Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2014 19:30 - Тъмната страна на монголчето Александър Невски
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1866 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.06.2014 23:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageМОНГОЛОИДНИТЕ ЕВРЕИ СЪЩО СА КЛОНИНГИ/Генетичното наследство на Чингиз хан                                                             (Русия: история на заболяването - етиология, прогнозата и лечението)
image
Съкратена версия на статията: Изтегляне във формат Word                                                             Руската държавна,и сега е разрушителна имперска система (АТИСИСТЕМА) злокачествено заболяване от типа на рак на ниво общност, проявява всички свойства на рак, логично и точно е описано от гледна точка на концепциите и онкология, има правилна прогноза и третиране, подобно по принцип рак. Причина устойчиви, повтарящи се разрушителни явления в руското общество е повреда в системата, същите като при пациенти с рак - на раков тумор, като анти-система, вградена в тялото и паразита, където комуникационните връзки между отделните елементи (клетки и органи), се намалява, пауза, т.е., там е тяхната отчуждение . Ако системата - това е самоорганизация, реда на диференцирани елементи, свързани в (идеята), анти-система - самоорганизацията отчужден недиференцирани елементи, принудени, защото на материала, трябва да съществуват заедно. Преодоляване на изолацията и същ начин за възстановяване от "злокачествени заболявания", т.е., радикалната и разрушителна паразитизъм.
Генетичното наследство на Чингиз хан
Също така руската история и реалност може да бъде видяно като антагонизъм имперска антикултура и уникални култури, включително и руски. култура - система от отношения, основани на някои уникални ценностна система. anticulture В имперски ценности се заменят от нуждите. Разликата в ценностите и нуждите, които уреждат отношенията между стойността на хора, и предназначени да отговорят на нуждите на собственото си тяло. Поради отхвърляне на стойностите (култура) и прехода към нуждите, както на първия принцип, означава системи, чупене  на отношения,  разпокъсаност и отчуждение.
« … За местната аристокрация татаро-монголското “иго” се оказало абсолютна благодат. Преди Ордата, князът (Ал. Невски) просто се пекъл като в тиган – с постоянната заплаха от въстания на тълпите, заплахите за катурването му от местните му конкуренти организирани от роднини и наследници на разни преврати, нашествията на номадите и хищническите нападения на съседните князе.
С появата на кановете на Алтън-Орда кошмарът му свършил. Достатъчно било той (Ал. Невски) да покаже ЛАКЕЙСКАТА СИ ПРЕДАНОСТ към Ордата за да се сдобие с техния «ярлык» – етикета, знака, ЕМБЛЕМАТА за събиране на данъка (основната дейност на имперската анти-система), гарантираща му доживотни привилегии, силова защита срещу всяко посегателство към неговите правомощия от когото и да било другиго, като свята схема/ механизъм за събиране на авантата. …»

Както се вижда, това руско ноу-хау на КОЛАБОРАЦИОНИСТКО МАЧКАНЕ НА СОБСТВЕНИЯ НАРОД под покровителството на чуждия завоевател води началото си от древността, представлява всъщност ТАТАРО-МОНГОЛСКИ ПАТЕНТ, внедрен там от Златната Орда, блестящо усвоен впоследствие в Русия, възпроизведен и мултиплициран от нея похват при поробването на всички други съседни народи и територии, включително и Задунайската. И главната задача и грижа на местните „богатири” като Ал. Невски е било и продължава и сега да е съхраняването, опазването, лъскането и показването на ЕМБЛЕМАТА (знака, патента, лицензията, ексклузивното право, концесията) дадена им от чуждия завоевател-покровител.
При това в нашия частен случай имаме два перфектни примера на такива ЕМБЛЕМИ, купени с раболепна ЛАКЕЙСКА ПРЕДАНОСТ , силно осветени и позлатени, лепнати на най-централните места в столицата ни и предавани по наследство, за да показват на простолюдието кой е упълномощен да събира авантата тук, да лапа част от авантата и да предава съществения дял от нея нагоре към метрополията (не знам как се казва в БГ, в Русия и пост-съветското пространство сега му казват «откат»). Едната емблема, по-старата, сега всъщност е само ЕТИКЕТ но показва и възвеличава родоначалника, пионера в приложението на схемата (храма-паметник Ал. Невски) а другата (МОЧА) е действащият знак, ЕМБЛЕМАТА на разните гоцета, боцета и росенца – «богатирите» на съвремието, наследена им от предишния, комунистическия вариант на «Ал. Невски» в байтошовското му въплъщение. И цялата страна е изпълнена от такива ЕМБЛЕМИ, временно притежание на провинциалните «богатирски величия».
Пределно ясно е че на колаборационизъм и лакейска преданост са способни най-последните некадърници и издънки на нацията, неспособни да приложат никакво друго старание и умение в живота за да просъществуват освен «богатирските» си качества да мачкат и продават собствения си народ, използвайки същата схема на покупко-продажба на лакейска преданост по-надолу от тях.
А АЕЦ Белене е опит за осигуряването на една по-дългосрочна аванта, за практическото ѝ увековечаване по нашите земи.
Това е обяснението за «специалното отношение» и «особения статут» на тези обекти, защо тези два «ярлыка»-ЕМБЛЕМИ са окъпани от светлина и злато, докато другите обекти тънат в мрак и защо и как конкурсът-поръчка за едната от тях цели съвременното ѝ козметично съживяване и освежаване с модерна урбанистична гарнитура, защото е по-грозна и от екзема на лицето.
И защо е не само безполезна но и вредна всякаква козметология а е наложителна единствената оздравителна терапия – премахването на ЕТИКЕТА «Ал. Невски» и връщането на най-святото и неизличимо за българите име на храм-паметника – Св.Св. Кирил и Методий и премахването на главната ЕМБЛЕМА на местните метастази на раковото образувание от лицето на столицата, което ще ги лиши от легитимност като самозван «богатирски елит». А съвременният повсеместно задвижван и управляван от информатиката свят ще направи светкавично и безпогрешно връзката на кирилицата с главния храм в столицата ни и с народа обитаващ тия земи и няма да я бърка с «руска азбука».
image
Ще е полезно ако и новият ни президент, нашето ЛИЦЕ ЗА ПРЕД СВЕТА прочете малко такива материали и се замисли, заслужава ли си да продължава да се показва с тия ЕКЗЕМИ на западния свят и бърбори че не бил вече троянският кон на Русия, защото нищо няма да постигне освен и той да си лепне сам и емблемата «пРезидент». Така че, др. Плевнелиев това са двете неща които трябва да се направят най-напред, преди да говорите каквото и да било в тази връзка – смяна на единия ЕТИКЕТ и премахване на ЕМБЛЕМАТА- вкаменелост от лицето Ви, после може и някои да започнат да Ви вярват.

