Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2017 12:51 - ИНТЕРВЮ НА АЛЕКСАНДЪР ДУГИН ЗА ТУРСКА ИНФО-АГЕНЦИЯ ПОСТАВЯЩО ТОЧКИТЕ НАД “И”-тата ОТНОСНО ТУРСКИЯ ПРЕВРАТ ОТ 15 ЮЛИ 2016 Г.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1519 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Не много хора на Запад разбират, че Aлександър Дугин е крипто-евреин, и евразийството му е специална стратегия на глобалния Ционизмъм за удължаване на New World Сион до Евразия. Той разделя семитски / сефарадски евреи от ашкеназите (92% от всички световното еврейство), които са Хазари (турци с нулева семитска кръв, които прегръщат юдаизма в средата на 8-ми век, и сред които бяха някои руснаци с турска кръв), и твърди, че Eurasia трябва да принадлежи на мултинационалния / мултикултурен конгломерат, воден от "бого-избраните" хазари.

Всъщност, Eurasia не е нищо друго, освен повторно изграждане на Хазарската империя, която е била унищожена през 10 век. Господин Дугин е агресивно безразличен към факта, че Русия е моноетническа страна страна, с 70% етнически руснаци, като 80%, от които се наричат ​​руснаци. Той е най-лошият враг на Русия и руснаците, защото иска унищожението на руската национална идентичност с антируска Хазаро "Евразийска".

image

image

Лимонов, Летов и Дугин на партийно събрание на НБП

Северно-американския съюз, Африканския съюз, Европейския съюз, Pacific съюз - и сега на "евразийския съюз" на г-н Дугин - точно това е плана на световният Ционизъм: да отслабят основните нации в света, да изтрият историята им, да разтворят своята национална идентичност, да споделят своята територия на слабите малки части, които ще влязат в конфликт помежду си, както и че така ще бъде по-лесно да се съчетаят вбпро-ционистки транс съюзи към световнота Сион. И тогава, тези крипто-евреи като Дугин ще прехвърлят ръководството в Евразия на ционистките терористи като Eskin, които ще потвърдят, ционисткото господство открито и недвусмислено. Господин Eurasia Дугин е рожба на Хазарския Сион. И ако прочетете есето "Евреите и Евразия" внимателно: той приписва на евреите главната роля в руската история на 20 век. Ни повече, ни по-малко. Но, уви, истинските старозаветните евреи бяха негроидни етиопци. Спекулацията на Дугин за "ролята на евреите" и мечтите на Ескин за "Глобален Сион" са болни фантазии на племето хазарско, което няма нищо общо със Стария Завет, и принадлежи към Турция.

image

Всичко това не означава, че Русия не трябва да се съюзява със съседите си, или да се гордее със своя Руски - не нацизъм. Руски национализъм е обратното на нацизма и фашизма на Талмудиста Хитлер. Национализмът и нацизма са две противоположности. Нацизма отрича правото на живот на други народи, и, по този начин, той отрича самото понятие за гражданство. Противно на нацизма, национализма се основава на холографския принцип на квантовата физика: ако вселената е изцяло във всяка [матрица] точка, то всяка [матрица] точка не е просто по-различна от другата точка, но е уникална. Това включва един многополюсен свят, състоящ се от суверенна самодостатъчна - уникална - матрица членки. И ако Руското/Българското е забранено в Русия/България и се призова руската/българската и автентична руска/българска история да се игнорира в "Евразия"/Европа, това е за да се приведат в действие геноцидните политики на Талмуда.

image

Дугин покани за съветник по "Eurasia Movement" отворения ционистки терорист Авигдор Eскин, който оскверни гроба на палестинец оставяйки там главата на прасе мъртво от чума.

image

Не много хора на Запад разбират, че Aлександър Дугин е крипто-евреин, и евразийството му е специална стратегия на глобалния Ционизмъм за удължаване на New World Сион до Евразия. Той разделя семитски / сефарадски евреи от ашкеназите (92% от всички световното еврейство), които са Хазари (турци с нулева семитска кръв, които прегръщат юдаизма в средата на 8-ми век, и сред които бяха някои руснаци с турска кръв), и твърди, че Eurasia трябва да принадлежи на мултинационалния / мултикултурен конгломерат, воден от "бого-избраните" хазари.

