Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2017 21:58 - Ниво на планетарна секретност или "операция разкриване" - 2
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1330 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Преди "нашествието" ...

Всяка планета от Общата йерархия на развитие на цивилизация с предвидени за нея жизнени условия трябва да има в своята моделна конструкция определен необходим "набор" управленски, осигуряващи и съпроводни обекти и комплекси, които формирани във функционални клъстерни системи трябва да са в състояние да:
автономно да обезпечат целия етапен процес за управление на развитието на своята цивилизация в предишната придобита отвън програма;
да поддържат СЪЩЕСТВУВАНЕТО на енергиите в хармонично състояние една спрямо друга;
да формират снабдяване с енергия и да правят "захранване" на вече съществуващи концепции за енергия и т.н.
Такава планета като Земята е един вид сложен, строго идентифициран планетарен моноклъстер (със собствено управление на съществуващите енергии и развитие на цивилизация с разумна ориентация), която според Програмата трябва напълно да хармонизира и взаимодейства чрез системното си управление и функционалното разпределение с клъстерни системи от по-висок порядък в хода на своя дълъг период на развитие (общо 8 етапа)

Земята е моделен комплекс, представен от енергии в инерциалните (материални) и неинерциални (нематериални) агрегатни състояния в диапазона от 12 до 512 октава енергия за ТОЗИ етап от своето цивилизационно развитие, като първи етап от внедрената програма за нейното РАЗВИТИЕ като цяло. Нашата Майка Земя не е толкова проста, колкото я представят настоящите геофизици и особено глобалистите политици, които я превърнаха в поле за добив на земните си блага, поради своята разрушителна неразумна ориентация!
Цялата система на Земята преди това е осъществявала своето движение, ориентирано по отношение на Сириус, на разстояние около 240 милиарда км (отдалечаване за Земята). Моделът на орбиталното разположение на цялата Клъстерна система на Земята беше съвсем различен, а посоката на общото движение не е било ориентирано в посоката на полярната звезда на Голямата мечка.
Основните параметри на Земята преди атаката бяха:
ъгълът на наклон спрямо равнината на еклиптиката - 25 °;
ден = 48.64 часа;
година = 864 дни (спрямо цикъла на осцилация на заряда = 1.007 секунди);
височината на решетките на истинската атмосферна структура е била 12 000 км;
броят на слоевете на атмосферата - 18.
Нивото на повърхностния слой на Земята е било с почти 11 километра по-малко от сегашното. Формата на планетата била с по-правилен дизайн на топка, такива масиви от планински образувания и останалия сегашен настроен "боклук" не са съществували. За разлика от интервентската конструкция на съществуващите слоеве атмосфера, конструкцията на истинската се различава съществено както по функции, така и по конструктивен план. Конструкцията на решетките започвало от плочите на самия фармент, т.е. Атмосферата започвала и се опирала над плочите (твърда черупка). В решетките на атмосферата бе подреден т. нар. "Мозък на атмосферата".
Преди интервенцията Земята носеше заслуженото определение за "Зелената планета" и беше "туристически рай", тъй като нямаше предприятия с днешното унищожително подобие, особено с пушеци, тъй като всички технологии в сферата на възпроизводството се основаваха единствено на използването на енергия, извлечена от околната среда. Повечето производства на какъвто и да е продукт от всякакъв мащаб разчитаха на технологията на моделния синтез във високи октави на енергия с пренасянето на самия създаден модел във физическия план на финала (чрез намаляване на октавите на енергия в материалния план, т.е. металурзите не са били необходими, а в училищата уроците по металообработка не бяха практикувани).
Нямаше нефт, газ, торф и други глупости, нямаше и сярна кал, и особено технологията на изгаряне, базирана на сяра.

На Земята нямаше заболявания, тъй като структурата на ДНК бе в състояние на пълна активност, т.е. контролът на активността на плътната клетка се осъществяваше в пълното моделно състояние на всичките ЧЕТИРИ ДНК кодона. Това гарантираше биологичния престой във физическия план на прото-Човека до 1300 години в активен режим на полезния му живот (в този случай е необходимо да се вземе предвид различната продължителност на годината и деня). По-развитият човек, комуто по една или друга причина "вменявали" чрез себе си да влияе върху развитието на другите, можел да съществува във физическия си вид 10, 15 и 20 хиляди години.
Преди година израелски учени публикуват отворен доклад, който привежда резултатите от проучвания, които показват, че човешката клетка в оптимално благоприятни условия съществува до 35 хиляди години! За информация интервентната система така и не успя да стигне до тайните на четвъртия ДНК кодон, поради което, въпреки популистките заслуги на генетици и геронтолози, биологичното съществуване на плътната клетка не може да бъде удължено. Освен това, при толкова ниски октави на мозъка на настоящите хора (максимум 63 октави) биологичното удължаване на живота повече от 125 години е невъзможно. Само повишаването на нивото до 82 октави вече ще позволи удължаване на биологичния живот до 250 години.
Както писах по-рано с цел да "изненадам" малко, именно генетиците и геронтолозите на Русия ще могат да решат този проблем чрез проби и грешки, първите положителни стъпки към това вече са направени.

Автор: Фёдор Дмитриевич Шкруднев



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685679
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031