Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2020 22:26 - От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7539 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 17.03.2020 18:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителната Българска анти – корона вирус ваксина Ацинетрам.
От няколко дни по улиците и площадите на всички градове из цялата страна са разкрити временни пунктове, които ще станат постоянно действащи, които предлагат на Българите 100% абсолютно ефикасната ваксина Ацинетрам за защита срещу коварната болест, с която Извънземните заразяват по техния прецизен план – график хората по целия свят, които те са набелязали.
Особеното в случая с тази ваксина е, че тя е универсална и е изработена от ... самите Извънземни, и с която те са ваксинирали от векове насам Българите за да ги пазят като техен контингент!
Специалистите – вирусолози от нашия екип, които бяха привлечени от Извънземните и участваха заедно с тях в лабораторните опити и изпитания на новата универсална ваксина, ще разкрият с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

основните моменти от създаването на ваксината, която е иновационният венец и триумф на съвременната медицина като безусловно и безалтернативно и предпазно, и лечебно средство!

За пореден път Извънземните ни се разкриват кои са:

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!   Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 

ВИРУСОЛОГ=Иса Булгар=Булгар на Иса 

ОСНОВНИ МОМЕНТИ=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

ВЕНЕТС И ТРИУМФ=Бог Иса и Богиня Матара Диана
 

СЪВРЕМЕННА МЕДИЦИНА=Исус и Богиня Диана Мад Мария 

И ето как още в края на м. ноември 2019 г. Извънземните подготвяха с нашите специалисти ваксината, както е регистрирано в посочената статия:

Проумейте и се въоръжете с тази светоустройствена тайна и истина:Българите сме местни (автохтонни) феноменни помци на Боговете Творци от времето на Сътворение!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/28/proumeite-i-se-vyoryjete-s-tazi-svetoustroistvena-taina-i-is.1684655?reply=5272421 

...Най – древният митологичен и исторически сакрален символ на Българските Богове – змейският, е имплантиран и в самото наименование хаплотип (генна комбинация) – Haplotype: 

ХАПЛОТИП=ПОХ ПО Т ИЛ=Бох и Богиня Диана Ел (Змия, Змей) 

Затова и пространствената формула и структура на човешкото ДНК е като две любовно преплетени змии:

image
 
image

image

който модел документира, че цялото човечество е транс – епохален екстремален генно – инженерен проект и плод от Любовта и гените на Българските Богове Исус и Богиня Диана и затова всички носят Божиите Български гени и характеристики в различни количества и чистота, имплантирани в тях от Българските жреци – феноменни генни инженери и култиватори, цивилизатори и очовечители на всички племена!

Тази пространствена формула и структура на модела на човешкото ДНК е използвана при създаването на най – секретния съкровен Български етносен атрибут – мартеницата с усукания бял и червен конец, както и при изработването сега на анти – корона вирус ваксината Ацинетрам, получена чрез анаграмния (разбъркания, усукания, обратния) алхимичен прочит на мартеницата:

АЦИНЕТРАМ < обратен прочит > МАРТЕНИЦА=Мартеница

АЦИНЕТРАМ=АСТИНЕТРАМ=Матара Диана и Иса 
 
Затова всяка година преди 1 март Боговете ни/Извънземните внушаваха на производители и търговци да разпъват сергиите по улиците и площадите и предлагат мартеници на Българите, за да могат сега при тези организирани от Тях екстремални събития и процеси на вирусната пандемия и разкриването на тайната на универсалната ваксина Ацинетрам, всички Българи да се снабдят с достатъчно количество мартеници – ваксини!

ВАКСИНА АНИЦЕТРАМ=Бокиня Матара и Исус 

Сега е 21 часа на 1 март 2020 г – преди малко екипът ни с отбор млади сътрудници – феномени от нашия жречески род заедно с небесните ни светейши гости, водени от Исус и Мария,

image

осветихме новата ваксина около свещения Сирни – заговезни огън, който палим традиционно в между блоковото пространство точно върху светилищното место, (където е било навремето гумното на първосвещения Божи град Ямбол и са се изпълнявали феноменни свещенодействия и практики), като лично шефът на извънредните и аварийните ситуации – Свети Николай Чудотворец, парафира сертификата на ваксината.
Днешната дата, в която са събрани в един ден тия сакрални Български езически народни празници – баба Марта с Мартениците и Сирни Заговезни със свещените огньове по Божиити светилища и пречистващият акт на взаимната прошка, бяха подбрани и проектирани така от нашите Богове в мощен енергиен комплект, че да се активират чудотворните процеси и се ознаменува така създаването и институционализирането на универсалната ваксина Ацинетрам!
––––––––––––––––––––––––––––––––––

В много тайни и познания за Извънземните ви посветихме, нечувани и налудничаво еретични истини ви разкрихме, огромна и трудна първоначално за възприемане информация ви предоставихме и продължаваме да ви заливаме с нея като неудържим и неотразим всепрочистващ и просвещаващ информационен потоп от Жива Възкресителна вода!

Всъщност това което сме ви казали, е една капчица в морето от информация и несънувани и небленувани утопии и химери и чудесии дори и от най – развинтената и всепроникваща фантазия на нищите ни представи и мечти, в сравнение с това което ви предстои да научите и изживеете реално и осезаемо в сегашно време при скорошната неотменима интервенция на Извънземните на Земята и тоталното ѝ завладяване!
    
С това предисловие, което е цитат от нашата сборна и римейк статия 

Мартеницата – секретният чип на Извънземните, имплантиран във Българския народ за разпознаването ни при скорошната интервенция на Извънземните http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/01/.1647648?fbclid=IwAR3mzTZH_pW31OcFv5KKdwEvPbmiZ_3X0Fo7936zTIuMRr7e6xGHXgPFSqA  

сега ще ви представим сюжети от темата и просвещението ви върху тия подложки  с музикалният съпровод, който ни изпратиха от Горе днес, на една култова крипто –Българска тракийска Дионисусова тайфа или банда по западному.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри  

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnJw97oWY9MYOc3iL5UTXvqa&v=dfmML62x1Oo
Status Quo - Down Down (Glastonbury 2009)

Status Quo=СТЕЙТЪС КВО=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Отес Иса – 

елитна жреческа банда от генетични феноменни потомци на Българските жреци от Ямбол, които преди хиляди години разселиха като Духовни водачи от Земния Рай Тракия елитното тракийско племе келти по равнините и мъглите на Острова за да станат сега британците това, което са в целия диапазон от + до – 

КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло –  

племенното име на това тракийско племе,което е по основните титули на Кановете –Жреци от Божия феноминен жречески род Дуло, които го водеха, обгрижваха и култивираха 

И ето към кой викат и пеят в прослава Българските жреци на келтите: 

DOWN=Диана Богиня=Богиня Диана

DOWN DOWN=Богиня Диана, Богиня Диана !