image


ИНТЕРВЮТО НА АЛЕКСАНДЪР ДУГИН

Дугин – “С Перинчек открих една съвсем различна Турция“

” Важни изявления направи значителното име в руската външна политика Александър Дугин, който предварително предупреди за опита за преврат от 15-ти юли. Дугин предупреди Турция и отбеляза, че този път САЩ ще /ни/ се нахвърлят по икономически път, и каза, че “Турция трябва да изготви план Б”. Той подчерта, че вижданията му за Турция е променил Догу Перинчек, а също привлече вниманието и върху критичния принос на Перинчек в подновяването на турско-руския диалог. Ето цялото интервю, дадено от Дугин на Налян Баджак Кочак от “Хабер Тюрк”:

Някои го наричат “главен стратег, дори мозъкът на Путин”, някои – “архитект на руската външна политика”. Според сп. “Foreign Policy” той е човекът, съединяващ един с друг клонинга Путин, криптоеврейчето Ердоган и яхуда Тръмп…Чувам сякаш да казвате “Кой е той?” Той е самият проф. Александър Дугин. Турция чу името Дугин във връзка с кризата с реактивния самолет и с опита за преврат. На всички е известно, че ден преди преврата той предупредил, че “в армията има раздвижване”. Добре, кой е този философ, написал повече от 40 книги и лидер на Международното евразийско движение? Кое от това, което изредихме по-горе, е той? И защо се интересува отблизо от Турция? Руският стратег отново предупреди Турция, но този път не за преврат, а за икономически санкции, които, както твърди, ще дойдат от страна на САЩ…

– Нямате официална длъжност. Как трябва да ви определяме? Съветник на Путин или един от стратезите му?

Преди всичко съм философ. Най-добрият начин да се оказва въздействие са идеите. Установявам чрез идеите връзка и с правителството .

image

Вторите "засадители" на човека не си падат много по Баал и бялото...

Тъй като автентични евреите от Стария Завет бяха черни етиопци, и тяхната автентичност, че са "избрани хора Божий" се основава на "кръвта на майката," всички претенции на г-н Дугин, че принадлежат към "богоизбраните етиопци" са смехотворни. А опитът му да извлече руски "традиционализъм" от традициите на етиопците е клиничен случай.


“С ИДЕИТЕ СИ ИЗЛАГАМ НАПРАВО ПУТИН”

– Говори се, че сте един от тези, които оказват влияние върху руската външна политика.

Ако сравните какво съм казвал през 90-те и какво направи Путин сред като зае длъжността си, ще видите приликата. Има различни начини да предавам идеите си, един от тях са личните срещи с Путин.

– В. “Индипендънт” коментира – “Много умен философ. Но е между луд и гениален”. Какво бихте казали?

Когато казвате неща, различни от тези на другите, веднага ви лепват етикета “луд”. Ако е досадно да си нормален, предпочитам да ме смятат за луд.

image

Турнетата на туранските сперматозоиди(змии) сред арйанските земи(жени)

image

"Турско присъствие" в заграбена територия (лунните имат култ към рязане на крайници и особено-глави) Невежеството ги тика да отъждествяват тялото с душата

image

Аврамитите(част от сивите турани) са търгували и с бели и с черни! Целта е разрушаване на рецесивната генетика на бялата раса и получаване на доминантна хибридна. Същото нещовпраят илюминатите- новите евреи. Доказано е, че търговията с роби в Америките са били осъществена от юдеи.

image

Хибридните турани имат ценностната система на сперматозоида- най-бързия заграбва всичко. (Марс-Сатурнова=Плутонова или още- РЕПТИЛНА религия). Снимката е озаглавена в мрежата: Jewish-Muslim slave market.

image

Фанатичното зачохлене(Араб.- "бурка") с черно на Кааба(Куба/Кивота/Ковенанта) и жената("земята") е подсъзнателен стремеж душата да се "скрие" и "спаси" в матрицата, по-специлано в нейната сакрална част -Утробата и. "Утробата на Бог" (непроявнета Голяма Матрица) се нарича "U-Terra", "Uterus-ът на Вишну"."Скриването" и "спасението" там е пребиваване в несъзнавано/безсъзнавано- "тамас". за период от време, след който душата ще се прояви отново в матрицата чрез "раджас"- "Астрално съзнание". Мусулманите имат един типично фантасмагорен "рай", типичен за демоните-бунтари, наречен "Градината"( Араб.. "Джанна"), извстен в хиндуизма като "Джагат/Джаганат".

image

ЧРЕЗ ПЕРИНЧЕК ОТКРИХ ЕДНА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА ТУРЦИЯ

– Тогава да попитам за едно турско уподобяване. Сравняват Ви с Догу Перинчек /”ляв” турски политик, националист, председател на Работническата партия и на движението “Айдънлък-Светлина”, тесните връзки на които с Държавната разузнавателна организация МИТ са известни отдавна-Е.С./.