imageМонголското еврейче Чингиз Хан и синът му Джу-чи - новите кръстоносци на Евреонала                                                                      Етиология (причини и на фона на заболяване).

1. липсата на единна система от отношения (култура, ценности) между различните етнически групи, националности, автономни княжества, публичноправни субекти, Монголската империя завладява територията и бъдещето на Русия. Говорим за  Русия, като предшественик на Русия,Русия всъщност е наследник робство и колониално Джучи Улус - Златната орда, и Москва митрополит функция не се премества от Киев, и от Saray. Нищо не "вертикално" построена с руска(в съвременния смисъл на думата - Конфедерацията) Киевска Рус не е, освен това, че те не съвпадат географски, с площ сравними, етнически различни.

В допълнение, Москва - това не е "трети Рим", както арогантно заяви веднъж Filofei монах и мнозина го вдигна. Москва - това всъщност е "трета Shed" (наследница Сарай-Бату и Сарай-Берке).

По отношение на рака, тя просто се случва, когато има несъгласие, разединение, изход от единна система от взаимоотношения, структури и процеси на тялото клетка. Метастатични клетки се държат почти разумни, като "изпълзяват" точно там, където слотовете и отворите са оформени във функционалните отношения.

Обратно в древния римски сенат е роден формула на "разделяй и владей" (на латински Divide et Impera ), което показва, че имперската власт робско паразита е на фрагментация, дезинтеграция, връзки разпрашаване системи.

2. Засаждане на върха на териториите на бъдещата руска православна църква, исторически роден като идеологическа предложение Empire във Византия. Православната  светска власт, която уж е"от Бога" и следователно отвъд критика; насърчава идеологията на "Sacred Мощност» (Reichstheologie), в действителност основните поклонение идоли; обожествен император Цезар като "Божия помазаник" ("помазан" в гръцките звуци - "Христос").

Очарователната стръв в Православието е много тънък, системно и ефективно преподаване на Исус Христос (виж "аксиологията учения на Исус Христос" ). Въпреки църква манипулативна машина се оказва по същество анти-имперски и antirabskuyu система в своята противоположност, превръщайки християнството в някои еклектичен миш-маш, който да замени принципа на "смятат за истина," идва от принципа на империята "Вярвам, за нелепо» (Credo Quia absurdum est). Нищо подобно учение, изложена от Исус Христос в Евангелията, дори не е близо.

Вместо на пътя към възприемането на очевидното, което е учението на Христос, Църквата християнство противоречат отблъсква churched от очевидна действителност "тук и сега", което предполага, че реалността е наистина значителен съществувала някога Имало едно време, в древни времена, евангелско, или ще бъде в неопределено бъдеще след смъртта, и сега има хора, в някакъв преходен, временен, колеблив, илюзорен свят, където постигането на състояние на блаженство (щастие) е основно невъзможно (Исус Христос просто се доближи до днешната реалност, блаженство, т.е., щастие и проповядва). В резултат на това вещ Православието се превръща в зомби obezvolennogo дезориентиран без да прави разлика истината от лъжата, и да се подмятат, колкото искате, го изберете нещо, и да го изпрати на смърт в името на нещо, което се изисква империя за нейното съществуване.

