Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2020 17:23 - Изслушване в съда срещу Зукърбърг заради жалбата на Facebook потребители
Автор: adassa Категория: Новини   
Прочетен: 3540 Коментари: 1 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Съдията го попита: „създадохте ли вашата социална мрежа, за да свържете хората помежду си и да обмените всяка полезна или не полезна информация между тях? Зукърбърг: "Да, вярно е, но има опасна информация, която циркулира и ..." Съдията го отрязва и му казва да се придържа, и само да отговаря на зададените въпроси и че няма време да губи. Тогава той го пита: „ако вашата мрежа има тази цел, тъй като прилагате строга мярка за цензура върху техните размени, не е ваша работа какво обменят и казват, дали ли сте им право с Facebook или не? Зукърбърг: "Нашата цензура се отнася само за обезкуражаващи изказвания срещу ваксини и техните опасности и е важно хората да бъдат ваксинирани и да се съгласят да бъдат ваксинирани" Съдия: "Откъде взехте тази информация, че ваксините не са опасни? Имате ли ваше проучване, което 100% гарантира безопасността на ваксините, които поддържате?" Зукърбърг: "Не, нямам нищо, няма нищо 100% гарантирано, но е необходимо да го направят" Съдия: „така че нямате дадени умения,за да препоръчвате ваксини, нито проучване, което да гарантира здравето на хората и следователно нямате правото да въвеждате тази ваша крайна цензура в мрежата, която сте предоставили на тези потребители. Ще призова скоро всички на съд. " https://www.youtube.com/watch?v=11mqff3e2LY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0TFy0_FzM1V5J5UFQ-0zYouLycQMpU18erFV2_b_a-K5TbC1VhLLQdePs&app=desktop



Гласувай:
22



1. truthful - Все още има наивници и то доста, за ...
17.05.2020 22:15
Все още има наивници и то доста, за които Facebook, Google и др. са нещо, което е за "тяхно добро" и "тяхна обществена мрежа". Но трябва да внимават. Не всеки може да направи такъв проект като Facebook - ей така, без да са му разрешили или да са го подставили.
Какъв е замисъла на Facebook? Да качвате снимки от различни места където сте ходили или ваши лични? Да чатите с този и онзи, опитвайки се да извадите по-голям лаф и да го "лайкнете", или той вас? Да, лафа и жълтите стотинки всеки може да ги извади от джоба, но какво следва после.
Най-скъпото нещо на света е ... информацията. Кой, къде, как, с кого, какво мисли, какво го вълнува, какви интереси има, умен ли е и т.н. Т.е. във Facebook(а и др.) много хора дават безценна информация доброволно и безплатно. Тя се филтрира и следи по критерии, и се правят такива анализи, за които ни е бедна фантазията. Да не говорим за манипулации и "предсказания" за това и онова от подставени лица.
Десетки години преди да бъде пуснат интернет и цивилните не знаеха какво е оптичен кабел военните си "играеха с тях". Сега цивилните знаят, но военните а и др. къде ли са?
Не бъдете наивни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031