Аз изпитвам уважение към него. Много умен политик. В Турция не можаха да го оценят според заслугите му. По-рано все смятах Турция за враг на Русия. Но Перинчек и близкият до него военен елит, с които се запознах в началото на третото хилядолетие, промениха мнението ми. Открих една съвсем различна Турция – кемалистка, суверенна – която не е маша на НАТО.

– Смятате ли, че Перинчек все още не е намерил заслужаващата оценка, не е оценен според заслугите си?

Перинчек беше дори хвърлен в затвора. В нощта на преврата беше много ясен, каза следното: “Лошите се опитват да победят добрите”. Той се бори срещу преврата. Естествено, сега го уважават повече. Имат идейни различия, обаче той е много привързан към г-н Ердоган, към държавата си. Ако определяте Перинчек като човек на турската държава в сянка, аз пък представлявам патриотичната държава в сянка в моята страна. Не паралелната държава /казва го на турски/.

image

ЕВРО-СИОН: само за ценители и бутикови колекционери! ;) — се чувства горд с Шмеккер и Боздуган


“СЪЮЗЪТ НА ТУРЦИЯ СЪС ЗАПАДА ЗАВЪРШИ”

– Стигна ли Турция до края на съюза си с Атлантика?

Със сигурност да. След окупирането на Ирак и кризата със САЩ /говори за кризата с официалното писмо-тезкере (на меджлиса-Е.С)/ Анкара разбра, че новата опасност е Западът. Западът не желае да приеме Турция при себе си. С подкрепата за кюрдите САЩ представлява заплаха за турската национална държава. Ердоган установи съюз, и с мюсюлманите, и заедно с това със Запада. Резултатът? Опит за преврат…САЩ организира преврата като използва ислямистката идеология и ФЕТЬО /абревиатура на официалното название в Турция на структурите на Ф. Гюлен-Е.С./. Сирийската политика на Давутоглу е друг един пример. Също беше смесица от ислямистки и прозападни идеи. Точката, до която се достигна, посочи на Ердоган, че отношенията със Запада са завършили.

– Има и такива, които казват, че “като отдалечава Турция от НАТО, Русия се опитва да я вкара в своя обсег на влияние”.

Путин не се стреми да привлече Турция на своя страна. Западът отблъсква Турция. Опитаха се с преврат да свалят Ердоган.

– Защо?

Защото Ердоган поиска прошка заради въпроса с реактивния самолет и поправи отношенията с Русия. В очите на Запада той извърши предателство спрямо тях.

image

КОЛКОТО ПО-НЕЗАВИСИМ Е ЕРДОГАН, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СТАВА ПРИЦЕЛ НА ЗАПАДА

– Тоест, сближаването с Русия беше причина за преврата, така ли?

И това, и независимата политика на Ердоган. Колкото повече Ердоган иска да е свободен, толкова повече става мишена на Запада. Ако Турция иска да остане монолитна, не е възможно това да стане в Западния лагер. Не Русия изсипа онези бомби върху Меджлиса /в нощта на преврата-Е.С./.

ПЕРИНЧЕК РАЗКАЗА ИСТИНАТА ЗА КРИЗАТА СЪС САМОЛЕТА

– Много неща се изписаха за ролята Ви в ремонтирането на отношенията след кризата със самолета. Искам да чуя Вас.

Делегация, съставена от някои военни близки до Перинчек, дойдоха в Москва веднага след свалянето на самолета.

– Сред тях беше и Исмаил Хаккъ Пекин /висш турски генерал-националист, съратник на Д. Перинчек-Е.С./…

Да. Делегацията каза, че не Ердоган е дал заповедта за сваляне на реактивния самолет, а че става дума за предателство на група, привърженик на Запада, в правителството. А турският посланик поиска от мен помощ да отворя канал за комуникация с Русия. Русия проучи нещата, които турската страна беше казала. По-късно, през март, се срещнах в Анкара с близки до Ердоган лица. След писмото на Ердоган до Путин отидох в Турция. Целта ми беше да кажа: “Бъдете внимателни. Това е важна стъпка, която ще задейства организиралите комплота”. После стана опитът за преврат.