Загуба на възприятие на очевидното - това е същността на отчуждение , идеологическа платформа на рак (виж статията "A New Философия на рака" ), на изхода на общата рамка за да излязат от пътя разрушителна новообразуванието.


История (исторически хода на заболяването, а не ред, и само симптоматични моменти).

Проникване на активната фаза на "езика" на имперските метастазите в бъдещето на Русия най-вероятно може да се счита завладяването на Татар-монголите на Близкия Волга през 1229; 1236-1237 GG. - Бату хан завоевание kipchan, българи и други народи на изток от Русия; от 1237 - последователна печеливши княжества и градове, които могат да се отнесат към Северна Русия (Рязан, Владимир, Суздал, Torzhok, Forward, Чернигов, Киев, и т.н.); от 1241 - разгрома на татарите на полско-германската армия, залавянето и унищожаването на градове в Унгария, Чехия, Полша, Хърватска и Словения.
image
И така, каква е религията на прословутият "Татар-монгол" Чингис Кан?Всички деца на Чингис Kahn са били със сигурност висши еврейски свещеници - Kanami.



Бату хан
image
Бату (Batu) Sain Khan, имперската система за първи път е установен на територията на бъдещето на Русия.

За разлика на раковата клетки от здрави, е че не носи никаква функционална употреба, но строго е фокусирани върху храните. Не раковите клетки и органи се различават в тяхната цел, диференцирана за храна "заплащане" от ролите, които играят в тялото (включени в общите процеси, поминък, доставка и метаболизма, комуникации, обработка на информация, и така нататък.), Т.е. се намира в различни отношения, като по този начин се образува система . Раковите клетки не са добре диференцирани, стереотипно, без външни назначения не са в отношения, не са включени, всички и всичко в (анти-връзки), може само да се хранят и да се размножават. Те не образуват система, и техните популации не са като хомогенна събирателна, а анти-система, паразитни на системата,  има сраженията, той яде, и в крайна сметка рано или късно са унищожени/или организмът който смучат се разпада/ .

В някои случаи, раковите клетки в задните и централните райони на тумора могат да бъдат организирани структура, наподобяваща системата на тялото (жлеза тръби) да се образува нещо като здрава тъкан - т.нар. "Stroma." Но при по-внимателно проучване се оказва, че това не е система, а само симулация. The не анти-построен за пълноценното функциониране на автономната, но само за по-добро преразпределение на ресурсите, изтеглени от захранването на системата, т.е., паразитни цели.

Точно същото е Pseudostructures имперска "вертикално" (иначе то се нарича "пирамида") мощност. По принцип, не е фокусирана върху репродукцията, но само при конфискацията и преразпределението на ресурсите, извлечени, култивирани и възпроизводими култура (от Lat Cultura -. Образование, отглеждане, развитие, образование, отношение). Култура и Imperial anticulture се отнасят един към друг точно като тялото и рак - като анти-система система и съответно, т.е., култура и империя - непримирими антагонисти, които не правя и не може да има компромис. Ако културата е винаги уникална система (йерархия скала) стойности, имперски anticulture продължава стерилизация системи на ценности, синтез и унификация, че те просто унищожи (да не добавят стойност и да не се осредняват, това не е номерата, няма "универсални ценности" не съществува ). Емпайър Стейт има рак. Точно както раковите клетки могат да се делят само неконтролируемо и поглъщат храна, и Империята са от значение само примитивен богатство, но не е задължително да се заслужи.

В съвременния руски език намерено точно обемен дума за ценности, а не само материални, а именно безвъзмездно, не корелират със свързаните ползи отчуждени избрани чрез сила или измама, кражба прехвърлили, неадекватни привилегии нереализирани предпочитания. Всички тези значения се събират в думата "свободен" , която заслужава да литературен разплата като вероятно етимологически многомерен: там беше, може би, от индуски "Halawa" - обредни храни, раздавани безплатно; и от руски наречия "свободен" - устата, челюстите, фаринкса; и остарялата името контрабандно и евтини "zahalyavnyh книги", които се носят за озаряваше; и от иврит "халал" - мляко, след като се предполага, че раздават еврейски деца в Одеса безплатно yeshivas. Избършете думата на жаргон задния двор, въпреки уникалната си смисъл, вероятно поради избягване на неприятното осъзнаване, че "свободен" отдавна е основна ценност на Русия, своята "национална идея", основните стимулиране-имперски представители изкушение antisystem, които не са се техните "безплатните" биологичен им огледало - раковите клетки.

