Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 20:43 - България модел на геноцид, който ще бъде приложен за елиминиране и на други традиционни общества в Централна и Източна Европа?
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.04.2017 15:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Този модел в момента е приложен в Джусия.

Държавна администрация е от евреи, главно сефаради, на важни и отговорни но не видими позиции - например кмет гой, съветник или зам. кмет евреин.

В Бизнеса са пионки на службите - има и гои.

Банки - ашкинази.

Политици карашик - клоуни, бизнесмени, гои - ако не вършат работа се подменят но задължително с минали срамни дела.

Проблемът на Н.Р. - Еврия е още от социализЪма, и това е кошерният легион от кръвосмучещи паразити със старозаветни физиономии, но с български имена, назначавани на важни, но не прекалено видими за гоите длъжности в държавната администрация, съдебна система и здравеопазване.

Ето защо социализмът ни бе по-мизерен от този на околните соц. държави. Ето защо капитализмът ни е по-брутален в сравнение с околните капиталистически държави.

Смисълът на Еврия - копиран от гръцките юдеи - е да издържа номенклатурата от сиви комунисти и юдеи за сметка на геноцид на гоите.


image

Политиците гои могат да се сменят, но сивия разсад{Евреите дори не са разсад(червен, жълт, черен). ТЕ СА СИВ ХИБРИД.} остава финансиран дали от измамни схеми, дали със супер високи заплати от държавния бюджет на гоите, дали с пари на ръка от "Шалом"  фалшиви телкове на близо 500хил. фантоми на стойност 1,5 млрд.

image

Държавната ДЖУминистрация:

МИЛИАРДИ ЗА СВОИТЕ ХОРА И ЧЛЕНОВЕ НА ШАЛОМ

**** Заплатата официално е според нашето момче/момиче
**** Данните са от 2015 г., за мин. г. са по-стряскащи, за тази - още по!

В държавната администрация по официални данни различните ведомства са 539 бр.(3 нови през 2015), а заетите са 137 693 души, от които 104 883 в централната администрация.
Тези числа са без обществения сектор - учители, лекари, армия и т.н. и без наетите в държавните и общински предприятия.
Всъщност структурите и чиновниците са повече, защото маса организации, че и цели министерства (!) не са се отчели или са направили частичен отчет (според доклада за 2015 - този за 2016 не е излязъл)
http://www.strategy.bg/Publications/View.aspx…
Колко ни струва тази администрация като заплати и какви, се вижда по таблицата, която съм дал. За работа по европейски програми сумите ги умножавате по две. Премиите и допълненията не съм посочил.
Колко ни струва като общи разходи - 2 милиарда и 166 милиона лева за тази година. В сметката не влизат част от агенциите и комисиите.


image

Колко е ефективна тази администрация, се вижда по състоянието на България!

