Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 21:05 - Разпределение по кланове на главните държавни постове в България 3ч.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.08.2014 08:45


8. Начев Любомир - министър на вътрешните работи от 26 януари 1995 г. до 10-ти май 1996 .
През 1978 г. завършва Юридическия факултет на Софийския университет. След това до 1991 г. той е работил в Министерството на вътрешните работи, където той постига поста на заместник-директор на Института по криминология.
Член на БКП от 1990 г. насам в БСП . . От 1991 до 1997 - член на Европейския парламент
от януари 1995 г. до май 1996 - министър на вътрешните работи в правителството на Жан Виденов .
бе освободен от поста си след големия скандал: по телевизията, беше след това прехвърлен на доклад за това как Начев зарадва в ресторанта с известните модел ("Мис България-95"), и дори с някои момичета. Докато тя беше в деня, когато той реши да се позабавлява в продължение на няколко часа преди това, в София са били убити от бандити, трима полицаи, дошли да арестуват.
(Ние ще ви обяснят само в случай: в условията на демокрация би трябвало да изобразяват дни пред репортери дълбок траур лично изрази своите съболезнования на близките на жертвите - както и да се симулира с обществения бясна енергия за решаване на престъплението, най-отидете на сцената, и т.н.)
По принцип, настоящият вид на историята е мътна, а българските форуми предполагат, че Любомир Начев хванат тогава нагласено капан с този телевизионно отразяване. Някак Начев беше сигурен, че този доклад от ресторанта не трябва да се пропуска в ефир, така че той тихо да се застреля неочаквано се появи в този ресторант телевизионна репортерка Севда Шишманова . Поддаде на министъра любезно се усмихна на нея, и дори нещо е публикувал, с чаша в ръка ...

Между другото, това може да има дори и трима полицаи, специално заснети с картечници тази сутрин, само за извинение, за да уволни министъра на вътрешните работи. След България през 90-те е чрез наказателни и гангстер състояние, тогава е имало интензивен кражби на държавно имущество - точно както имаме в Русия. A министър на вътрешните работи в такива случаи може да бъде много голяма помощ! След това скандално оставка политика Любомир Начев вече не работи, работи като адвокат за незначителни наказателноправни въпроси в собствената си област (последната от неговия случай е да защитава циганина, който е откраднал някои желязо за гаражи). През септември 2005 г. Начев бе назначен на Обществения съвет на Министерството на вътрешните работи на 14 души. Но когато репортерите научили за него в медийния шум - така Начева незабавно изгонен от съветниците министър Румен Петков МВР . През октомври 2006 г. Любомир Начев извършили самоубийство (официалната версия), той се е застрелял в дома от услугата пистолет.




Вероятно Любомир Начев влиза в една мафия с неговия министър-председател Жан Виденов - т.е. Korzhakov КГБ клан .
Доказателство за това е фактът, че виден телевизионен журналист Севда Шишманова, която започна през 1996 г. Начева кариера дерайлира, очевидно принадлежи към Москва клан на КГБ мафия. От своя патрон в телевизията БНТ се счита за основен български турци Ахмед Доган , виден представител на клана на КГБ.
Публикувано в 04 януари 2014 г.:
"Всеки знае, че телевизията Севда е човек на Доган "категорично казват Трябва да се обясни, че журналистката Севда Шишманова турски мюсюлмански произход - и българските турци в годините на независимостта на България премина голяма школа за оцеляване и пазят много сплотено. Повечето от тях живеят на място, в техните села - и всички те идват заедно като една до урните и да гласуват за партия ДПС , Ахмед Доган . А Доган притежава всички турската общност в България под своя пълен контрол ("Do Доган железен електорат" - така завистливо се каже за него и други български политици). Така в резултат на ДПС във всички избори последователно получава 10% от гласовете им. Това е много малко, за да Ахмед Доган сам иззети цялата власт в страната - но без подкрепата на турския си страна често депутати нито лява, нито десни не могат да получат мнозинство след изборите и управляващата коалиция. И поради тази причина Доган уважава всички сериозни български политици, с изключение на крайните националисти. Както казахме, Ахмед Доган е бил разкрит, след като под прикритие КГБ DS - но той не ми пука за него, тъй като президентът на България е все още никога не избират и неговата абсолютна власт над българските турци, тази експозиция не е имало ефект ... Между другото, посочване на начина на нула е драстично променена отношенията между Москва и Korzhakov кланове е неуспешен опит министър на вътрешните работи Румен Петков по някакъв начин подкрепят напълно пиян загубеняк Любомир Начева му назначаване му съветник . ( http://www.segabg.com/article.php?issueid=321§ionid=1&id=00001 ) Тук ние показваме, че Румен Петков принадлежи към Москва КГБ клан .






9. ДОБРЕВ Nicholas - министър на вътрешните работи от 10 Май 1996 до 12-ти Февруари 1997 .
Завършва Геологическия институт. От 1969 г., се състои от БКП . От 1973 г. той работи в Комсомола, беше тогава първи секретар на Окръжния комитет и първи секретар на Централния комитет (1979-1985). От 1988 до 1990 г. доведе град квартал в София (беше "Kmeť общност").
C 1991-1999 - депутат от Социалистическата партия (БСП) .
От януари 1995 г. до май 1996 - министър на вътрешните работи в правителството на Жан Виденов .
Николай Добрев играе важна роля по време на политическата криза в началото на 1997 година. Позиция в икономиката е просто катастрофално, така че, ако страната беше почти на ръба на общо въстание. И през януари тази година под натиска на масовите протести, министър-председателя Жан Виденов подаде оставка. Тогава парламентарната група на БСП , която имаше мнозинство в парламента, поиска Добрев оглави новото правителство. Добрев, но скоро продължи да заговорничи с опозицията: той отказа да 04 февруари, 1997 му е предложил поста на министър-председател и се съгласи да се проведат предсрочни парламентарни избори. Естествено, социалистите загубиха изборите - и отново властта обратно в ръцете на партийните VTS . Така че много от членовете на БСП, а след това са недоволни, че Добрев всъщност доброволно предаде властта на правото на опозиция. И по-специално, след това открито го предател бившия премиер визия. Нарича
Добрев умира през април 1999 г. от рак, на възраст от 52.

Николай Добрев всички анализатори смятат, че един от основните врагове на групата Жан Виденов и вътре в Социалистическата партия (БСП) .
И тъй като войната с група от министър-председателя Жан Виденов след това го доведе Москва КГБ клан , тогава имаме добра причина да се предположи, Николай Добрев представител на тази Mafia.

Това една фраза, за да илюстрират интервю синът му Кирил Добрев ,
за 9-ти февруари 2014:
"Баща ми беше изключителен омраза групиране Виденов . "
("E Bascha IMach izklyuchitelna омраза km Кърга" Визията ")
( http://www.blitz .bg/news/article/249551 )
(Това е късмет, че българския език е толкова лесно да се прехвърли, а след това заплете в българските дела би било напълно невъзможно да се разбере)
Между другото, Кирил Добрев отиде по пътя на баща си: той бе депутат и сега включва да ръководи БСП . Тя някак си хванат от полицията, получаващи голяма сума недекларирана валута на Сърбия (200 000 марки и 40 000 долара), но той се е измъкнал с него. ( http://www.segabg.com/article.php?issueid=1803§ionid=1&id=00003 ) В Мрежата има и доказателства, че Николай Добрев е много приятелски с лидерите на неформалната група "Монтерей" и Андрей Луканов Любен Гоцева . ( http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=750&aid=16968 ) Въпреки ЧК директно към тази група Добрев все още на пръв поглед никога не е влизал. срещнат с нас и е окончателно изявление на виден български политик Петър Boyardzhieva "Николай Добрев е най-сигурният lukanovistom в БСП ... "( http://www.blitz.bg/article/9857 )




Тук е посланието ни позволява да се изясни връзката с групата Николай Добрев "Монтерей" : "Generals движение" се появи след 1989 г., образованието само по себе си БСП . Под името "Движение за единство и развитие на БСП", това включва: Генерал Любен Гоцев , Димитър Иванов (бивш шеф на 6 DS) Brigot Аспарухов ... късно Николай Добрев , Румен Петков ... По-късно, една от частите, "движение на генерала" е известен Всички цифри, изброени тук са били в Москва на КГБ клан .



