Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2017 20:42 - Ново писмо на Доган – новия Левски
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1554 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2017 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Заможният господин е председател на Сдружението на турците в България, както и член на общинското ръководство на ДПС в града под тепетата. За издигането му в кариерата важна роля играе Ахмед Доган, който преди време му помага и морално, и финансово. За да изрази своята обич към Сокола, Алиев дори си прави татуировка с лика на лидера на ДПС.

„Направих татуировката на лявата си ръка, защото искам образът на Доган да е по-близо до сърцето ми. Тази

Гюрсел Алиев се гордее с татуировката си
татуировка символизира силната връзка, която поддържаме с него“, откровеничи той.

Под татуса с големи латински букви е изписано „Единство в многообразието“.

След като вижда своя лик на рамото на Алиев, Доган е много щастлив. Последният не пропусна да се появи на рождения ден на своя любим колега в Пловдив заедно с дебеловрати мутри от „Столипиново“

image


"Галъп интернешънъл" публикува данни, според които 65 на сто от анкетираните смятат, че ДОСТ е по-близо до Турция, срещу едва 22 на сто - ДПС. И още: "Съществен въпрос в този момент става обществената приемливост на ДПС и ДОСТ. 20% от българите биха приели ДПС като част от някаква управленска формула, която да осигурява стабилност и да се противопоставя на потенциална намеса от страна на Турция. 29% биха приели това само при определени условия. 48% обаче не биха приели ДПС при никакви условия.Този експериментален въпрос показва, че обществото ни е разделено наполовина по отношение на ДПС – половината биха го приели (със или без условности), а другата – не. Съотношението обаче вероятно ще се промени след изявлението на Доган, с което той на практика прави заявка срещу намеса от страна Турция и вероятно за включване на ДПС в обща политическа формула", пише в коментар на агенцията, ако случайно някой нещо не е разбрал.
Ето го и опростено и изчистено от затормозяващата словесност послание на Доган:
Местан е човекът на Ердоган в България, ДОСТ е протурската партия и има нужда от противодействие.
Врагът е ясен, спасителят - също е очертан. Забравете всичко, с което свързвате ДПС - лоши практики, корупция, модела Кой, порциите във властта...

  image

ДПС е новият бранител на националното самосъзнание и заедност, спасител на България. Доган е разтревожен патриот, а Движението се саморекламира и предлага за нов скок във властта - без претенции кой е в коалицията - важен е "обединяващият национализъм"
Това ни казва Доган след година и половина година резониране - "с обич и загриженост", разбира се.
А лозунгът на кампанията на ДПС - "Да спасим България" все повече звучи като черен хумор.

clubz.bg/51653-kak_dogan_shte_spasqva_bylgariq

image

Доган в тайно писмо до Ердоган: Вие сте Анна Ватан - Майката Родина

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан оповести днес на пресконференция в БТА тайно писмо на Ахмед Доган до президента на Турция и лидер на партия АКП Реджеп Ердоган.

 image   

Писмото е изпратено през октомври 2012 година, а Местан е бил натоварен от Доган – тогава все още лидер на ДПС, да занесе посланието на турски език, подписано лично от Сокола. То е адресирано към председателя на АКП Ердоган и делегатите на 4-тия конгрес на партията му. Към тях Доган се обръща: „Скъпи приятели на Анна Ватан, политическият възход на АКП е прецедент в историята на демократичните страни. АКП се учредява с трудни родилни мъки, като отговор в търсенето на по-ефективен демократичен модел за подобаващо развитие на РТурция в началото на 21-то столетие."

По-нататък в писмото си Доган сипе политически суперлативи за Ердоган, партията му и изтъква значимата роля на Турция в Европа и света.

„Нашите очаквания – като част от турската общност /свят/ в Европейския съюз са в политическия хоризонт на „Визия 2023“. Анна Ватан да бъде сред страните, с най-висок икономически потенциал. Само в такава историческа перспектива „стратегическата дълбочина“ във външнополитическата доктрина на АКП, ще има адекватно духовно и културно измерение в целия демократичен свят“, пише Ахмед Доган.

image


Позиция по горещата тема изрази и кандидат депутатът от гражданската квота на ДОСТ Евгений Михайлов: Истината за лъжепатриота (Левски-Стамболов-Аспарух-Паисий) Доган лъсна! Днес, слагачът на "СУЛТАНАТА" загуби ордените си, връчените му от "рицарите на обединителния патриотизъм". Не знам дали Властелинът на Сараите ще се размине само с дърпане на уши от водещите си офицери от КГБ/ДС и Библиотекарите. Доган беше демаскиран като дребен мошеник, с хищническа паст за пари и власт!

http://www.faktor.bg


image

Нова словесна експлозия, излязла изпод перото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бе получена тази нощ в някои медии. Васил Левски и Аспарух отново са герои на екзистенциалния текст. Четете цялото писмо.