Затова възниква въпросите:
1. защо размерът й е голям колкото при социализма?
Този въпрос няма логичен отговор. Има нелогичен - държавата трапеза е за всеки, който се уреди, ако ще и да е куцо и сакато, както се казва.
2. какви кадри се назначават в нея и как се оценяват?
Тук логични отговори има. Има Закони за администрацията и за държавния служител, има Наредба за заплатите на служителите в държавната администрация, има конкурсно начало.
Но тези логични отговори не са истина. Нелогичният отговор е истинския - има "мой" и не "мой" човек, наше момче или момиче и респективно не наше.
Това "наше" и не наше" е узаконено и нормативно регламентирано.
Вижда се по таблицата и обявените конкурси в Административния регистър (там трябва да се обявяват всички вакантни длъжности)
http://iisda.government.bg/…/competitions_…/all_competitions.
Оказва се, че можеш да бъдеш началник отдел и с 645 лева, и с близо 3200 лева. Оказва се, че можеш да бъдеш главен експерт както с минималната заплата, така и с почти 2800 лв.
Ведомствата масово се възползват от това. Например министерството на финансите търси старши експерт със заплата от 460 лв до 2050 лв, правосъдието дава за същото от минималната работна заплата до 1350 лева, така постъпва МВР и да не броя по-нататък.
Например Директор на дирекция „Национална система 112” е със заплата от 670 лв. до 2200 лв.
Изводите:
1. ако преценката - върху основата на образованието, опита, личните качества и т.н. на кандидата за директор например е за основна заплата от 670, 700, 800, та дори 1000 лева, то този човек въобще не става за директор, не е за този пост, а за по-нисък;
2. този абсурден диференциал в заплащането - от жалките 600 лева за директорски пост до високите за държавата ни 2200 основно възнаграждение (без премиите) е узаконения инструмент за назначаването на нашия и не-нашия човек - на нашия ще дадем максимума, на чуждия - минимума.
Това е конкретен пример, но практиката е именно такава.
Та затова средно 10% от местата в държавната администрация са все вакантни.
Едни хора се назначават от немай-къде, за да не стане скандал с прекалено нагласен конкурс, изненадват ги "приятно" със заповедта за започване на работа със смешното възнаграждение и те напускат.
После се прави нов, пореден конкурс, кандидатите вече са разбрали механизма и масово се отказват и идва времето за нашия човек.
Или още по-просто - в обявата за конкурса се сочи минималното заплащане (масова практика) и естествено натискане от кандидати няма. Ама максималното е хиляди и хиляди лв.
Разбира се, има и маса др. вратички за връзкарството. Или както беше в лафа при социализма - обявява се конкурс за длъжност на Иван Мошев Иванов. Всички други желаещи могат да кандидатстват.

image


Интересни са данните за държавната


ДЖУадминистрацията живееща от нашите данъци. На глава от населението сме сред първите в Европейския съюз. Огромна администрацията за мащабите на България Тя е много сериозно разходно перо от държавния бюджет. Да не говорим,че значителна част са "гои-калинките", заели длъжности по партиен, продажност или друг признак, без необходимото експертно ниво.

Приблизително на всеки 50 живеещи все още в България, имаме по един търтей - държавен служител. Сега към тях добавете и общинската администрация, и останалите на бюджетна издръжка. Май много станаха...

Сега администрацията е дори по-голяма от тази по времето на социализма, когато и населението на България беше по-многобройно и икономиката произвеждаше много повече? Какво администрират тези почти 150000 дегенерати.

Страшното е, че периодично ги подменят - отиват в бюрата по труда и на база високите си заплати и крадене вземат пак високи пари за сериозен период от време ....., които няма откъде да дойдат ..., но им се дават докато ги уредят на други подходящи длъжности за служители на кошерната мафия ДС - ТОРА НОСТРА!

Системата мой-твой важи и за пенсиите. Отново при ВСИЧКИ правителства индексациите се правят в проценти!

Комунистите и бивши куки на ДС наврени в ловни дружинки са все с максимални пенсии от 700лв.

Има и дискриминация по отношение на неженени, разведени вдовици и други гои. Или си партиен член или ДЖУмакиня, и получаваш пенсията на починалия, или само своята, без добавки ако си от гоите !

ДЖУминистрацията са верните слуги ИЗРОДИ, чрез които се КРЕПИ УПРАВЛЕНИЕТО на СТАРОЗАВЕТНИТЕ КРАДЦИ. Със своите семейства, които са същия БОКЛУК като тях, те са повече от милион и половина.Това фактически са редовните избиратели на всякакъв вид престъпници от комунистическите партии.

image
Българският геноцид през 21 век


Преди четвърт век в медиите, а и в научните среди у нас, се появиха догадки за съществуването на таен проект за дестабилизиране на България, така че в следващите 15-20 години населението на страната да бъде сведено до 5 милиона, а етническият й състав да бъде променен. Някои дори отиваха по-далеч, като алармираха за намерения на определени среди на Запада да изпробват в България пилотен проект за ликвидиране на държава. Авторите на подобни публикации тогава бяха подложени на остра критика, дори осмивани като фантазьори и разпространители на злонамерени заговорнически теории, целящи да отвърнат България от поетия „демократичен” път на развитие.