BOARD PRESIDENT Стоянова

1. Петър Стоянов -. председател на България От 22 януари 1997 г. до 22 Януари 2002 г.
През 1976 г. завършва Юридическия факултет на Софийския университет. Впоследствие работи като адвокат в Пловдив. От 1990 г., член на Съюза на демократичните сили (СДС) .
От ноември 1991 г. до декември 1992 - заместник. Министър на правосъдието в правителството на Филип Димитров . В следващото правителство Любен Берова Стоянова не е предприела.
През 1994 г. Стоянов е избран за член на Парламента и назначи заместник. Министър на младежта и спорта .
От 1995 г. - зам.-председател на на VTS .
През 1996 г. той спечели първичните избори в СДС и е номиниран като кандидат за президентския пост на партията.
2 Ное 1996 Стоянов беше във втория тур на изборите е избран за президент на България .
През 2001 г. той отново обяви кандидатурата си за президент, но губи на втория тур Георги Първанов от БСП.
Стоянов През 2002 г. той основава и оглавява в София Фондация "Център за глобален диалог и сътрудничество" ( TSGDS ).
Стоянов През 2004 г. той е назначен за специален представител на ОССЕ в . Приднестровския регион
През 2005 г. е избран за член на парламента.
От октомври 2005 г. до юли 2007 г. - Председател на Стратегията за устойчиво развитие . Се оттегли след поражението си в изборите за Европейски парламент.
В края на 2009 г. Стоянов реактивира си фондове TSGDS в Виена. Генералният секретар на Фонд TSGDS стана Стамен Станчев , бизнес партньор на Мултигруп и бизнесмен Марк Рич .

До средата на 90-те години Петър Стоянов очевидно принадлежеше на един про-американски клан на КГБ , който след това контролира изцяло дясна партия VTS . В горната част на тази страна след това се държи в много тясно сътрудничество, както и всички нейни лидери са били тогава, като едно щастливо семейство: Филип Димитров и Иван Костов и Петър Стоянов . A Стоянов в онези години беше верен съюзник на Иван Костов: Има дори преразгледани, той се приближи зад него, точно като "му Петър Стоянов отношения продължава с Иван Костов първо време дори и след избирането на президента Стоянов. Например, през февруари 1997 г. президентът Петър Стоянов и лидер Костов партия в пълна хармония заедно определя състава на "техническо правителство" Стефан Софиянски . ( http://lira.bg/?p=38678 ) Макар че като цяло при Петър Стоянов тогава беше рядка възможност за българските президенти да състави правителство, за да им хареса, без да пита никого.



Друга забележка тук, че никой не знае Пловдив адвокат Петър Стоянов, експерт по развод, който не беше дори и тогава все още е член на парламента, беше внезапно през ноември 1992 г., заместник-министър на правосъдието в правителството на Филип Димитров . И така, какво точно той Димитров, в крайна сметка се дължи политическата си кариера. И ако Иван Костов в ранните години на нула Стоянов се скарал, добрите отношения с Филип Димитров, той запазва и до днес.

В края на 1995 г., про-американски клан на КГБ накрая се разпада на три части - и ние имаме достатъчно основания да се смята, че Петър Стоянов след това тя се превърна в Korzhakov фрагмент от този клан.

Така например, за разлика от Иван Костов , който в началото на много враждебно отношение нула да се върне в България бившия цар Симеон , Петър Стоянов и групата му приветства появата на страната в тази нова политическа сила. Въпреки, че за партията най-десни VTS участие в парламентарните избори на партията simeonistov НДСВ е просто катастрофално, тъй като тази нова партида от Цар Симеон веднага извади над дясната половина на избирателите с право на глас. Въпреки това, след това Симеон подкрепи кандидатурата на Петър Стоянов на президентските избори през 2001 г., но това е чисто формално и ясно нежелание "Подкрепа", от която Стоянов не беше добра. Така, че тези избори Стоянов след това загуби на социалистите Георги Първанов.
Ние по-късно показва, че Симеон Сакскобургготски на Москва КГБ Clan и Иван Костов - най-вероятно от клана Санкт Петербург . Така че, когато Симеон през 2001 г. се появи на политическата сцена в България, тя наистина беше специална операция в Москва клан, който имаше за цел да се отстранят клана Санкт Петербург от власт в тази страна. Какво група генерали Cheka "Монтерей" после успяла брилянтно направено!

Дори такава малка подробност: в началото на 1997 г. като резултат от управлението на предишното ляво правителство на Жан Виденов в България започна не просто икономическа криза, и се стигна дори до прекъсване на доставките на храни (и това е нещо, в селскостопанския страната!). Така че да се спаси населението от глад (и себе си от общия народното въстание), президентът Петър Стоянов през февруари 1997 г., не излезе от квартала, а в Полша - и има споразумение с президента Квашневски . от спешни доставки от по 100 хил. тона зърно
( HTTP :/ / www.petarstoyanov.com / BG / CV )
Припомняме, че бившият полски президент Александър Квашневски и от Korzhakov Clan КГБ . И изглежда, че за българската Петър Стоянов демократът това обстоятелство се оказа по-важно от принадлежност към левия политик Квашневски бивши партийни апаратчици. Или една дреболия, че Квашневски вече бе осъден от времето, когато той е бивш таен агент на КГБ, а през 1995 г. се срещна с бившия съветски резидент разузнаване Alganov.

Също така много се разкрива в това отношение дейността на Петър Стоянов начело фонд "Център за глобален диалог и сътрудничество" ( TSGDS ), които той е възобновено през 2009 година. Фактът, че този фонд ежегодно представя своята международна награда "Златен глобус". Въпросът е, на който е възложена тази изключително български демократ?
От тези, предоставени четири фигури, клан принадлежност които вече сме установили, че бившият президент на САЩ Бил Клинтън ( мафия ФБР ), бивш командващ на НАТО, САЩ генерал Уесли Кларк ( Mafia CIA ), руския петролен магнат Михаил Gutseriev ( Москва КГБ клан ) и казахстански президент Нурсултан Назарбаев ( Korzhakov клан на КГБ ). да речем тази висока награда, получена от Петър Стоянов също нашия велик шахматист Анатолий Карпов . Очевидно, той също играе за Москва клана КГБ мафия. Карпов спомня с гордост в едно свое интервю, че той е бил след това спечели във Виена "Златен глобус" заедно с Бил Клинтън . Що отишло от еволюцията време на нашите патриоти от Москва клан! В крайна сметка, президентът Клинтън през 1999 разпоредено от американски самолети бомбардираха Сърбия - за което е бил преди, "Москва" силно мразеше ... Както е установено силно приятелство между Петър Стоянов и американските разузнавателни служби мафия , тя вече е достигнала своя връх. Например, Американският генерал Кларк влезе в управлението на фонда Стоянова TSGDS . Да и кажа, че има някаква премия, когато секретар общия фонд TSGDS Стамен Станчев през ноември 2006 г., бе арестуван в Румъния за икономически шпионаж. И въпреки че това не е шпионаж в полза на Русия и България, и голям американски капитал ! Тъй Станчев бе арестуван за подкуп двама министри и няколко други румънски представители, от когото е получил секретна информация по отношение на приватизацията на някои енергийни и телекомуникационни компании, много се интересуват от финансова компания Credit Suisse First Boston . Тази американска компания Стамен Станчев след това работи "консултант". Станчев слезе, а след това той остана в румънски затвор за кратко време, а след това го пусна в чужбина. Така че след това той е съден задочно - и в декември 2013 той е бил осъден в Румъния до 11 години затвор. Но двама бивши министър-румънски макар след това получи от съд Станчев половина, но той беше истински затворнически присъди. ( http://www.segabg.com/article.php?id=677536 ) Може би такъв хуманизъм от Румънските власти към Стаменов Станчев , който бе наказан от тях само заради гледката, се дължи на факта, че някои източници, Станчев бивши военни разузнавателни персонал - като мафиотски фигури на КГБ от настоящето, за да го хвърлят в затвора не е приет. Въпреки че официалната биография на Стамен Станчев каза само, че той е бил във военната летене училището. Но за един прост флаер Станчев знае твърде много чужди езици (най-много шест) и то се развива твърде активна в чужбина. Но такъв красноречив факт от живота в този другар Петър Стоянов: Станчев първо е работил за компанията "Мултигруп" и в общи линии е работил там търговия петролни продукти . ( http://www.blitz.bg/news/article/110163 ) Спомнете си, че собственик на тази компания е била тогава покойния български магнат Илия Павлов , виден представител на Московската клана .










