Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2017 14:48 - Мисли форми 15
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1750 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2017 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

„Познавайки своята собствена тъмнина, ти можеш да се справиш и с тъмната страна на останалите.“
Aliens Among Us"

image

„Мирогледът ти ще се проясни само ако погледнеш в сърцето си. Който гледа навън, сънува.Който гледа навътре, се пробужда.“

image

Reincarnation. Material life is short

image

„Всичко, което ни дразни в останалите хора, ни помага да разберем по-добре себе си.“

image

nisi per te sapias, frustra sapientem audias (низи пер те сапиас фрустра сапиенцем аудиас) — ако мъдростта не е в тебе, напраздно ще слушаш мъдреците.

image

ONE LAST SELFIE
„Мечтата е малка, скрита врата в най-дълбокото и съкровено кътче на душата ти, която се отваря към първичната космична нощ, която е представлявала душата дълго преди появата на егото.“

image

„Не се вкопчвай в онзи, който си тръгва, защото в противен случай ще изпуснеш този, който идва.“
К.Г.Юнг

image

„Аз не съм това, което ми се случва, а това, което избирам да бъда.“

image

non facile de innocente crimen fingitur (нон фациле де иноценте кримен фингитур) — най-лесно се измисля престъпление за невинния.

image

The Mannequin"s Dream

“Човек не става просветлен, като си представя фигури от светлина, а като осъзнава собствената си тъмнина.”
К.Г.Юнг

image

„Обувката, която става на един човек, убива на друг. Няма рецепта за живот, който да подхожда на всички.“
К.Г.Юнг

image

„Вие сте това, което правите, а не това, което казвате, че ще направите.“
К.Г.Юнг

image

„Човек, който не е преминал през ада на своите страсти, никога не ги е превъзмогнал. Тогава те обитават „съседната къща” и без той да подозира, може да избухне пожар и да се прехвърли към неговия собствен дом. Когато човек се отказва, изоставя и забравя твърде много неща, винаги има опасност нещата, които е пренебрегнал, да се върнат с още по-голяма сила.“
- Карл Юнг

image

„Докато не направите несъзнателното съзнателно, то (несъзнателното) ще ръководи живота ви и ще го наричате съдба.“

image

Портал за други измерения

В долния пасаж Енох 14: 9 описва преживяване, по време на което пътува през портал:

"Ето, в онова видение ме поканиха облаци и мъгла, възбудени звезди и светкавици, Докато ветровете във видението подпомогнаха полета ми, ускорявайки моето развитие. (Енох 14: 9) "

image

Your ticket to Paradise

Всичко в Материалния свят е временно

image

Trumps battle cry

Не приемайте този материален свят толкова сериозно, защото винаги се променя, това, което днес приемате сериозно за нещо ужасно. Утре ще се промени.

image

Вие съществуват във времето, но вие принадлежите към вечността. Вие сте проникване на вечността в света на времето. Вие сте безмълвен живот в тялото на смъртта. Вашето съзнание не знае смърт и раждане. Само твоето тяло, е което се ражда и умира. ~ Ошо / Шрей Радженеш (1931 г. - 1990 г.)

image

Глупавият е по-добре да се подчинява отколкото да командва.
Демокрит

image

Реинкарнация на три котумбаса от кръга "Котараците" - Герб

image

Комунистите са професионални лъжци и измамници. Нещо повече, злото в тях тлее. И не дай Боже, паднем ли им, за пореден път ще ни посичат със сърпа, брадвата, търнокопа и мотиката, и ще разбиват черепите ни с чука.
ГЕРБ БСП и ДПС; три от партиите на мафията "ДС", с най-голям принос в разграбването и унищожаването на страната,... и на дребния, и среден бизнес, несвързан със структурите на черната ложа "ДС - ТОРА НОСТРА".

image

Обслужващи партийни и фирмени структури, плюс профанизиран електорат на ГЕРБ, БСП, ДПС(три от по-големите пипала на мафията ДС-ТОРА НОСТРА),... на път към адските патали на БИЛА СВАРГА(ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО)

image

Полицейските протестите за повишаване на заплатите бяха съгласувани/подсигурени с асиметричен инженеринг - дар от мафията ДС - предварително планирани и осъществени мероприятия; съгласувани с Мешерето сценки на насилие. Нелегалната ДС демонстрира как може в страна с най-голям брой полицаи на глава от населението, да манипулират общественото мнение и да изкара овцете на протести с искане за увеличаване броя на полицейските служители.

