Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2017 22:41 - Манипулиране на любимците и още нещо
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1134 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Знак за левия път . Лявата ръка, сгъната отгоре надясно, символизира оценяването на напредъка и запазването на себе си, прославянето на по-временни и земни цели и лична власт, а не духовно постижение. Последователите на този път се стремят да станат "божества" сами по себе си. (На снимката: кметът на Сан Франциско Гавин Нюзумо в списание TIME от 25 април 2005 г.)

image

Знак за десния път . Дясната ръка, сгъната отгоре над лявата, символизира постигането на близост до божествеността или интеграцията с божествеността. (На снимката: Дейвид Рокфелер, старши президент на Chase Manhattan Bank и основател на Тристранната комисия в списание Town & Country от декември 1995 г.)

image

Средния път - $

-------------------------------------------------------

Любимците, както и ниските и Средни нива, реагират много добре на визуална и вербална стимулация. „Ужасите на войната” редовно се показват, за да подсилят тяхната позиция, както и „мъртви деца”, „паникьосани граждани” и други „престъпления по време на американската война”. В про-инвазионните области ще чуете всичко, освен това. Вместо това там чувате „освобождение”, „свобода” и други подобни глупости. Ако бъде нападната Америка, обаче, позициите бързо ще се обърнат – тогава всичко, което сега се говори против Ирак изведнъж ще стане валидно, защото обувката ще е преместена на другия крак.


ВСИЧКО това – и ДВЕТЕ страни, е част от Играта. Това са изражения на полярността, от които Играта се нуждае заради преживяванията. Тъмната полярност се представлява от американското/английското правителства, Фокс Нюз и други фашистки елементи. Светлата полярност може да се види в медиите на останалите страни по света. И ДВЕТЕ полярности са уловени в капана на веригите от преживявания и всяка защитава своите възгледи. Тъмните нарушават вселенските закони, но Играта пет пари не дава за това. Ето това става, когато се присъединиш към полярностите, вместо към Баланса. Полярностите очакват съгласие от останалите и използват различни средства, за да наложат насила своите позиции. И двете полярности се контролират от емоциите. Това е важното и означава идентифициране с тялото. Помнете, обаче, че тези преживявания са необходими на техните висши Аз в етапите ПОД много Напредналите нива. При това и двете полярности приемат своите позиции толкова сериозно, че им липсва всякакво чувство за хумор. Това са наблюдения, които ще направите в своята Финална Инкарнация.

Всяка от полярностите обвинява другата. По телевизията показват убити от американците деца, за да контролират любимците. Получава се един цирк от шоу програми на полярностите. В зависимост от това къде се намирате, вие или ще участвате в този цирк, или ще наблюдавате забавленията, или ще правите някаква смесица от двете.

Вал Валериан

------------------------------------------------------------

image

"Да не знаеш истинската си идентичност е да си луд, безразборно/безобразно нещо - голем. И наистина, този образ, болезнено Оруелски, се отнася до маса човешки същества, които сега живеят в високотехнологичните индустриални демокрации. Тяхната автентичност се състои в способността им да се подчиняват и да следват промените в масовия стил, които се предават чрез медиите. Потопени в нездравословна храна, мръсотии и крип-фасцистка/перверзна политика, те са осъдени на токсичния живот на оскъдно осъзнаване. Седитирани от предписания ежедневен телевизионен речник, те са живи мъртви, изгубени за всичко освен за поглъщане/консумиране - анатомични поглъщачи. "

~ Теренс Маккена

    image

Истинския път

Арджуна вижда във вселенската форма на Господа безграничните експанзии на вселената, установени на едно място, макар и разделени на много, много хиляди.
Докато Арджуна и Кршна седят в колесницата, Арджуна вижда вселенската форма. Другите, които са на бойното поле, не могат да видят тази форма

Grami Dev Ananda



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8724856
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930