Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2014 23:48 - Масонството е чист комунизъм и всички "бивши" комунисти са в него
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 4181 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 02.10.2016 16:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                             
Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества.  

                                                     image             

В Парламента 2/3 са масони и виждате как се работи и какви неработещи закони се приемат. Румен Миланов-тамплиер и съветник на Бойко Борисов и какво последва?Тамплиерите са част от масонството и на този Миланов шеф в тамплиерския орден му е Румен Ралчев-бивш шофьор на Т.Живков.Ето как МВР цъфна и върза за радост на престъпниците.„Масонството не променя човешката природа и не може да направи честни мъже от родени негодници.“ Албърт Пайк (Морал и Догма)“                                                                                                                            
Съюзът на съдиите в България предлагал на парламента членството на всички магистрати в масонски и други тайни общества да излезе на светло с промени в закона за съдебната власт!На магистратите им е забранено със закон да членуват в политически партии и организации, и да извършват действия, които нарушават независимостта им. Излиза, че членството в партия е нещо лошо за независимите, но не и масонската ложа.                             image                                                             
Никой досега не се е сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества. А и сега не се знае дали парламентът ще го забрани или само ще ги задължи да излязат на светло и да декларират членството си в такива тайни общества.

Но защо само за съдиите? Би трябвало за всички в държавната администрация. 
    image   
Древната змия Ka искаше чрез камъните на кулата на Вавилон, на гърба на костите на съблазнените строители/масони отново да се изкачи до небето, от където е била свалена от бог Ра, за да стигне до не- материалния си дух, и да се съедини отново с намиращия се в центъра на Луната, несъществуващ/не-материален/не-чист дух на Ара, и така да си върне плътта, и да стане Ка_Ар(-ом), или Хор(-ом) = Хрис. или Хор. В онези дни хората подведени от левитското свещеничество се продават на Ару и Ка, свещеничеството е предало Ра, и се поклонило на не-материалния, не-сущия дух ARU и князът на този свят Ка, а не на Върховния Създател, Sun Ra. Именно Aр и Ka, чрез измамата на свещеничеството срещу Всевишния Ра лукаво обещаха на хората да владеят над материалния свят, цялата земна власт, богатство, власт и тайно знание, обещаха да направят самите хора богове, ако те им се покланят и ги обслужват с жертвоприношения, за да хранят с човешка БА, княза на този свят Ка. И огромен брой хора, паднаха в очарованието на греха и последваха Aра и Ka в бездната на ада, като вещество, за да бъде изядена искрата от божествената им душа Ба.

image   
                                                     
На практика това са тайни общества от мафиотски тип. Сбор от група хора, които действат на принципа – ти на мене, аз – на тебе, а всички заедно да гепим каквото можем. 
                                              image 
Масоните в България контролират и ректорите на ВУЗ-те в страната, НАП и прокуратурата.                                                         
                                                        
Един от подходите на вербуване на нови агенти на частната политическа полиция са т. нар. лидерски програми по университетите. Конкретно Митьо Гестапото ръководи няколко лидерски програми в т.нар. УБИТ, Университет по библиотекарство и информационни технологии. Абревиатурата се запомня лесно. Това е университет, в който с парите на държавата се заплащат тези магистърски лидерски програми, чрез които се подбират и се вербуват агенти на новата политическа полиция, заплащат се и тлъсти възнаграждения на професорския състав! Върхът на наглостта е, че те успяват да привлекат европейско финансиране за своята частна полицейска дейност! Митьо Гестапото е професор там по тези програми, Цветлин Йовчев е доцент там по тези програми!… Само да си спомним кариерата на Цветлин Йовчев за последните 5 години: той беше в ДАНС, после беше промушен за съветник на президента Плевнелиев, напусна поста си с обяснението, че ще се занимава с частен бизнес, и изведнъж стана министър на вътрешните работи и вицепремиер, а сега чувам, че го готвят за следващ премиер!

image
 
"Българският парламент" е про-съветски от руски тип.Театърът на "прехода" продължава; принципно България е без правителство от 09.09.1944.година до ден днешен.ДАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКАТОР Бойко не е с Путин и негов върл фен.                                                                         image                                                                    Значи нещата са много по-сериозни, отколкото изглеждат на пръв поглед!