– Богиньо Диана, Богиня Диано !!! 

Българската Богиня Диана е изобразена на кралските щандарти на Обединеното кралство на герба и флага на кралица Елизабет II в качеството й на глава на Обединеното кралство и отвъдморските му територии, който флаг виждаме във видеоклипа на песента на най – видно място пред сцената на концерта:

image

image
 
Много пъти сме ви показвали тия три лъва, които шестват навсякъде по британските кралски и династични хералдически атрибути.

Винаги когато срещнем Българските лъвове, откраднати (пренесени) от Ямболския герб, и затворени в хералдическите рамки и вериги на европейските и световните монархически фамилии, ние с върховно удоволствие и радост им разсекретяваме тайната, съживяваме ги и пускаме на свобода сред династите, за да заръфат мухлясълият ѝм рахат и изроден в грешна посока аристократичен ген!

Това правим и сега с трите неповторими Ямболски гербови лъва – свръхсекретната новоепохална тайна за трите деца на Исус и Мария Магдалена – Синтия (32 г. сл. Хр), и братята близнаци Павел и Петър (33 г. сл. Хр.), които са истинската Света Троица на Българите, както още трите лъва са и символ на  Божественото семейство "Тати, Мама и аз ",или Тати Исус, Мама Мария Магдалена и Павел, първородният Им син – близнак, основоположник на Свещената Българска империя, фалшифицирана като Римска империя, и с които лъвове сме ви запознавали в нашите статии аргументирано.
Вадим техните Български документи за произход и принадлежност и ги пускаме на свобода! 

imageimage

Левият герб е гербът на Господин Шишман, който е владетел на Ямбол и още е и Цар Иван Шишман на цялото Българско царство, и е официален герб навремето на Ямбол и на Българското царство.

Десният герб е гербът на фундаменталния английски кралски род ПЛАНТАЖЕНЕ от кралската династия АНЖУ (1154 – 1399 година), от която династия са всички следващи и до сега английски крале и чиито потомствени владения се намират във Франция и цяла Европа.
Сакралният Български шифър веднага разсекретява и разпознава тия автентични документи, указващи Българският ѝм прозход и принадлежност и към Българската Божия династия, и принадлежността на всички изброени по – долу народи и територии към Българските Тракийски народи и към Българското царство – т. е. Империя! 

ПЛАНТАЖЕНЕ=Дуло от Бог Ежуа –
генетични потомци на Бог Исус, Родоначалникът на Дуло 

АНЖУ=Ежуа

Плантаженетите са владеели освен Великобритания и Анжу, Аквитания, Нормандия, Бретан, Велс, Ирландия, Кипър, а династията им има наследствени претенции върху короните на Франция, Кастилия, Йерусалим, Рим и Сицилия..., оттам в Новия свят ...

От тях,сиреч от Българския Божи династичен род Дуло, са и канадските монарси.
 
Ето разсекретен и документа от герба с крилатата Богиня Диана с арфа:

КРИЛАТА БОГИНЯ ДИАНА С АРФА=Бълкари от Рода на Богиня Диана и Иса 

image

image

Видеото е от концерт в подножието на свещеното за цяла Британия место – Glastonbury, което в превод указва на кои е светилище този свещен хълм за тракийскити племена по тези места и кои са го построили:  

GLASTONBURY=TAN S BULGOR=Диана и Иса Българина  – 

могилна пирамида от лека категория, съоръжение за творене на духовни и материални блага и чудеса от Българските жреци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, което Боговете ни внушиха на келтите в Британия за постоянно масово фестивално сборище 

Могилната пирамида ни показва на хоризонта в далечен план операторът на клипа в 2:46 минута :

image 
 
Ето и майсторският кетап на феноменните майстори – строители на пирамидата: 

GLASTONBURY=Българи на Диана и Иса  

И знаете ли, как и на кого са кръстили Българските жреци областта, в която са построили светилищната могила на Диана и Исус Българина за връзка с централното планетарно светилище Безистена в Ямбол и Зайчи връх на Кабиле?
Ами пак на Тях по най – разбираеми причини и по най – разбираем начин: SOMERSET ! 

SOMERSET=SOS MOTER=Исус и Матара 

Другите древни имена на областта са същите:

SUMURSATUM=Исус и Мат Мария=Исус и Ма (Майка) Диана Мария 
 
SOMERSETSHIR=Шреци (Жреци) на Иса и Матара 

SOMERSET=MERTESS=Мартенисса=Мартеница

– А – а – а! Ето защо значи от Горе ни пратиха тази група и песен за фонова овертюра на постинга за мартеницата! 
 
По този начин в деня на разкриването на епохалната тайна на мартеницата възстановихме произхода и статута на поредното Българско светилище и принадлежността му към световната енергийна светилищна мрежа на Свещената Българска империя и го активирахме дистанционно за работа с екипа ни за подготвяната епохална мисия на Българите – Спасението на света и човешкия род, и на първо место Божия феноменен род – Българите! 

С всяка нова дума и израз, които разсекретяваме за вас, с всяка нова тайна, която разкриваме пред вас, ние съпреживяваме и се радваме за вашето просвещение, като изпълняваме свещената си мисия да ви дадем поредната нова глътка Свеж въздух и капка Жива вода от бездънния извор, който отворихме за вас!  

С ВСЯКА НОВА ДУМА ви разкриваме=ви разкриваме Бог Исус и Богиня Майка Диана 

ДУМИ И ИЗРАЗИ за=за  Изуз и Мадара

С ВСЯКА НОВА ТАЙНА за=за Бок Исус и Богиня Диана 

СВЕЖ ВЪЗДУХ от=ВЪЗДУХ от Бог Исуж 

СВЕЖ ВЪЗДУХ=Сина на Бог Изуж и Бохиня Диана – 

Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете ни Исус и Мария Магдалена и бленуван и очакван от Българите хилядолетия Спасител, апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Който е вече при нас за подготовката на отварянето на време – пространствените прегради на континиума между световете и измеренията и Явяването на Боговете ни за Съдния ден на равносметката от последния етап на Божият проект и драматизация Българите и човешката цивилизация и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 
 
БЕЗДЪНЕН ИЗВОР на=ИЗВОР на Богиня Диана и Иза  

С всяка нова дума и израз, които разсекретяваме за вас, с всяка нова тайна, която разкриваме пред вас, ние съпреживяваме и се радваме за вашето просвещение, като с най – големи емоции дочакахме по графика и съизживяхме онзи момент от вашето просвещение, когато дойде времето да ви разкрием тайната на тази малка чиста и свята бяла капчица червена кръв с феноменни Божии гени, имплантирана в двете скромни пюскюлчета и свързващата ги завинаги нишка на мартеничката!