Съвсем скоро обаче ликвидационните комисари на правителството на Фил Димитров (1991-1992 г.) разгромяват селското стопанство, считано за едно от най-модерните в Европа. Обработваемата земя е разпарчетосана. Масивите от овошки и лозя – изсечени. Добитъкът – изклан. Машините и селскостопанската техника – превърнати в скрап. Правителството на Иван Костов (1997-2001 г.) продължава с разгром на индустрията, здравеопазването, системата за социална сигурност. Бързо и всеобхватно се ликвидират 2200 предприятия и хилядите малки обекти в сферата на търговията и услугите. Рязко скача безработицата: от 470 хиляди, според Световната банка, до 1 милион, според оценката на синдикални експерти. Драстично спадат доходите на 90 % от населението. Появяват се и получават широко разпространение такива несъществуващи дотогава социални бедствия като наркоманията и проституцията. Престъпността се развихря. Образованието е в упадък. В упадък са и националните ценности. Населението е обхванато от икономическа и социална безперспективност. Хората в активна възраст масово емигрират.

Отдавна ликвидирани болести се възраждат до степен на епидемии. Детската смъртност рязко нараства. Продължителността на живота драстично спада. Скокообразен ръст бележат незаразните хронични заболявания (НХЗ) – ракови, диабет, исхемични болести на сърцето, на органите на кръвообръщението, хронични респираторни заболявания и др., – които се отключват най-вече от рискови фактори, произтичащи от външни дразнители, неблагоприятна социална среда, нагнетяване на страх и пр. Като основни социално-икономически фактори на риска научните изследвания у нас сочат безработицата, ниските доходи, социалната несигурност, замърсената почва и питейна вода, замърсения атмосферен въздух, наднормения шум. Впрочем, Световната здравна организация (СЗО) отдавна бие тревога за рязкото нарастване на умиранията в света, 59% от които са следствие от НХЗ; а в Еврорегиона те формират 77% от общото бреме на болестите (по DALY’s).

Постепенно, медиите започват да огласяват разкрития, като тези на нобеловия лауреат Джоузеф Стиглиц, потвърждаващи съществуването на план за дестабилизация. През 1999 г., в поредица интервюта за британския в. “Обзървър” и програма “Нюзнайт” на телевизия “Би-Би-Си”, той осветли действителните и нерядко скрити замисли и действия на Световната банка (и свързаните с нея институции на Международния валутен фонд и Световната търговска организация). Оказва се, че за всяка по-малка държава (вкл. България) съществува програма, изработена в обстановка на пълна секретност на основата на “внимателно проучване нейната национална специфика”, която се връчва за “доброволно подписване” на туземната администрация. С подписването, швейцарските сметки на туземните министри набъбват чувствително. Навсякъде, където банката стъпва, резултатът е нарастване на корупцията, мизерията и... смъртността.

ФАКТИТЕ

Един от първите академични автори у нас, които алармират за надвисналото бедствие, е акад. Георги Близнаков. В публикация от 2000 г. той разкрива плановете на американската администрация, според които към 2000-та година щяло да има от 2 до 4 милиарда „излишни хора”, затова „целият еднополюсен модел на света ще се пригажда към защита на господството на силните, на развитите икономики, което недвусмислено сочи, че е възможен бъдещ геноцид, какъвто историята на света не познава...” Многобройни тревожни факти и аргументи за трагичната съдба на света в условията на еднополюсния неолиберален модел се съдържат в изследванията и на друг академичен автор – Васил Проданов. В повечето от тях имплицитно са изведени факторите и заплахите за (не)съществуването на България в обозримото бъдеще.

Към 1989 г. България наброява почти 9 милиона жители. С настъпването на „прехода” обаче населението започва да намалява с изключително високи темпове, за да достигне в средата на 2014 г. до 6 924 716 души, по данни на справочника на ЦРУ The World Factbook. Данните включват и близо два милиона български емигранти, доколкото повечето от тях фигурират в ЕСГРАОН и в избирателните списъци.

Изследвайки тази свръхсмъртност, доц. Пенчо Пенчев от катедра “Национална и регионална сигурност” в УНСС пита: как и защо българският генофонд намалява с 19%, след като няма катастрофални природни бедствия, епидемии или войни? И формулира хипотеза за наличието на „форми на геноцидно насилие”. Други академични автори като Янко Янков, Нако Стефанов, Петър Славейков, Валери Стефанов, авторитетни журналисти като Кеворк Кеворкян, дори българската общност в Чикаго също бият тревога за геноцид, осъществяван срещу българската нация.