Все още се нуждаете тук, за да обясни защо Петър Стоянов в Декември 2013 реши да присъди наградата си е президента на Казахстан Назарбаев Nursaltanu . И този почтен награда фонд TSGDS президента Назарбаев, статуетка "Златен глобус", е след това да се обърне лично към ръцете на бившия президент на САЩ Бил Клинтън . И Клинтън е пристигнал за тази почетна мисия във Виена, но точно тогава в Румъния е обявена присъдата на шпионин Стамен Станчев , ръководител на фонда.
Тогава Бил Клинтън веднага промени мнението си и реши да финансира Стоянова не излиза. Той само леко се завъртя във Виена за мнението по някаква причина, посланикът на САЩ посети и излезе.
( http://abiyev.kz/9135-kak-shpion-dal-premiyu-diktatoru.html )
Така че Нурсултан Назарбаев във Виена и след това не се явява, и напълно заслужено си награда казахстански президент има малко по-късно през май 2014 година. Петър Стоянов тогава той дойде да предаде в Казахстан, така наречения "форум Astana." Като цяло, наградата все още се намира в герой. Както всички знаят, на ученето през целия казахстански президент Назарбаев стръмен демократ и защитник на правата на човека - но тя със сигурност не е най-важното. И много подобен на този фонд TSGDS служи само като прикритие за тъмно масло бизнес международен авантюрист Петър Станчев . Което, включително в Казахстан извит много голяма работа. "и съобщение за 9-ти декември, 2013: "През 2007 г., 75% от румънската петролна компания Rompetrol Group са придобити казахски Национална компания "КазМунайГаз" (Тимур Kulibayev) . Чрез тази сделка, Kulibayev е получил достъп до две рафинерии и голяма мрежа от нефтени продукти Distribution. Тази сделка се състоя чрез посредничеството на престъпната група, която включваше шпионин български бизнесмен Стамен Станчев и неговите съучастници, включително двама бивши министри. Те бяха обвинени в промишлен шпионаж. " ( http://abiyev.kz/9135-kak-shpion-dal-premiyu-diktatoru.html ) Припомняме, че на любимия син на президента Назарбаев Тимур Kulibayev също принадлежи към клана Korzhakov . (Въпреки това, Не е напълно ясно защо дори арестува Станчев през ноември 2006 г. и не е могъл да предотврати продажбата на ръководството казахски на румънската държавна компания Rompetrol Group през 2007 година. След управляващата режим в Румъния през това време не изглежда да се промени, тъй като министър-председател и президент в Румъния през 2007 г. са останали същите. И въпреки че през април 2007 г. парламентът на импийчмънт на президента Бъсеску, но той все пак успя да остане на власт след това.)






С Петър Стоянов и всичко е толкова ясно. Но ние искаме да го покажем като пример за това колко далеч отиде сега Korzhakov сътрудничество и Москва КГБ мафиотски кланове.
"и съобщение за 28 януари 2014: основен спонсор на годишната среща във Виена фонд TSGDS Петър Стоянов през 2013 г. беше Корпоративна търговска банка (КТБ) .
( http://www.svobodata.com/page.php?pid=13131&rid=6 )
Собственикът на тази банка е Цветан Василев . Този банкер тясно свързан с Москва Clan - особено с основен български турчин Ахмед Доган , който държи KTB парите си (около 1,0 милиона евро). Някои анализатори дори смятат, сякаш Доган е истинският собственик на банката - и тя служи само Василев управлява. ( http://dsb.bg/bg/blogs/article/3983 )
(Нашата версия е следната: най-вероятно, нито Василев, нито Доган не са реални собственици KTB КГБ Такива големи банки със сигурност не разполагат с никакви собственици лична собственост, както. те служат на "взаимния фонд" за своите мафии)
Като цяло, изглежда, че korzhakovets Стоянов представя сега годишния си "Златни глобуси" пари Clan Москва . Не е толкова много пари, разбира се, но все пак ...



След оставката на Жан Виденов като ръководител на правителството на президента Петър Стоянов назначава и.д. Премиерът Стивън Софиянски . Prime Софиянски доведе временна "техническа правителство" от февруари от 13 до 25 май 1997, докато правителството за провеждане на предсрочни избори.
по време на тези избори дясна партия спечели на VTS , която формира новото правителство.
Що се отнася до клан принадлежност Софиянски - е вероятно той на Clan Korzhakov като да оглави правителството го назначава от собствения си избор , президентът Стоянов .

2. Иван Костов - министър-председателя от 21 Май 1997 to 24 Юли, 2001 .
През 1974 г. се дипломира в Икономическия университет в София. След това участва в преподаването и научните изследвания. Специализирана в математическо моделиране на икономическите процеси .
От 1990-2013 е бил член на парламента от партията VTS .
От декември 1990 г. до декември 1992 - Министър на финансите .
От декември 1994 г. до юли 2001 - председател на стратегията за устойчиво развитие .
От май 1997 г. до юли 2001 - Prime министър .
подаде оставка след поражението на партията му в изборите.
Костов през февруари 2004 г., излезе от VTS , наричайки партията "клика преследва егоистични интереси." И тази година, той основава и оглавява партията "Демократи за силна България" (DRC ) . На изборите през 2005 партията печели 6,5% от гласовете.
В началото на 2009 г. бе организирана от така наречената "Синя коалиция" партита за устойчиво развитие и ДСБ (традиционен български десен цвят борба срещу "червените" социалисти). Костов тогава стана съпредседател на изборния блок. В парламентарните избори през юли 2009 г., комбинираният коалиция получи 7% от гласовете.
По време на изборите през 2013 г. "Синята коалиция" не се получат 4% от гласовете и не влязат в парламента. След това Костов подаде оставка от поста си като председател на ДСБ. A "Синята коалиция" веднага се срина.

