Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 16:33 - ДС -ТОРА НОСТРА ликвидира куките си
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 5043 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.01.2018 16:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

          image

На внимание на куките на ДС -ТОРА НОСТРА!!! Служил вярно до последно(на мафията ДС) и накрая за награда, в ада!

Акция на ДАНС за заличаване на следите на задържания в едно пристанище в Холандия, СЕДЕМ ТОНА кокаин?

МВР е охранявало през цялото време убийците на Росен за да няма свидетели!

image

Сагата в Нови Искър, цялата дандания с МВР, Жандармерия и Специални части е за да се покаже на някой, който уж е отмъкнал седем тона кокаин определен за унищожение, за да ги върне.
Но не на държавата естествено, става въпрос за канал или на наркотици или на хора и някой здраво е окрал някой, но явно не е крадено от товара, а директно от държавата и то от кокаин, който е трябвало да бъде унищожен.
за
Припомняме ви, че бизнеса на Неделчо Юнаков в последно време е бил само и единствено транспортен и това доказваха много негови снимки с различни камиони из Азия и Албания. Снимките бяха качени в профила му във Фейсбук, но само няколко часа след като се разбра, че е мъртъв, профилът му бе изтрит.

Сега очакваме да видим, ще има ли още смъртни случаи и дали някой най-накрая ще каже истината, какво точно търсят вече цяла седмица МВР и всички подразделения на Жандармерия и Специални части из Нови Искър.
Също така всички знаем, че отряд Кобра както вече писахме не е специализиран за работа в гористи местности, но Бойко Борисов не се посвени и тях да изпрати в района, за да търсят уж "убиеца"(КОИТО ВЕЧЕ Е БИЛ УБИТ).


СЕДЕМ ТОНА КОКАИН ОБЯВЕН ЗА УНИЩОЖЕН Е ИЗЧЕЗНАЛ И СЛЕДИТЕ МУ СЕ ГУБЯТ ОКОЛО НОВИ ИСКЪР.

image

МВР издирва информатор на ДАНС!!!

image

Колко удобно.

Пистолетът му бил със заглушител. Кой се самоубива със заглушител? Може би се е притеснявал да не изплаши комшиите, като вдигне шум?

Впрочем експертите казват, че технически е доста трудно да се гръмнеш със заглушител, да си извиеш ръката дори.

Девет години се крил, корав бил, воин, железен, легионер. Сега се самоубил. Защо, от угризение ли, съвестта му ли е заговорила? Или от уплаха, видял е неустрашимите полицейски хайки и е усетил безнадеждност?

Но страхливият човек не се самоубива. Би могъл евентуално да се предаде. Или да влезе в престрелка…

Намерен във вила край Луково. Вилата била близо до неговата собствена, представете си.

Нали четири дни ги претърсваха всички вили, защо чак сега го откриват?

Не знам за вас, аз лично не вярвам.

В друг коментар вчера се зачудих какъв ли ще е жанрът към финала на цялата история. Е, оказа се водевилен. Предвидимо.

Автор: Недялко Недялков

image


Александър Йорданов: Държавна сигурност и "ръката на Москва" в разстрела на Петър Христов

Бившият председател на Народното събрание, бивш депутат от СДС и бивш дипломат Александър Йорданов разви своя конспиративна теория за разстрела на бизнесмена Петър Христов. Според Йорданов, той, едва завършил сержантското училище, е бил пратен на мисия в Афганистан през 1987 г. с благословията на висока инстанция у нас. Там, според бившия дипломат и син активист Христов може да е създал връзки с Русия и е възможно сега те да са причина за смъртта му. Бившият председател на НС прави и връзка между охранителния бизнес на застреляния и бившата Държавна сигурност.


Ето и съобщението на Александър Йорданов във Фейсбук без редакторска намеса:

СПОКОЙНО! ОТГОВОРЪТ НЯМА ДА УЗНАЕМ Бог да прости новопредставилият се бизнесмен Петър Христов. Жестоко убийство, отвратителна история. Чета сега коментари на журналисти, на хора които са го познавали. И с потрес научих, че този великотърновски бизнесмен, през 1987 г., едва завършил сержантското училище в Горна Оряховица, получава специално, явно от висока инстанция, разрешение да се включи в съветската 40-та армия в Афганистан.

Там, пише на 1 март 2010 г. журналистът Петър Ангелов, бъдещият „бизнесмен” „завързва големи приятелства”. В Афганистан сержант Христов изкарва година и половина, дори е раняван, но както сам е признавал, не желае да коментира тази част от живота си.