Същото изместване на "безплатните" като най-вероятно основната руската икономическа категория, икономисти, наблюдавани. Това е разбираемо: въвеждането на това понятие означава разпадането или поне одит западните икономически теории за да се поберат на руската действителност. "Freebies" - не е печалбата, а не доходите, а не принадена стойност, а не на заплата не е възложена или избрания имот, въпреки че може да се крие под него всичко, всичко. "Freebies" се различава от печалбата вектор желание да безсмислието, дисфункционално система, която не изключва понякога огромен труд, за да го получи. Накратко, "свободен" - обезщетение постига без причина и свързаните с тях ползи, ползата от нищо ( bisistemnaya икономическата теория - антагонизъм "polzonomiki" и "halyavonomiki" функционален и нефункционална система на анти-система).

По този начин, основател година на Златната орда, и заедно с Русия, вероятно правилно прочете през 1240, годината на създаване на данъка, т.е. легализирането на "безплатните" демонстрации, проведени имперски тумори анти-система, а не само метастази. Това качествено (точен - злокачествен) чисто нов образование. Освен това, всички събития в империята (както казват онколози - "в района на заразяване") вече са в контекста на събиране удобство почит: Татар-монголите създадена автокрация (тогава - "Khanat"); започва организирането на пощенските пътища; поръча население Yamskoy повинност; произведени общо преброяване (началото на крепостничеството - руската версия на робството, се съхраняват в отделни прояви и днес, например - при регистрацията на института /); вписано монотонен военна и административна система и данъчната платци и създадена обща за всички руски региони монета - сребърна рубла.

За местната аристокрация Mongol "иго" определено е положителна. Prince живял до Ордата като тиган: постоянната заплаха от мафията въстания, вътрешното разселване на неговите конкуренти, подредени от роднини и наследници на преврати, номадите, хищническо атака съседните князе. С появата на хановете този кошмар свърши. Това беше достатъчно, за да покаже, слугинска преданост към закупуване на Horde прекия път, за да събере дължимото (отново - основен поминък на императорския анти-система) гарантира привилегии за цял живот, защита на захранването срещу всяка атака срещу тяхната власт от никого каквато, като светия имперска механизма за освобождаване на почит -безплатните.

Малко хора си мислят, че процъфтява в Русия 90-те години XX век псевдо-формула за успешен бизнес, основан не на производството, но за измама, състояща се в троицата "шибаняци-Grifters покрив" - поздрав от далечното Златната орда, където централната хана Силата на "Fronting" принцове, изпълняващ ролята на "хвърляне" тълпа, разбира се, като се има предвид ролята на експлоатираните и ограбени "нещастници". Както е случаят с думата "свободен", във връзка с концепцията за "селяк" следва да се отбележи, че тази дума е достоен да бъде законно, толкова повече тя е била използвана вече в литературата, като поетът Фьодор Глинка в поемата си "Девата от карелски гора" (1828) пише: "... един глупак и добив алчни " - така наречените в област Архангелск тромав глупак обрасли рибата ...

Историците често правят грешката да смятат, че причина за завладяването на нови територии на бъдещите физическа слабост разпокъсаните княжества в Русия. Той със сигурност е определящ фактор при стъпка vennogo грабеж Бату хан през 1236-41 кампании година, но там може да се говори само за едно от най-злокачествените прояви -. Като метастази. Това е още една проява на рак - тумор, злокачествен стационарен анти-система, т.е. империята. Тук физическа сила играе второстепенна роля. Просто като здравословна клетка в злокачествена организъм регенерира, изведнъж откриете, че можете да живеете свободно, без да води до някакви функция, само се присъедини към тълпата "гратисчии" и ноу съблазнява ползи, които дават преход в представянето Khan. Princes, казано на езика на 90-те години, "са били поставени под покрива", включително на легендарния Александър Невски, който Baty пише: "Аз предоставих на много хора, че не искате да представи един от моите правомощия? Ако искате да спаси земята си, ние трябва да се преклони пред мен, и да видим честта и славата на царството ми. "

На примера на Александър Невски лично да видим, че физическото военна сила, която се позовава, например, шведите, тевтонски и Livonian Order, счупен армия на Александър Невски през 1240 година на стр.. Neva през 1242 г. на брега на езерото Пейпус, съответно, не можеше да си представи на резултат, който се постига, без нито един изстрел Бату прост "защита ракета", който в крайна сметка получи етикет А. Невски Grand Prince, доставени над цялата територия на бившата Русия. И Prince патриот използва за lshuyu време на неговото "голямо царуване" (7 от 11), проведена в обор, показа голямо усърдие и плам, като наказателни експедиции и потушаването на въстанието срещу преброителите монголските в Новгород и други градове, които се превърнаха в колония на Horde империя.

