Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2014 14:09 - „Нашето спасение и спасението на света е от юдеите"Това заявява съветско-израелският фарисей Михаил Финкел, който междувпрочем е голям почитател на Путин.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1566 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.06.2014 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageМножество измами и изопачения на наш гръб

Това е равинска гнусотия, пълна с всевъзможни обиди спрямо Бог. Като започнете с това, че бил „копеле“, „незаконен син на римски войник“, „магьосник“, и стигнете до там, че заради магии бил осъден „да ври вечно в собствените си екскременти в ада“!
Както посочва американският теолог Робърт Е. Ван Воорст, изредените мерзости са нищожна част от „полемиката на пощръкляването“, обхващаща равините, колчем се заговори за Исус Христос – особено като Бог.

image

Цели два века – между ХV и ХVІІ – изпълнената с небивала омраза книга е била забранена в Европа. Ала през 1614 година я тиражирали и то масово за онова време. И знаете ли кой сторил това? Замуел Фридрих Бенц, евреин от Нюрнберг. Отвратен от средата, в която израсъл, и от ненавистта към неевреите, в която бил възпитаван, той написал книга, озаглавена „Сменената кожа на еврейската змия“.

Единствената истина, която се съдържа в лавината от измами и изопачени Евангелски текстове, която гърлото на равина Миша избълва, е неоспоримият факт за Божествения произход на Исус Христос. Повечето от останалото представлява полуистини. Най-често те са по-опасни от лъжата. Пък и са примесени с откровени заблуди и хлъзгави подвеждания. Първата от многобройните лукави клопки е цитатът от Глава 4, стих 22 на „Светото Евангелие от Йоан“. Тя е отвратителна, понеже напълно изопачава самия смисъл, духа на Христовия Завет. Да припомня какво изрече мошеникът равин Михаил Финкел:
„Нашето спасение и спасението на света е от юдеите, е казал Исус, в „Евангелие от Йоан“, глава 4, стих 22.“
image
Това заявява съветско-израелският фарисей Михаил Финкел, който междувпрочем е голям почитател на Путин.Да проверим каква е истината.

В неподправения и пълен текст, а не в зле преведения и изваден от контекста, както е в официалните издания, историята е следната. Господ разговаря със случайно срещната самарянка – жителка на Самария, също неюдейска област. Тя пълнела вода от кладенец.

„Исус й казва: дай Ми да пия. Защото учениците Му бяха отишли в града, за да си купят храна.
image
Жената самарянка Му рече: Как така, ти си юдей, а искаш от мен вода, за да пиеш; от мен, самарянката? (Защото юдеите нямаха обществени взаимоотношения със самаряните.)

Исус й отговори, като рече: Ако знаеше Божия дар, и кой е Човекът, Който ти казва: Дай Ми да пия вода, ти сама би Го помолила за това, и Той щеше да ти даде жива вода.

Жената Му каза: Господине, нямаш нито мех, нито дълбок кладенец; откъде ще вземеш жива вода? Нима Ти си по-голям от отца ни Яков, който ни даде тоя кладенец, и сам той пиел от него, и синовете му, и добитъкът му?

Исус й отговори и рече: Всеки, който пие от тази вода, ще ожаднее отново; но който пие от водата, която Аз ще му дам, той никога няма да ожаднее; тъй като водата, която ще му дам, вътре в него ще се превърне в извор, от който извира вечен живот.

Жената Му рече: Господине, дай ми от тази вода, за да не ожаднявам и да не идвам тук, за да вадя.

Исус й каза: Иди да повикаш мъжа си и елате тук.

Тя му каза: Нямам съпруг. Исус й отвърна: Добре го каза, че нямаш мъж; защото си имала петима съпрузи, но този, когото имаш сега, не ти е съпруг; това, което каза, е вярно.

Жената Му рече: Господине, виждам, че Си пророк. Нашите бащи се молеха на тази планина, а вие казвате, че мястото, където хората трябва да се молят, е в Йерусалим.

Исус й каза: Жено, повярвай Ми, че настъпва часът, в който те няма да се молят на Отца нито на тази планина, нито в Йерусалим. Вие почитате онова, което не познавате, а ние почитаме това, което знаем, защото избавлението е от юдеите.

Но иде часът, и вече е дошъл, когато истински вярващите ще почитат Отца с дух и с истина, защото и Отец иска такива вярващи като тези. Защото Бог е дух: и тия, които Му вярват, трябва да се прекланят с дух и с истина.