image

“Who is the boss” – „кой е шефът“
Тръмп безцеремонно избутал министър-председателят на Черна гора, за да се изпъчи най-отпред до товарищ Далия, а министър-председателят на Черна гора благодарил за това на задокеанския простак.
Вляво и вдясно, съответно норвежкият комунист Йенс Столтенберг, агент на КГБ начело на НАТО, и литовската членка на КПСС, сътрудничка на същата съветска репресивна централа, товарищ Далия Грибаускайте, се правеха, че не забелязват. Навярно това е евроатлантическа солидарност – една от „западните ценности“.
Инцидентът приключил с дружески кикот. Може би друга от „западните ценности“, възприета напоследък от евроатлантическата общност. Заемка от комунистическата.
Ако павиана Тръмп, чийто ангел е слаб, както е известно, хареса например съпругата на черногореца, на норвежеца или на унгареца, и я пожелае, дали те не само не ще откажат, ами ще я заплакнат и отведат в спалнята на американския парвеню?
И сега коментатори си чешат езиците и писалките с описания как „каменното лице на руския президент даде ясно да се разбере коя е влиятелната фигура на световната сцена“. И как „дългите мълчаливи паузи на Владимир Путин оставили Доналд Тръмп да изглежда неудобно по време на срещата на Г20“
„Влад се усмихвал апатично, опасявайки се да не изглежда прецакан или надигран в такива треторазредни игрички на властта. Доналдът пък макар и малко по-висок от него, също не бил във форма. Телесна развалина. Една хватка от джудо и Тръмп щял да бъде повален по гръб.…" - заключили политически наблюдатели
Конвергенцията на елитите е постигната. Тежко и горко нам – плебса, гоите. Навсякъде в страните с развити икономики средната класа е почти унищожена. Пропастта между управляващата класа и населението, преставащо да се изявява като народ, се разширява и задълбочава. Остаряването и малкото младежи в държавите от бялата раса ги лишава от имунна система. Не просто липсва енергия. Не се забелязват съпротивителни сили.
Европейската цивилизация е застрашена от изчезване. Ние, жителите на този континент, навярно основната люлка на духовния и материалния прогрес, сме ощетени.
Поне да не мълчим, когато ни залъгват с „езика на тялото“. Да не обръщаме внимание на Техните медии, като сардели претъпкани с комунета и наследници на такива. Като не сме в състояние да се съпротивляваме, най-малкото можем да се държим по-достойно в последния тласък към нашето изтриване от лицето на земята, съгласно старозаветния израз. Да не съучастваме в собственото ни изтребление. И да се запътваме към по-добрия свят с чисти души, с лекота на съвестта и с вдигнати глави.
http://diagnosa.net/

  image

Самият действащ американски президент е пример за слободия. Комплексар, който свалял жените по най-просташки начин.
Откъс от диалога му с телевизионния водещ Били Буш относно жените:
„Тръмп: Да, това е тя. Със златото. По-добре да използвам някакви [бонбончета] Tic Tac в случай, че започна да я целувам. Знаеш ли, красивите ме привличат автоматично – просто започвам да ги целувам. То е като магнит. Само целувка. Даже не чакам. А когато си „звезда“, те те оставят да го вършиш. Можеш да правиш всичко.
Буш: Всичко, което искаш?
Тръмп: Хвани ги за путките. Можеш да правиш всичко.
Буш: Ъхъ, да, онези крака, всичко, което виждам, е краката.
Тръмп: О, хубава гледка.“
Който не вярва, може да се доубеди, като види и чуе записа, публикуван от вестник “The Washington Post”.[ “Donald Trump On Tape: I Grab Women By The Pu**y”, The Daily Conversation, YouTube, online: https://www.youtube.com/watch?v=WhsSzIS84ks]
Колко „възпитано“, „джентълменско“, „кавалерско“ отношение към по-хубавата част на човечеството! Поне не обсъждат мъже и любовни приключения с тях. И на това да бъдем благодарни… Все пак иде реч за президента на най-голямата световна военна сила. Онзи, когото масите възприемат като „най-могъщия човек на планетата“.
Само комплексарите се хвалят с подобен подход и „победи“. Ако не го направят, губят интерес към такива авантюри.
На този фон, как ви звучат словата на Тръмп по отношение на „западните ценности“, изречени във Варшава. Например, че:
„Ние възнаграждаваме интелигентността. Стремим се към добродетелност и обожаваме вдъхновяващите произведения на изкуството, които величаят бога. Ние високо ценим господството на закона и отстояваме свободата на словото и свободата на изразяването.
Ние упълномощаваме с власт жените като стълбове на нашето общество и на нашия успех. Поставяме вярата и семейството, не управлението и бюрокрацията, в центъра на нашия живот. И обсъждаме всичко. Оспорваме и проверяваме всичко. Стремим се да научаваме всичко, та по-добре да опознаваме самите себе си.
А над всичко друго ние ценим достойнството на всеки човешки живот, защитаваме правата на всяка личност, и споделяме надеждата всяка душа да живее на свобода. Ето кои сме. Това са безценни връзки, които ни сплотяват заедно като народи и като съюзници, и като цивилизация.“