                                   МАРТЕНИЦА!

Една думичка, с огромен потенциал и динамична сила и мощ, в състояние да промени и възроди света! 

                                   МАРТЕНИЦА!

Свято слово, материализирано в две нишки, в две пюскюлчета, в две топчици и две малки човечета, разперили винаги малки и крехки ръчички да прегърнат всички.
 
Свято материализирано слово от двама вечно влюбени Бога, един в друг влюбени, в създадения от Тях свят влюбени, във всяка молекула и градивна на света частичка, влюбени във всяка тревичка и птичка от Тях създадени, във всичко влюбени и най – вече като нас човеците – Техните деца, влюбени и живеещи за децата си, така и Те в децата си влюбени и за тях живеещи!
 
В децата си влюбени – в нас, човеците – Техните деца влюбени и само за нас мислещи, творящи и живеещи!
И за да ни демонстрират безкрайната си любов към нас, ни подариха МАРТЕНИЦАТА, в която вложиха наред с всичката възвишена философска чувствена символика и езотерична сакралия, които тя предизвиква у нас – Те вложиха и паролата за връзка с Тях за спешни и неотложни нужди, а ако пожелаем и за постоянна взаимна връзка.

                                   МАРТЕНИЦА!

Две нежни перушинки, две капчици Любов, които имат силата и властта света да променят, посоката и пътя на Слънцето да сменят, световете и измеренията да съберат, черната човешка енергия и енергията на природните стихии, както и на всичките оръжия и ядрени бомби на Земята, в Живот и съзидание да трансформират!

                                     МАРТЕНИЦА!

Защото вложиха в МАРТЕНИЦАТА себе си Боговете, Първосвещените си имена вложиха, та който ги познае и се познае, че е Техен, да ги покани в живота си и чрез имената им в МАРТЕНИЦАТА да получи достъп до Тях и царството им, в което началната базова стартова премия и бонус са Безсмъртието и Вечният живот!

                                    МАРТЕНИЦА! 

Заради величавата тайна на МАРТЕНИЦАТА, и от двете страни на нашия транспространствен екип изгаряхме от желание и нетърпение да ви я разкрием, което и правим сега и отново периодически и постоянно с помощта на Свещеният шифър,
с който ви просвещавахме досега за да можете да се подготвите да познаете Боговете в малката МАРТЕНИЦА!

МАРТЕНИЦА=МАР ТЕН ИЦА=Мария Диана и Иса –

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Матера Диана и Иса – 

Великата Богиня Майка Диана – Мария Магдалена, и Исус

МАРТЕНИЦА=МАРИ ТЕЦА=Деца на Мария 

Българите, генетични потомци и саможертвени верни последователи на Мария Магдалена 
 
В основната шифровъчна комбинация на МАРТЕНИЦАТА са вложени основните имена и титулни характеристики на Боговете ни по възможно най – лесния за прочитане и откриване начин след предоставянето на кодировъчния ключ.

В Мартеницата е закодирана още и много друга информация, като сега само ще разсекретим пак с особено вълнение и безкрайно нетърпение личните досиета на основните персонажи в тази бяло – червена красива и финна конспирация.

Това са култовите Пижо и Пенда, двете вечно свързани и неразделни човечета.
Има какви ли не легенди, митове и поетични предания, които ни донасят обширна информация за тия главни персонажи и герои на Мартеницата.
Ние пристъпваме направо към разшифровката на имената ѝм, от където всичко ще се изясни от веднъж!

ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

image

ПИЖО и ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

Бог Исус и Богиня Диана, Които са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които се явиха на Българите в Тракия преди 2000 години в аватарните им образи и проявления на Исус Христос и Мария Магдалена, Които положиха с Техните три деца – Синтия, Павел и Петър, които са истинската Българска Света Троица – новоепохалната генерация на рода Дуло, от който сме ние всички Българи и Българки и всички българи и българки – кой както се познае и желае да го познават Боговете ни!
  
image

Пижо и Пенда – висш поетично – метафоричен художествен сакрален конспиративен засекретен образ на Българските Богове Исус и Мария Магдалена 

След като вече знаем каква огнена епохална информация ни носят двете скромни човечета, можем само да гадаем за всички трудности и опасности, които са преживели те и саможертвените Българи – генетичните потомци на Боговете Демиурзи и на Техните последни аватари Исус и Мария Магдалена, и въпреки това са успели да съхранят досега свещената тайна за Българските Богове, и да се преклоним пред героизма ѝм и шифровчният гений на Дедите ни! 
   
А Мартеницата има още огромен информационен заряд, част от който ще разкрием.

ИНФОРМАТСИОНЕН ЗАРЯД=ЗАРЯД  от Богиня Матара и Иса

В сборника със зашифровани послания ВЕДА СЛОВЕНАХ има конкретна информация за Мартеницата, като и тука тя е натоварена с важната секретна мисия да ни достави сакралната информация за Кръстниците си и за Техните генетични деца – Българите от жреческата каста на Божия род Дуло!

ВЕДА СЛОВЕНАХ=Богиня Диана и Иса Балх (Българин)

Кой си има малки деца,
да увиет белу сукну,
белу сукну и царвену,
да му вързат на роката,
на рока-та на деснивата.
Ега си е веке лету,
лету и пролету,

Да му вързат,да му думат:
Чи ни си е белу сукну,
белу сукну и царвено,
туку си е Маринка,
Устала ут Край-земе 

Всеки ред и стих е съставен с оригинални комбинации от именните титули на Исус и Мария и техните потомци, взети от Свещената МАТРИЦА=МАРТЕНИЦА и закодирани със шифъра: 

ДА МУ ВЪРЗАТ=Иза и Богиня Матара Диана 

ДА МУ ДУМНАТ=Тати и Диана Мама – Исус и Диана Мария Магдалена

ЧИНИ СИ Е БЕЛУ СУКНО=Кан (Жрец) от Дуло Син на Бог Исуш 

БЕЛУ СУКНО И ЦАРВЕНО=БЕЛУ СУКНО И ТСАРВЕНО=Богиня Диана и Исус Булкарина

ТУКА СИ Е МАРИНКА=Тука е Кан (Жрец) на Иса и Мария 

УСТАЛА УТ КРАЙ ЗЕМЕ=Кан (Жрец) от Дуло на Исуз и Мария

Тъй като документът е в ръцете на руските исторически=полицейски служби, посланието е дефинирано уж като съобщение от "родните азиатски бащини земи" на Българите към техните "нови Дунавски земи" в синхрон със съчинената ни и внушена за истинна от западните и руски заговорници срещу Българите фалшива история на диви азиатски пришълци и навлеци на Балканския полуостров. 