Жената Му каза: Зная, че ще дойде Месия, наричан Христос; когато Той дойде, ще ни научи на всичко.
Исус й рече: Аз съм Този, Който говори с теб.“
 Господ не заявява, че „спасението ще дойде от евреите“ – “salvation by the Jews”. Нито иска да освобождава тях – “salvation of the Jews”. Успокоява жената, че ще доведе до „спасение от юдеите“ – “salvation from the Jews”. Ето как с превод или/и с редакцията му изопачават нещата, преобръщат смисъла на Божието слово!

Господ споделя с презряната от юдеите жителка на Самария, чиито предци са били юдаизирани насилствено, че мисията, с която Неговият Отец – върховният Бог, Творецът на цялата вселена Го е изпратил, е да избави света от юдеите. От тази сатанинска напаст, която, за мое най-голямо огорчение, до ден днешен продължава да държи народите под своето финансово и духовно иго. А основно средство за това поробване е измамата, насаждана главно чрез медиите, но и посредством религиите.
image
„Избавлението е от юдеите“ – това обещава Бог. Казва го на жена от Самария. Област, която подобно на Галилея, е била принудена със сила да приеме юдаизма. Доста по-късно римляните били повикани от самите юдейски завоеватели, за да станат арбитри в гражданската война помежду им. Като видели колко са изостанали, воините на империята решили да покорят цялата територия. Така тя станала римска провинция с название Палестина.

С други думи, Господ обещал на самарянката обратното на онова, което твърди в своите инсинуации равинчето Миша Френкел – избавление от юдеите. Тъй като те не почитали Отца – Господ. Били надменни и тормозели околните народи.

Ако не знаете историята, като рибки лесно попадате във фарисейските мрежи. Близо две хилядолетия те ги мятат, за да ловят душите на лековерните, смятащи се християни. Които всъщност попадат под властта на княза на този свят.

В своето „Откровение“ Свети Йоан Богослов – най-младият ученик на Христос, разкрива чутото в преживяното от него видение:„Виж, ще се обърна към онези от синагогата на сатаната, които твърдят, че са юдеи, но не са такива, а лъжат…“
image
Не случайно на английски език глаголната форма на думата за евреин – Jew, означава „измамвам“, „мамя“, „лъжа“! Даже в официалните речници отново взеха да се срещат следните синоними на тази дума като съществително: “Jew – лихвар, скъперник, кожодер.”

Не по-малко груба лъжа е това, че Исус донесъл монотеизма на езическия свят. За първи път монотеизмът бил формулиран и представен от древно българския пророк и владетел Абар-Кам. Писал съм за това. Но нека припомня.

Абар-Кам основал българско царство в Тракия. Той фигурира в произведенията на някои древни автори. Платон споменава за легендарен лечител от Север на име Абарис. „Абарис“ било названието на книгата, в която Абар-Кам изложил принципите на единобожието – монотеизма. Страбон го определя като пришълец от Скития.

Спомнете си къде се намирала Скития? Това била изключително стара българска държава. Нейното истинско название било „Аскъп – „Българско (ас) поле (къп)“; оттук – „Скития“, както я нарекъл Херодот. Тя просъществувала цели… 46 столетия – от L (петдесети) до ІV век пр.Р.Хр.

Рожденото име на Абар-Кам било Раджил Авар. „[Той] бил прогонен от Курган [територията зад Каспийско море, понякога в него включвали и Караджим
– Хорезм] от своя чичо Алвар. Отишъл в Аскъп [Скития], в град Булгар, откъдето – в Капдаг [Анталия, Мала Азия], където постъпил на служба при императора на Илат Могер (ХХ в. пр.Р.Хр.). При него Абар-Кам основал в Капдаг свое княжество „Кук Масгут“ („Северен Масгут“). Внезапно Могер станал враг на Абар-Кам и го принудил да избяга в Бирак (Тракия), където Абар-Кам станал цар на тракийците. Създал българо-агилския алфавит, който по-късно започнал да се нарича гръцки.“

Ето от кого и кога била създадена първата буквена азбука, ако мога така да се изразя. Нататък всички „изобретатели“ в историята на индоевропейската – българската – цивилизация и писменост, включително Кирил и Методий, ползвали нея като основа на своите творения. Останалото е идеология и политика.

