Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 18:18 - Профилактичен преглед - диагноза "Рак" - заразяване с химеотерапия = Рак
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 862 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image



350 000 българи са болни от рак

350 000 са болните от рак у нас, сочат последните данни на Българското онкологично дружество (БОД), представени на състоялата се днес дискусия "Присъда ли е диагнозата рак".

image


В страната ни няма единен национален план за борба с рака, посочи председателят на БОД проф. Антон Дудов по време на събитието.

"Да се знае във всеки един момент с каква апаратура разполагаме, с какви възможности за лекарствено лечение разполагаме и какви са перспективите в обозримото бъдеще, за да може да го напаснем към броя болни, към тяхното разположение в страната", призова той, цитиран от БНР.

По време на дискусията стана ясно, че в Онкологичната болница в София има 17 нови апарата за лъчелечение, но са ни нужни поне още 15, за да бъдат лекувани болните без прекъсване.

"Неточното и недостатъчно снабдяване с лекарства заради неявяване на фармацевтичните компании на търговете заради ниските цени - тази политика би се променила с централизиране на търговете, иначе имаме набор от медикаменти, но понякога те затрудняват ежедневната работа. Онкологично болният не може да чака", добави проф. Галина Куртева от Онкологичната болница в София.

Очаква се само за 6 години заболеваемостта от рак в света да нарасне с 50%. Данните сочат, че две трети от този процент ще бъдат в развиващите се страни и тези в преход.

image

Химеотерапията подпомага рака / Онкологията - съвършена индустрия за много пари, бълваща смърт!

Радиестезия/Изследване на РАКА

Ракът се различава от микробите по това че не е РА. Притежава електрони в повече, както показва детектора (-),но той има и в повече и протони, както показва детектора(+). Поставяме го върху постоянната вълна на водата за да видим статичната му вълна. Нормалната и статична вълна на водата с прибавянето му, в едната си страна на Ю и З придобива електрони в повече,а в другата страна: Север и Изток, протони в повече. Никой микроб, никое друго проучвано тяло не проявява такова явление на електрическо разлагане. При все това ракът не видоизменя дължината на вълната която си остава 8м.

Поради този факт той може да пътува в/у вълната на водата, в/у вълните на мъжки и женски пол, на среброто, на виолетовия цвят и др. Ракът не променя радиуса на неутралната сфера на водата която си остава 2м. в ултра-виолетовото и 1м. в инфра-червеното. Той следователно се вмъква потайно във вълната на водата, без да я променя, а само преобръща полвината на вибрациите ин от едната страна и на другата полвина от другата страна, като той самия остава в средата, за да ги свързва.

Спектъра на статичната му вълна е широк 0,65м. и се състои от 4 концентрични елипсоиди, с височини: 1,50м.;3м.;4,5м.;6м. Когато статичната му вълна е носена в/у постоянна вълна, виждаме че в спектрите му, през два, макар че имат еднакъв външен вид, знакът в елипсоидите да се променя. В двете съседни елепсоидитой е обратен един на друг. Ако в първия спектър е:-,+,-,+,в другия е:+,-,+,-. Ракът има способност да разполага по желание с протоните и електроните си.Той може да изземва от всички тела протоните и неутроните им, по желание, за да ги погълне в РА, използвайки собствените си съответно електрони и протони, и по своя угода да освобождава, което му е излишно.

Поставен в/у северния полюс на магнит, ракът дава:+,-,+,-.Върху южния дава :-,+,-,+. И така той се преобръща, за да се приспособи с различния ел. знак на двата полюса на магнита. Ракът не е микроб, но той влиза в резонанс с всички микроби. С всеки от тях той видоизменя статичната си вълна и детекторите всеки път констатират съгласуваността му с постоянната вълна която отива от рака към всеки микроб. Така той може да подсива дейноста на микробите, вместо да ги унищожава,тъй като той би могъл да им противопостави добрия или лошия спектър,но много чудно винаги лошия е този който влиза в действие. Ракът образува антена с всички РА тела, въпреки че той самия не е РА.Той разполага с своето електричество(+),което с електричеството(-) на тялото образуват антена, като едновременно той препраща своето електричество(-) към ел.(+) на РА тялото, за да образува втора антена.Тези две негови електричества могат, следователно, да се комбинират с тези на РА тялото, докато когато са сами не се смесват помежду си и не създават постоянна вълна.

При контакт с ел.Мед се ражда РА.Това ще рече,че неговия (-) образува РА с (+) на медта и дава постоянна вълна. Върху нея виждаме да пътува статичната вълна на медта. Ракът е тук, отзад за да върши пъкленото си дело и оставя медта да развие спектъра си, но при все това му се налага да се редуват+,-+,-,които след това стават-,+,-,+. При цинка случая е същия но спектъра му е обратен.Ракът тук не е наложил своя спектър, но е изискал своето ел. редуване, като не променя първия спектър на цинка а преобръща електронното му редуване само в втория спектър.

Ракът и цветовете:Той образува антена с всички цветове и все пак полвината е(+), другата полвина(-) и всеки цвят притежава своя собствен спектър. Ракът обаче винаги се нагажда на тяхната дължина на вълната, на тяхната ел.походка и е в резонанс с всеки от тях. Микробите помежду си образуват антена, но не с другите РА тела и най вече не с медта,цинка или съдържащи само един вид електричество,за разлика от рака.

Ракът и човек: В тялото на човек съществуват 4 хоризонтални плана/когато е изправен/, които минават:в горния край допирателно през темето,през булба, през кръста и през ходилата на краката. Ракът образува антена с тези 4 центъра на радиации.