Ако данните на ЦРУ актуализираме към днешна дата (октомври 2016 г.) излиза, че една четвърт от българското население „се е изпарило”! Такъв висок темп на физическо елиминиране историята не познава. За сравнение, изследванията на учени-османисти като Христо Гандев, Бистра Цветкова, Вера Мутафчиева и др. сочат между една трета до една втора демографска загуба на българския етнос през първия век на османското иго. Иначе казано, темпът на загуба на българския генофонд днес е най-малкото 2 (два) пъти по-ускорен от темпа на загуба през първите 100 години на османското владичество. В следващите години още 630 000 български граждани са на път да минат в отвъдното. Основателно ли е да говорим за геноцид тогава?

Геноцидът е дефиниран като престъпление срещу човечеството през 1948 г. от Общото събрание на ООН с Резолюция 260 А (III). В Наказателният кодекс на РБългария деянието е въздигнато в съставомерно, когато определена „национална, етническа, расова или религиозна група отчасти или изцяло се постави в такива условия на живот, които да водят към нейното пълно или частично физическо унищожение” (чл. 416 от НК). За престъплението „геноцид” няма давност.

През последните години се натрупват все повече и повече факти, свидетелстващи за действия или бездействия срещу българската нация, които действително попадат в дефинитивното поле на престъплението „геноцид”. За четвърт век е осъществен разгром на икономиката, иновационното развитие, образованието, културата, здравеопазването, общото благосъстояние на българските граждани. Тези обстоятелства не могат да не породят тежки душевни травми у милиони българи. Посочихме вече, че СЗО отдавна бие тревога за скокообразен ръст на НХЗ. Последиците от отключването им за България обаче са повече от тревожни. По показателя „смъртност” сме в първата десетка в света, изпреварвайки страни като Афганистан, Чад, Нигерия, Мали, Украйна, където има локални военни конфликти. Доклад на Евросъюза сочи, че България надвишава средната за ЕС смъртност по 17 показатели, като при пет от причините за фатален изход (злокачествени образувания; болести на кръвообращението; на сърцето; мозъчно-съдова болест; състояния, възникващи по време на бременност и раждане) страната ни е на първо място. Здравка Валерианова, директор на Специализираната болница по онкология алармира, че България води и по смъртност от рак и болести на сърцето в Европа. Страната ни е на 210-то място от общо 224 държави по раждаемост на 1000 души от населението. Според статистикана на НСИ от 2012 г., населението ни намалява със скорост 5 души на час. По данни от края на 2015 г. „ускорението” вече е 8 души на час. Очевидно хипотезата за „форми на геноцидно насилие” не е неоснователна. „Добре планирана смъртност”, споделя с мрачна ирония медиен коментатор.

Кой обаче дирижира политиката на рискови фактори, така че да се отключват сериозни здравословни поражения на милиони български граждани, да се причини смъртта на една четвърт от населението? Кой нагнетява страх у българите, принуждавайки ги да се въздържат от каквито и да било действия в своя защита? Кой плаши българските власти да се въздържат от каквито и да било действия за защита на българското население?

КОЙ?

Считам, че тази политиката е следствие от мафиотизирането на държавното управление през годините на т.нар. преход. Престъпността не само се инфилтрира, но напълно се е сляла с трите власти. Може ли някой да си спомни поне едно престъпление извършено у нас извън действието или бездействието на държавния чиновник?

От началото на т.нар. преход няма област на обществения живот, в която да не властва организирана престъпност. В разговорния език, а и в медиите, я назовават чрез конкретните й проявления: дървена мафия, здравна мафия, фарма-мафия, имотна мафия, банкова мафия, медийна мафия, чиновническа мафия, енергийна мафия; и пр. Именно тези мафиотизирани структури или „октоподът” са рупорът на незаконни практики, узаконявани с протекцията или бездействието на длъжностни лица в най-високите етажи на властта. Случаят „Мишо Бирата” е само един от емблематичните.