image

Фаргат Нарутдинов изрично подчертава:„Но най-важното – Абар-Кам написал книга, в която изложил българската единобожка вяра „джам“ [„тангризма“]. Тази книга на Абар-Кам („Абарис“ у Херодот) била първият религиозен манифест на
единобожието, съдържанието й е залегнало в основата на
Библията и Корана. В тях името на Абар-Кам е
представено като Ибрахим и Авраам.“

Както вече съм посочвал, тази книга започнала да се разпространява от последователя на Абар-Кам – Гидж, владетеля на Джир – Сирия. От неговите ръце достигнала Арабския полуостров на юг и от там – земите на днешните Етиопия и Палестина. Поради предаността на Гидж към тази първа творба на монотеизма го нарекли Ерат.

Защо? Ерат означава „Пеещо дърво“, „книга, написана върху дървени плочки“. Ето ви я етимологията на „Танах“ и „Библия“, което ще рече същото – „Книгата“…

Колко удобно е чифутите да измиват ръцете си и с някакви садукеи! Дали първосвещеникът Йосиф Каяфа действително е бил садукей, е, меко казано, спорно. Представян е и като… фарисей. Тоест, напълно е възможно Михаил Френкел – заклеймителят, да се явява негов духовен последовател и приемник. Но даже да е бил садукей, чии интереси е представлявал Каяфа? Нито някой ще успее да обясни, що за религиозен съвет и съд бил онзи, начело на който стоял… еретик?!

Никой няма да оспори, че фарисеите са били по-многобройната и по-влиятелната партия. Защо тогава не се застъпили и не освободили невинния Исус?

Най-важното е, че според Евангелията Исус най-често и най-силно обвинява и осъжда именно фарисеите. Тъкмо те били преносителите на вавилонската религия в Юдея. Заедно с нея въвели и календара на своите учители – вавилонските жреци.
image
По сходен начин, избран за хвърляне на вината върху садукеите, равинчето си избърсва ръцете с еврейските комунисти. То се мъчи да изкара главните болшевишки главорези някакви отрепки, които „не представляват еврейския народ“.
                                                  Съвсем точно еврейският професор по европейска история в Принстънския университет Арно Майер подчертава в своята книга „Защо небесата не помръкнаха?“:

„Диктатурата на пролетариата в Съветска Русия е диктатура на еврейството.“

Нали през 1920 г. не друг, а едно еврейско издание публикува следното красноречиво „пророчество“:„Болшевишката революция в Русия бе дело на еврейско планиране и еврейска неудовлетвореност. Нашата програма е да наложим нов световен ред. Онова, което по такъв чудесен начин бе извършено в Русия, ще се превърне в реалност в целия свят.“
Все по същото време първият нееврейски милиардер в света Хенри Форд стига до заключението, че:
„Руският болшевизъм произлезе от Ийст Сайд в Ню Йорк, където бе откърмен и насърчаван – в религиозен, морален и финансов план – от еврейските водачи. Леон Троцки (Бронщейн) беше от Ийст Сайд… Руският болшевизъм беше подпомогнат да постигне целите си с еврейското злато от САЩ и с невежеството, наивността и безразличието на гоите.“
image Робърт Уилтън, кореспондентът на лондонския „The Times“ в Москва през онези години отбелязва, че болшевиките „не бяха руснаци; те бяха евреи. Те бяха интернационалисти,… прикрити зад руски имена."                                                                Злото все повече се разпространявало под формата както на старозаветните фантасмагории и измами, така и във вида на т. нар. Устен закон – Мишна. Винаги щом Исус Христос посочва злото и даже го осъжда, непременно споменава както садукеите – книжниците, така и фарисеите. Но преди всичко вторите – духовните бащи на израелския съветски равин Михаил Финкел:
„Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери,… слепи фарисеино,… водачи слепи,… безумни и слепи…“ И така – цели 13 пъти само в една глава!

Но ето я присъдата Му над фарисеите и техните събратя по сатанизъм – садукеите:
„Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери, задето зидате гробници за пророците, украсявате паметниците на праведните и казвате: да бяхме в дните на нашите бащи, не щяхме да станем техни съучастници в проливане кръвта на пророците; с това сами против себе си свидетелствувате, че сте синове на ония, които са избили пророците; допълнете, прочее, и вие мярата на бащите си [гробовете – ада]!

О, вие змии, скорпионско семе, как ще избегнете осъждането ви в ада?