Инфра-червеното лъчение подсилва рака. Където има да се причинява зло, той се проявява като микробите.

При ултра-виолетовата радиация ракът не се води от добрия пример на микробите които се успокояват, с нищо не е видоизменен или засегнат.

Рак и инфра-черна радиация.Това е единствения случай, където ракът е засегнат. В инфра-черния цвят той е затворник,не мърда повече, но е готов да поднови злодеянията си при освобождаване. Ако поставим рака върху допираща се черна и червена лента, той взема от червения цвят вирулентността на инфра-червеното,което се създава. След това с постепенно все повече и повече припокриване на червената лента с черната,сферата на вирулентноста намалява и изчезва напълно, когато черната лента покрие напълно червената, т.е. когато инфра-червеното изчезва и имаме инфра -черна радиация. В инфра-червено диаметърът на неутралните им сфери намалява, от много опити се знае че тогава микробите и отровите са подсилени. В ултра-виолетовото, тези диаметри се увеличават, а микробите и отровите се омаломощени. Задачата е да се търси среда, в която всеки микроб, отрова, както и ракът трябва да имат колкото се може по-голямо увеличение на дължината на статичната вълна на тяхната вирулентност.

Ултра-бяло.Микробите анулират цялата РА. Ракът е много засегнат тук. Той няма статична вълна/+/, но за да се защитава създава вирулентни кръгове подобни на микробите. Кръговите с големи диаметри показват намаляне на вирулентноста. Виждаме рака да се държи като микроб по отношение на вибрациите му.Това е защото остава само статичната му вълна/-/която може да влезе в действие.Той може да върши зло само с вълната си/-/.

Бяло.Всички микроби анулират Ранността си, ракът остава РА.

Ултра-виолетово.В тази РА зона всички микроби, минерали, отрови, намалят вирулентноста си, статичните вълни увеличават дължината си. Ракът обратно,става РА и детектираме протони и електрони в повече.

В РА -та зона на инфра-белия и ултра-черния вирулентните кръгове на микробите се уголемяват, което е полезно.Ракът анулира РА на зоната.Това показва че той е засегнат от тях. Инфра-червено.Вирулентноста на микроба и рака поотделно или заедно се увеличава значително/статичната му вълна намалява/, вредно, ракът е подсилен.

Черно.Микробите поставени в/у направо в/у черна лента-цялата им РА е приспана. Ракът също е много засегнат. Притежава само единия от двата си спектъра /+/ и може да злодейства само с протоните си.

Инфра-черно. И микробът и ракът анулират РА-та си в него.Осезаем резултат, ракът не може дори да кара микроба да вреди вместо него. Ако поставим микроб в/у разделителната линия на инфра и ултра-червеното, той не анулира РА-та на тези две зони, докато ракът ги анулира. Ракът следователно се мъчи да загаси около себе си и последните РА огньове които го смущават и се бори отчаяно до края.

Създаване на инфра-черно и ултра-бяло, които се поставят едно до друго а рака в разделителната им линия. Всеки от тях прибавя своята РА мощ, както и добавъчните протони на ултра-бялото и електроните на инфра-черното за борба с/у електроните и протоните на двете статични вълни на рака. Микробът, който е болен в ултра-бялото, а след това още повече в инфра-черното, е напълно ликвидиран в разделителната им линия. Ракът се брани още малко с последните си електрони, но в/у разделителната линия той безнадежно разтила статичната си вълна на вирулентност, и от 0,45 в инфра-червеното, тя се разтила на 7,30м. върху разделителната линия, което е сигурен електрически сигнал за неговата немощ. Никой от трите детектора не бележи върху него. Видно е че е победен. Затворник на вълните които са по силни от него.

Сигурно и просто средство е носене в джоб на ултра-бяло и ултра-черно и двете в една кутия-т.е.разделителната им линия - която единствено побеждава рака.

Вълните на болестите имат вълни по малки от 8м. и не могат да се пренасят от радий и други проникващи постоянни вълни. Но ракът може тъй като той дава вълната на тялото в което е проникнал например вода, свети мощи, метали за химеотерапия и др.с 8м.дължина.

Лечителите трябва да работят винаги с лице на юг (или на запад). На Север или на Изток излъчените вълни не са проникващи. Работейки към Юг(или запад), вълните бидейки проникващи, продължават пътя си без да се връщат назад и лечителя не приема никога лошите вълни на болния. Входа на храма е насочен на запад(ако си вътре) и защитава служителите от болести. При руската старославна църква входа е от юг, т.е. свещенника отново е защитен.

Защита от пси вълни/на влизане в....храма


image


Една добра и една лоша: Ако служителите вътре са лечители/или поне да не са болни/ - добре. Ако пред вас има заразени мощи - зле.

image
 
Доктор Харолд Шипман уби стотици наивни Бели 
европейци християни във Великобритания

Знаете ли, че евреите са насочвани насила от техните равини за да учат, за да бъдат лекари, но така че те да могат да работят като Саян лекари (т.е. "помощник лекари" на злото, на дневен ред за придобиване на евреите ") в болници и други медицински заведения, където те трябва да причакват, за да отслабват и умъртвяват по юдейски, Белите християнски европейски врагове, когато те някога поискат техните "професионални услуги"?

image

Дали Шипман е сериен убиец световен рекордьор?

Просто е чудно защо сериен убиец като Шипман при оценка от 250 жертви  не е рекламиран, и дали не трябва да е в топ 5 в "Залата на позора" на международните серийни убийци "най-малко.

image
         https://theuglytruth.files.wordpress.com/2015/12/sheepgentilesjudaism.jpg?w=353&h=333



https://firstlightforum.wordpress.com




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685016
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031