Защо? Нелогично! Връща се жив и здрав, докато съветската армия губи близо 15 000 убити и над 50 000 остават инвалиди за цял живот. Една абсолютно безумна съветска авантюра, която ускори разпадането на СССР, авантюра като тая на Русия днес в Сирия.

Връща се сержант Христов от Афганистан, учи известно време във военното училище във В.Търново, но вместо да продължи с военната професия, създава охранителна фирма. Историята на т.нар. „охранителни фирми” е добре известна. Основната им дейност в ония години бе рекета, притискането на всеки който започва частен бизнес.

Тези охранителни фирми практически спряха възможността хора извън средите на ДС и комунистическата номенклатура, да започнат частен бизнес. България стана рекордьор по охранители на глава от населението, а несигурността растеше с всеки изминал ден и година.

Охранителната фирма на Христов овладява „охраната” на Горна Оряховица. Близо 200 обекта – заведения, магазини, складове, дискотеки. Сега горнооряховчани си спомнят неговият огромен джип ескортиран от няколко мерцедеса.

Това е да си „сержант” от съветската 40-та армия изпратен от комунистическа България в Афганистан по времето, когато българите и до Петрич не можеха да отидат без милиционерските фуражки да ги погледнат накриво.

През 1994 г. охранителната фирма на Христов „Дито” застава на входа и на изхода на култовото соцпредприятие „Захарни заводи” в Горна Оряховица. Появява се фирмата „Дито шугър”.

Следва приватизация на „Лактима” и инвестиране на милиони долари в нея. Така е. У нас има специални хора, които като щракнат с пръсти и веднага получават милионни кредити. Христов създава десетки – близо 100, фирми. В повечето от бизнеспроектите му участват руснаци. Мечтите се сбъдват. Горнооряховският сержант, доброволецът от съветската армия, става бизнесмен.

На 5 октомври 2009 г. той заявява в интервю: „на този етап аз не се виждам като кмет на Велико Търново, но ако това се наложи и хората го поискат, бих го направил”.

Днес приятелите му говорят за него като за добър човек, честен бизнесмен, милосърден и благодетелен. Вярвам че е бил такъв. Но ако не е изпълнил някое „забравено” задължение към руски фронтови или бизнес другари?

Отговорът няма да узнаем. Но не защото не се знае, а защото е неудобен. Особено за държава председател на Съвета на ЕС.

А на снимката отдолу виждате съветски другари на Христов в Афганистан.

image


Куките на ДС - ТОРА НОСТРА които са монтирани начело на 90% от бизнеса в страната да си вземат бележка... Някой от тези "шебец-гои(шебек -гои)" ще е следващата жертва!!!

image

Без Пеевски не може да правиш бизнес в държавата. Това ми призна приживе великотърновския бизнесмен Петър Христов на единствената ми среща с него по време на кабинета „Орешарски”.

Някои могат да ме упрекнат, че след като Христов го няма, мога да си приказвам каквото си искам за него. На срещата, обаче присъстваше още един човек – бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров. Били сме колеги в антимафиотската служба и съм с добри чувства към него. Бизнесменът, видимо наперен и със самочувствие, ми сподели, че той също е свързан с корпулентния бизнесмен и депутат от ДПС. Уточни веднага, че в това не вижда нищо лошо и ако искат бизнесмените да са успешни, ще трябва да се примирят с този факт. И за да ме убеди в думите си предложи да ме вземе за седмица, да обиколим страната и заедно да нагледаме бизнеса му. Така според него съм щяла да добия представа за начина, по който е организирано предприемачеството у нас, както и че всичко е подчинено на задкулисни договорки.

Петър Христов ми разкриваше „тайните си” съвсем спокойно. Снизходително и с насмешка реагираше на опитите ми да го убедя, че мафията е окупирала държавата.

Изглеждаше като човек, който е наясно с неписаните правила и знае как да ги спазва, за да му вървят нещата. Даде ми да разбера, че за него няма невъзможни неща. Нямаше как да не забележа и щрихи от интимен характер от поведението на бизнесмена. С най-нежни обръщения обсипваше дама, която периодично му звънеше по телефон. С нескрито вълнение я успокояваше, че скоро ще се видят.

Катя Илиева, FROG NEWS


https://bultimes.com/

image

 
Шефовете на хазарската групировка ТИМ "шебец-гои(шебек -гои)" на регионалния Каган-бек на Булгаристан о.з.ген. Либен Моше (тама)Гочев - ашкенази приел българско име за прикритие.

http://paraatmajiwaatmavedaanta.
blogspot.bg/2018/01/blog-post_7.html




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8732836
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930