Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2017 19:37 - Челният опит на варненските примати вече се прилага и от старозагорските
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1212 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2017 08:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Стига сте преследвали кокошкарите, заловете истинските лидери на организираната престъпност!
Където и да е, ченгето е ченге. Никъде не обичат ченгетата. Нито има нормално човешко същество, което да иска да бъде ченге. Господ не е заложил във висшето Си творение да се ангажира със слухтене и следене на ближните. Тъкмо обратното – да съпреживява и помага.
Ченгето е твар, при чието създаване се е получило изкривяване. И в него е заложена особена склонност. Едната е да забрави, че е човек и има право – суперкачество – да мисли самостоятелно. Вместо това – ченгето служи, като изпълнява чужди заповеди. Прилага стриктно закона, без да се интересува, доколко този закон е справедлив, разумен и т.н. Типичен пример е литературният герой Жавер от „Клетниците“ на Виктор Юго. Когато най-сетне прозря истината за окаяния си живот, той му постави край със… самоубийство. Това беше неговото първо автономно, лично, независимо решение.
Другият вид са склонните към корумпиране. Обикновено те следват примера на своите началници. Иначе казано, отново имаме работа с несамостоятелно същество, не-човек, не-личност. Без да усетят, тези ченгета вливат нова кръв в организираната престъпност – мафията. Както знаем, от средата на ХІХ век, тя ръководи почти всички държави. Твърде бързо този сорт милиционери осъзнават, че най-успешните и неуловими бандити са официалните. И се впускат в напълно осъзнати безчинства.
Казаното до тук обяснява всичко. Ченгесарството е като злото. Не съществува малко или голямо зло. Злото е зло.
Ченгето е необходимото зло, което хората биват принуждавани да търпят. Ако някога успеят да формират читаво общество, ще могат и без ченгета. Възможно ли е? Сигурно, но им пречат. Като на всичко отгоре сформират и частни милиции. Пък и човеците постоянно загърбват Бога, отдавайки се на похотта, с която мерзавците ги съблазняват.


image


Според изследователя на примати Рихард Врангел, който извършва първите си проучвания с екипа на Джейн Гудол в Гомби в началото на 70-те, шимпанзетата провеждат нарочни нападения и се възползват в забележителна степен от елемента на изненадата.

Дали част от старозагорските полицаи са примати и "Светого духа" ---т на мафията ДС - естествено срещу заплащане на ръка?

Да полицията е само една от ръцете на многоръката мафия ДС. За да се корумпират полисМенчетата се държат на ниски държавани заплати - наполвина пълни канчета - но получават от мафията допълнителни месечни или на парче доходи.

ДС-ТОРА НОСТРА е собственик чрез подставени куки на 80% от имоти и магазини в централната част на по-големите градове и с част от печалбите си корумпира не само примати в полицията но и цялата гама от държавни служители.

През комунизЪма сценките по време на семейни тържества или рожденни дни и доносите за шум бяха един от любимите сценарии на комунистическите изверги за попълване на машината на ДС с доносници, куки -щатни и нещатни сътрудници. Жени топяха мъжете си, мъже жени и комшии а деца родителите си. Може да не ви се вярва но системата и днес си съществува - не пипната от новата псевдо демокрация.

Да подшушна на по-младите старозагорци, да знаят че в почти всяка групичка от приятели, ДС внедрява кука на вашата възраст - обикновенно децата на куките наследяват "професията" доносник на родителите си.

Та по същество, преди два дни въоръжени полицаи от Стара Загора по донос за шум атакували рожден ден на младежи между 18-25г. Младежът който поискал да му се легитимират бил пребит. По една случайност преди месец направил клип на полицаи от същата служба и името му - след проверка на личната карта - било записано, естествено клипчето пуснато в YouTube.

След като успял да се измъкне от полицаите ги заплашил че ще ги съди и дегенератчетата едва тогава повикали на помощ още колеги. Пуснали го - естествено след 24 ч. в полицията - бързо производство. А полицай от ГаДИН(охрана на съдебната власт) отишъл в магазинчето на родителите му и попитал дали нямат шоколадови белезници (в магазинчето се продават шоколадови лъжички за кафе - само за информация!!!)докато синът им бил в ареста те не знаели все още. Ето какво се случва пак само че в Стара Загора - пълна полицейска дегенерация.

image


https://www.vbox7.com/play:a8bf8d64de&start=1

Директорът на СДВР - старши комисар Младен Маринов, разпоредил дисциплинарна проверка във връзка с клип с участието на полицейски служители, излъчен на 6 юли, съобщиха от СДВР. Целта на проверката е да се установят всички факти и обстоятелства около показания материал.

"До този момент е установено, че видеоклипът е от 19 декември миналата година. Патрул на Първо РУ бил изпратен на ул. "13 март" по сигнал за възникнало сбиване и нарушаване на нощната тишина.

При пристигането си на адреса, служителите заварили жена и мъж, които се карали на улицата. Полицаите предприели действия по установяване на самоличността на двамата.

Документ показал само мъжът, младата жена отказала да представи личната си карта. Двамата били отведени в полицейското управление, където е установена самоличността на жената. Извикан бил и екип на Пътна полиция, който да тества задържаните за алкохол. При жената дрегерът отчел наличие на 1.59 промила, а при мъжа - 0.53 промила. По случая веднага било образувано бързо производство за хулиганство", се посочва в съобщението.

Информацията по скандалния случай излезе наяве след излъчването на видеоклип, заснет от свидетел на бруталните сцени и изпратен до „Господари на ефира”.

Във видеото се вижда как разговорът между служителите на реда и младата двойка, спрени за рутинна проверка на документи, постепенно прераства в акт на потресаващо полицейско насилие.

Главният потърпевш в случая е момичето, което получава ритници, обиди и псувни от служителите на МВР.

По времето, когато е извършен грубия арест, директор на Първо РПУ е бил настоящият началник на варненската полиция Даниел Пашов, разказва Нова ТВ.

Той и някогашният му подчинен и сегашен шеф на „Охранителна полиция” в морската ни столица Никола Панчев, бяха замесени и в още един скандал с полицейско насилие, станал обществено достояние.

През април миналата година служители на реда обвиниха момче и момиче в хулиганство, твърдейки, че Александра Стоилова се е нахвърлила върху полицая Кристиян Стоянов и му скъсала униформата.

Запис от охранителна камера в полицейското управление обаче доказа, че „потърпевшият” пазител на реда сам е скъсал пагона си. Опитът за измама беше прикрит както от Панчев, така и от Пашов.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685653
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031