Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2017 18:36 - А. Тюняев за клонингите сред хората
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1428 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Интересна хипотеза за това, че голяма част от съвременното човечество се състои от внедрени изкуствено клонинги, изказа членът на РАЕН А. Тюняев в книгата си "Метафизика на човека: хора, клонинги и химери". Същността на тази хипотеза се състои в това, че жълтата и черната раса са били изкуствено внедрени от някоя високо развита цивилизация.
По тази причина в началото на 18-ти век тази враждебно настроена към човечеството цивилизация приложила срещу него разрушително оръжие, оставило много кратери на земната повърхност, а също и предизвикало потоп в Западна и Източна Европа, както и напълно унищожило много градове в Сибир. Както предполага Тюняев, тактиката на тази цивилизация напомня за тактиката на американската армия, която прилага срещу противника съвременни видове разрушителни оръжия, а пехотата, т.е. "пушечното месо" са местните аборигени.
В тази разрушителна война, която довела до "година без зима" враждебната цивилизация унищожила всички основни технологични центрове на човечеството, а след това го атакувала с армия от изкуствено създадени в подземните лаборатории клонинги под маската на изкуствено създадени раси. Именно така народите от черната и жълтата раси получили територии за своите държави, ведическата цивилизация на древното човечество претърпяла поражение, а Западна Европа започнала да служи на интересите на агресорите.
Впоследствие, всички световни войни били насочвани срещу Русия, където се съхранили останки от древната ведическа култура, а под формата на бежанци внедрявали клонинги. Съвременните войни в Близкия Изток също се водят с целта да се напълни Европа с клонинги под маската на бежанци. Тези клонинги са основния гръбнак на терористичните движения и групировки по цял свят, включително най-известните "Ал-Кайда" и "ИДИЛ".
Според Тюняев, заводи за производство на клонинги има на територията на Югоизточна Азия и Африка. Но сега с клониране се занимава и подчинения на агресорите паразитен световен "елит". Именно за разселване на новите клонинги са предназначени построените градове в Китай, които още не са населени. И това разселение ще бъде по повод някакъв природен катаклизъм, който е насочил бежанци от пострадалите райони.
Ето например какво разказа той за това в едно от предаванията на "Славянско радио": "В един от своите доклади, съпроводен от видеоматериал, изведох графика на ръста на числеността на някои народи. Тази графика се базира на данни от източници, които ги има и в енциклопедиите. Ще се опитам да го опиша в няколко изречения.
С какво са интересни графиките? Ако вземем зоната на обитаване на белите хора, на Англия и Русия например, то те съвпадат почти напълно. Те започват някъде около 1800-та година (в Англия 1900-та г.) и нарастват с неголям градиент по абсолютно плоска траектория. Т. е. тези две страни в продължение над 100 години имат устойчиви показатели по числеността на населението, детераждането и други. Двете страни показват средно нормална динамика.
Ако вземем демографски данни на страните от "Третия свят", то там в някои страни намираме доста удивителни неща, касаещи ръста на населението. И никой все още не е успял да ми обясни поне малко грамотно тези показатели на графиките им. Особено много това се отнася за Китай и Индия.
Там до 1800 г. демографските графики и на Индия, и на Китай говорят за това, че там практически не е имало население в сравнение със сегашното му количество. И изведнъж след 1800 г. населението нараства мистично с няколко милиарда! За разлика от плоските хоризонтални графики за числеността на населението в Англия и Русия, техните графики тръгват почти вертикално нагоре и тази тенденция продължава даже през 20-ти век, говорещо за огромни темпове на прираста на населението.
Какво е интересното тук? И в Англия, и в Русия хората през миналото столетие са разждали почти еднакво количество деца. В Китай раждаемостта не се е различавала съществено, а в последно време правителството дори е ограничавало раждаемостта. Но даже по времето на тези забрани числеността на китайското население отново по необясним начин нараства значително. При това, детеродните възможности на организма на китайките не се отличават с нищо от тези на англичанките например. И тогава става съвсем непонятно по какъв начин се достига тази "вертикална" графика?