Такива мутации на нормалните клетки в ракови клетки, както е в случая на Александър Невски - прераждане на героя в Prince сътрудник, разбира се, не може да се случи без покровителството на църквата - основното и единствено идеологическа подкрепа на обществото, добави по-късно Александър Невски всички светии .
image
Реликварият на Св. Александър Невски. Светата катедрала Александър Невски манастир, Санкт Петербург Trinity


Смята се, че покръстването на православните народи, по-късно се присъедини в Русия започна с т.нар. Кръщението на Рус в 988, "Апостолите" княз Владимир Svjatoslavichem. Въпреки това, се оказва, че принцът успя да направи това, така разтърсващо исторически акт, че за него не е имал никаква информация не само в Европейския съюз (полски, чешки, унгарски, немски, италиански и т.н.) източници, но самите те са основните баптистки мисионери - български и Константинопол (византийски) патриаршия никакви документи за него не са оставяли. Повечето от всички, "кръщението на Рус издала техния собствен ритуал на кръщението княз и неговите васали, поради решение Владимир измама. Православната вероятно не е била избрана за някои духовни ползи, както и за доста банална причина - и това е го освети и легитимира властта на княза само, незаконно го узурпирал в Киев, т.е., да се направи това, което е направил и му византийски родината срещу императори, най-вече идването си на власт като съмнителни начини. Владимир поведение корени вероятно да се търси във факта, че той е син на принц, и икономката, т.е. имаше хендикап копеле, което не може да се определи от факта, че принц (Святослав) син призна и даде сина си на икономката и прислужница царуването в Новгород. Владимир не беше достатъчно и той е убил по-големия си брат, спечели трона в Киев.

Концепцията на "копеле" в страната има отрицателен, оскърбително смисъл не защото хората така важен проблем на социалното неравенство родители. All въпроса е патологично недостатъци и злонамерено разрушително психология "вечно" в неравностойно положение и деца от принц гуляй, обречен живот, за да докажат своята стойност. "Red Sun" (събирателен образ на себе си и друг Владимир - Vseslav"evich) имаше стотици наложници и няколко съпруги. Може би всичко това е написано в главата му с приемането на православието ...

Църквата е валидно и неоспорим цъфтежа постъпил в Татар-монголите. Това беше една съзнателна политика прогениторни Монголската империя на Чингис хан (1155-1227): ". Уважавам и почитаме всички четири (Буда, Мойсей, Исус и Мохамед) и питам кой от тях в най-голяма истина, че той беше моят помощник" С други думи, ханове са били готови да подкрепят вярата дори на дявола с рога, само за да служи на местната религия на империята. Нищо по-добро от ортодоксалност, че е невъзможно да си представим - това беше просто подарък за ханове съдба. Empire с робството е част от вилицата към контакт в сряда, изготвен от Православната църква, в своята имперска идеология. Църква на езичниците монголците никога не е виждал преди и след "игото" предпочитания, империята е разделена за вярна служба в църквата своя дял от "безплатните". Hana издаден руски митрополити златни етикети заложили църква напълно независима от позицията на властта на принца. Приходи съд - всичко подлежи на юрисдикцията на митрополит, както и църквата бързо станаха материални активи и собственост върху земята.

(? -1282) През 1270 Khan Mangu Timur издал постановление следва: "В Русия, никой не би посмял да църкви посрамят и наранена и митрополити подчинени архимандрити, архиереите, свещеници и т.н., свободна от всички данъци и такси, но ще си град, регион, село, земя, ловен, копривна треска, ливади, гори, градини, овощни градини, мелници и мандрите ... Всичко принадлежи на Бога, и те самите са Бог. Да, те се молят за нас. "

(? -1342) Khan узбекски разшири привилегии на църквата: "Всички редиците на Православната църква и всички монаси са обект само в двора на православния митрополит, а не служители на Ордата и княжески двор. Който краде духовник, да му плати три пъти. Кой се осмелява да се подиграват на православната вяра или обиждат църква, манастир, параклис, който е предмет на смърт, без разграничение, той руски или монголски. Да се чувстват свободни руски духовници служители на Бога. "

За Khan протекционизъм църква е трябвало да плати и платени колаборационизъм и по прост начин - предателство. Например, "Shortcut Khan узбекски митрополит Петър": "... обитава в Metropolitan Life на тиха и нежна, без да GOLKO; Да прав сърце и десни мисловни се моли на Бога за нас, и за нашите жени и нашите деца, и за нашето племе (езически Mongol -.. около AUT) ... и от църквата и от sobornyya Peter митрополит, нито който Да не се зарежда, и техните народи, и от всичките му духовенство: тези бо за нас (.. езичниците - около AUT) Бог се моли и да бди над нас и нашия домакин засили ... и дъна, и дякони, и духовенството църквата връчи от нас на нашия pervoy грамотност и се молят за нас ... Така че нашите думи са направили, и даде Peter esmya Metropolitan писмо тази много крепост за него, но виждате това много писмо и изслуша всички вие, вие, хора, и всички църкви и манастири, както и всички духовенството на църквата, но не го preslushayut на нищо, но да се подчиняват на Него, съгласно тяхното законодателство и в старите дни, тъй като те izstari отива. Остани Metropolitan десностранна сърдечна, без тъга и без скръб, Бог се моли за нас и нашето царство ... "

Подобно "симфония" на състоянието на местната аристокрация и на Православната църква на хана осъден на хората да безнадеждно робство, което е обратното на "безплатните", т.е. неизбежна последица от императорския начин на живот злокачествен общество. Rolls не падат от небето и минерали, не скочи на земята. За да се вземе нещо, което трябва, че "нещо", за да расте, произвеждат, произвеждат, обаче имперска "вертикална" не е подходящ за възпроизвеждане. Това статично йерархия, в сила само по време на война, грабеж, и в спокойна среда, която колонии търтеи се събраха около "безплатните", в действителност - на професиите паразитна надстройката. Оттук и неизбежната принудителен труд и грабежите в империята.

