Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 20:39 - Пут'ин е заповядал нахлуването в Украйна и анексирането и още преди събитията на Майдана
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.02.2015 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                              Руски вестник твърди, че има официален документ правителствена стратегия очертава нахлуването на Украйна, която се получава седмици преди украинското правителство се разпадна миналата година.

Редакторът на Новая газета, Дмитрий Муратов, предаде за документа по време на интервю с Ехото на Москва, радиостанция. В интервюто, което бе съобщено от новинарски медии в събота, той не разкри как вестникът влиза в притежание на документ в медиите неприятелски руски свят, но каза, че има доверие, че е автентичен.

Новая газета се счита за рядкост в Русия тези дни, независим разследващ вестник, ч известно е, че често гневи Кремъл. Редакторът каза плана на вестника е да публикува пълните данни от документа за стратегията през следващата седмица.

Муратов се казва в документа характеризира след Украинският президент Виктор Янукович като "човек без морал и воля, чийто крах, трябва да се очаква всеки момент." Янукович е избягал Украйна за Русия на 22 Февруари, 2014.

Муратов заявява че документите са изготвени между 04 февруари и 15 февруари миналата година. Той каза, че цялостната стратегия включва планове за това как да се прекъсне Украйна в automonmous сектори, веднага закрепване сега разкъсваната от войната югоизточна Украйна и данъчен съюз на Москва, с по-дълъг план за анексиране.

Планът препоръчва "основната цел трябва да бъде Крим и региона Kharkhiv, с цел откриване и анексирането на източните райони."

Документът за стратегия призовава за кампания за връзки с обществеността, за да се оправдае намесата на Русия. Вестникът не пуска допълнителни подробности за стратегията в този момент.

Въпреки това, Муратов заяви, че стратегическия документ противоречи на твърдението на Кремъл, че приложен Крим като реакция на жителите там се чувстват застрашени от украински националисти в Киев. Ако е автентичен, стратегическия документ също е посочено точното време на проруския сепаратистки бунт в Донбас, която включва два региона, Донецк и Луганск.

Отвъд това, Муратов заяви, че докато той не можеше окончателно покаже, документацията, той може с известна увереност се спекулира, че към авторите е включен и руския олигарх Константин Malofayev, което е финансирал проруските въстанията в Крим, включително даване милиард щатски долара милиона за новия кмет на Севастопол.

Муратов каза, че документът е приет от Malofayev а руския президент Владимир Путин, след това одобрява от плана.

Докладът за стратегическия документ дойде като руската информационна агенция Интерфакс съобщи ранен текст на Путин адрес следващата седмица за "Бранителите на Отечествения" празник. В този адрес, Путин ще Съобщава се отбележи, "Никой не трябва да има илюзията, че е в състояние да постигне военно превъзходство над Русия. Ние винаги ще има адекватен отговор на това. "

Украинският президент Петро Порошенко,  по повод годишнината петък от смъртта на 100 активисти в и около площад в Киев Независимост (Майдан), заяви, че последните събития показаха ръка на Русия в страданието на Украйна, включително предварително подкрепяните от Русия бунтовниците в района на Донецк и от факта, че дори и като примирието е било подписано говореха за следващото поемане на Kharkhiv, проспериращ промишлен район в североизточната част на Украйна.
image                                                                                  
"Сега най-накрая се доказа, че ние не съборихме Виктор Янукович на Майдан преди една година", каза той. "Той е просто една брутална  марионетка."

Email: mschofield@mcclatchydc.com; Twitter:mattschodcnews.

Read more here: http://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/article10854134.html#storylink=cpyз 
 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8715177
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930