Иван Костов през първата половина на 90-те със сигурност принадлежеше на един про-американски клан , като след това той е бил част от вътрешния кръг на министър-председателя Филип Димитров . Заедно те ​​начело неформално обединение в партията за устойчиво развитие , по прякор на "кинжали" (явно за тяхната войнствена анти-комунизма). ( http://bg.wikipedia.org/wiki/kinzhali )
Освен това, има доказателства, че първоначално между Филип Димитров и Иван Костов не е абсолютно никаква враждебност, дори когато през декември 1994 г., Костов Димитров успя поста на председател на партията VTS.
( HTTP :/ / lira.bg /? р = 38678 )

Що се отнася до клан-Костова, той директно е почти невъзможно да се прекъсне, тъй като тя отнема в българската политика "екологична ниша" труден Russophobe и западняците. Така че ние трябваше в този случай да се прибегне до индиректен метод, това е да разбера как политическата дейност Костова се вмести в нашата хронологична схема на приятелство и вражда между различните кланове на ЧК.
По наше мнение, принадлежността клан Иван Костов може да бъде еднозначно определя само въз основа на факта, че позиция от май 1997 г., правителството на страната, той веднага започна истинска война сега "Мултигруп" Илия Павлов .
"е едно послание за 5 авг 2010 (в приблизителен превод от български):
"След идването си на власт (1997 ) Иван Костов започна епична битка с "Multigrupp" . Премиерът Костов ... го нарече "лоша компания", които ограбили бюджета с помощта на всички предишни правителства. Постепенно "Multi" бе отстранен от бизнеса на газ и енергийни сделки (транзита на електрическа енергия, доставка на въглища от NEC). Всички тези дейности са на практика осигуриха финансовата си мощ. Правителството не даде лиценз "Multi" и тя бе разрушен на застрахователното дружество. През 1999 г. той банкрутира и Кредитна Банка (* собственост на "Мултигруп"). Една година по-рано, през март 1998 г., "Multi" бе отстранен от веригата от посредници при предоставяне на руски газ . " ( http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=568227 ) В действителност, проблемът за газовия бизнес на компанията "Мултигруп" започна дори по-рано, според този пост на 14 октомври 1997 г. "В последния уикенд на българския министър-председател Иван Костов отстранява АД "Топенерджи" (съвместно предприятие между "Газпром" и "Булгаргаз"), за да участва в транзита руски природен газ. " ( http://www.kommersant.ru/doc/185667 ) Към това трябва да се добави, че собственикът на компанията "Мултигруп" Илия Павлов вече през декември 1997 г., които се продават цялата си 8% дял в газовата компания "Topenergedzhi" правителството на Иван Костов . Разбира се, Павлов го е направил след това не е добър живот, защото по това време той не искаше да се отърве от тези акции, дори и есента на 1996 г., след убийството на своя колега в газовия бизнес Андрей Луканов . В края на краищата, стойността на тези акции "Топенерджи" не е, че те донесоха някакъв висок доход - но с тяхна помощ, руският Газпром -рано може да се запази управлението на гърлото в България.





Накратко, министър-председателя Иван Костов след това поведе война с Черномирдин на Газпром и дори с цялата рода на Москва КГБ .
"е повече, за да илюстрират съобщение за 03 февруари, 1998:
"В деня преди срещата в Давос, министър-председателя Иван Костов в България поиска Черномирдин юздите "Газпром" . Той предположи, че министър-председателят на Руската спешно да дойде в София, за да разреши конфликта с компанията от страна на българските власти. По възможност да преговаря с Vyakhirev български министър-председател, изглежда, вече не вярва. Особено след като на главата неотдавнашните заплахи на "Газпром" да намали доставките на газ за България и неговата прогноза, че "замразяване българи пометени неговото правителство".
( http://www.kommersant.ru/doc/191610 )

И министър-председателят Костов тази враждебност към Москва клан всъщност се различава от първите дни на управлението си - и до пенсионирането си през юли 2001 година. И тук става ясно, че тя принадлежи към клана на Петербург КГБ . Тъй като семейството клана се появи отпред и в краткото време, участва във войната с Москва клан само някъде в края на 1998 година. Припомняме, че по време на остър конфликт в рамките на тълпата КГБ избухна през лятото на 1997 г., семейството клана в съюз с Москва се бори срещу Петроград ЧК.

Не, наистина Иван Костов принадлежи към семейство клана. Особено като се има предвид, че министър-председателят Костов е известен с това 18 Авг 2000, изпратено извън България руско-израелски олигарх Майкъл Чорни , като го обявява за лидер на мафията. ( http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2003/06/14/221700_konspiraciiata_chorni/ )
Припомняме, че олигархът Михаил Черни считаме представител на семейния клан на КГБ . Той направи големи инвестиции в България през 1997 г., когато са закупени от местна компания Григорий Лучански мобилен Mobitel . Но как да се установят в тази страна Черно и не са дадени - и компанията Mobitel трябваше да го продаде по-късно, както и всички останали от бизнеса си в България.

Е Korzhakov клан за Иван Костов и не мине, защото това мафията е почти напълно се слива с клана Москва в края на 1998 година.

Може да се каже, че в допълнение към който принадлежи към клана Петербург и все още има опция: може би, просто Костов доста независим политик, който не работи за един клан на КГБ. Така той направи своя пост на министър-председателя всичко, което исках!
Но такива фантастични хипотези имаме никакво желание да се демонтира dazhet. Ние Предпочитам да се вземат на сериозно версията, че, например, Костов "Мейсън", или че той е бил нает от извънземни от космоса ...

Между другото, уеб версия разказва, че Иван Костов в младостта си е бил таен агент на военното разузнаване - макар че българското и съветското разузнаване директно на ГРУ .
факта, че според официалната му биография, Костов първо за много кратко време (от месеца и половина) са учили в Съветския съюз, в лятно училище на гражданската авиация в Кременчуг . Но след това той изведнъж промени мнението си - и се записва в Университета по икономика в своя София.
Има версия, че всъщност Костов след това в Кременчуг тайно преминаване на обучение интелигентност училище ГРУ . Той твърди, доста сериозен свидетел, български бизнесмен Kollo Парамо , който е бивш член на парламента и съветник на министър-председателя Бойко Борисов . Двойки в реч по телевизията (през февруари 2010 г.) са заявили, че той учи в това училище ГРУ с Костов - но във всеки детайл в същото време той не искаше да отиде. Кажете, всичко това все още е класифицирана, "Дадох на записване на Парамо факт и сам в същото време е издал, като бивш агент на съветската тайна полиция - така че на теория, без значение как той лично е в интерес да лъже? Въпреки това, освен Paramovu е нищо особено, тъй като има през 2007 г., беше официално изложен като местно лице на българската Държавна сигурност . ( http://forumat-bg.com/politika/1453-operatziya-draginko ) От друга страна, двойки, защото е бивш съветник на министър-председателя Бойко Борисов - и ние по-късно показва, че Борисов принадлежи към Москва КГБ клан . И всъщност в клана Москва едва през последните две-три години завърза истинско приятелство с Санкт Петербург клан - и преди те да са били врагове на мафията ...




Дори по-рано, през декември 2004 г., Иван Костов обяви, участие в бившите съветски спецслужби министър на вътрешните работи Богомил Бонев , който изрично призовава за това време на пресконференция.
( http://forums.data.bg/index.php?showtopic= 1957464 & St = 160 )
Но всички знаеха, че Богомил Бонев през 1999 г. е била отхвърлена от премиера Костов от страна на правителството - и тъй като те са силно в противоречие един с друг. Така че това твърдение Бонева особено силно впечатление на публиката, ако не са направени. Колкото повече, че на базата на доказателства в този случай е по-скоро слаба. И където и да Бонев трябва да излагайте документи от архива на Съветския ГРУ! Русия България не го направим всички тези архиви специални услуги все още е доста неприкосновени ...