От природно богатство "свободен" е различна с това, че не печелят, и заслужават. Ideal на "гратисчии", въплътени, например, генерали Салтиков-Шчедрин, който не можеше да направи нищо и не знам всички думи, различни от: "Приемете уверенията на моето уважение и преданост", т.е. е от "храненик" и само изисква постоянна само в изявлението "khalyavnykh" йерархия - демонстрация на лоялност към висшестоящите Kholui и всичко останало.

Също zasluzhivaniya, "свободен", а също така спечели обратно извлечен чрез измама, кражба, и всички тези начини за "възползването" винаги е някъде близо до ...
image
Иванов - Baskakov

Взех го ... Младен кликне
От принцове да вземе сто рубли,
и болярите за петдесет,
от селяните пет рубли,
които нямат пари,
аз ще взема това дете,
които нямат деца,
жената ще го има,
което аз съпруга -Не,
ръководител на Того да вземе.
(народна песен)
image
Иванов - Пристигане на управителите
image
Реквизиции

Робството е принудено от общественото съзнание, вероятно поради същите причини като "свободен" - като една от основните грозни руски неизбежности, които не искат да говорят, защото това е в разрез с имперската историческия подход, точно формулирана началника на полицията Earl AH Benkendorf: "Миналато на Русия беше невероятно, сега повече от страхотно, като за неговото бъдеще, той е над всичко, което може да се направи най-дръзкото въображение. Ето гледната точка, от която руската история трябва да се разглежда и пиша. "

Експертни историци, създаващи розово имперска митология , като се аргументира, че руските народи на примитивна общност незабавно да влезе в феодализма. Такова желание да се избегне въпроса за робството е разбираемо, тъй като каза "А" трябва да кажа и "B": ако приемем  като робство, тогава какво е такова нещо като "робство"? Не може да се обвиняват и монголците неизбежно те се появяват. "Освобождение от игото" - това е просто един идеологически мит. Просто всяко следващо прераждане е имперско робство (рак на възстановяване) критикува предишното, твърдейки, че тук, казват те, така че сега нещо не е това, което беше преди, с теглото на готовата напред в бъдещето, и "... тя е над всичко, което може да се направи В момента най-дръзкото въображение " . Така дистанцира от царете на монголите, болшевиките - от царските демократи - от комунистите, междувременно изграждат същата схема роб, само по-сложни, всеки път, когато по силата на нов облик. В този случай корените не винаги са в предишния недвижими злодей, и като далечен и виртуален град Kitezh "Света Русия" ...

И това, което е слуга значение кой ще бъде на върха на пирамида ограбването - татарски хан, руския цар? Това променя гражданството на насилника? Дали в момента се работи национализъм, и се освобождава от "хомота" някои скинари? Какъв вид на "падне иго" може да се обсъжда, ако облагаеми, данъчната тежест, създадена с татари (10%) след "освобождението" само се увеличи, а дори и днес, изглежда смешно? Какво е различното от робство руски крепостничеството, е слязъл до XVII век до практиката на продажба на селяни без земя като черни африканци в Америка, които, за разлика от руски, още днес, има право да наричаме нещата с истинските им имена?

Защо битката при Kуликово 1380 служи като поражението на монголите, ако Дмитрий Донской (1350-1389) положи клетва за вярност към легитимния Khan Toqtamish противоположни твърди, че е страхотно Khan измамник Мамая и Дон армия воюва заедно с други татари? Всички индикации са, че тази битка, оставяйки никакъв начин, не е артефакт, дори върха на стрела, е приблизително същият като "възстановяване на конституционния ред" от страна на федералните сили в Чечения през 1994 г., т.е. стойността на победата на Дмитрий Don пряко противоположна на тази декларират някои историци - укрепване, а не отслабването на централната власт на Хан, още повече, че победата не е попречило Don Toqtamish вече две години след битката при Kulikovo грабежи, горят Москва надолу и спокойно да продължат да събират данък. Важи и пълно поражение на Златната орда Toqtamish удари Тамерлан (1370-1405) през 1391, но след това отново се обърна от преходи в северните колонии, махна с ръка по нареждане ограбен и опустошен земя Horde робство. Въпреки това свято място никога не е празна, свикнали да събират данък (платени след разгрома на Златната орда, който знае стотици години, най-накрая спря Москва, за да отдаде почит на кримските ханове вече през 1700 г.!) Не може да по-късно намери нов "храненик." Не може да бъде нов имперски център, в един по-удобен географски център на колониите - Москва.