Затова Аз пращам при вас пророци, и мъдреци, и писатели; и едни ще убиете и разпънете на кръст, а други ще бичувате във вашите синагоги и ще ги преследвате от град в град, та всичката праведна, проляна на земята, да падне върху вас…

Истина ви казвам: всичко това ще падне върху вашето потомство.

Йерусалиме, Йерусалиме, убиийца на пророците, която с камъни умъртвяваш пратените при нея! Колко пъти съм искал да събера чедата ти, както кокошка събира пилците си под крилете, и не пожела! Погледни, домът ти ще остане пуст.

Защото, казвам ти: няма да Ме видиш отсега нататък, докато не кажеш: благословен е Той, Който идва в името на Господ!“                                                                                Как така Неговите слова не се отнасяли до евреите? Господ поставя ултимативно условието: „докато не кажеш: благословен е Той, Който идва в името на Господ“. Преведено – докато не Го признаят за Бог.

Откровена, нагла лъжа е, че нямало нужда от това. Понеже „апостол“ Павел бил казал… Колко пъти трябва да обяснявам, че Шаул от Тарс, когото обезумелите скотове, въобразили си, че са християни, приемат за „апостол“, е изопачителят на Божието Учение – на истинското християнство. Той е създателят на настоящата църква, която е по-скоро синагога, „разбойнически вертеп“, нежели Божи храм.Защо не четете Божия завет и не го изпълнявате? А приемате „заповеди човешки“?
image
Ето как, чрез Шаул – Павел, не други, а точно фарисеите превзеха този свят. Те служат на неговия княз – Велзевул, Луцифер, сатаната. На онзи, който се боял от светлината и им дал името Израил!
image
Какво разказал Шаул от Тарс, за да се внедри сред учениците Христови? Понеже можело да бъде разкрит, признал как преследвал и измъчвал християните. Но на път за Дамаск „със същата задача, с власт и пълномощия от първосвещениците, посред ден на пътя, царю, видях от небето светлина по-силна от слънчевата, която огря мене и онези, които пътуваха с мен“.

Никой от „пътувалите с него“ не е свидетелствал, за да потвърди тази приказка. Но Бог ни е предупредил да внимаваме с лъжците, които единствени свидетелстват за себе си:„Аз не мога да правя нищо от Себе Си. Но когато чуя Съдията, моята присъда е справедлива, защото не търся Моята воля, а волята на Онзи, Който Ме е пратил. Ако Аз свидетелствувам за Себе Си, свидетелството Ми не е истина. Друг свидетелствува за Мен; и знам, че Неговото свидетелство относно Мен е истина“

Шаул от Тарс е единственият, свидетелствал сам за себе си, че е апостол. Даже преди да разпространи фалшивото си „откровение“, не е познавал никого от учениците на Хрстос. Нещо повече – преследвал ги е, даже е убивал вярващи в Господ Бог.

„… Евангелието, което аз благовестих, не е човешко, защото и аз нито го приех, нито го научих от човек, а чрез откровение Исус Христово..“

Какво ни учи Бог?
„… Ако не послуша, вземи със себе си още едного или двама, та в устата на двама или трима свидетели всяка дума се потвърждава.“

А светлината,„по-силна от слънчевата“, която уж огряла Шаул? Луцифер!…

В т. нар „Апокалипсис“ Бог, който се явил на Свети Йоан, му разкрил:
„… Зная делата ти, твоя труд и че не можеш да понасяш безбожниците; ти си изпитал онези, които казват, че са апостоли, а не са, и си открил тези лъжци.“

image

„Деца Мои, за последен път е. И както чухте, че ще дойде фалшив Христос, даже сега има много
измамни имитатори на Христос; и от това узнаваме, че настъпва последното време. Те излязоха и се вмъкнаха сред нас, но не бяха от нас;
защото, ако бяха от нас, щяха да продължат с нас; но те ни напуснаха, за да стане ясно, че не са от нас.“

Шаул не само не бил от тях. Вмъкнал се като вълк в кошара. И вече близо 2000 години неговите следовници разпердушинват стадото.