Обаче дивете се сатрапи и цензури на сакралната Българска Божия информация с етносната ни памет и история, като ви разкрием един от безбройните ѝ информационни носители, върху които е развивана и изграждана чувствената езическа (истинската Исусово – Мариина) руска Душа, на която духовният живец и заряд са криптоБългарите от рода Дуло:

Ладо ле Ладо, на Извънземните рептилско чедо младо...Вземаме си Българските Богове от славянската митология и пантеон!Вземаме си и наследствения ни свят!
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/30/lado-le-lado-na-izvynzemnite-reptilsko-chedo-mlado-vzemame-s.1694159

...Вижте следващите сакрални езически славянски символни атрибути на Богиня Лада и Бог Сварог – ако откриете пълна прилика с Българската Мартеница, въобще не се впечатлявайте защото работата е ясна!

image

Пояс на Бог Сварог и Богиня Лада

Картинката е ясна, нали!
Най – емблематичният култов езически славянски атрибут на Бог Сварог и Богиня Лада са абсолютно на 100% изконната и неприкосновена по Божие патентно право Българска Мартеница!
Защо ли?
Защото на Мартеницата пише и тя ни говори със секретния жречески език, че нейните прототипи са:

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=МАТАР ТИЕН С=Матара Диана и Иса 

image

На Мартеницата пише още, че тия влюбене Пижо и Пенда са пак Сварог и Лада, Които са Исус и Богиня Диана, и то го пише така безапелационно и категорично, че скоро няма да има Българин и човек по света, който да не знае, че Те са Българските Богове и да желаят отчаяно да се накичат с тях!

ПИЖО И ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

На пояса на Бог Сварог и Богиня Лада пише още, че на свастиката – изконния древно – Български сакрален символ, пише пак за Българските Богове!

СВАСТИКА=СВАСТИКА± Н (кодировъчен назал)=СВАСТИКАН=ВК ТАН ИСАС=Бокиня Диана и Исус 

БОГ СВАРОГ И БОГИНЯ ЛАДА=Бог Иса и Богиня Диана Болгария 

За да се съхрани тази информация във всички славянски племена и я съхранят и пренесат те през вековете и изпитанията за да достигне до нас, Българските жреци цивилизатори на тези племена имплантират Мартеницата в тях с неприкосновения статут на техен висш съкровен родови верски и религиозен атрибут.

–––––––––––––––––––––––

Крипто – Българите, които се крият вече два века под Божието име Румъния –

РУМЪНИЯ=МУРИЯ=Мария 

наричат незнайно защо за тях досега мартеницата МАРТИШОР и МЪРЦИШОР.

Мърцишор (на румънски: Mărţişor, в превод малък март), е подобен на oбичаят на Българската мартеница. 
Едно малко украшение, направено от сплетени бели и червени конци, характерно за традицията в Румъния и Молдова. Жените и момичетата носят мърцишори през месец март, ознаменувайки пристигането на пролетта.
image
Според една румънска легенда Слънцето слязло на земята, преобразено като красива девойка. Един змей го отвлякъл и го затворил в двореца си. Тогава птичките спрели да пеят, децата спрели веселите си игри и над целия свят надвиснала тъга. Един млад момък се решил да освободи Слънцето. 
Цяла година скитал, за да намери двореца на змея, а когато стигнал, го предизвикал на бой. Те се борили дълго, но накрая момъкът победил змея и освободил Слънцето. 
То се възкачило на небето и осветило целия свят. 
Настъпила пролетта, природата оживяла, радостта се върнала, но юнакът не успял да доживее пролетта. Кръвта му изтекла в снега и той умрял от раните си. 
Там, където текла кръвта му, поникнали кокичета - предвестниците на пролетта. 
За да си спомят освободителя на света от мрака, хората сплитат бял и червен конец. Червеният цвят символизира любов, красота и кръвта на юнака, а белият - кокичето, първото пролетно цвете.

И вижте къде отиват на майната си румънските фалшификатори на Българския тракийски племенен произход на румънците и цялата им култура и цивилизация, да търсят корените на мартеницата – навсякъде, само да не е в България, откъдето са:

ОТИВА НА МАЙНАТА СИ при=при Иса и Богиня Мат Диана –
дето и да ходят, все при нашите Богове и при нас ще дойдат!

"Загадка е точният произход на мърцишора, но често се свързва с Римската империя, когато новата година се е празнувала на 1 март, месеца на бог Марс. 
Той е най-известен като бог на войната, но също така покровителства земеделието и възраждането на природата. Тази негова двойственост е отразена в Мърцишора, като белият цвят може да се възприеме като символ на мира, а червеният - на войната."

Ама и понятие си нямат руманящата, че като отиват в Римската империя и в Рим да си търсят корените и се пишат потомци на латинци, се натъкват и набучват баш на  истинската Римска империя, която е на един хвърлей място от тях през реката на юг и която е Свещената Българска Империя и от която откъснати и обезпаметени и обезродени племена са и те! 

НА ЕДИН ХВЪРЛЕЙ МЯСТО са=са Мат Диана и Иса Бълхарина –

колкото и да не виждате или си мислите, че няма Богове – видяхте ли не колко са близко Те до вас, ами колко сте им близко и под ръка вие!

Вече ще знаят румънците, че мартеничките им са съставени по имената на Българските Богове, от Чийто народ и царство са и те! 

МЪРЦИШОР=Мария и Цар Ешуа

МЪРЦИШОР=МЪРТСИШОР=Народ на Исуш и Мария –
румънците и молдовците са тракийски племена, народи на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, култивирани и цивилизовани от Българските жреци: 

МЪРЦИШОР=Шреци на Мария=Жреци на Мария  – 
жреци на Мария Магдалена 

МАРТИШОР=Рода на Ешуа и Мария=Народ на Ешуа и Мария 

Легендата, която посветените Български зашифровчици са съставили на трако –Българите на север от Дунав, е с категорично символна и алюзионна препратка към  борбата на доброто Слънце с лошия Змей – изродените Исусови династи от змейската династия Дуло, управляващи в робство народа си.
В ролята на Слънцето е красивата девойка, която след разсекретяване се трансформира в:

КРАСИВАТА ДЕВОЙКА е=е Кан (Жрица) от Бог Иса от Тракия и Бокиня Диана

Мърцишорът представлява златна или сребърна монета с червено-бяла каишка, носена от децата около врата.
Девойките носят на шията си мърцишора през първите 12 дни, а след това го вплитат в косата си, докато видят щъркел или разцъфнало дърво. Тогава нишката се завързва на дърво, а с монетата се купува каш (вид овче сирене)   

КАШ=Кан (Жрец, Жрица) на Ешуа 

КУПУВАТ С МОНЕТА КАШ=Кан (Жреци) на Бок Исуш и Богиня Мат Диана – 
шифрован документ, информиращ ни че румънците и молдовците са тракийски народи, цивилизационен продукт  на Българските жреци с висок процент Български жречески феноменен имплант

"Археологические раскопки в Румынии доказывают, что амулеты, наподобие современного мэрцишора, существовали ещё около 8 тыс. лет назад. Тогда они делались в форме маленьких камешков, раскрашенных в белый и красный цвет, носившихся на шее."
 