Писмото Ми отпреди два дни остана в известен смисъл неразбрано от всички патриоти, обединени по тънък като Конец признак. Затова се наложи да направя някои уточнения, за да се избегнат хазартни мисли по Националния въпрос. И като казах хазартни, се сетих за Делян. Всеки ден получавам писма от всички краища на Обединената Родина: хората ме питат за съдбата на Делян – жив ли е, как върви предизборната му кампания, стигат ли му парите, поздравления за Първа пролет и други подобни.

Затова започвам с него. Делян има много разходи… Затова му трябват и много пари. Милиони. Разбирате как е: поливариантно моделиране на различните геополитически таргети… Те го гонят от Турция, барабар с мен, но ние не се и натискаме за там, щото от България по-хубаво и Доходоносно няма.

Нашият с него Обединителен патриотизъм съществено се отличава от европейски и регионални национализми по това, че не издига етнонацията като самоцел или като основополагащо условие за консолидиращите процеси в обществото. Ние я разбираме като на всекиму според нуждите, а понеже нуждите ни с Делян са най-големи – оттам и грижата на България за нас, закърмените със семената на Апостола, които покълнаха в нас. Даже Делян ги ползва тия кълнове за диета, която понякога продължава цели три часа. Момчетата от НСО се шегуват, ама той е упорит и последователен. Нашата с него апостолска участ излишно партизира и парцелизира публичното политическо пространство.

Българите и турците трябва да проумеят необходимостта от Заедност на различието, а не на елиминиране или на унифициране на другостта и различието в „нароченото гърне“ на етнонацията и на монолитната национална държава. Толкова ли е трудно да се разбере? Всяко Недоволство от нашите действия, придобивания на фирми, бизнес и държавна пара, власт и структури в службите, прокуратурата и другаде може да навреди на Обединителния патриотизъм. Към такова Недоволство ще бъдем безкомпромисни!!! Това е политически процесинг, в който едни – Ние – забогатяваме, други – Вие – обеднявате. Това са вътрешни обстоятелства и фактори, които ако не ги проумявате, ще се наложи да ви ги обясняват от Библиотекарския. Както обикновено!!!

Свидетели сме на геополитическо разместване на традиционни пластове на властовата система в планетарен мащаб. Това състояние на глобалното политическо време създава чувство на несигурност и тревожност. Туй означава, че ДПС получи шут от най-големият ни приятел Ердоган заради някакви цигари на Делян, които той доставя редовно на турския пазар. Верно, че е незаконно, но той законно никога не е вършил нищо. Освен това, имало търсене, аргументантно обяснява той. Няма как изведнъж да затрие този поминък… Ердоган, Аллах сили да му дава, можеше да прояви известно разбиране. Все пак аз предадох на Турция пълен списък с българските разузнавачи и агенти още през 1991 г. Сторих го като дълбок поклон пред паметта на Апостола на Свободата – Васил Левски. Вярно, че мнозина нарекоха това предателство, но кой е признат в родината си… Всъщност аз спрях предателствата, защото оттогава насетне нямаше какво да се предава – турските шпиони си шетат спокойно из българската чаршия като наши братя и не се налага да се предава каквото й да било. Това келеме Делянчо обаче да вземе да съжали едни момчета от Сирия и Ирак, което много ядоса Ердоган, Аллах да го поживи. Били терористи. Да не им го пише на челата, аргументантно позиционирам Аз, но тренът замина…

Това състояние на глобалното политическо време създава чувство на несигурност и тревожност. Това май вече го казах, но някой го е повторил и в наброските… Нищо. Исках да кажа, че при тези обстоятелства и мотивиращи фактори във вътрешния ни свят са свързани с надградени проблеми във връзка с продължителният труден Преход, който излишно партизира и парцелизира публичното политическо пространство.

Излишно, защото отдавна се разбра, че аз парцелизирам каквото има за парцелизиране в Тази държава. Премиери и Президенти са формализъм на една историческа отживелица, муждукаща още в днешността. Партизирането го оставих на другарите от политиката, а аз се захванах с концентриране парите, бизнеса и богатствата на нашата Родина на едно място. Всъщност на три: Лихтенщайн, Дубай и Катар. Заради несигурност в глобалното политическо време, се наложи обаче да потърся подкрепа от старите си товарищи и преподаватели в Москва.

Москва, Москва!

Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!

Ти пак си огнено сърце

и с ясна пурпурна усмивка бдиш

над братски стиснати ръце.

Как прекрасно го е написал Настрадин Ходжа… И Москва откликна, както се е случвало и преди. Нали там научих, че да си добър агент, това означава да служиш поне на три централи. Просто не можах да се въздържа да се похваля…

image







Гласувай:
2



1. tikoev - Булдога е известен с чадъра над себе ...
18.03.2017 22:10
Булдога е известен с чадъра над себе си не само от една партия...Иначе си е един автоджамбазин, дилър на "щастие" и какво ли не още...:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8726498
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930