Малко преди първия опит да премести столицата от отслабването далечна плевня в Москва взе Иван Kalita (-1340?), Внук на Александър Невски, крадец и embezzler mzdoimets, слугински подмазвач в Ордата, като дядо си, етикетът върху събирането на почит. "смес от татарски майстор палач, подмазвач и върховен роб" .

Каква е фигурата на Иван Грозни (1530-1584), в крайна сметка се оказа, че делото на монголите е живо и здраво и тяхната империя под Иван IV се появи в ново прераждане - формалната разлика от Златната орда е само, че вместо на хан се появи King (етимологически произлиза от римското "Цезар"). По същество едни и същи, няма разлика не е, тя все още е една и съща имперска робска антисистема, рецидивиращо злокачествен разрушително образование. Тази приемственост и допълнително определя "уникалността" на Руската империя, малко по-различен от другите, ако империята традиционно ограбен колонии в полза на държавата майка, в Русия все още трябва да получи "империя на заден ход" - тъй като тя се формира колонии в Ордата, тези стават като метрополис и бяха разграбени корито. Единствената промяна на посоката на цикъла на "безплатните" в естеството на империята - и това е всичко за руската идентичност. Metropolis Orda-руската империя не стоеше на териториално и географски или национална основа, и на Estates (това е след това се използва в партията комунистите, които организираха, в действителност, фашистки преврат през 1917 г., използване на идентификатора като "приятел или враг" не е " нация ", както и в Германия, и" клас ").

Такава самата преобладаващата руския имперски "ноу-хау" е дал уникалната възможност да се присъедини към нова империя територии - вместо на военна сила често е бил използван подкуп, граничните народи поканата и да гласи "khaljavnogo" торта грабеж в централната част на Русия. За разлика от други империи, Русия не трябва да се хранят ("безплатните") никоя нация метрополис, и следователно освобождава огромни количества пари от обира на старите колонии да подкупи нови колонии. Patriots често се гордея, че Руската империя е сравнително малка военна сила, за да постави своята експанзия. Но кой и какво е тиха за такъв "мирно завоевание" за плащане на всички, че е работил на същата схема "защита ракета" работи безотказно и до ден днешен. Например, и позорно завърши безуспешно се опита два военни нападения федерални войски в Чечения 1994-1996 и 1999-2000. Все пак, това не е работа, за да покори със сила, то е винаги лесно могат да Москва "безплатните" - значителни парични подаръци. Намерени са и техните чеченски Александър Невски, готов за "пряк път" за събиране на почит и на практика неограничена власт в рамките на "покрива" на Москва, за да държи хората в шах и да се потисне всеки опит за бунт срещу имперски (сега се нарича - "федерален") център. Чечения, в края на краищата, има правата и преференциите, които тя никога не биха и сънували, което го отделя от Русия. "Freebies" унищожава естествената funtsionalnost местната икономика, местната култура (системата от отношения), което я поставя всички в една единствена йерархия послушни лакеи, без значение какво не може, освен за "уреждане" подаяния от центъра. Всичко това, разбира се, на фона на традиционната политика конфискувам срещу народите от Централна Русия, която има по едно време беше успешно възстановен Иван IV след почивката, тази смърт на Златната орда, okolevshey естествено се дължи на факта, че този рак просто излапа всички ресурси.

Подобно на двете войни в Чечения Иван Грозни също вземат, например, два подхода към Астрахан (1554 и 1556 година.) И само много по-късно, преди да осъзнае, че империята не почива на военна сила, но на "безплатните", и на финала в крайна сметка взеха baskaks възраждането Institute монголските (от тюркски -. Davitel), сега в Москва ханство, който стана известен като опричници. "Oprichnina" означава същото като "halyavschina" - предложение Empire привлечени войски otyatiem (експроприация) и потреблението на чуждестранни ресурси заети.

Nikon Chronicle пише: "И царят и Великия херцог сложи гнева си ... и всички благородни чиновници си народ gosudarstva lyudem много загуби и направиха му съкровищница gosudarskie toschili и Pribitkov хазната gosudarskoy nikotoroy не добавите ... и се събра голямо богатство и суверенна и неговата gosudarstve и православната hristiyanstve въпреки че не задължава ... и това, което той, императорът, неговите боляри и всички служители на хора, също така, обслужващи принцове и рицари pohochet които техните вина ponakazati ... отне на факта, че той си предатели, които го предателство император, и направиха това, което той, императорът, бяха непокорни, тези, които допринасят със своите собствени опал и други kazniti и техните кореми и Imathia сгради; и го uchiniti на gosudarstve му oprishninu себе си ... "

image
Гравиране разпределени в Европа, изобразяваща цар Иван като звяр.