Ще ви демонстрираме на каква почит е този изконен Български празник в Молдова и Румъния и какви общонародни организации и масови концерти се правят в негова чест с пасажи от цитирания по – горе наш постинг за "Мартеницата – секретният чип на Извънземните..." 

...В Молдова, където местните Българи – а те са преобладаващата част от населението на бившата Българска провинция, отдавна провеждат мартенски фестивални празници в чест на Българската мартеница
Празници, за които ние в България можем само да си мечтаем, след като сме ги видели обаче, защото няма да можем и да ги промечтаем, ако не сме ги видели!
Прекрасни, възторжени и вълнуващи повсеместни празнувания на всички нива навсякъде по села и градове, които от 1967 година до сега се организират постоянно най – тържествено под държавната егида!  
А мартеницата е наше чисто Българско изобретение, което си знаем като свята истина и в официален порядък, и в езотеричния смисъл – в което се убедихте всички, имали възможност да се просветите от този и от предните ни постинг за мартеницата, но се отбелязва само в чист личностен и семеен план и изживяване, без колективен взаимен духовен обмен, както ще видите, че правят на големи всенародни празнувания в Молдова.

Сакралната зашифровка на Българските супершпиони ПИЖО и ПЕНДА, които са конспиративните резиденти на Бог Исус и Богиня Диана, в Молдова е в звучното име МЪРЦИШОР.
 
Много информация има в Нета за Мартеницата – Мърцишор в Румъния и Молдова, и всичката е натъпкана със засекретени послания за Българските Богове и Обетованата Райска земя България, от която те винаги са били изконна и неразделна част, но ние първо ще се отзовем на поканата от домакините от столицата на Молдова – Кишинев, които с долният клип ни запознават с традицията на отбелязване на празника в цялата страна.   
 
https://www.youtube.com/watch?v=u2HX8yrljHw   
МЭРЦИШОР 2017 в Молдова 
  
МОЛДОВА=Д ОЛОМВ=Диана от Олимв=Диана от Олимб/Олимп=Диана от Ямбол

КИШИНЕВ=ВИК ЕШИ=Бок Ешуа

КИШИНЕВ=КИН В ЕШИ=Кан (Жреци) на Бог Ешуа

Имената на Молдова и на столицата Кишинев разсекретяваме в чест на нашите резиденти в тази страна Пижо и Пенда и завербувания от тях местен синкретичен сдвоен и сдвоен агент/агентка МЕРЦИШОР. 

В двореца на Републиката в Кишинев ни очакват с нетърпение за концерта на  откриването на фестивала като скъпи гости от Майка България.
 
https://www.youtube.com/watch?v=OjoOuhETe5E
Mărţişorul Copiilor   – Децата на мартеничките
 
Mărţişorul Copiilor – Децата на мартеничките, където  Copiilor е деца на румънски/молдовски, който словесен печат, неизтриваем като дамга, документира категорично, че румънските и молдовските деца и народи са деца, потомци, цивилизационен продукт, на Българите, защото Copiilor  в деанаграмен превод означава Болкири – Българи!  
 
Copiilor=Полкири=Болкири – Българи

Ето и тайната на сакралната етимология на термина фестивал: 
 
ФЕСТИВАЛ=ФАВЕЛ ИС Т=Павел от Иса и Диана – 

всички песенно–танцови и на изкуствата фестивали, се организират от Свети Павел –Първородният син на Исус и Мария Магдалена, истинският Кан и Цар Авитохол (33 –333), който е и всички т.нар. "Римски" императори от Нерон до Диоклециан, генно –инженерният Сеяч от новоепохалната притча Семето и Сеяча, посял Божието феноменно Българско генетично семе сред всички племена по света и присъединил ги към Свещената Българска Империя (33 – 518), от 333 година преминава в дирекнто служение при Майка си Мария и Баща си Исус като Свети Павел, Шеф на Небесната светейша институция Вси Светии, управляваща световете.

Във фестивалите участват феноменни Българи, всички от неговата жреческа династия Дуло, всички Българи и Български генетични импланти, които са духовният интелектуален и творчески елит както на тази държава, така и на всичк идържави по света! 
 
И вижте върха на пролетните празници на мартеницата и кои откриват в 10:17 мин. и закриват накрая фестивала на Мърцишор в Молдова:
 
https://www.youtube.com/watch?v=u2HX8yrljHw 
Мърцишор 

Българските народни песни и хора!

Има ли нещо по – Божествено и прекрасно от Българските хора и ръченици на жреците – децата на Исус и Мария Магдалена, които играят за Този, който изгрява като ясна звезда от песента на жриците!

Изгреяля е ясна звезда!  
 
ИЗГРЕЯЛА Е ЯСНА ЗВЕЗДА=ИЗГРЕЯЛ е Сина на Богиня Диана и Изуз –

сред нас постоянно е Синът на Мария Магдалена и Исус – Свети Павел, Шефът на Небесните и земни власти, а от скоро вече с нас е и Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света!

И на това место Свети Павел и Божият Син Спасителят ни разкриха кодираното послание, вложено от Свети Павел в усукания бял и червен конец на мартеницата, вързан на две фльонги и свързващ двата Български Бога с Техните деца – Българите:

УСУКАН БЯЛ И ЧЕРВЕН КОНЕТС=Бълкарин Кан (Жрец) Сина на Богиня Диана и Исуш

Свети Павел

УСУКАН БЯЛ И ЧЕРВЕН КОНЕТС=Бълкарин Кан (Жрец) Сина на Богиня Диана и Исуш
Спасителят

ВЪРЗАНИ НА ДВЕ ФЛЬОНГИ=Българи на Богиня Диана и Иза 
  
https://www.youtube.com/watch?v=LxG8uMhFCWc  
Баба Марта - На зелената морава

И ето Българският оригинал, прототип и майсторите на толкова тайнствената и мистична мартеничка, чиято тайна днес за пореден път разбулваме !