Как влизат тоновете базови вещества (прекурсори) за производство на наркотици у нас, ако не със съдействието или бездействието на висши длъжностни лица в митниците, фармацевтичната и химическата промишленост? Кой позволява на монополите да се вихрят безнаказано, ако не е съдействието или бездействието на висши длъжностни лица и от законодателната, и от изпълнителната, и от съдебната власти? Как да обясним загубата на една четвърт от населението на България през годините на „прехода”, ако не е съдействието или бездействието на цялата „политическа класа”? Може ли да се твърди тогава, че проявленията на престъпността у нас са институционални?

„Организираната престъпност има корумпиращо влияние върху всички български институции, включително върху правителството, парламента и съдебната власт. В резултат на това, организираната престъпност е увеличила влиянието си и е в състояние да действа буквално безнаказано”, сочи в доклад от 2005 г. Джеймс Пардю, екс-посланик на САЩ в София, цитиран от в. „24 часа”, сайта „Биволъ” и др. 

В първото по рода си у нас изследване на организираната престъпност, авторите Лада Паунова и Пламен Дацов – съдии в Софийския апелативен съд, разкриват симбиозата между лица от организираната престъпност, държавния апарат и общините и повдигат алармиращи въпроси. „Държавата се управлява като бандитска шайка”, обобщава на страниците на в. „Труд” адвокатът-правозащитник Михаил Екимджиев. Васил Василев, виден общественик и основател на Съюза на работодателите в България, алармира “Тоталитаризмът се промъква в обществения организъм и се намесва безцеремонно в икономиката, а оттам – навсякъде в обществения живот. Тази тенденция се наблюдава отдавна, отпреди повече от десет години, но придобива вече застрашителни размери”

Едно от проявленията му, което най-зловещо усещаме е енергийния октопод, доколкото последиците от социално-екстерминистичните му деяния достигат до всеки български дом. Още през 2006 г., преждевременно споминалия се Илия Божинов – член на ВС на БСП, – разкри колосалните мащаби на престъпния конкубинат на енергийните монополисти с „компетентните органи”, политици, магистрати, медии и „енергийни експерти”, организирани в щедро финансирани от чужбина „експертни институти”; назова го „енергийна мафия.” Налице е нарастваща „заплаха от енергиен фашизъм”, бие тревога и журналистът от в. “Труд” Георги Великов.

Впрочем, организираната престъпност, тероризмът и фашизмът използват едни и същи или сходни методи, прийоми и практики като заплаха, нагнетяване на страх, принуда, насилие и др. Без използването на откровено терористични методи и практики престъпността не би могла да налага властта си над стотици милиони, да принуждава хората да им се подчиняват. Когато ти прекъснат тока или те връхлетят гангстерите от т.нар. колекторски фирми, почти сигурно е отключването на НХЗ. Като прибавим и абдикирането на „компетентните органи” от конституционните им задължения за защита, вкл. в здравеопазването, няма как наложените условия на живот да не доведат до частично физическо елиминиране на значителна част от нацията.

Гражданите – поне значителна част от тях – не осъзнават реалността на заплахата; още не са осъзнали, че длъжностните лица, които са избрани или назначени да работят в интерес на гражданите и обществото и се издържат от парите на данъкоплатците, на практика работят против интересите на гражданите и обществото; те не са в състояние да предвидят, че действията на тези длъжностни лица, водят до определени загробващи резултати; трудно могат да провидят „капаните“, които впоследствие се оказват техни „тихи убийци”, фактори на физическото им елиминиране. Няма и кой да ги информира, след като и медиите са поставени почти напълно под контрола на властта.