Когато сметнах този прираст на населението в Китай и Индия, то излиза, че всяка китайска или индийска жена в своя живот трябва да е родила около 1000 деца. А това е напълно невъзможно в природата. И щом официалната статистика в Китай и Индия се различава значително от останалите страни, то излиза, че в двете страни е имало някакви други процеси по формиране на хора. Например, отнякъде са се преселили много хора. Но ние разбираме, че няма откъде да се преселят. Следователно - те са се формирали там.
Поради това предполагам следното: китайската и индийската популации са създадени чрез клониране. Разбира се, това изглежда малко скандално, но тези, които ме критикуват, за сега не са намерили грешки в моите доводи, които да обяснят по друг начин аномалиите с прираста на населението. А за момента ситуацията изглежда така: в Индия и Китай има центрове за клониране на населението. Наличието им е потвърдено и от различни хора, които са ангажирани в това начинание. Те твърдят, че в Югоизточна Азия има подземни заводи за производство на клонинги, които захранват целия регион.
А друг руски учен - биологът и антропологът Г. Сидоров, базирайки се на древните руски приказки, митове и предания също говори за това, че много народи и раси били създадени от гущероподобните пришълци в хода на генетичните опити. За същото, между впрочем, разказват и шумерските митове. А какво казва за тази нечовешка раса А. Тюняев?
Ето например каква информация дава той в същото предаване на "Славянско радио": "Вече споменах, че на Земята покрай човека живеят още няколко цивилизации. Официално не се говори много за тях, но ако погледнете в интернет, то много политици и различни обществени деятели все по-често казват, че човекът не е сам на планетата.
Ако се подходи от тази страна, то се оказва, че на Земята съществуват няколко вида цивилизации. Първата - това естествено е човешката цивилизация. Втората - това е цивилизацията на биороботите, обезпечаващи жизнеспособността на елементарните процеси на Земята. Тази цивилизация се състои от тези същите "сиви" биороботи, намиращи се в определени места.
Третата цивилизация - това са "каменните хора" (кремниева форма на живот), които живеят в земните недра. Това са великани, състоящи се от каменни структури, и те изобщо не са добре настроени към нас. И още една цивилизация - това са точно тези персони, които се занимават с клонирането. Именно техните "пирамидки" кръжаха преди няколко години не само над Кремъл, но и едновременно над много други столици. Тогава, по някаква причина целият уфологичен свят не започна сериозно изследване на този феномен със синхронното появяване на обектите по целия свят.
И така - съществува определена властова структура на Земята, занимаваща се с производство на клонинги... Има два типа цивилизации на такова ниво на развитие: условно назовани "бяла" или "положителна" и "паразитна", която от наша гледна точка се явява отрицателната страна на битието. Точно тя се занимава с произвеждане на клонинги".
Именно на тази паразитна цивилизация от гущероподобни пришълци служи целия паразитен, сатанински световен "елит", чиито представители също специално са пуснати от гущероподобните в качеството им на техни слуги. Именно на тези "богове" служи цялата западна цивилизация, контролирана от световния елит.
Разбира се, за много хора с неподготвено съзнание, прекалено "забити" на своите лични краткосрочни проблеми и не забелязващи какво процеси протичат по света по-далеч от носа си, цялата тази информация ще им се струва шокираща и фантастична. Но ненапразно някои инсайдери намекват, че нашата реалност всъщност е по-фантастична от много фантастични произведения, но прекалено много информация е скрита от обикновените хора, за да не предизвика у тях интелектуален и емоционален шок.
И още. В самото начало на своето интервю Тюняев отронва интересна фраза за това, че клонингите живеят сред хората. А ето че много хора не се досещат за това, че редом с тях живеят клонинги. И поради това всякаква информация за наличието на клонинги сред хората точно клонингите ще опитат с всички сили да опровергаят и осмеят.

neonula.blogspot.bg/

image




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8729079
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930