“УБЕДИХ ПУТИН ПО ВЪПРОСА ЗА ПРЕВРАТА”

– Вие ли убедихте Путин по въпроса за преврата?

Да, помогнах, защото бяхме стигнали до прага на войната! Но не е толкова лесно нашият президент да бъде убеден. Путин е рационална личност и реалист. Ако има доказателства по някакъв въпрос, той ги преценява.

“ОПИТАХА СЕ ДА УБЕДЯТ ПУТИН ДА ПОДКРЕПИ ПРЕВРАТА”

– Твърдите, че за опита за преврат ЦРУ е изразходвало 2 млрд. дол. Защо не успяха?

Подцениха турската армия. Мислеха, че след “Ергенекон” и “Бальоз/Тежък чук” /съдебните процеси на Ердоган срещу националистите сред висшите военни и интелигенцията-Е.С./ в армията не е останал никой, който би подкрепил Ердоган. Но кемалистите в армията подкрепиха Ердоган. ЦРУ освен това се помъчи да отреже комуникационните канали между Русия и Турция.

image

– Какво направиха?

Опитаха се да убедят Путин да заеме антитурска позиция. Казваха, че различен от Ердоган лидер ще е по-добър, че ще започне гражданска война, която Русия ще може да използва в своя полза. ЦРУ организира влиятелни около Путин имена. Но Путин не се поддаде. Защото това означаваше край на Турция. Преди това казах – кюрдите бяха подготвени да направят бунт след преврата.

– Може ли отново да има такъв опит за преврат?

Според мен не може. Със сигурност ще използват други пътища, защото все още има свързани с ЦРУ лица на високи длъжности, но не е лесно да бъдат организирани.

image

“САЩ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ СЛАБИТЕ ВИ МЕСТА”

– Твърдите, че времето на ФЕТЬО е изтекло и че САЩ ще намерят нова организационна маша. Коя може да бъде?

Смятам, че ще следват стратегия, в която ще обединят в едно многобройни фактори. Например, предизвикване на етнически сблъсък, на социално-икономически заплахи, напрежение против Ердоган сред политическия и военен елит. Американците ще се помъчат да използват всички слаби места.

– Можем ли в тези рамки да дадем оценка и на делото срещу Зарраб /подсъдим в САЩ азерски бизнесмен от Иран с турско гражданство, замесен в мащабни злоупотреби и далавери съвместно с Ердогановия клан-Е.С./

Със сигурност ще използват всички икономически връзки. Ще бъдете под постоянна агресия. Срещу Иран и Русия се прилагат санкции. Достатъчно сигурен съм, че и спрямо Турция ще се приложат санкции. Трябва да направите план Б, за да спасявате икономиката си.

image

“РУСИЯ БЕШЕ ЗАМЕСЕНА В ИЗБОРИТЕ В САЩ”

– Задълбочено беше разследването за “помощта на Русия за кампанията на Тръмп”. Русия намесила ли се е? Започна ли процесът по свалянето на Тръмп от поста му.

Да, намеси се, но не в полза на Тръмп. Руските олигарси подкрепиха Клинтън. Като задълбочат разследването, американците ще намерят, че Русия е оказала подкрепа на кампанията на Клинтън. Ще паднат в кладенеца, който сами копаят. Според мен няма да могат да свалят Тръмп. Защото това означава гражданска война. САЩ през предстоящите 3 години са парализирани.Това е голям късмет, трябва добре да го употребим.

image

> Путин: Отговорът ни може да бъде само един – засилване на терора.

“СЪЩИНСКАТА ЦЕЛ БЕШЕ НЕ КАРЛОВ, А ЕРДОГАН”

– “Беше ли покушението върху посланик Карлов продължение на процеса, започнал с реактивния самолет ?”