Как се връзва това с хващането за пу..ката?

http://diagnosa.net

image

Не „Еврейската държава“, а еврейският свят/Nein “Der Judenstaat” aber Der Judenwelt

Евреите си имат proxy-та – посредници, пълномощници. Който не ги слуша, пътува. Малко доказателство ли е онова, което сполетя министър-председателя на Малайзия? Във вторник, 16 октомври 2003 г., университетският преподавател и действащ премиер д-р Махадир бин Мохамад заяви в реч пред ислямски лидери следното:
„Но днес евреите управляват света чрез пълномощници. Те наемат други, които да се сражават за тях. Те изобретиха социализма, комунизма, човешките права и демокрацията. Та преследването им да изглежда несправедливо. И по този начин те да могат да се наслаждават на равни права с останалите. Посредством всичко това те постигнаха господство и контрол в най-могъщите страни. И те, тази съвсем малка общност, се превърна в световна сила…
Израел е наш враг, съюзил се с най-мощните нации.“[http://www.foxnews.com/…/malaysian-leader-jews-rule-world-…/ ]
Седмица по-късно вече не беше министър-председател. Слава Богу, никога не се отрече от думите си. Нито се разкая, че ги е изрекъл.
На върха на държавното управление в страните от бялата цивилизация непременно поставят магарета. Поредният такъв, крайно тъп, невъзпитан и прост, сбърканяк, непохватен в любовта, върховен екстремист на вулгарността, е настоящият американски президент.

image

Без)родната ни туристическа индустрия е в ръцете на комунистически примитиви и агенти на Държавна сигурност от сорта на Благой Рагин, Румен Драганов, Недялка Сандалска… Самите те са лишени от всякаква нравственост. Не притежават елементарно чувство за отговорност и патриотизъм. Егоисти, които се интересуват единствено от печалбата.

http://diagnosa.net

image

Румен Драганов, член на БКП с излязло досие от Държавна сигурност на агент „Владимир“, продължава да е директор на Института за анализи и оценки в туризма. И това не прави впечатление никому. Декомунизация, лустрация са думи като онази – с буквичката „н“…
Какво изненадващо има в това, че понякога в западния печат отбелязват, как момичета от Източна Европа са главният контингент на порнографската индустрия. Не сме ли наясно, че публичните домове, улиците в кварталите с червени фенери в Амстердам, Брюксел, Ротердам, да речем, са пълни с българки, полякини, унгарки, чехкини и най-вече циганки. Явно новите европейци не са толкова придирчиви…