Самият факт, на пръв поглед, в рязък контраст с нашата версия на Иван Костов аксесоари към клана Петербург : през октомври 1999 г. правителството продава най-ценната Костова българската компания "Neftokhim" руската Лукойл . И политически врагове Костова особено наблягат на факта, че Лукойл придоби този завод в Vargas nefteperabatyvayuschy твърде евтини, сякаш едва $ 100 милиона. И за сравнение показва, че почти една и съща петролната рафинерия в Литва, която е в пъти само един път и половина по-мощна производителност (той рециклира 15000000 т годишно), е бил продаден за толкова, колкото два милиарда долара. И на тази основа, са направили аритметични изчисления за това какво огромно количество премиер Костов тогава ограбен пред целия български народ, с помощта на една измамна сделка ...
( http://www.alexanderyordanov.com/publiced/103-2013-08-17-10 -27-54 )
Но, първо, е налице ясна изкривяване и нелоялни практики - и това в несъстоятелност "Petrochem" всъщност струва на компанията Лукойл е не е 100 милиона долара и много пъти по-скъпо, тъй като руската компания имаше при покупка да поеме огромни дългове завод (около 700 милиона долара). И второ, то е било очевидно принудени да се движат от българското правителство, тъй като растението ежегодно донесе нищо, но загуби и дългове растат през цялото време. Фактът, че "Petrochem" е проектиран и построен за обработка на високо-съветската масло - и сега той е в състояние да работи ефективно само върху доставките на руски петрол . Теоретично, Vargas да избави петролни танкери в морето, от където и да е - и го прави в годините на демокрацията, така че маслото след това се довежда до България почти 20 страни. Но това е много печеливша, и също имаше проблеми с преминаването на танкери през Босфора (като турците ограничават такива трансфери определена квота) - и като резултат от растителен работил през всичките тези години, само половината от капацитета си ...
Така че някой, който, както Иван Костов в всеки симпатизира на Москва клан заподозрян в тези години е доста невъзможно! Да, и да симпатизира на Русия, също, защото тя е много внимателно да се представя като най-запаленият Russophobe. В края на краищата, ако дори и в България сега върху него е възможно да се произведе стабилно изборите доста значителна част от гласовете - това е трябва да има някой, който да се възползва от този факт ...
Ето един пример за съобщение за 20 март 2001:
" Скандалът Шпионският между София и Москва избухна в три дни преди пристигането в България директорът на ФБР . Louis Freeh прекараха сутринта 45-ата минута на срещата с премиера Костов в България, и след това се срещнаха с министъра на вътрешните работи Jordanow. Наличност докосна решение на българското правителство да изпрати три дипломати в Москва и каза: "Аз приветствам министър-председателя за спешно реагиране".
( http://www.svoboda.mobi/a/24223651.html )
Всъщност, това е "спешна реакция": в края на краищата, Костов правителството само три дни преди пристигането на високо-американски гост беше приготвил за него голям подарък! Какво правят българите трябваше да полагат големи усилия, за да бъде все пак се съгласи да НАТО (през 2004 г.) и Европейския съюз (2007 г.). И, между другото, трите руски "дипломати" вероятно наистина са били от "Москва", в смисъл на Московския КГБ клана . Фактът, че Петроград ЧК иззети в това ръководство мафията руската външна интелигентност само през лятото на 2000 г. - така че е малко вероятно те ​​са имали само една година да похарчи общо почистване и смяна на всички скаути в областта. Тук са най-председателя Костов и помогна малко в този случай неговата клана Петербург, и в същото време и проведе силен пропаганда действие.

За по-голяма от любопитство, ние даваме друго такова съобщение за 18-ти януари 2008, за това, как след това Иван Костов реагира на посещението в България на нашия велик президент Путин :
"На една от срещите в центъра на София са около две хиляди души, които дойдоха с портрети на Анна Политковская и с плакати "Путин, се прибера вкъщи, и нашия президент взе със себе си".
"Ние не искаме да експериментира върху себе си от модела Москва. Ние не се нуждаем услуги контролирана демокрация . Ние не искаме да се види всяка власт на олигарсите и мафията. Искаме да останем европейци. Путин - се измъкнем ! "- каза бившият министър-председател Иван Костов в България."
( http://wek.ru/poprosili-vyjti-фон )
Големите думи, разбира се. Това е просто по-добре да не слушат какво казват тези политики - и близък поглед към това, което правят. Кажи нещо, тези тайни агенти на КГБ, мафията може да е абсолютно всичко, което искаш!

3. Симеон Сакскобургготски ( Симеон фон Заксен-Кобург унд Гота) - министър-председателя от 24 юли 2001 г. до 17 август 2005.
бившият цар на България, Симеон II . Наследен кралския трон в ерата на шест през 1943 г., след смъртта на баща му, цар Борис III. От идването си на власт през 1944 г., комунистите първи ограничени до този изстрел всички бившия регентство съвет и назначи цар Симеон му регенти. Но през 1946 г., този "цар" като цяло беше свален от власт през 1948 г. и изгонен от страната. Първо, той и неговото семейство (майка и сестра) е живял в Египет, и през 1951 г. той се мести в Испания , където Симеон беше преди 2001 година.
Симеон През 1958-59 година проучени (под името "Рилски") във военен колеж в Америка, Valley Forge и попаднал там чин лейтенант (младши лейтенант).
През 1959 г. той се завръща в Испания, а до 1962 г. учи в Юридическия факултет на Университета в Мадрид (което не довърши). До 1965 той е работил като екскурзовод в испански и мароканските фирми. Тогава там е мениджър в редица компании.
През 13-те години той оглавява испанския клон на френската корпорация отбраната Thomson , специализирана в областта на електрониката.
През май 1996 г., Симеон първата накратко посети България .
През юни 2001 г., формира неговата партия "Национално движение Симеон Втори" (НДСВ) спечели парламентарните избори и спечели точно половината от седалките. След това Симеон начело на коалиционно правителство (което включва и членове на БСП и турската партия ДПС ).
От юли 2001 г. до август 2005 - министър-председател .
По време на изборите през юни 2005 се simeonistskaya партия НДСВ зае второ място - и влезе в коалиционен кабинет с БСП и ДПС .
По време на изборите през юли 2009 г., партията НДСВ губи, получавайки само 3% от гласовете - и да не влязат в парламента.
Симеон - голям земевладелец, защото там имаше реституцията на собственост на кралското семейство, конфискувана от комунистите. Така че той, заедно със сестра си сега притежава недвижими имоти на стойност около 160,0 милиона евро (дворци и земя).

На първо място, да се запознаят с тези биографични данни на бившия български цар Симеон, ние решихме, че в България през 2001 г. proizshlo някаква неразбираема аномалия - и причината КГБ след това се оставя на власт в страната дойде, за да разбера, че не трябва нищо да се направи КГБ мафия .
Но това е само една фалшива първо впечатление. Струваше ни само малко поглед в мрежата, тъй като се оказа, че там има маса съобщение да докаже, че действително Симеон отдавна, в продължение на десетилетия, е много тясно свързана с българската Държавна сигурност - и по този начин с чуждестранното разузнаване на КГБ .

