Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2014 09:36 - Путин и "Национален фронт": Излагане на руските връзки с Le Pen
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1008 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.02.2017 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                 Трилатерал/Руска тройка/Трижида  


  > Сидеров, Льо Пен, ANONYMOUS/НАЦИОНАЛИЗЪМ ИЛИ ПОПУЛИЗЪМ                                                                    
  image   

Днешния национализъм е прикрит комунизъм, финансиран от еврейския левитски интернационал.  
 

Кои ще да са тогава истинските „антисемитите“? В България, еврейчето Сидеров например бе признат като "антисемит" от световната левитска мафия и от нейния съветски – руско-украински – клон.

Може би главни „антисемити“ ще излязат и членовете на организацията „Шалом“, ратайчетата на Сорос от Хелзинкския комитет и на останалите организации, оклеветяващи и насъскващи българите едни срещу други                                    

image

Благодарение на показанията на тримата членове на семейство Le Pen и събеседници в Русия се възстанови историята на една връзка замислена преди петдесет години в бар Париж, пише Винсент Zhover в статия, публикувана във вестник Le Nouvel Observateur .

"Le Foam, Jean-Marie, тогава Марин и Марион имат финансови контакти и приятелство с Русия."

image

Национален фронт "е предмостие на режима на Путин във Франция", - пише авторът.

"На 12 юни в руското посолство в Париж е домакин на прием. Закуски и водка на национален празник, приятна атмосфера. Въпреки скорошното анексиране на Крим, присъства каймака на дипломатическата общност, художници и френски предприемачи. Изведнъж бръмченето на кошера се засили, кой влезе в залата . Marine Le Pen с племенницата си,  младия депутат от НФ с Руският посланик Орлов Напоследък те често се срещаха насаме, но за първи път Le Pen и емисаря на Путин в Франция  се появиха заедно на публично място. "- пише авторът.

Това е важен политически съюз, формиран в тайна. Този съюз е в състояние да промени облика на Стария континент. През последните няколко месеца, Кремъл разчита на NF. Той смяташе, че може да вземе властта във Франция и да се обърне хода на европейската история в полза на Москва, пише журналистът.

Далеч от любопитните очи на руските лидери са все по-често с лидерите на крайнодясната партия, която, от своя страна, е доволна, че я ухажва голяма сила. "Вярно е, че често посещават руското посолство - признава Марион Marechal-Le Pen -. Леля ми ме стимулира да го".

image

"Председател на НФ - ентусиазиран почитател на Путин - авторът пише. - Руската преса го декларира своята" лоялност "на бивш полковник от КГБ, по-големият му брат от Изток, които тя" захласва ". Тя дори се застъпва, " Франция да се оттегли от НАТО и да влезе във военен съюз с Москва "Тя  два пъти посети руската столица през последните няколко месеца, а баща й Жан-Мари, ще замине за Москва в края на октомври, но докато Марион каза:".. Ние не сме агенти на Москва ".

"Каква е природата на нарастващите връзки, които ги свързват със семейния клан на Путин.Благодарение на показанията на трима от Le Пенов и др ние бяхме в състояние да реконструираме историята на това вълнуващо връзка, която започнала в бар Париж преди повече от половин век?" - Казва авторът.

"Всичко започна в Латинския квартал в средата на май 1968 г. Младият и талантлив Московски художникът Иля Глазунов дойде в Париж. Пейнтър, вече е известен в родината си, а скандален човек. Той се нарича монархист а от КГБ го считат" антисемит. "Въпреки това, комунистическият режим счита, че е полезно да се популяризира и го насърчава , "- припомня авторът

Glazunov дойде във Франция със задачата да нарисува портрети на известни французи, които Кремъл биха искали да съблазнят, като се започне с генерал Де Гол. Но мисията на Glazunov в Париж е имала и друга причина. Художникът каза, че в един летен ден през 1968 г. един френски приятел го доведе в Сорбоната, в една от кафене, което държи руски певец. В това кафе Glazunov се среща с млад човек, да издава плоча с песни и нацистко съдържание и проимперска Руска насоченост. Това беше Jean-Marie. "Той обичаше моята страна. Ние сме приятели и до днес." Glazunov не нарисува портрет на генерала, но увековечен от някои министри. Той улавя върху платно Pirrett Le Pen, майката на Марин, както и портрет на Jean-Marie-офицер парашутист, каза журналистът.