Добре планираната смъртност, следователно, се провежда постъпателно чрез определена и трайна политика, налагаща на милиони български граждани такива рискови фактори, поставяща ги в такива условия на живот, при които да се отключват фатални поражения на здравето им, които, повече или по-малко ускорено, да ги пратят в отвъдното. Участващите в този процес – и законодателната, и изпълнителната, и съдебната власти – по същество, са инструменти на задкулисието, което фактически управлява държавата. Някои наричат това задкулисие олигархия, други – клептокрация, трети – като Илия Божинов, директно го наричат мафия.

image

СЪУЧАСТИЕТО

Най-тревожното е, че тази институционализирана политика на българската власт – политика на налагане на рискови фактори, чрез които, отчасти или изцяло, българското население обективно да се поставя в такива условия на живот, които да доведат до неговото частично или пълно физическо елиминиране – надлежно е парафирана от Брюксел. За това алармират и представители на българската общност в Чикаго. Ето доказателствата:

Българската власт приема разписаните в Eвропейската Социална Харта права с резерви. Отказът да подпише и ратифицира точно определени клаузи онагледява институционализираната политика на геноцид над българския народ. Като се съгласяват с българската власт да не зачита тези права, европейските политици в Брюксел стават съучастици в геноцида над българите.

Българската власт не счита, че работният ден и работната седмица трябва да са с „разумна продължителност”. Брюксел одобрява тези мерки.

Българската власт не признава „правото на хората на достойни условия на живот и възнаграждение, за осигуряване на тях и семействата им прилично жизнено равнище”; заплащането на труда у нас като дял в структурата на БВП е два пъти по-ниско в сравнение с международните стандарти; трудът у нас не получава това, което трябва да получи, изхождайки от неговия принос в добавената стойност. И Брюксел го одобрява.

Българската власт отказва защита от свръх-експлоатация на труда; ограничава правото до здравно-осигурителната система, ограничава достъпа до комунални услуги (ток, парно, вода, газ); ограничава и на практика отказва правораздаване. Брюксел се съгласява.

На Нюрнбергския процес индустриалният магнат Алфред Круп е осъден на 5 години затвор и конфискация на имуществото му, защото е ползвал труда на концлагеристи срещу възнаграждение, което не им осигурява възстановяване на изразходваните жизнени сили по време на работа, следствие на което те умират от изтощение. Възражението на Круп, че ползвал онова, което му предоставяло германското правителство, а именно – най-евтината работна ръка, не е прието от съда, защото има морални принципи. Въз основа именно на тези морални принципи по-късно е дефинирана Социалната Харта.

Като отказва на българския работник, на българския гражданин, правото на достойни условия на живот и възнаграждение, които да му осигуряват физическо оцеляване, властта, в съгласие с Брюксел, не провежда ли на практика неонацистка политика на геноцид?

Неизбежно се налага и хипотезата: България не служи ли за модел, реализирането на който, ако се окаже успешен, може да бъде приложен за частичното трансформиране и постепенното елиминиране и на други традиционни общества в Централна и Източна Европа?

http://pogled.info

image

В КАЛИ ЮГА историята се върти в кръг без развитие,... и понякога се повтаря.

Днес старозагорци нещо са приспани, в Ески Загора виждаме кошерните легиони на ДС - Тора Ностра ръководени от наследниците турци и евреи извършили кървавия холокост над деца, бременни жени и мирно население.

Тези схеми в стил Хенри Форд , като насочено пазарени към обекти на турци, араби, криптокомунисти, хазари с български имена, както и юдеи - гърци, ..са с цел ликвидиране точно на гойския дребен бизнес, с цел фалирането му от семитския разсад и вливането му като пролетариат/рая към кошерните корпорации на комунистическия Евреонал.

На Кукловодите винаги им трябват комплексирани малоумници , жадни за власт и изпълняващи заповеди . Съдбата им после е една и съща след натрупване на информация и пари се дезинтегрират.
И понеже местата в администрацията не достигат вече устройват своите хора и на учителски места!

В тези схеми учители хазари по училищата в града са организатори на клетки за насочено пазарене от непълнолетни ученици. Юдейската комунистическа педерастия е пълна.


От 19 до 21 юли 1877 г. продължава старозагорското клане от турската редовна армия на Сюлейман паша, с участието на албански башибозук, черкези, командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани.