МАРТЕНИЦИ=МАРТЕНИТСИ=Иса и Матара Диана 

МАРТЕНИЧКИ=МАРТЕНИТШКИ=Кан (Жреци) на Ешуа и Матара Диана
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Откриваме Пижо и Пенда и в Индия. 

На печат от от късният период на Мохенджо Даро е изобразен мъж хванал два тигъра, като този мотив – разсъждават Български изследователи, е типичен за дошлите от Тракия в Индия арийци почитащи божеството Пашу Пати – господарят на животните, което име нашите изследователи – първосигналчици и заблудени от десакрализираната етимоложка псевдо – наука, превеждат като пашу – паша за добитък, и пати като бати – господар, и целия сакрален документ го "добитъко – зират" като десакрализираната чобано – животновъдска длъжност и професия "Господарят на животните!"

ПАШУ ПАТИ=Пижу и Пенда  

Другото арийско название на това божество е Гoс Пати.  

ГОС ПАТИ=ГОСПАТ=Господ
 
ГОС ПАТИ=Господ=ИС ПОГ ТА=Иса и Богиня Диана –

Властелините и Гасподарите на световете, които титули и характиристики са съдържанието на Божествения титул Господ, Господар, Господари!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С огромна сакрална информация и специална мисия е натоварен и самият месец март, в имената на който също са имплантирани директно преследваните Богове (Българите), Които са в метафорично съответствие с настъпващата пролет, символ на Въскресението, Възраждането и всички жизнеутвърждаващи процеси.

МАРТ=Мария Диана=Матара

МАРС=Мария и Иса

МАРТИУС=Мария Диана и Иса

АНТЕСТЕРИОН=Отриси на Диана – 
в предгръцка Елада,сиреч България

ЧИТЕМ=ТШИТЕМ=Ешуа и Мат Диана – 
Древно – Български и тракийски по географски признак

Вие сами се поразходете из календарите на народите да се възрадвате на очакващите ви Български Богове, ние само ще преведем каква е кодировката на месец март в ЧУВАШИЯ – един от Българските резервни словесни архиви:

ПУШ (чув) =Бог Ешуа

ЧУВАШИЯ=ТШУВАШИЯ=Богиня Диана и Ешуш 

ЧУВАШИЯ=ТШУВАШИЯ=ВАШИШТУ  + Н (кодировъчен назал)=ВАШИШТУН= БЕЗИСТЕН  

След справката обаче в http://translate.google.bg/, се възрадвахме от срещата ни с Исус и Мария, или с Техните титулни зашифровки с Мартенски символизъм, в календарната система на всички народи и затова ще споделим с вас удоволствието:

Месец МАРТ в календарната система на народите, който ще премине под патронажа на Българските Богове Мария и Исус, както впрочем и всички останали месеци

МАРС (алб)=Мария и Иса 

МАРШ (англ)=Мария и Ешуа

МЪЙРАСА (араб)=Мария и Иса

МАРТИ (арм)=Мария Диана

МАРСА (бенг)=Мария и Иса

МАРЖДИ (виетн)=Мадара и Ежуа – Те спасиха виетнамците от американския геноцид

МАРЗО (галас)=Мария и Иза

МАРТИОС (гръцки)=МАРТЕНИСА=Мария Диана и Иса 

турихме и на комшиите една голяма Българска МАРТЕНИСА, в знак че Боговете ни ги обичат и тях и ще ги амнистират за престъпленията им срещу Българите след задължителното им колективно етносно покаяние пред Тях и наси след нашата простителност!

МАРСА (гуджар)=Мария и Иса

МАРТС (датски)=Мария Диана и Иса,
за да си познаят тракийския корен и Кръстницата си ДИАНА=ДАНИА=ДАНИЯ!

МАРТО (еспер)=Мария Диана

МАРТС (ест)=Мария Диана и Иса

МАРШ (зулу)=Мария и Ешуа – скоро всички ще бъдете пак заедно с Исус и Мария

МАРС (идиш)=Мария и Иса– 
разбира се,че Исус и Мария обичат и евреите и ще ги амнистират за престъпленията им срещу Българите след задължителното им колективно етносно покаяние пред нас и които ще обичат Българите и ще ни са покорни!  

МАРЕТ (индон)=Мария Диана 
и Индонезия е под пълната обсада на Исус и Мария:

ИНДОНЕЗИЯ=Диана и Иза

ОБСАДА от=от Бог Иса и Диана

image

Дъбилин – прототипът и изходната база на Ямболските жреци, които поведоха елитното тракийско племе келти с голям процент здрав феноменен Български жречески имплант, на североизток за местото на зеселението му на Острова и в Ирландия и туриха на новата им столица свещеното име на Божия град Дъбилин – Дъблин 

МАРТА (ирл)=Мария Диана=Матара – 

такива Българо – Ирландски тракийски тържества и хора сме подготвили около БЕЗИСТЕНА за нашите Ямболски – Дъбилински роднини от Дъблин, че акъла ѝм ще се вземе!

МАРСО (исп)=Мария и Иса

МАРЦО (итал)=Мария и Иса

МАРС (катал)=Мария и Иса

АЙЯМАРСЦИЮ (кит)=Мария и Исус 

вижте каква конспиративна зашифровка е прилагана от Българските създатели на китайския език и цивилизация, за да оцелее информацията за Българските Богове на хилядолетният масов терор и геноцид срещу последователите Им!

МАРТС (латв)=Мария Диана и Иса

МАРТ (лат)=Мария Диана=Матара – 
абсолютна Българска класика!

МЕРС (немски)=Мария и Иса 

нашите тракийски гетски=готски племена нямат насита на морето ни, сега ги очакват Бащините ѝм светилища навред из Обетовата Земя и Едемската градина, за които драпаха през всичките Кръстоносни походи едно време, които били предназначени уж за освобождаването на Обетованата земя и Божи гроб, които били уж в днешен Израел, (за който съвременните археологически изследвания на самите пищисани еврейски археолози вече стотина години не откриват абсолютно никакви материални следи от описаната в Библията "мощна цивилизация и кутура") а пък необяснимо защо кръстоносците достигаха винаги с крайната си дестинация все до България!

