Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 20:22 - Ново определение за патриотизма в света на корумпираните държави
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 785 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Развратът на политическата коректност достигна дотам, че ислямът да учи Холандия какво са човешки права и какво е Демокрация.

Добре дошли в царството на кривите огледала! В това модерно царство Император е маломерния клонинг на кагебиста Путин, който заедно с комунистическия владика Гундяев е опора на православното християнство, а сталинистите мракобеси от евразийския департамент са защитници на европейската цивилизация

Султанатът на Ердоган и неграмотните нашественици от всички страни ще са новите законодатели на обичаите и демографията в тези територии. Оруел наблюдава с тъжно око всичко това и потвърждава догадката: "Лъжата е новата пост истина..." Но за да стане всичко това, вината лежи и на плещите на западните полезни идиоти, които унесени да гризат несъществуващите отдавна останки на Хитлер, не забелязаха как създадоха и укрепиха по света

новият стар враг на цивилизацията,

наметнат с маркистка мантия и държащ в лявата ръка сърп, а в дясната чук. А това всъщност е хитлеровият прероден роден брат, какъвто той е бил и когато заедно разръфаха Полша и запалиха Втората Световна Война. Само че сега на главата му вече зловещо е щръкнал и ислямският полумесец.

Днес, от едната страна постсталинистите ръфат Украйна, а от другата ислямистите постепенно пребиват Европа с нейните собствени политически коректни бухалки. И Европа, със самозавързани отзад ръце, без да смее да промълви нищо, наблюдава безсилно своята

собствена гибел

Това е на път да роди отново чудовището на национализма, което трябваше отдавна да е забравено, но се възроди поради оставеното без отпор разпищолено ляво. Не е това онази Европа, за която нормалните хора мечтаеха.

image


Падре => Фатер => Татер => «татар»,това означава, че именно от Петър дойдоха татарите и тяхната арианска Ордата от Ада напада РускиЯ Paradise. В началото на тази статия, ние показахме, че понятието "патриотизъм" - е просто един "юдаизъм на Петър," арианско служене на "Фатер" => "Отечество", т.е. зоната, където юдаизма е издигнат до равнището на Петровия ариански култ на поклонение на Ару. Ето защо "патриотизъм" се нарича "последното убежище на негодниците." по света. Така че, когато днес се тръби за "патриотизъм" като услуга за Родината ,това е преднамерена лъжа, замествайки концепцията/подмяна на понятия/, доколкото «Родина»,"Роден край" - е Ra_Te_Ana, т.е. територията на Земята, където се покланят на слънцето Ра Разпнатия. В Русия днес, Sun Ra Разпнатия не служи нито богослужение, но тъй като страната, в която живеем, не е "родина" от гледна точка на Речта Re. Днешна Русия - е арианско "Отечество",«фатерлянд», където се поклонят на "юдаизъм Петър", което е "патриотизъм", който се опитва да се изведе в абсолют.

Арианите, изоставяйки услугата на Всемогъщия Ra Ra промениха религията с различни заместители, призовавайки за създаването на изкуствени идоли поклонничество под формата на земни площи, територии на държави обитавани от някои народи. Тази религиозна ерес арианите наричат свой "патриотизъм".

Но поклонение е необходимо, не на държавите, не на измамния юдо-масонски "патриотизъм" а на Висшия Sun Ra,Творец.

В тази връзка, ние вярваме, че събитията, които се провеждат в момента в света - ще доведат до наистина начало на истинска Революция = Раав_Элос (-ии), на Ра на Въплъщението на Върховните сили. Те ще бъдат от полза за всички, които приеха Ra, покланят му се на Него, които целят да съживят Раав и Рим.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725928
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930