Не веднъж съм обяснявал, че в стремежа Си да бъде разбран, Исус Христос прибягвал до притчи, литературни образи и легенди, които простите жители на Галилея били чували и можели да проумеят. Затова например Той Се постарал да придаде, да обрисува понятен облик, даже нещо като портрет на Йоан Предтеча. Та простите му слушатели все пак да добият представа за това, кой всъщност е бил Кръстителят:
„Ако щете, приемете, че той е Илия, който трябваше да дойде. Който има уши да слуша, нека слуша!“
Имате ли уши, чувате ли? Толкова ли е трудно за схващане?
Освен това едва три дни – последните, преди да бъде арестуван и осъден в рамките на заговора – конспирацията, на юдейските първенци – фарисеите и садукеите от главния синедрион в Йерусалим, Господ е проповядвал в Юдея. Тя била съвсем нищожна по размери територия.

А опитът за сваляне на вината от евреите с броенето на присъстващите, които издали присъдата над Бог със съзнанието за последствията: „кръвта Му нека бъде върху нас и върху чедата ни“, е съвсем несъстоятелен и жалък. Той е поредно злодейство спрямо Евангелските текстове. В тях наистина е записано:
„Хората отговориха и рекоха…“
image
Така е в оригинала. В официалния превод е по-злостно:
„И целият народ отговори и рече…“
Евангелистът не е написал „народът“, а „хората“. Без да ги е броил. Има си хас!
Но те са били юдеи. Дали е имало изключения? Сигурно. Но както обикновено, те само потвърждават правилото. Юдеите, евреите са осъдили Бог и са Го предали на обиди, нечовешки мъчения и разпятие.

Интерпретацията на равинчето Миша е тъй смешно, колкото днешните „преброявания“ на тълпите по време на политически митинги. Естествено Свети евангелист Матей не е имал предвид всички юдеи, без изключение. Искал е да предаде възможно най-правдиво атмосферата на настроенията, които по онова време владеели Йерусалим – Вавилонската блудница. Той бил главният град на римската провинция Палестина. Названието идва от антично-българското Бал-Истан.

Юдея е термин, използван за удобство от историците. Същият, какъвто е Византия, да речем. Никога не е имало държава Византия. Но наименованието е наложено и използвано тъй масово, сякаш е имало подобно политическо образувание. Този подход също не е случаен. Целта е да заличи българските следи от най-дълбока древност…" image                                                  Преди две години в Израел се появи първият том на книжна поредица, който предизвика краткотрайна буря в чаша вода. Книгата е озаглавена “Torat Hamelech”, което ще рече „Царски закон“. Нейната първа част носи многозначителното название „Законите за живота и смъртта между Израел и народите“. Това е „230-странично резюме на Халака или еврейски религиозен закон, издадено йешива [семинарията] “עוד יוסף חי” [„Йосиф все още е жив“] в Ицхар. Гарнирано е с exposй от челната страница на израелския таблоид “Ma’ariv”който определя цялата работа като „еврейски терор“.“

Ето докъде достига безнаказаният комунизъм, крайният еврейски расизъм, придружен от чувство за превъзходство над другите. До подобни издания, които всъщност са… учебници за гимназиите в „ционисткия рай“.

„Това е книга с твърди корици, сякаш изработени от мрамор, гравирана със златни букви на иврит, която изглежда като всяко друго религиозно коментарно издание, което ще намерите в ортодоксална юдейска книжарница. Но тя е нещо като равински наръчник с инструкции, който описва приемливите сценарии за убиване на нееврейски бебета, деца и възрастни.

„Забраната „не убивай“ се отнася само „до евреин, който убива евреин“ – пишат равините Ицхак Шапира и Йосеф Елитцур от селището Ицхар на Западния бряг. Неевреите са „безчувствени по природа“ и нападенията над тях „обуздават тяхната склонност към зло“. Следователно бебетата и децата на враговете на Израел могат да бъдат убивани, тъй като „е ясно, че те ще пораснат и ще ни навреждат“.

Това е цитат от най-известния израелски всекидневник! Става дума за съвременни автори и техните типично комунистически възгледи за света и хората. Нататък в публикацията се разкриват последиците от тези внушения, произлизащи от Халака – юдейския религиозен закон, с които пълнят главите на невръстните ученици от йешива “Od Yosef Chai”.

Служители от вътрешните секретни служби Шин Бет нахлули във въпросното селище и арестували 10 заселници. Те били заподозрени в опожаряването на джамия в близкото палестинско село Юсуф. Преди да я запалят, нападателите осквернили мюсюлманския храм.