Това е вярно руския имперски "Метрополис" е намерен - не на земята, а не на хората в другите империи, и каста избран "daviteley" получи правото да убиват и ограбват държавата под предлог за изкореняване на "предателство". Проявява традиция привлича наказателни функции на различни международни паплач не се придържаме към техните култури, хора от Бог знае какви маржове, негодници, които нямат система от ценности, които са чужди на всичко в света, с изключение на "безплатните" и му патриотизъм и преданост "halyavodatelyu" - Empire по-свят от папата. Репресии в XX век комунистическа КГБ, и все пак те единствени наследници  на традиции  поддръжници на просто наложителната имперската институция "khalyavnykh" анти-система, и неизбежно ще е необходимо в една или друга форма да възстанови империята, като основен  атрибут, Руската гледна точка на не-териториално метрополис (съвсем естествено е, че модерна институция на офицерите по сигурността, с"хладна глава и топло сърце" се вкопчи в "khalyavnyy" печалби). Фундаментално последователно и логично, че Русия  е затвор за аборигени представители на развиващи се култури, и  - Клондайк за всякакви мошеници ", obschechelovekov" нетърпелив лесна печалба живот и линейка, автоматично класифицира руски "Метрополис" просто на факта на неспазване на членството на тяхната примитивна да няма култура, неподържане на ценности.

Отмъщението на Horde империя в средата на миналия хилядолетие не може да бъде придружен от византийска църква и отмъщение. В лишено от известно време от имперски "покрив" Християнство започнаха да се появяват кълнове на наистина духовна религия, уникална идентичност, всяка секта Strigolniki, които не са притежатели - "Транс-Волга старейшини", т.нар. "Ереси на Юдеистите" (просто, за да клеветят и демонизира еретици). Без да отрича учението на Исус Христос, много вярващи дойдоха несъответствие с православието като религия свещено значение - идеологическата основа на "безплатните" конфликт с църковната йерархия, монашество, мистерии, природните чудеса на поклонението на реликви, икони, ще се изисква да се откаже от църквата и църковните земевладения на крепостни селяни, за да спре практиката на Симони - покупка и продажба на свещеническото достойнство. По този начин, в църковния живот става същото като в светските - "., А загубите се направи toschili хазна" еретиците (така наричат ​​в духовния живот на тези, които са в света се нарича "предатели") в неговата църква Съответно, и да се справят с тях, не е по-малко жестока от светски "предателите".

Penalty Strigolniki
image
Strigolniki в Новгород през 1375
Thumbnail Nikon пред хроника, XVI век.

Разбира се, заплахата от частния материалното богатство, "безплатните" - не е най-важното нещо в потушаването на несъгласие. Най-голямата опасност за империята носи една култура, която се стреми да се развиват и въз основа на реално възпроизвеждане идва от природни, географски и други реалности, които са развиващи се отношения природните системи. В този смисъл, да действа по същия начин като държавен терор, насочени в XVI век. на областния съвет, и ужаса на църквата, с изгаряне с гореща ютия на духовност, която е проектирана да не се предприемат виртуален вярващ в сънищата, както и обратното - да регулира, да направи конструктивно отношение към невидимия свят на идеи и реални взаимоотношения в живота, не отчужди от доказателствата, както и да разкрие пред очите й. .

Експертни историци отричат ​​съществуването не само на робството, но Инквизицията в Русия, накъдето всъщност се завтече цялата история на Руското Православие до XVIII век. Руските инквизитори изгорени, обезглавени, разквартирувани, обесени, удавени, издърпани езици, изцедени очите му, ноздрите нарязани, счупени кости, висеше от ребрата му, замразени, хранени животни, измъчвани , акари, глад до смърт от глад, дим и т.н. . и т.н. ( руски варианти на робството и Инквизицията - това е проява на една и съща робско мислене. Живот, страдание, смърт ,роби ,циничнизъм в имперски смисъл за даденост жертвите, който и не си струва да се спомене. Това отношение към хората проявява в цялата си слава и в XX век, когато, да речем, нацизма се оценява като недвусмислена злото и сталинизма - далеч от него, въпреки че сталинисткия режим унищожен в насилие, глад и война, хората много повече от германския фашизъм, но тя е смъртта на "своите" роби, които не означава нищо в сравнение с огромния имперски историческа мисия, която в действителност е винаги Zilch ...
image
Няма смисъл тук, за да се опише по-подробно по-нататъшната история на Русия до XVIII век, която е една кървава каша непрекъснати войни, екзекуции, масови кланета, постоянна блъскането нагоре и надолу: демонтирането на самоунищожение, Империя и последващите кървави възстановявания. Всяко разрушителна система се различава от конструктивната има покачване падане колапс , отмъщение нещастие и т.н., и имперската система не е изключение.
   ideo.ru/cancerocracy.html             budha2.blog.bg/drugi/2014/03/04/mongolskoto-evreiche-chingiz-han-i-sinyt-mu-dju-chi-novite-k.1244293                                                                                                          



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728136
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930