За да започнете, ние се опитахме да се изчисли клан принадлежност на Симеон в международните спецслужби мафията през предишната си работа бизнес . Но се оказа, че в официалните му биографии силно преувеличени, когато Симеон, наречен "мениджър на големи западни корпорации." В крайна сметка, това не е макар и доста богати компании, но все още е най-яката, както и повечето фирми от втория или третия ред:
1. Холдинг Груп " Omnium " , специализирана основно в инвестиции в Северна Африка (Мароко, и т.н.).
2. Испански Sugar Company " Consumar " .
3. Френската отбрана фирма " Томсън ".
4 испански хотел компания " Евробилдинг ", която разполага с мрежа от десетки хотели в Испания, Южна Америка и Съединените щати. Симеон работил в тази фирма за едно от дружествата, изброени тук няма отделни статии в Wikipedia - и това е показателно за тяхната вторична, така да се каже. Но имахме малко изследвания за тях в интернет, и стигна до извода, че най-вероятно, този испанско-българския цар Симеон I работил основно върху голям френската столица . Това е лошо за нашия заговор, защото това, което се случва във Франция, все още е тъмно, с това ние ще трябва да се справят. И това ще бъде доста трудна работа, тъй като в тази страна е тясно преплетени интереси и нашите служители по сигурността на мафията и разузнавателните служби на американската мафия -. И дори собствената си френското разузнаване вероятно също да има значителен принос в борбата за власт Давай. Докато Симеон живее в Испания , той беше почти извън обсега на Службата за външно разузнаване на съветската империя, тъй като свалянето на режима на Франко, това означава, че до 1977 г. в тази страна не е имало посолството на социалистическите страни. Разбира се, в Испания винаги са били нашите скаути нелегални. Но незаконно интелигентност е твърде ценен и скъпи оръжия, за да го използват, за да наемат такъв сравнително малка цифра, като бившия цар Симеон, който не е бил тогава сериозни отношения с управляващите кръгове на страната и не е имало достъп до държавни тайни. Симеон сега си спомня че в младежките си години той е живял доста лошо. Въпреки това, понякога поканен да посети, например, британското кралско семейство - и той е имал за известно време е живял в Англия в дворците и там окъпани в лукс. И след това отново той трябваше да се върне в дома си в Испания, в бедната му развъдник ...




