Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2017 08:00 - МИСЛИ ФОРМИ - 10
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1321 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.03.2017 12:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Islam makes musli very strong...хихихи

image

Робството е част от исляма, робсвото е част от джихад а джихад трае толкова дълго колкото мюслияма.

image

Имаме си истински земен езотеричен театър. В представлението му има голям брой наивници, които смятат, че като си заплатят някаква сума с хартийките с цифри, ще получат “на тепсия” всичките вселенски тайни и ще могат да се нарекат “просветени”. Но това, което пропускат е, че на такива семинари могат да получат единствено начална информация (а не знание!), което никога няма да замени трудната работа над себе си. В резюме – няма просветление срещу пари!

image

Aко някой отрича безсмъртието на душата за всеки, отдавайки го само на някакви “суперпрактици” и “духовници” ( в чиито редици разбира се се включва и той/тя), то това е духовен шовинист, транслиращ енергии и идеи на негативните сили!

image

Достатъчно е да бъдеш себе си, за да видиш действителността. Опитите да бъдеш някой друг всъщност е начин да запазиш самозалъгването, сякаш другите не са такива, каквито са в действителност.

image

Когато усещаш, че си стъпил на освобождаващия път, не чувстваш необходимостта да ставаш отшелник в планината. Живееш на този свят, но същевременно намирайки се извън него!

image

Възлите, вързани на “небето” е невъзможно да се развържат на Земята!

image

В ортодоксалните религии има много повтарящи се ритуали, чиято цел е ментален контрол над хората, задържайки в съзнанията им строгите догматични вярвания, смесени с едно постоянно ниво на безпокойство. Когато разумът на човек е зациклен, догматичен и настроен към ритуалите, той се затваря и губи достъп към освободените и разчупени гледни точки!

image

Ключета за препрограмиране:
Вместо добре познатото “Разделяй и владей” – “Пребивавай и се наслаждавай”. Това преобръща смисъла на живота, предназначението и доказването. Отпада нуждата да “контролираш” и подчиняваш”!
“Приятелство”, вместо “контрол”.
Отпадат “управлявам” и “направлявам”
Отпада “натиск” като определение на “воля” и “действие”
Отпада нуждата от “поучаване”, “съветване”…
Приятно – вместо подлост.
Отпада страданието, мъката, твърдостта и примирението.
Отстраняват се умоляванията, подсечките, съблазняванията и флирта.
Отпадат очакването и напрежението…
Точното съчетание, вместо заместители.
Отпадат компромисите и самозаблудите.
Отпада напразното прекарване на времето и съмнителните забавления…
Приятно е, дружба, точно съчетание, пребивавай и празнувай, вместо правила, догми и авторитети.
Отпадат болката, глупостта и омразата!

image

Често пъти се дискутира какво е било в началото – Големия взрив или нещо друго? Но самата постановка на въпроса няма никакъв смисъл, понеже никога не е имало “начало”. Вселената се сътворява и унищожава във всеки един времеви момент, съществувайки в своеобразна пулсация. Този момент е толкова нищожен, че болшинството от съзнанията, населяващи вселената не го улавят, заради което си измислят разни митове за “началото на всичко”!

image

Всяка нова научна хипотеза опровергава предишната. Вече е опровергана предъвкваната много години теория за Големия взрив. Днес вече може да се каже с пълна увереност, че Вселената не е възникнала случайно. Толкова сложна и прецизна система не би могла да се роди сама по себе си. Нито един взрив не би могъл да създаде баланс и уравновесеност, обратното, той ще засили хаоса. “Немислимо е един взрив да предизвика абсолютния ред и хармония, които царят в Космоса. Ако взривим на полигон дори милион снаряди, вероятността остатъците от тях да образуват на земята сложна геометрична фигура е равна на нула.” – казва астрофизикът Греъм Хенкок.

image

Да направим аналогия: произтичащото в дадена вселена се събира в един съд, под вид на “капчици”. В даден момент те ще препълнят този съд. Точно това може да се опише като край на познатото и началото на другото, което не може да се опише….

image

Телата са си тела и си остават такива, но тук са приучили хората да живеят заради тях. Обикновено конфликтите по света са се водели за едни и същи неща – ресурси, злато и нови територии. А робството, макар и публично отречено в класическия му вариант, на практика е все така актуално, понеже никой никога не е оставен на мира, на свобода. Всеки бива следен, притискан, принуждаван да се съгласява с управляващите, чиято неотменна цел е да обезвредят всеки, който се покаже над общото ниво!

image


Всички наши чувства, изблици на емоции и страдания не са нищо друго, освен голямо излъчване на енергия навън, която се събира от съществата (наричани “летачи”), които се хранят с нея, както ние ядем зеленчуци, плодове, зърнени култури и т.н.

image

С думата “близък” бива наричан този, който е близък по дух, който излъчва на същата или много близка честота


image

Делението по света на страни провокира войните, патриотизмът е лицемерие, а истинските противници са тези, които ни карат да воюваме!


image

Да постъпваш така, както те води интуицията, на пръв поглед изглежда много нелогично, а за някои направо плашещо, но резултатът от това не се поддава на обяснение с думите. Просто “магия”!

image


Според картите таро разпространени на корицата на " Планет Тръмп " на списание " Планета " и на списание " Икономист,-- според таро картите " Доналд Тръмп " е магьосникът.
На 24 февруари един магьосник, се обеси в магическия замък в Холивуд Калифорния.
Той се обеси в усмирителна риза същата нощ, когато вещиците около света се събраха, за да направят магия на Доналд Тръмп.
Крис Ейнджъл беше прибран в болницата в петък вечер в усмирителна риза.
Илюзионист е направил магически трик на живо! На шоуто в Лас Вегас, една от неговите известни каскади се обърка.
Според съботния доклад от tmz, 49-годишният нюйоркчанин е бил в разгара на илюзията, в която се е опитвал да се измъкне от усмирителна риза, докато е с главата надолу, когато внезапно припаднал пред ужасената публика.
Представлението е било в Лас Вегас, в хотел " Луксор
Люкс е светлина, а Луксор е името на известния храм в Египет.

image

Criss Angel / Крис Ангелски = 188
фред " тръмп = 1188
мери ан маклауд тръмп = 1180 = 118
майката на тръмп е починала в 88
доналд джей тръмп = 888
тръмп = 88
президентът тръмп = 1188
патриоти ден = 888
тръмп е 45-ия президент: xv = 118
изборите за 2016 ноември 8 г. = 11/8 = 118
месиански милиардер = 188
последният тромпет = 1188
възкресението = 1188
който повдига мъртвите = 1188
шотландски ритуал = 1188
печатът на братството = 1188
статуята на свободата = 1188
соломоновите трезора = 1188
обединените нации = 1188
вагината е портал = 1188
магия = 33
дон = 33
дон означава, отче, кралю, лидер.
33 е броят на приключване и трансформацията
33-годишна възраст, когато исус възкръснал от мъртвите.
33 градуса, когато водата се се от твърда до течност
33 прешлен в човешкия гръбнак

http://www.dailymail.co.uk/


image





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686140
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031