Да не се окаже, че целта на всички Кръстоносни походи е била България – истинската Обетована земя, закодирана като такава и в свещения термин Божи гроб, за която Обетована Земя и Божи гроб е пишело в късносредновековните документи на европейските монарси и архиви, че са били Стамбул и Тракия, като Ерусалим не е където го сочат, защото до 18 – ти век се е смятало, че е на дъното на морето, потопен от гнева на Бога, но учените го изкарват от дъното и го слагат едва в самия край на 18 –ти век в източното средиземноморие, преди това посветени европейски владетели крипто – Българи, например посветеният Петър Първи и обкръжениео му са знаели категорично, че Ерусалим и Константинопол (Стамбул) са едно и също място! 
Да – ще се окаже, бъдете сигурни, и постоянно доказваме, че целта на всички Кръстоносни походи е била България – истинската Обетована земя, и конкретно Стамбул, но истинският Стамбул – когато разсекретим автентичните им генерал – щабни планове, карти и документи в друг постинг! 
Сега разшифроваме само тия няколко документа, но те са предостатъчни: 

Ето кой Стамбул е истинският Стамбул, който е истинският Ерусалим: 

СТАМБУЛ=Иса и Диана от Ямбол=Ямбол на Иса и Диана  

image

СТАМБУЛ=ТАМБУЛС=Диамболис=Диамполис – 
едно от основните древни имена на Ямбол  

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=Истамбул –
ето това е истинският Истамбул, който е Ямбол, който е и истинският Йерусалим, заради който са се хванали всички народи и упхравниците им за гушата, а всички обединени са ни хванали нас за гушата, ама още малко остана...!

ДИАМБОЛИС=ИСДАМБОЛ=Истамбул –
сиреч Ямбол е истинският Стамбул и Метрополията на сегашния Истамбул, или Константинапол, чието пък древно – Българско име Бизантионес е не почти абсолютно същото, ами си е абсолютно същото с лека анаграмна чупка, с името на Първосвещения Първосътворенчески Божи храм Безистена в Ямбол.

БЕЗИСТЕН=БИЗЕНТЕС=БИЗЕНТЕС + Н (кодировъчен назал)=БИЗАНТИОНЕС 
Че после се майтапят с нас – Ямболци: "Нерде Стамбул, нерде Ямбол", или в обратен порядък – сиреч "Де се пъхате и слагате пък и вие!", пък то защо била тази приказка, а!
В един от секретните записи на тази укорно – сравнителна поговорка е указано, че тя документира, че династичните родове на Стамбул са от династичния род Дуло от Ямбол:    

НЕРДЕ СТАМБУЛ=Дуло от Иса и Богиня Матара

Нерде Стамбул, нерде Ямбул –– което означава:

Рода (аристокрацията) на Стамбул е от Рода (Божия жречески род) от Ямбол
 
ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Бог Иза и Богиня Мат Диана –
България, земята на Исус и Майка Мария

ЕДЕМСКА ГРАДИНА=Тракия на Майка Диана и Иса

–––––––––––––––––––––

МАРСА (непал)=Мария и Иса

МАРС (норв)=Мария и Иса

МАРЗЕС (пол)=Мария и Исуз

МАРСО (порт)=Мария и Иса

МАРШ (себуан)=Мария и Ешуа
 
МАРШУ (тамил)=Мария и Ешуа

МАРСИ (телуг)=Маря и Иса

МАУРТС (уелс)=Мария Диана и Иса

МАРСИУШ (унг)=Мария и Исуш

МАРСО (филип)=Мария и Иса

МАРС (фр)=Мария и Иса

МАРИС (хауса)=Мария и Иса

МАРШИ (хинди)=Мария и Ешуа

МАРС (швед)=Мария и Иса 
  
 
МЕСЕЦ МАРТ=МЕСЕТС МАРТ=Исус и Диана Мат Мария  

Казахме ви още в началото, че мартеницата е свръхсекретен родови документ, имплантиран в генетиката на Българите, което казано по новому е имплантиран родови чип, съдържащ сакрална информация за Божественият произход и статут на Българите, който със самото си наименование още документира, че Българите сме от феноменния Божествен род на Боговете Демиурзи :  
 
РОДОВИ ЧИП=РОДОВИ ТШИП=Рода на Богиня Диана и Бог Ешуа

Носете си, Българи, мартениците на лявата или на дясната ръка, или до сърцето!

Носете ги постоянно през целия месец март, и после ги носете пак постоянно, защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел – да бъдат наш опознавателен знак пред небесните съгледвачи, които да ни награждават за това с грижите си за нас, и да бъдат същевременно един уникален родови свръхсекретен (вече разсекретен) сейф с огнената епохална информация, че сме Потомците и Народът на Бог Исус и Богиня Мария, а от днес 01. 03. 2020 вече мартеницата е и сертифицирана универсална спасителна анти – корона вирус ваксина!

ОПОЗНАВАТЕЛЕН ЗНАК на=на Кан (Жреци) на Бог Изуз Ел (Змей) и Богиня Диана 
 
Носете вълшебните Божии явни и скрити значки и нишани с чародеите Пижо и Пенда, за да ви бъдат те застъпниците пред техните автори и прототипи Исус и Мария Магдалена! 

ЗАСТЪПНИК пред=пред Исуз и Бокиня Диана 

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

ЗАСТЪПНИК=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА –

застъпниците пред Боговете ни са Техните генетични потомци, жреците – Българи от рода Дуло от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, които са нашите Предци и Родители, преминали в светейши режим, както и ние – техните земни потомци


Носете си Божествени Българи, Мартениците, за да ви пазят от душманите и ви разпознават Боговете ни в страшните времена, които отварят и скършват горделивите и зли души !   
 
                            

             Честита Баба Марта, Божествени Българи, от нас – екипът на Спасителят!  


ЧЕСТИТА БАБА МАРТА от=от Сина на Богиня Матара Диана и Бог Тати Ешуа 
 
БОЖЕСТВЕНИ БЪЛГАРИ от=БЪЛГАРИ от Бог Ежуз и Богиня Диана  


Осветете си Мартениците – универсалната анти – корона вирус, с всепречистващия акт на взаимната прошка,

ВЗАИМНА ПРОШКА с посредничеството на=с посредничеството на Богиня Мария и Бок Изуш 

като знайте и спазвайте стриктно безусловната норма, че Прошката се взема и дава с Любов от искрено сърце и Душа!