Въпреки че някои израелски религиозни водачи изразили своите съжаления за стореното, никой от тях – нито ашкеназките, нито сефарадските – нито един равин, не коментирал спомената книга. Всички отказвали да сторят това.
image
„… Докато други прочути равини я препоръчаха – сред тях – синът на равина Овадия Йосиф, известния лидер на сефарадското еврейство… Главният прокурор Менахем Мацуц също остана ням по отношение на [книгата] „Царската тора“, насърчаваща насилието над неевреите.

Понякога на публичната арена се появяват такива феномени, но нещата се оправят от само себе си“ – заяви говорителят на Министерството на
правосъдието Моше Коен пред списание “Forward”.“

Вече чувам упреците на вечно индиферентните: Защо ни занимаваш с тези неща, ние не сме палестинци? Нима отнетият живот на едно бебенце, независимо от неговия произход, не ви трогва и натъжава? Никой не бива да се самозалъгва, че всичко това не се отнася до него. Както наскоро припомних, преди 70 години германецът Фридрих Густав Емил Мартин Нимьолер ни остави своето тъжно завещание:
„Първо дойдоха за…, не протестирах – не бях…. Когато дойдоха за мен, не беше останал никой, който да протестира.“

Мери Сиркин подчертава, че един от най-авторитетните историци на ХХ век – Арнолд Тойнби, потвърждава:
„Светите Братя Макавеи насилствено поюдейчиха Идумея и Галилея и изкараха, че Ирод и Исус [Христос] са юдеи, а не езичници.“

А кои били Макавеите? Тесногръди и сляпо вярващи юдеи, вдигнали се на бунт срещу елинското владичество. Тойнби споделя, че техният фанатизъм се е прехвърлил в християнството – кръстоносците, и в исляма – джихад, свещените войни. Той признава:
„Първите „фанатици“ в историята, за които знам, са… Макавеите. Ако, разбира се, „фанатик“ означава (а съм убеден, че е така), не само гонител въобще, а човек, който преследва хора заради другата им религия, поради техните различия във верските обреди и вярвания.“

Е, юдеите насилили галилейците да приемат вярата и обичаите им. Затова и Йосиф завел бебето Исус още на осмия ден в храма, за да го обрежат. Но изпълнението на ритуала нямало нищо общо с произхода на Божия Син. Било е съвсем невъзможно за новороденото да избира, нали?

Тук е мястото още веднъж да припомня, че единадесет от дванадесетте апостоли били също галилейци, арамеи. Да ги определим като потомци на древните асирийци, на Абар-Камовите авари. Единствен Юда бил юдей-зелот. Зелотите или зилотите – буквално: предано вярващи, воини на вярата – били староверци – книжници, садукеи, а не последователи на устния закон Мишна – фарисеи. Те били революционни съзаклятници, които се борели за освобождение от римляните дори чрез въоръжено въстание.
image

От кога и от кого е тръгнала войната против нас – европейците. Каква е етимологията на цялото насилие срещу най-древното бяло население на земята. Ако евреите действително са генетични наследници на античните юдеи, трябва да признаят, че не принадлежат на бялата раса. Няма как да избягат от това.
image

А за да се уверите, че връзката между юдаизма и нацизма е пряка и то роднинска – между родител и отроче, ви предлагам разсъжденията на един от идеолозите на еврейския Интернационал, изключително тачения американски равин Хари Уетън:
image

„Какво е нацизъм? Нацизмът е имитация на юдаизъм. Нацизмът възприе принципите и идеите на юдаизма…

Няма нужда юдаизмът да се бори срещу нацизма и евреите не изпитват никаква необходимост да се бият с нацизма. Защото юдаизмът превъзхожда нацизма, а евреите са по-висши от нацистите. Това, както ще разберем сега, признават самите нацисти. Ще видим, че нацизмът не е нищо друго, освен имитация на юдаизма. Нацизмът възприе принципите и идеите на юдаизма. По същия начин нацистите силно се мъчат яко да имитират евреите…
Нацизмът не е нищо друго, освен имитация и извращение на марксизма. В нацизма няма нищо, което да не е взето от марксизма. Изследвайте Хитлеровата антимарксистка Библия „Майн Кампф“, прочетете я внимателно. И какво ще откриете? Ще откриете, че Хитлер е възприел принципите, идеите, политиката и методите на марксизма. Националсоциалистическата партия на Хитлер бе изваяна по образеца на Комунистическата партия на Съветска Русия, а и двете бяха моделирани съгласно идеите на марксизма.."diagnosa.net
                                                                                         



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736310
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930