и двата вестника, „Труд“ и „24 часа“, купени от германският медиен концерн ВАЦ, в момента собственост на същата група контролираща „Софарма“.
Схемата на грабежа – почеркът на БКП-ДС-ТОРА НОСТРА
Допускате ли, че всичко това е дадено на сина на един от представителите на средната старозаветна комунистическо-ченгесарска номенклатура? Не бъдете наивни. Донев е добре хранено подставено лице.


neverojatno.wordpress.com/

image





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8727237
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930