image

Два дни след Доналд Тръмп, „украсил“ с неповторимата си осанка, прическа и характерна мутра парижкия военен парад по случай националния празник на Франция, там се отби и Бенямин Нетаняху. Не във връзка с Деня на Бастилията – дата, отбелязваща първата комунистическа революция в историята на съвременния свят.
Израелският премиер не отиде и за да разговаря с колегата си. Срещна се направо с президента Макрон някак между другото.
Военнопрестъпникът с руски корени Нетаняху отиде в нявгашния „град на светлината“, за да отбележи… 75-годишнината от „депортирането на евреи около 12 000 евреи в нацистките концлагери“. Не може да мине ден, без напомняне за изфабрикувания „холокост“ – 365 пъти годишно! Затова Макрон, застанал като истукан между две от внучетата на жена си, стоя мирно, редом с изсуления дребосък Вениамин (по нашенски от библейския герой). Това беше поводът.
Истинската важна цел на израелското посещение бе да даде знак на чифутите по целия свят кой е господарят на Петата република и след смяната на ратаите в Palais de l’Йlysйe. Да припомня ли, че Еманюел Макрон, мъжлето на Брижит, е лично назначение на парижкия клон на семейство Ротшилд. Вениамин го окуражи:
„Вашата борба е наша борба против екстремизма.“
Сещате ли се какво беше заявил малайзийският министър-председател д-р Махадир бин Мохамад?
„Евреите наемат други, които да се сражават за тях.“
Казионните медии по планетата не представиха нещата от такъв ъгъл и в такава светлина, нали? Хубаво. Добре. Но да не забравяме, че за година и половина същият „Биби“ четири пъти ходи в Кремъл, за да подгъне крак пред Путин. Какво ви говори това?
Щом на човечеството му харесва да живее така, по съветски...

image

Повече от 800 000 умират годишно от "самоубийство"
http://budha2.blog.bg

  image

На всяка секунда и половина мозъкът ни, подобно на оперативната памет на персоналния компютър се занулява и презарежда, за да усвои нови импулси информация. Именно в момент на такова презареждане всяка намеса на професионалист в мозъка оказва пряко влияние върху човешкото подсъзнание и дава настройка за незабавно изпълнение на заповедта.

През 60-те години на ХХ век американският психотерапевт Милтън Ериксън разработва специална система за психологическо въздействие. Ериксоновата хипноза въвежда човека в състояние на активен транс без потапяне в сън. Пациентът бива кодиран с помощта на обикновени думи, но в комбинация, която оказва изключително силно въздействие върху дълбинните структури на личността. Именно такъв тип хипноза владеят циганките по улиците.

През 2005 г. в Голямата пирамида в Гиза археолозите откриват древни писмена. Според преданието те са оставени от древноегипетския бог на мъдростта и покровител на науките на име Тот (едно от неговите древни имена е Джехути или Техути - в превод "ръката на този, който дарява духа"). В тях се посочва, че именно думата върши всички неща, цялата съвкупност от околното битие и нищо не съществува, докато не бъде назовано с отчетлив глас. Значи ли това, че знанието за хипнозата е съществувало още в древните цивилизации?

Първото споменаванe за хипнозата е в древен Египет във вид на традицията на "възкресяване на Изида", по време на която жриците потапят момче в дълбока хипноза и му внушават, че е умряло, а след това го "възкресяват". Тайни знания владеят практически всички древни народи. Ярък пример за това са якутските шамани, чиито култ и обреди са известни с потапянето в транс.

През 1971 г. Джон Гритън в ЦРУ изпълнява тайна мисия в отдела по вербуване на чуждестранни агенти, използвайки авангардни методи за психологическо въздействие върху хора. Така възниква невролингвистичното програмиране (НЛП). Това програмиране на личността лесно променя гледната точка и убежденията на човека, затова често се използва от бизнесмени при делови преговори.

По време на НЛП за 7 секунди се променя настройката на мозъка и могат да бъдат вграждани собствени методи за въздействие, за да променят позицията на човека по отношение на някого или нещо. При тази техника човекът бързо копира позата и движенията на кодирания, за да може първо да спечели доверието му, а след това започва да му оказва влияние. Бойното НЛП активно се използва и днес от военните спецслужби.

През 1989 г. съветският физик Анатолий Охатрин предполага, че всички сме заобиколени от специални свръхлеки частици - микролептони. Въздействайки върху тези частици, може да се регулира управлението на самия обект дори с помощта на снимка. Именно Охатрин за първи път създава психотронно оръжие (псиоръжие, ментално оръжие), т.е. дистанционно вълново оръжие за масова хипноза.

http://budha2.blog.bg/technology/…/14/lovci-na-dushi.1437195






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736734
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930