Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2016 19:53 - Касиер от "Райфайзенбанк" ограбил пари от банката на ДС.
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1057 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.07.2016 00:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

10-те години в които М.Андреев (чинно образован в института на КГБ в Москва) е бил начело на комунистическат а "австрийска" банка, банката реално е изличила над 1 млд. лева от активите си (разбирайте скрити неотчетени загуби). В същото време той получава милиони под формата на заплата, бонуси, рушвети + назначава нищо-разбиращи генералски щерки и други лоялни ком-куртизанки на отговорни позиции в банката за да прикриват истинските й финансови резултати.
Именно заради уродливото поколение на комунистите, положението в България е толкова плачевно.
Тепърва ще излизат наяве всичките престъпления, които Андрееви са натворили.Андреев има син Мартин, който в момента е ученик в начално училище във Виена. Един от близките съратници на Андреев е бившият главен ИД на групата Райфайзен в Австрия, с когото Андреев редовно е ходил на лов и сафарита и вече принуден да подаде оставка.
Банковата кариерата на Момчил Андреев започва от държавната Пощенска банка, където е 100% протеже на Владимир Владимиров, доказан служител на ДС (бивш шеф на Инвестбанк, Пощенска банка, Росексимбанк, Общинска банка, Банка за земеделски кредит) и следователно Aндреев е 100% протеже на ДС!
Андреев никога не е бил банкер, нито по образование, нито по опит, а най-малко като манталитет. Всичко, което е откраднал се дължи на дълбоки комунистически пипала, включително и с ДС. В Райфайзенбанк България, освен споменатите от колегата по-долу генералски щерки и БКП-куртизанки, Андреев е назначил в отдела по сигурността и ченгета от 6-то + бивши шофьори на ЦК (част от тях вече пенсионирани).

Касиер от "Райфайзенбанк" на съд за присвоени над 800 000 лв.

image

От Талмуда знаем че първата божа заповед към куките от ДС е "докато крадеш с едната, другата ръка да е отзад - да не те опъне друг дегенерат". Касиера  вероятно не е бил сътрудничка от ДС и е набеден, а другарите са прибрали паричките.

Крадял чужди пари заради увлечение по хазарта, крил се в чужбина, след като го разкрили
Бивш касиер от офис на „Райфайзенбанк” в Благоевград беше даден на съд за присвояването на огромна сума пари, последвано от бягство зад граница, съобщиха от прокуратурата.

Момчил Тодоров работел в банката от 2000 г., изградил си име на добър служител, ползвал се с доверието на регионалния мениджър и бил повишен в длъжност „отговорен касиер”. През 2010 г. обаче започнал извънреден одит на офиса, в който той работел. По това време Тодоров бил в отпуск.

При проверката били установени липси на банкоматите, присвоявания от депозитни сметки на клиенти на банката и липси на налични парични средства в касата на служителя. Станало ясно, че от 25.09.2008 г. до 18.11.2010 г. от девет банкомата са изчезнали 405 000 лв.

Отделно от това, при проверка на касовите операции станало ясно, че с помощта на подправен документ Тодоров е отклонявал пари от сметки на близки, познати и хора, които рязко обслужват депозитите си. Общо присвоеното по този начин е 119 878 евро и 173 274 лв. От касата си той откраднал още 1498.18 лв. и 100 евро.

Момчил Тодоров не дошъл на работа след края на отпуската си, а дни по-късно се свързал с един от колегите си и и му продиктувал размери на сумите и депозитните сметки на клиенти на банката, които е присвоил, както и на чие име трябвало да бъдат върнати конкретните суми. В огнеупорната каса за съхранение на вещи на Тодоров бил намерен лист с изписани имена и посочени суми срещу тях.

Започнало издирване с Европейска заповед за арест. На 9 април 2014 г. касиерът бил задържан в Швейцария. Неговата мярка за неотклонение е парична гаранция в размер на 10 000 лв. Предстои Окръжният съд в Благоевград да насрочи първото заседание по делото.

По време на разследването било установено, че Момчил Тодоров се увличал по хазартни игри като правел залози в игрите „Еврофутбол“ и „Тото“. Изкушавал се да прави големи залози и с тази цел започнал да взема от паричните средства на банката.
 
www.faktor.bg/zakon-i-red/77563-kasier-ot-rayfayzenbank-na-sad-za-prisvoeni-nad-800-000-lv.html


[На времето ел.техника на агенция "Илюзия" сподели пред собственичката на Салабашева къща: "От държавното може да се краде, но от частното не",... при което Алабашева се зарадва( повечето ел.техници от бившото държавно дружество за електроразпределение бяха куки, щатни или нещатни сътрудници на ДС, явно е имал предвид че не бива да се пипа, откраднатото от комунагите т.е. присвоеното от държавата, станало частно. - бел.ред.]

Ма те новите ЕРП-та, не са на интернационалните комунисти. А пък служителите им, не са все същите бивши или нови куки на ДС.

За повишението на тока с над 10-те % продадени от ДКЕВР на 1.10.2014, бяха виновни единствено ЕРП-тата, които монтираха манипулируеми компютърни електромери с открити комуникационни интерфейси, през които може да се прекара цяла ескадрила. И очевидно същите ЕРПта, манипулират на принципа "Дойдох, видях и се корумпирах" или "Дойдох, подкупих и си манипулирам". Кого подкупиха? Ясно е - държавните контролни институции, като БИМ, ДАМТН, ДКЕВР и МИЕ !
Навремето ЕРПтата поръчково крадяха и фалираха доста държавни и частни фирми, по поръчка на ДС, днес най-голямата дойна крава ОСТАНА БДЖ КОЯТО ПЛАЩА ДВОЙНО ПО-ГОЛЕМИ СМЕТКИ С ЦЕЛ ФАЛИТ.

image

Мажоритарните дялове и на трите ЕРП-та са Руски.Тръгнете от тази основа и тогава вижте кой ще фалира НЕК. Българските предприятия бяха фалирани, и чрез кражба на ток. Днес 80% от енергетиката е руска т.е. на Ротшилд. В момента БДЖ се фалират чрез 200% по големи сметки за ток.

image



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725843
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930