Но през 1965 г., Симеон се установява в Париж - и защото този град е бил тогава един от най-големите крепости за проучване на Съветския блок. Това беше съвсем друг въпрос, и в Франция, скаути от Съветския съюз и братските социалистически страни винаги са имали в изобилие.
Според спомените Scout Кюлева Александър , който тогава беше на служба в българското посолство в Париж, от Центъра веднага получил инструкции да започнат бързо развитие Симеон - както той може да бъде много полезен за своите връзки сред българските емигранти. Това беше специална операция с кодово име "Крупие", която по-късно прераства в "Операция Garden."
И скоро на българския интелект просветени чрез Симеон като рентгенова снимка се оказа, че бившият цар работи екскурзовод в испанските и мароканските фирми срещат туристи на летището, а след това им показва забележителностите на града, и ги води до Париж свърталища на порока. Пари от цар Симеон не е, но много дълга - и най-лошото от всичко за него, той трябва да бъде много стръмни хора (македонски борци емигранти), които могат да го удрят, и за неплащане. Така че е необходимо да се вземат някои мерки, за да гарантират сигурността му! По принцип, ако искате тази Симеон може да отнеме голи ръце, така да се каже ...
Но след това ръководи българската пребиваване в Париж стигна до заключението, че естеството на бившия цар не е годен да бъде тайни агенти . Този Симеон е твърде празни и несериозни хора, които имат за цел само да направи живеят щастливо обичаше поддават много любители на жените и т.н. (И по-добре да не се повтарят тук какво за него се съобщава от някои източници). Възможно е, че детството му психика страдал твърде тежки и необратими щети, когато си на възраст от 6 години са заявили, царя на България ...
Но лидерството КГБ външно разузнаване все пак реши, че бившият цар винаги може да се използва като "агент на влияние" , тъй като той е направил не е подходящ като шпионин. Така, че по нареждане на висш съветски другари "развитие" Симеон на българския интелект е после продължи. ( http://razuznavane.com/?p=440 )
Тогава 1965-1981 липсва точна информация за живота на цар Симеон е никъде на разположение. Ние само да се предположи, че агентите на КГБ след това въведени антуража му и започнаха да покровителстват плътно Симеон. И това е напълно възможно, че с помощта на един от нашите скаути намери повече прилична работа в компании, принадлежащи към големи френски капитали - защото КГБ винаги е била изключително силна позиция на Франция . До степен, че френският министър на отбраната (в 1981-85 GG.) Charles Ernyu през 50-те е бил нает в тайни агенти, макар че той беше българското разузнаване (повече за това малко по-късно).
Както и да е, ние можем да кажем, че , от 1981 г. насам, Цар Симеон е съзнателно поддържа контакти с българската външна интелигентност - и в същото време, знаейки със сигурност, с които той се занимава.
факт е, че това е годината на Симеон бързи приятели с финландския предприемач български произход Атанас Tilevym . И горе-долу по същото време, 23 август, 1981, в Западна Германия седмичния вестник "Welt съм Sonntag" публикува статия, в която бизнесменът Тилев излагайки като таен агент на КГБ . Тази информация дойде от George Zelenskogo , бивш секретар на българското посолство в Швеция. Той е син на българския посланик във Финландия България Стоян Zelenskogo преди той прекарва три години в дипломатическата служба в Хелзинки, така че той е знаел нещо за местните дела. . Естествено, Грегъри Zielinski също беше таен агент на българското разузнаване
Zelenskiy младши избяга в Германия през октомври 1978 г., но на Запад германците изложени Атанас Тилева само през 1981 г. - това беше след това дойде един много критичен момент във Финландия , като президент на страната Urho Kekkonen в октомври 1981 напусна поста си поради заболяване. Ние говорихме за тази цифра в една част от книгата, посветена на раждане във Финландия КГБ мафия. Президентът Kekkonen е "агент на влияние" съветски (или просто наети от таен агент) -. и той се срещна редовно в безопасна къща с резидента на КГБ в Хелзинки, генерал Виктор Владимиров
Така че, който е бивш офицер от кариерата трета (North европейски) отдел на КГБ, бегъл служител по сигурността на Олег Гордиевски твърди в книгата си, че кандидат за президент на Финландия от КГБ беше тогава Ahti Karjalainen , дългогодишен съюзник на президента Kekkonen. ( http://bookz.ru/authors/kristofer-endru/kgb-ist_893/page-61-kgb-ist_893.html )
Но съветското разузнаване и не успя да прокара президентски Karjalainen: защото той е алкохолик, и от времето, вече напълно пиян. Каква е ролята на всички тези тайни интриги финландски български бизнесмен Атанас Тилева , тя все още е неизвестен. Но се смята, че той е бил след това много активно участие, тъй като Тилев Ahti Karjalainen практика : той е финландски гражданин, е само, след като той се жени за дъщеря му Мери Кук Karjalainen .
И тук имаме много рядък случай когато някои от документите са публикувани външно разузнаване - така че можем да говорим за това по-подробно морализаторски истории.
Ние обикновено първата среща с такова уникално събитие, когато тя е била разкрита строго секретно досие лично бивш военен офицер от разузнаването - като Атанас Тилев започна кариерата си в службите за сигурност май 1969 той беше като член на кариерата на българското военно разузнаване . Нещо повече, тя първоначално се приготвя в нелегални скаути : тя щеше да се дават за кипърски бизнесмен да се използва за шпионаж в Гърция. Това щеше да се случи, но има Тилева началници научили, че той се е срещал през 1968 г. заедно с дъщеря си , министър на външните работи на Финландия Ahti Karjalainen , когато той е бил с нея на посещение в България. Атанас Тилев знае чужди езици, така че тя да е по време на това посещение назначава преводач за Karjalainen. Ето как са изпълнени тези млади хора. След това Мария е била само на 16 години, а Атанас "24. И тогава Finotchka изключително в любов с красив млад мъж, български, така че след това го пише любовни писма, а през 1969 г. се завръща в България, за да го посетя - и този път сам, като турист. И тогава им романтика са достигнали връхната си точка ...
Естествено, както подобава на страните кариера на службите за сигурност, Тилев не можа да скрие от органите на техните контакти с чужд гражданин. Той и Мери любовни писма до своите началници връчени военното разузнаване, и копия от отговорите им към него. Така че в личното му досие всички тази любовни писма там (и сега частично публикуван). И ръководители Атанас Тилева в Февруари 1970 прие решение относно бъдещата Тилева: не незаконна разузнавателна ожени за тази Finca и след това perebereshsya Финландия законно под истинското си име! Това е просто трябва да изчакаме, докато стане разбирам защо тогава Тилев получава заповед да се ожени за дъщерята на Ahti Karjalainen . В края на краищата, това е основен съюзник на президента на Финландия Urho Kekkkonena , неговото протеже и дясната ръка. От 1950-1956 Karjalainen Kekkonen беше личен секретар, и когато шефът му бе избран за президент през 1957 г. Karjalainen получи ключ правителство като министър на финансите. Ahti Karjalainen И по-късно са постоянно получи най-отговорните длъжности в ръководството на страната, включително и два пъти е бил министър-председател : в 1962-63 и 1970-71 година. Това е вторият път, когато той пое правителството след секс дъщеря си с Атанас Tilevym. Със сигурност ще Karjalainen и президент през 1981 г., ако не и за добре познатия му алкохолизъм. И след провала на президентските избори (ако тя не одобрява кандидат за конгреса на управляващата партия), Ahti Karjalainen стана четливост дори повече, а скоро и на политическата му кариера е прекъсната на всички: през 1983 г. той бе освободен от поста на генерален директор на Националната банка на Финландия - и никъде не е по- не е назначил. Той умира през 1990 г. на възраст 67. сега да се върнем отново към зет си Атанас Tilevu . За съжаление, документите, отнасящи се до неговите проучвателни дейности в Февруари 1970, след като личната му досие не, защото през 1971 г. той е прехвърлен в Тилев охранителни услуги за външно разузнаване . В България също е традиция за прихващане на най-обещаващите агенти на КГБ в военното разузнаване. A частна афера Scout Тилева КГБ архивите са запазени, той е бил разрушен през юни 1993 г. генерал Аспарухов , ръководител на външно разузнаване на България през 1991-97 година. През октомври 2000 г., Аспарухово дори съден за този акт, но скоро той е избран за член на парламента, както и че наказателното дело е трябвало да бъде спряно. По-точно, частния аферата на офицер от външното разузнаване персонал Атанас Тилева, състояща се от пет тома по 300 страници, след това изчезна в неизвестна посока. Тъй като двамата офицери по сигурността, чиито подписи са на акт на унищожаване на тази тайна досие по-късно заяви, че тези фалшифицирани подписите им. По наше мнение, това досие сега вероятно се съхранява на сигурно място - защото е твърде ценни документи на КГБ Москва клан , към които те принадлежат генерал Аспарухов дългогодишния си приятел и бизнесмен Тилев. И, най-вероятно, Атанас Тилева досие е от голямо значение, защото съдържа подробна информация за сътрудничеството на бившия цар Симеон на България с чуждестранно разузнаване. Тъй като това е финландски бизнесмен Тилев 1981 плътно бдеше над Симеон - и скоро той започна да се финансира директно цар, организиране му "консултант" в неговата КГБ компания "Tumpel" , което доведе до търговията със Съветския съюз (доставя земекопна техника и др.) През януари 2002 г. в Лондон, публикува книга с мемоари Атанас Тилева ("Това Борба Out", което е около "Защитавай в борбата"). Естествено, за службата си в чуждо разузнаване и брак по заповед на началниците си Тилев там говори и дума. Той казва, че има повече за това как той винаги се бори с омразния комунистическия режим и по-късно като се постигне значителен успех в бизнеса. Но основната тема на тази книга - това е за това, което силно приятелство го свързва с цар Симеон . И това се нарича служител по сигурността там Симеон само като "Негово величество краля." Една картина, в която Тилев говори с този царче, краси задната корица на книгата. Повече Тилев припомня, че той се срещна със Симеон през 1981 г. в Швейцария . Така е било, тъй като историята се потвърждава от друг бизнесмен български-роден, американски магнат тютюн и финансист Коичи Белчев . Той заяви в интервю за 29-ти март 2009, той ме покани да посетя в Швейцария на своя голям приятел финландската Ahti Karjalainen - и той изведнъж се появи на партито със сина си в правото Атанас Tilevym . И цар Симеон веднага присъства, тъй като той е и голям приятел Колчева. Това е Симеон срещна Tilevym - и след това те са били разделени за дълго време! ( http://www.vsekiden.com/48185 ) Next Белчев бизнесмен казва, че той е бил изненадан, защо тогава Симеон веднага приятелски Атанас Tilevym - след като той бе разкрит като агент на КГБ! И тук Белчев заключи, че Симеон и той със сигурност е имал тесни връзки с комунистическите тайни служби. (И какво друго можех да направя Белчева, защото ако той не се е дистанцирал през 2009 г. от неговия приятел Симеон, след това може да си помисли, че той самият ! KGB таен агент, след като швейцарската си вила, преди да отиде до такава елитна публика КГБ) В своята книга Тилев обяснява какво оказаната помощ Симеон финландската компанията му "Tumpel" : "Негово Величество е бил близък приятел на краля на Мароко , страната с най-богатите в света фосфатни залежи и като консултант "Tumpel" помогна продават в Мароко нашия минни машини и оборудване "(. http://www.kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=3022405) Друг такъв забележителен факт: през 2003 г., когато премиер Министър Симеон Сакскобургготски (трябва да е същият, той самият е такъв тромаво име излезе), за да представят на Сметната палата имуществените си декларации, посочи той там, че е собственик на дял от 5% в българската застрахователна компания "Витоша" . Тази компания тогава собственост на Атанас Tilevu , който имаше повече половината от акциите. Член на Съвета на директорите е имало КГБ генерал Brigot Аспарухов ! Освен това, министър-председателят Симеон Сакскобургготски ... небе есента на 2003 г. е назначен за генерален Аспарухово му съветник по сигурността , че всъщност е координатор на всички разузнавателните служби в България. И само силни протестни лидери на НАТО (които заплашиха, че в случай, че България няма да приеме в тази организация), направени след това Симеон уволни си куратор на КГБ. ( https://bivol.bg/wlbrigadir.html?pop=1&tmpl=component&print=1 ) (Е, точно сега не може да живее без бившият цар на КГБ!) Има също така съобщава, че първата поява на Симеон в България през 1996 г. бе предшествано от среща с него в Мадрид в една и съща година на КГБ генерал Любен Гоцева . ( http://razuznavane.com/?p=440 ) Припомняме, че нашата версия на генерал Гоцев е един от основните лидери на клон на клана Москва на КГБ в България. И между другото, по-късно самият Гоцев призна в една от неговите интервюта, че той пътува до Испания, а след това да Симеон, за да обсъди с него въпроса за възможното му завръщане в родината си. (Това е, което ми хареса на българските тайни служби, тъй като тя увеличава своята откровеност. Действително доведе до някакви бивши социалистически страни няма такова общата експозиция на агенти на КГБ, както и в България. поляци Дори тогава Останалото, както казват те, защото в Полша пълно и щателно Expose всъщност е само едно жалко Лех Валенса!)


