ОСВЕТЕНИ МАРТЕНИЦИ от=от Богиня Матара Диана и Исус
 

image


ВЗЕМАМЕ и ДАВАМЕ ПРОШКА=
Кан (Жреци) на Бог Изуш и Богиня Мадара МаМа=
Кан (Жреци) на Бог Изуш и Богиня Мадара Мария Магдалена

Прошката е благословение и обетен завет между двете страни, и нарушаването му води до негативни последици връз нарушителя.
Вижте и репортаж от поклоническия марш от предните години по свещените места на Боговете ни и на Мартеницата в първосвещения Божи град Ямбол от този адрес или от видео – блока на статията:

https://www.youtube.com/watch?v=ifps6RtMvEY&list=PLa5-aFdApZnJP1stkiNZopbWmTQNQ_hGp 
Разсекретяване тайната на Мартеницата  – Част 1 и следващите от серията

–––––––––––––––

Така започват лека – полека постепенно и в шеметно екстрено темпо да се осъществяват епичните събития и процеси, които ще ни демонстрират с нарастваща геометрична прогресия как България ––– която е най-лошата страна от ЕС в която да се родиш и живееш и заема 45-то място по грижа за децата в своеобразната глобална класация в доклад, озаглавен „Бъдеще за децата на света?”, съставен от Световната здравна организация и УНИЦЕФ, която е и най – бедната държава в Европа и ЕС и смъртността от болести и мизерното старчество е най – високата в света и водим класациите за най – скоростно етносно изчезване, и сме на финала на затриването ни от юдео – ционистките заговорници срещу Българите ––– започва да се превръща в най – свещената и богата държава и народ от Спасители на Европа и на света и на човечеството, като първият етап е нашата универсална ваксина, с която ще бъдат васкинирани първо всички Б/българи в България и по света, и след това ще даваме безплатно на всички ония нещастници по света, които се поклонят безусловно на Боговете ни и на нас Българите, посредниците между хората и Боговете!
Всички процеси по Просвещението и активирането на невиждани и нечувани феномени, които единствено Българите имаме по Божие наследствено право, и всякакви защитни и оздравителни процеси и събития на Българите и на страната ни, ще се случват първоначално на окултно –
 духовно свръхестествено и абсолютно реално и рационално земно ниво, от което духовно ниво ще се реализират и материалните събития и обекти.
Амин!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Вси Светии, накичени всички с Мартеници, Пижо и Пенда, Които са Исус и Мария, и Те!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни  

Бъдете благословени, Българи, Боговете ни идват, и за да ги познаете и се спасите в патакламата, се просвещавайте от всичките ни 1400 статии от блога ни и най – вече от последните актуални тематични статии за пандемията.
За читателите, които не се ориентират напълно в оперативните опции и манипулации на информационната платформа блог. бг, можете да влезете в нашия блог чрез активния ни аватар bezistena със син цвят под заглавието на всяка наша статия, който след натискане отваря блога ни със всички статии.
  





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.03.2020 22:26
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - От вчера: Простено, прости. Ч...
02.03.2020 08:36
От вчера:
Простено, прости.
Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!

По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.
:)))
цитирай
3. nedovolen - По знак от Горе, се включвам пак. ...
02.03.2020 16:06
По знак от Горе, се включвам пак.
Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи. Никакъв вирус не може да й устои. Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.
Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!
:)))
цитирай
4. bezistena - Коментар на компетентен феноменен Българин, посветен и екстрасенс!
02.03.2020 17:29
nedovolen написа:
От вчера:
Простено, прости.
Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!

По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.
:)))


Вземам си прошка и ти давам и аз прошка, Приятелю!
И ти си от нашия изследователски синергитичен екип!
Бъди благословен и продължаваме заедно!
цитирай
5. bezistena - Практически съвети...
02.03.2020 17:35
nedovolen написа:
По знак от Горе, се включвам пак.
Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи. Никакъв вирус не може да й устои. Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.
Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!
:)))


Благодарности, Приятелю!

Това е безценен практически съвет от нашия съекипник Николай Колев от Хасково – високо феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречеки род Дуло от генеалогията на Шефа на небесната светейша служба "Катаклизми, апокалипси и извънредни и аварийни ситуации", (която служба организира и управлява тези събития и процеси) – Свети Николай Чудотворец, който е внукът на Исус и Мария Магдалена и познат/непознат като Кан Ирник (303 – 453), който е Кан Атила, който е Свети Патрик, който е Санта Никалъс, който е Санта Клаус, който е херметизиран още като Дядо Мраз ... вижте още в блога ни кой е!

Това е техническо описание на технологията и практическата методика за приложението на нашата универсална традиционна фолклорна ваксина Ацинетрам – Мартеница, за генериране на Жива вода по метода на Българския посветен и свръхфеномен проф. Масару Емото,

МАСАРУ=Мария и Иса

МАСАРУ ЕМОТО=Мат Мария и Иса

вече реален и рационален Светец, работещ в нашия земно – космически екип по създаването на ваксината и по темата за корона вируса!
След това освещаване на водата и трансформирането и преосветяването и, нейната структура се пренарежда в красивата целебна спасителна и животопораждаща кристална конфигурация на Живата вода!

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

В оперативен работен порядък ще допълним, че шишето се накичва с Мартеница на Пижо и Пенда, покрива се с националния флаг на България, като процесът се провежда и мултиплицира ефекта си на високи нива задължително с емоционално изживявана Любов и обмен на тези чувства с водата и с Боговете и Светиите ни и в името на Боговете ни, в съпровод на Български песни и танци от всякакъв жанр!

Кулминацията на духовния ритуал е култовата сакрална молитва Отче наш!

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш

Ефектът на производството на Живата вода и на защитните функции на ваксината Ацинетрам – Мартеница се преекспонира безмерно на скалните мегалитни светилища, които са виксокотехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага на хората и за творене на чудеса от феноменните им оператори – жреци от Рода Дуло

Започвайте производството на Живата вода по тази практическа технология.

Инфо за живата вода на Българина Масару Емото вижте в статията ни

Тайните послания на водата за Българския произход на гениалния Айнщайн от професор Масару Емото
http://bezistena/history/2014/07/29/tainite-poslaniia-na-vodata-za-bylgarskiia-proizhod-na-genia.1284765
цитирай
6. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
03.03.2020 15:33

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
7. bezistena - Странни коментари под публикацията ни във фейсбук : (оплювките не публикуваме – остават за тяхна сметка!)
03.03.2020 15:39
Милка Тонева
Не на ваксините!!!

НЕ НА ВАКСИНИТЕ=НЕ НА Бок Иса и Диана ???

Марина Борисова
Никаква ваксина! Духовно извисеният човек е ваксиниран за всичко.Извисявайте Духа!

ДУХОВНО ИЗВИСЕН ЧОВЕК на=ЧОВЕК на Бохиня Диана и Бог Исуз

ДУХОВНО ИЗВИСЕН=Хан (Кан, Жрец) на Богиня Диана и Бог Исуз

Ivana Hristova
Айде бе, КОГА Я ИЗМИСЛИХТЕ. ОЩЕ КИТАЙ НЕ Я Е ИЗМИСЛИЛ ТА ВИЕ. ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ... КОЙ ЗНАЕ КАКВИ БУКЛУЦИ ИСКАТЕ ДА ИНЖЕКТИРАТЕ

– ако тази жена пише този коментар без да е прочела статията, а само заглавието, е обяснима реакцията и.
Лошото е ако е прочела статията...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674240
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!