Със сигурност. Разбира се, този път руската реакция беше различна. Можете ли да си представите, убиват посланика й и Русия нищо не прави. Защото всичко беше съвсем ясно. Същинската цел беше Ердоган, а не посланикът. ЦРУ ли ги използва, не знам, но беше ясно, че ФЕТЬО го извършиха. Имаме доверие в Ердоган и не е лесно вече Русия да се провокира срещу него.

image

image

КАКВОТО СЕ СЛУЧИ НА ПЕРИНЧЕК, ТОВА И НА МЕН БИ СЕ СЛУЧИЛО

– “Казвате, “Турция през 2000-те години видя, че Западът не е единствена алтернатива”. През този процес започнаха “Ергенекон” и “Бальоз/ Тежък чук”. Бяха ли процесите организирани, за да се ликвидира чрез ФЕТЬО този слой /националистически-Е.С./?

Категорично.

– Вашето име се споменава в обвинителния акт.

Защото в Турция се прицелваха в евразийските фракции, с които и аз общувах. И скъсването на отношенията с Турция беше друга една тяхна цел. А по същия начин и с Иран и Китай…Преди “Ергенекон” се срещах не само с Перинчек, но и с имена като Сюлейман Демирал и Рауф Денкташ.

– По време на опита за преврат бяхте в Анкара. Вечерта преди това казахте на Анкара, че “в турската армия има някакво напрежение”. Откъде получихте информацията?

Не е редно да казвам някои неща. Но, естествено, има руско разузнаване. Правилно анализирах получената информация.

– Какво ви се случи този ден?

В нощта на преврата много късно напуснах Анкара. Бях на летището Есенбога. Бях в контакт с Русия. Беше трудно да се чака, понеже не беше ясно кой ще спечели. А аз умея да /ги/ проследявам.

– Ако превратът беше успял, какво щеше да ви сполети?

Каквото Ердоган или пък Перинчек, това и мен щеше да сполети.

image

“САЩ ИСКАТ ДА СЪЗДАДАТ КЮРДИСТАН ПЪРВО В СИРИЯ”

– И въпросът със Силите за народна самоотбрана в Сирия-ЙПГ /съкращение от кюрдското име на силите-Е.С./ и САЩ са голям проблем…

Иран, Турция, Русия, Сирия и Ирак…Всички ние ако се съберем и предложим на кюрдите нещо задоволително, ще обезпечим собствената си сигурност. Не трябва да потискаме кюрдската самоличност. Защото, колкото ние правим това, толкова повече те попадат в ръцете на САЩ и Израел. Те воюват добре. Трябва да попречим да стават марионетки на американския империализъм.

– Какво е решението?

Преди всичко Сирия трябва да остане целокупна. Правата на всички малцинства трябва да бъдат гарантирани. Саудитска Арабия и Катар вървят надолу. Всички карти са в ръцете ни. Всички заедно трябва да кажем на САЩ: “Благодарности за това, което направихте. Заминавайте си от Близкия изток”. Това е единственият начин за решаването на Сирийския и на Кюрдския въпрос.

– Затова ли Русия иска да включи Силите за народна самоотбрана-ЙПГ в процеса в Астана?

Разбирам възраженията на турците. Но всички видове отношения на Русия с кюрдите са в интерес и на Турция.

– Барзани каза, че при референдума САЩ са останали в мълчание. Защо?

Ръководството на САЩ е в хаос. Имаме Тръмп, от едната му страна стои американската държава в сянка, от другата – подкрепящите кюрдите глобалисти. Американците според мен наистина категорично подкрепиха независим Кюрдистан, но не в Ирак. Предпочитат да захванат Кюрдистан от Сирия. Барзани го разбра и не му хареса много.

– Поиска да действа изпреварващо ли ?

Всъщност същинската цел на Барзани не беше веднага да стане независим. Искаха да седнат по-силни на масата за пазарлък с Багдад.

– Обаче загубиха почти половината от територията си…

Да, смятам, че се изплашиха да воюват. Станаха жертва на хаоса в американската администрация.

– Не чухме от Русия остро изявление, противопоставящо се на процеса на независимост .

Защото сме много внимателни по въпроса за кюрдите. Опитваме се да увеличим влиянието си върху тях.

– Имате, разбира се, и петролни интереси.

Да, постъпваме тактически. Но не желаем разпокъсване на Ирак. Путин мрази сепаратизма. Затова и стои на страната на Ердоган и Асад.”

image

Превод: Емилия Славкова

image

Дугин призова за забрана на квантовата физика в Русия, а учебниците по квантова физика да се горят.

image


16 прилики и една разлика между Ердоган и Борисов

image

image

image

image

image

image

image

Гласувай:
5
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6895789
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031