Актовете на садизъм са ужасяващи. Бременните жени са разпаряни и от коремите им са вадени неродени деца. Хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме. Българи са одирани живи, а кожите им са напълвани със слама и са окачвани по дърветата. Много са изгорени живи, някои първо полети с газ. Други са горени на жертвеници, имало разпънати на кръст приковани, пален е огън на гърдите на трети и е варено кафе. Млади жени са карани голи да играят кърваво хоро, където са озлочестявани и после изклани. В църквата „Св. Троица“ са изклани 2500 души, много тела на избитите остават прави, защото няма къде да падат труповете. Изклани са и укрилите се в храмовете „Св. Димитър“, „Св. Богородица“ и „Св. Николай“, които са обстрелвани с артилерия и запалени. Избити са между 14 000 и 15 000 българи, още към 1200 умират от глад и преживените ужаси. Отвлечени са към 10 000 млади момчета, момичета и жени, малко от които се връщат след Освобождението.
Това е може би най-голямото документирано клане в българската история. Градът е напълно изпепелен и остава 5 месеца в ръцете на турците. Околните села имат същата съдба.
Зловеща роля са изпълнявали старозагорските евреи в тези кланета на българи – ритуални убийства.
Извършеното от войските на Сюлейман паша, по изрична негова заповед, е кърваво жертвоприношение. В клането първи помощници на турците са живеещите в Стара Загора евреи.
Еврейската махала е силен конкурент с българските търговци. Тя има 812 къщи, 2 големи синагоги и 5800 души. Отношенията им с българите са враждебни заради съперничество в търговията. Ползват се с покровителството на турските власти и притесняват по всякакъв начин християнското население.
От турските и еврейските къщи стрелят по тръгналата бежанска колона от мъже, жени, деца, граждани и селяни, натоварени с багаж и убили много хора. Затваряйки обръча около Стара Загора, турските войски нахлули в града и започнали невиждани кланета, пред които Батак бледнее.
Според свидетелствата на професор Любомир Костов, записани от неговия баща Димитър, наред с турците участвали чирпанските даалии (кърджалии) и циганите, които били подстрекавани от евреите. Старозагорските евреи с радост посрещнали турските войски и действали като техни шпиони и помагачи в грабежите и убийствата.
Английският агент в щаба на Соломон Леви – Юлий Викед разказва:
„Аз не съм в състояние да опиша всички ужаси на сцените … Башибозуците, които дойдоха със Сюлейман паша от Албания, върлуваха и беснееха … убиваха без ни най-малка причина всекиго, само и само да наситят своята страст. Офицерите, ако би могло да се употреби такова название за албанските или други такива нередовни войски на падишаха, бяха изгубили всякаква власт над побеснелите…“
След изгарянето на града, заарските (старозагорските) евреи побягнали с турците заедно към Одрин и Цариград. Докато продължавал боят на Балкана, евреите предали на турските власти в двата последни града мнозина старозагорци, които живеели по-отдавна или спасили главите си случайно с бягство. Те били избесени позорно по мегданите и пред джамиите.
Доволен от специализираните услуги на съплеменниците си, при изтеглянето си от Стара Загора, Сюлейман паша подтикнал евреите да напуснат града с неговите войски.
Разбираемо е, че когато войната се свършила и България станала свободна, заарските евреи не посмели да се завърнат назад по домовете си. Забогатели от плячката и от добрите кярове (далавери) през време на войната, мнозина от тях си останали в Турция, а други се заселили в Пловдив, Чирпан, София, Татар Пазарджик.“
След 1989 много от наследниците на евреи и турци участвали в кланетата в Стара Загора станали реститути.image

Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?
Просто ДЖУфармацевтичен геноцид над гоите/населението от "богоизбрания народ"
Сега всички отиват за хапчетата при лекари. Първо, един лекар, ви изписва "златното хапче". Сега ние трябва да преминем с тази мафиотски рецепти в аптеката, за да ви обере и друг привилегирован член на този мафиотски кошерен тип мрежи - "фармацевт". А фармацевта независимо че е в превилигирована позиция в сравнение с конвенционалните продавачи е длъжен, също като лекарите, да плащат пари на държавата за лиценз. По този начин цялата държавна медицинска система работи за обиране на обикновените пациенти, тоест, това е узаконено легално разграбване/мародерство!
Според речника на анормални явления и неконвенционални доктрини думата ЛЪЖЕМЕДЕЦИНА е считана за курс на действие, който се основава на методи, които не са признати за официалната медицина, както и лекарства, или устройства, принципи на действие, които не се основават на научни доказателства. - Кой е създал тази "официална" медицина, и кой е собственик на фармацевтичния бизнес в света? - Кой е разрушена на алтернативната медицина? - Какво се предлага на нас под прикритието на медицината? - За чие забогатяване и приходи ние плащаме с живота си? - Защо животът на човека е толкова евтино, и лекарства толкова скъпи? - Кой печели от нашите страхове и болести? - Кой прилага опасни експерименти върху човешките същества?

