Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2017 21:50 - Фирма от обръчите на ДПС( на дьонмето ДАНЧО МЕНТАТА), е трябвало да извърши ремонт на „Ечемишка“
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 1137 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 07.02.2017 22:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

КАК ДА СЕ НАМЕРЯТ 1,500 МИЛИАРДА ЗА ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ?
Според анализ на НОИ, през последните 15 години броят на инвалидните пенсии е нараснал три пъти. През 2000 година той е бил 323 517, през 2012 - 354 964 а в края на миналата година достига 907 380.
През 2012 г почти половината от жителите на село Ясеновец - населено с роми - се оказали инвалидизирани по документи, издадени от (ТЕЛК) останалите жители били непълнолетни.
Тука виждаме схема на източване на пари от Мешерето под контрола на ДС. Другите които източват пари това са пак от еврейската мафия,... ДС - Тора Ностра, синхедрина и равините от "Шалом" (които се занимаваха още през комунизЪма със социални домове,педдофилия и инвалиди) под контрола на израелския посланик в България.
Доказани са над 500 000 фалшиви инвалиди. Годишно за инвалидни от народа се вземат над 1,500 милиарда или 15 милиона на месец, т.е. около 8 милиона отиват при фалшивите инвалиди, които по кошерна еврейска схема предават половината от откраднатото на другарите комунисти от "Шалом" ( по 4 мил. на месец) които по късно с тези пари се финансират, подкупват кметовете на съответните градове а малка част отива и за дарения на хора със старозаветни физиономии.


image

Компанията е била гарант по просрочен кредит за над 10 млн. лв. в КТБ
Фирма от обръчите на ДПС и сочена за собственост на депутата Данчо Цонев е трябвало да извърши авариен ремонт на тунела „Ечемишка“, в който в неделя млада жена загина в колата си, смачкана от паднало от тавана съоръжение. Това пише в блога си miroivanov.com журналистът Миро Иванов, който се занимава с разследвания в областта на финансите.

Още през 2005 г. компанията „Трансстрой Бургас“ е получила авансово финансиране от 2.4 млн. лв., но така и не е започнала работа. Това става ясно от проверка на „Капитал“ за обявяваните от Агенция Пътна инфраструктура обществени поръчки през годините, твърди още той.

Според изданието още през 2005 г. тунел "Ечемишка" е бил обявен за опасен и създаващ предпоставки за „възникване на пътнотранспортни произшествия с непредвидими последствия и възможни човешки жертви“.

Именно с мотива, че съоръжението е в „аварийно състояние“, в края на 2005 г. пътната агенция сключва договор с Консорциум „Техностил 2001-Курортно строителство“.

Водещ участник в него е „Техностил 2001“ а договорът е за 8.2 млн. лв. с ДДС. От тях 2.4 млн. лв. са преведени авансово, но ремонтна работа така и не започва, обяснява Иванов.

През април 2007 г. на събрание на съдружниците в консорциума е взето решение решение „Техностил 2001“ да прехвърли правото си на участие в консорциума на „Трансстрой-Бургас“. Така бургаската фирма се оказва собственик на 99% в консорциума.

Какво е „Трансстрой Бургас“?

"Това е една от първите фирми от обръчите на ДПС специализирана в инфраструктурното строителство. Компанията е известна в бранша като „фирмата на Данчо Ментата“. Под това прозвище е познат депутатът от ДПС Йордан Цонев. Справка в Търговския регистър показва, че Цонев няма пряка връзка. Но пък показва и това, че тя е непряко притежание на „Вили Вист“. Това дружество е мажоритарен собственик на „Трансстрой холдинг“, а чрез него на „Трансстрой Бургас“. Компанията е чест изпълнител на инфраструктурни проекти, когато ДПС управлява", пише Иванов.

В Надзорния съвет на „Трансстрой Бургас“ участва Алина Диева, която медийни публикации определят като приближена на Ахмед Доган. Тя е съдружник с бившия изпълнителен директор на сдружението на ДПС-общините "Толерантност" Кирилка Ангелова във фирмата "БГ Снакс", която е разследвана за източване на Държавния резерв през 2006 г. По това време Държавният резерв беше ресор на заместник-министърката на бедствията и авариите Деляна Пеевска

image


Правителството на Бойко Борисов, както и няколко правителства , преди него(Станишев, Орешарски-Пеевски) умишлено са загубили делото срещу България по казуса „Белене“. БЪЛГАРИЯ ИЗГУБИ И ПЛАТИ МИЛИАРДИ, ЗАРАДИ КОРУМПИРАНИ, МАФИОТИЗИРАНИ И ЗАВИСИМИ ПОЛИТИЦИ, ПРОДАЛИ НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ИНТЕРЕС!
Стана ясно, че площадката в Белене, изградена от Атомстрой и за която е платено над три милиарда лева на руснаците, е била некачествено построена и негодна. С всички документи, експертизи и материали за това е запознато българското правителство и лично бившият премиер Борисов, но тези материали не са използвани и приложени от българската страна по делото в Женева, с цел делото да бъде загубено умишлено и да бъдат платени още ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА на руснаците, вместо те да бъдат осъдени заради некачествената им работа за три милиарда. Помним и как само преди месец Борисов след като умишлено не обжалва решението на съда в Женева побърза да плати, заробвайки България с още милиард и двеста милиона лева.
И отново всичко това не е разкрито от прокуратурата или ДАНС, а от разследващи журналисти.



image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684538
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031