Имаме всички основания да вярваме, че бившият цар Симеон през 2001 г., дойде на власт в България се подкрепя от Москва КГБ клана .
Започваме с факта, че липсва гласа в парламента за избора на министър-председателя Симеон го е получил от турската партия ДПС . A роднина на лидера на партията Ахмед Доган, има съобщения за голямото си приятелство и тесни връзки с бизнеса Илия Павлов .
(Послание за месец Септември 8, 2011, http://razuznavane.com/?p=2334 - и т.н.)
По пътя , тази основна български турчин Ахмед Dogana през 2007 г. стана известно, че той е бивш служител на чужди разузнавателни персонал - и в един момент пет години се подготвя за получаване на Турция като разузнавач-незаконно . Но тогава за него не е имало по-важна работа у дома ... Говорихме за убит бизнесмен Pavlovsk: този собственик Мултигруп несъмнено принадлежеше на клана Москва КГБ . Но Симеон е свързана с авторитетен бизнесмен Илия Павлов също директно - и чуя от него по-голяма финансова подкрепа за неговата партия НДСВ . време на изборите през 2001 -те намерени ни в интернет съобщение (преведени на английски език): " Илия Павлов , президент на MG Holding , открито демонстрира как той е бил близо до царя (в смисъл на * към Цар Симеон). Миналата година, той плаща на дъщеря си сватба Симеон. Веднага след победата на НДСВ Симеон изборите се появи в един празник рожден ден Илия Павлов ... Тогава имаше коментари за тесните връзки между тях. " ( http://130.225.180.61/cfje/VidBase.nsf/ID/VB01730148 ) Друг виден политик такова одобрение Metodija Андреев от 10-ти ноември 2013: "Izbornata кампания на НДСВ Бекет finansirana от "" Мултигруп ". ( http://www.blitz.bg/news/article/232230 ) Не е превод и всичко е ясно! Като цяло, Симеон Сакскобургготски ... (и там е повече) ще се работи на клана Москва КГБ . Но ако Негово Величество принадлежи към тази тайни агенти на външното разузнаване , за които все още имаме някои съмнения. Иначе защо ще Атанас Тилев , публикувана в Англия през 2002 г. книгата му от спомени? В края на краищата, той всъщност свети тогава действащ министър-председател на България в тесни финансови връзки с комунистическата Държавна сигурност. ! Тъй като основната тема на книгата, мулти-години "приятелство" Cheka Тилева Симеон Можем само да се обясни това така толкова невероятно, дори и за служители на чуждестранни разузнавателни България откровеност: изглежда, че в действителност, тази книга е написана само за един "четец" - това е, за повечето от Цар Симеон. Служителите по сигурността просто искаха да загатне Симеон начин: "Имайте предвид, в който случай не сме след това да напишете и публикувате. Така че винаги знаят своето място, въпреки че сега са станали премиер! " И това не е допълнителна предпазна мярка, тъй като ние знаем, че не е случай, в който дори таен агент на КГБ, който стана глава на страната , започва веднага да се разбере много за себе си и наистина отблъсна ръцете на КГБ. Например, унгарски премиер Имре Наги през 1956 г., или на министър-председателя на Афганистан Хафизула Амин през 1979 година. Но те бяха истински тайни агенти на КГБ , наети от целия формуляр! Те току-що започна някои виене на свят, така да се каже, когато стигнаха до такова високо мнение ...













Като цяло, бившият цар Симеон със сигурност принадлежи към клана Москва КГБ .

Но ние трябва да добавите към това, че Симеон също силно пробита и връзки с голяма американска капитал , когато, след като спечели своята партия на изборите през 2001, той формира правителство.
Публикувано на 25-ти Юли 2001:
"Ключови теми - заместник министър-председател , министър на икономиката и министър на финансите - да вземе два банкери, доказала, че работи в Лондон . Първо - това е Николай Василев , който е бивш сътрудник на фондацията на Сорос , магистърска степен по бизнес администрация, заместник-председател на банката, "Lazard Capital Markets" . Второ - Милен Велчев , заместник-председател, "Merrill Lynch" , отговорен за операциите на банката в България, Югославия, Румъния, Русия и страните от ОНД. И двете - представителите на Национално движение "Симеон Втори" (НДСВ) . ( http://www.ng.ru/world/2001-07-25/6_bolgaria.html )
Ето това е необходимо да се изясни, че тези млади мъже (през 2001 г., Василева е само на 32 години и 35 години Велчево) първите няколко Учи в продължение на години на Запад - и те са претърпели науки в американските университети. И тогава те веднага трябва да се работи в по-големите американски корпорации - и само за няколко години е направил той просто брилянтна кариера. Ние вече говорихме за финансовите компании "Lazard" и "Мерил Линч" : тази първа по скалата на Рихтер звезда в света на американската банкова дейност, тясно свързан с мафията, ЦРУ . Зад тях са стотици милиарди долари капитал, които те управляват.
Може би Велчев Василев и действително работят на нашия Cheka мафия - и те бяха точно като "свързан" от него в големи американски корпорации. В края на краищата, те двамата се срещнаха там за бизнес посока на техните компании в Източна Европа.
Но също така е напълно възможно, че опцията, че тези млади бизнесмени са били наети от американците по време на следването си в Запада - и след това започва да работи за мафията CIA . След появата им в българското правителство през отговорни позиции означава, че това е цената, която нашите служители по сигурността трябва да плати за влизането на България в НАТО .
Всъщност проникнат в западните структури на властта и бизнеса, както и да получат контрол над тях, това е за нашата КГБ мафия основната стратегическа проблем. И вой на протест срещу "разширяването на НАТО", които след това се чу от Кремъл, той е по-скоро пропаганда игра за руската публика. Освен това, дори и тези, честно казано възмутени кланове на КГБ, че не са сами контролират всяка отделна страна от Източна Европа - че те са, наистина, понякога се опитват да се забави влизането си в НАТО или Европейския съюз ...

Вижте сами: през 2004 г. България прие в НАТО , а през 2005 г., новото коалиционно правителство на двете западни бизнесмени тогава пое "simeonista" Николай Василев - но не и вице-премиер, и то само на министъра на административната реформа. И друг виден "simeonistu", бивш министър на финансите Милена Велчево , министерски пост след това не получи. След това през 2007 г. България прие в Европейския съюз - през 2009 г. Василев също напусна правителството. Всички тези по-западните бизнесмени в България не са необходими, те са си свършили работата! И това движение "simeonistov" вече е напълно издухан като спукан балон, така че партията НДСВ сега дори да влязат в парламента .
Просто българите постепенно осъзнаха, че "Цар Симеон II" е точно същата играчка в ръцете на мафията групи, които управляват страната си - така че няма чудеса от него не се очаква ...

4. Богомил Бонев - министър на вътрешните работи от 12 февруари 1997 до 21 декември 1999 година .
Член на БКП през 1977 година. През 1981 г. той завършва с отличие от специалното училище на МВР, а след това работи като полицейски инспектор. През 1991 г. той оглавява полицията София. От февруари 1992 - главен секретар на Министерството на вътрешните работи на правителството на Филип Димитров . След оставката на правителството в 1993-97. Работил е като съветник на парламентарната фракция на PIF .
През януари 1997 г. той става секретар на националната сигурност на новоизбрания президент Петър Стоянов .
От февруари 1997 до декември 1999 г. - министър на вътрешните работи .
През 2000 г. той оглавява новосформираната Гражданска демократическа партия .
През 2001 г. той участва в президентските избори, . където той се класира на трето място с 20% от гласовете
след това практикува право.
От 2005 г. - съветник на министъра на вътрешните работи Румен Петков .
. През септември 2007 г., хотелът е построен "Royal Palace", която е собственост на Бонев (напълно отворен)
През 2009 г. той става директор на Международния панаир в Пловдив.

Богомил Бонев, най-вероятно принадлежи към семейство клан на КГБ . В противен случай, това е просто невъзможно да се разбере защо той през юни 2000 г. силно порицано премиер Иван Костов на клана Санкт Петербург , го обвини в корупция по време на приватизацията и поиска оставката му. ( http://razuznavane.com/?p=430 )
Малко по-късно, по време на президентската кампания през 2001 г., Бонев направи голямо освобождаване на компромис срещу своя съперник - президента Петър Стоянов на Korzhakov клан.
Публикувано в 8-ми Ноември, 2001:



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687491
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031