Отговор ще си дадете сами като разберете кой приватизира аптечните дружества, в страната?

Например, Аптечно АД - по всички по големи градове бе приватизирано за жълти стотинки от подставени лица все със старозаветни физиономии.image
Ционистки Протоколи-3

По отношение на това, че те посягат на вашия живот: направете вашите синове лекари и фармацевти, така че те да могат да отнемат живота на християните.

10% от богоизбраните със старозаветни физиономии и ДНК замнимаващи се с държавни поръчки в здравеобрЯзването са усвоили 56 млрд. лева.
950 млн. - Огнян Донев и неговата компания "Софарма"
350 млн.. - Санита
155 млн. - "МЕДИЦИНСКА ТЕХНИКА ИНЖЕНЕРИНГ" ООД;
67 млн. - Медекс ООД /Старо наименование Медекс Фармасютикълс ООД
Надценки на "Софарма"- ДЖУФАРМА
Genotropin от 92,02 лв. на 249.06 лв. (159,39 %)
Cymevene от 44,80 лв. на 76,320 лв. (70,09%)
Mycophenolate от 70,18 лв. на 172,85 лв. (146,31 %)
Rocaltrol от 15,20 лв. на 30,53 лв. 1100,86%)
Anastrozole от 28,44 лв. на 128,68 лв. (352,465%)
Farmorubicin от 5,56 лв. на 19,84 лв. (270,44%)
Zoladex от 89,58 лв. на 231,19 лв. (158,08%)
„Софарма“ е водещият производител на фармацевтични продукти в България и осигурява 70% от държавните нужди за болниците и поликлиниките. Освен това изпълнява и 50% от предписаните рецепти по линия на националната здравно-осигурителна каса (НЗОК). Така на практика „Софарма“ притежава монопол върху държавните фармакологични нужди.
Това, което преминава тънката червена линия в случая, е фактът, че собственикът на „Софарма“ е и член на управителният съвет на НЗОК от 2006 година, а от 2010-а става и член на надзорния съвет на касата. Това означава, че той е член на борда на държавния орган, който решава какви лекарства да поема НЗОК (50% в "Софарма") и какви лекарства държавните болници ще купят (70%). Това повдига летвата за конфликт на интереси до нови висоти. Добре информирани български източници разказват, че в замяна за подкрепата на Съюза на работодателите в България (КРИБ), ръководен от Огнян Донев, за изборите през 2009-а, управляващата партия ГЕРБ назначава бившия изпълнителен директор на "Софарма" Гергана Павлова за заместник-министър на здравеопазването. Също си струва да се отбележи, че „Софарма“ е купена от групата на Донев от бившия кмет на София Стефан Софиянски, за цена представляваща половината от годишната печалба на компанията. За тази сделка може да се кажа, че е най-малкото съмнителна.
Правителството трябва да наложи разделянето на компании, занимаващи се с обществени проекти и поръчки, раздавани от държавата и компании, контролиращи медии. Като пример Гърция, която все още е на прага на банкрута, като една от причините е невъзможността на гръцкото правителство да предотврати компании, активни в обществените процедури да притежават медии.
Най очевидния случай – бившата държавна компания „Софарма“, сега собственост на групата Донев и двата вестника, „Труд“ и „24 часа“, купени от германският медиен концерн ВАЦ, в момента собственост на същата група контролираща „Софарма“.
Схемата на грабежа – почеркът на БКП-ДС-ТОРА НОСТРА
Допускате ли, че всичко това е дадено на сина на един от представителите на средната старозаветна комунистическо-ченгесарска номенклатура? Не бъдете наивни. Донев е добре хранено подставено лице.


image

Гласувай:
5
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6895852
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031