Иля и Jean-Marie 20години разговаряха по телефона и texted. Те се срещат отново през 1991 г. по време на посещението на Le Pen в Москва. Докато Glazunov вдъхновен "Memory", мощен анти-семитски движение, за съществуването на които комунистическите власти не са предотвратени и който дойде от редиците на много от сегашните руски националистически лидери. По време на това посещение, председателят на Националния фонд се срещна Владимир Жириновски , а година по-късно "Zhirik" го запознава с Едуард Лимонов. Но през 2000 г., с идването на власт на Путин, Le Pen осъзнах, че трябва да заложи на друга партия "Родина". През 2003 г. Le Pen е приел покана да посети Москва от един от основателите на новото движение - Сергей Бабурин. Между тях е имало приятелство. Le Pen след втория тур на президентските избори през 2002 г., се срещна с политически фигури, близки до президента на Русия, както и с отец Тихон, духовният баща на Путин, и на бившия шеф на КГБ Владимир Крючков, каза журналистът.

Главата на NF не предизвиква негативни емоции в новите господари на страната, Владимир Путин и неговите приятели, така че той се завръща в Русия през юни 2005 г. по покана на националистическото движение "Отечество". За Рождения ден на Le Pen е представен автомат Калашников.На Лидерът на FN също е било позволено да посещават частни апартаменти на руския президент в Кремъл, а стария приятел Глазунов, се превръща във водещ художник и декоратор режима на Путин, пише списанието.

Путиновият клан ухажва Jean-Marie Le Pen, но се срарае да не рекламира много тази нагласа. През 2011 г. Марин Льо Пен бе заменен като лидер на партията на баща си. И това е една от руските издания обявиха подкрепата си за Путин и неговия авторитарен режим. Кремъл от своя страна пое курс на сближаване с новия ръководител на НФ. Всичко това е допринесло. След завръщането си в Кремъл май 2012 г. Владимир Путин реши да се превърне в "християнска Европа" в бариера срещу "западната експанзия" и "американската хегемония". Става дума за теми, близки до френския крайната десница, се казва в статията.

По време на посещенията в Москва, Marine Le Pen посрещната с голям шум председателят на руската Дума Сергей Наришкин, вицепремиер Дмитрий Рогозин. И това не е случайно: Рогозин - всеки художник Иля Глазунов и един от учредителите на националистическата партия "Родина", която кани няколко години по-рано в Москва, Jean-Marie Le Pen. Има ли някои други основната причина такива близки отношения между Русия и НФ?На  Марин Льо Пен се зададе този въпрос, но тя отказа да отговори. Но по-късно тя косвено признава съществуването на някои причини: в интервю, тя съобщи, че NF преговаря с някои френски и чуждестранни банки, включително руски, с искане за заем: "Ние все още чакаме отговор", - каза тя, отказвайки да назове Руснаките банки, пише журналистът .

"В края на октомври  Jean-Marie Le Pen посети  Москва." Аз ще присъствам на боксов мач, "- обясни той, поканени сме." От Руски приятели "? Без отговор Той току-що каза, че вижда с неговият скъп.?. приятел Иля, който все още мечтае за портрет на Marin "- авторът пише.
image

Автор: Vincent Zhover
Оригинална публикация: Le Nouvel Observateur
На снимката: Jean-Marie Le Pen и Владимир Жириновски
Снимка: Shone Nesic V. / ДАРО
28.10.2014, 12:47

Източник: InoPressa 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685710
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031