– Как може да бъде доказано всичко това?! Може би ги подготвят за бъдещи лидери, формират лидерски знания и качества у студентите?

– Ами да, за лидери ги подготвят! Това е още по-опасното! Значи те не само ще бъдат доносници, а тези от тях, които бъдат най-добри доносници и най-добре се справят в кариерата си като доносници и агенти на частната политическа полиция, ще бъдат произведени и в лидери! Видяхме вече един от „лидерите“, който беше произведен „ин витро“ в милиционерската епруветка – франкенщайна Гоце!

За разлика от доносниците на ДС, на които Комисията по досиетата може да извади документите, поне на част от тях, сегашните няма как да ги установим – това е драмата! Няма комисия, която да установи кои са сега агентите на частната политическа полиция, но те не са държавен орган – достъп до тези регистри няма!….
image
При произвеждането на лидери и сега се ползва практиките на ДС…

Това е замисълът и на сегашните лидерски програми на частната политическа
полиция – да бъдат селектирани тези, които в бъдеще ще ни бъдат натрапени за лидери!

– Кого обслужва частната политическа полиция?

– Обслужва кремълско-милиционерското статукво! Хората, които се занимават с поддръжката му, живеят като плесен върху него. Това е техният начин на живот, от него те получават доходите си. Всички техни дейности се осъществяват именно по този начин. От време на време тези хора правят дипломация, симулират сътрудничество с някои западни служби, доколкото искат да си гарантират мястото тук. Ако имаше лустрация, тези хора нямаше да имат тези възможности.“                                 >  Съдебната система в цял свят е като Еврофутбол или Спорт Тото.След като гоите гласуват(с фиш), се нагласят резултатите с цел минимална печалба на гоите.Съдебната система, която е масонска ложа, се изгражда на принципа на пчелното семейство. Много пчели работнички работят за системата, като са заблудени че правят добро.По този комунистически принцип работи и партийния електорат на БСП, ГЕРБ и ДПС.Партийният електорат се насочва за услуги към определени партийни фирми или към по дребни фирми където има внедрени калинки работнички(които източват, фалират по дребния бизнес).                                            image                             Анонимус =  Йезуити                                                                                               Масоните са навсякъде и из партиите. Както се оказва – и в съда, прокуратурата. Там пък защо? Как защо - за да подкрепят далаверите по съдебен ред. Масонска солидарност.
image
   
БКП и ДС са част от подривните тайни общества • Крупната организирана престъпност на прехода е продължение на комунистическия режим • Тукашните разбойници са покорни слуги на интернационалните си господари.                                                                                                                                                                         
За кого е писано в пресата, че са масони? Навсякъде в подобни организации са омесени хора с доказано съмнителен образ като покойните Илия Павлов и Емил Кюлев, бившият зам.-шеф в Мултигруп Денчев от една страна и хора като Гиньо Ганев, кмета Костадин Паскалев (не че са по-малко съмнителни), и заедно с тях интелектуалци като проф. Пантев, Антон Дончев, художници като Светлин Русев и Вежди Рашидов и т. н.                                                                                              
Никой от тях не е отрекъл публично, че е масон. Това, изглежда, ги ласкае.
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов беше масон – името му присъства в масонско сдружение с идеална цел “Братство и чест”. Връх на сладоледа – шефът на тайните служби - член на тайна организация на парвенюта далавераджии, довчерашни членове на БКП.   
                            image                                                             
Характерно за повечето ложи е, че обединяват плутократи. Който е забравил смисъла на думата - плутократ, плутокрация – това е власт на забогателите от властта. Не от почтен труд, не от почтен бизнес, а от властта.

image

Делян Пеевски, Масон-тамплиер, член на ложата орден на най-великите, най-свободни и най-признати зидаромазачи.
                                                          Всеки трябва да е свободен - щом иска, да се увива в чаршаф и да размахва мистрии и мечове в тайни общества.
Но трябва един закон, който да задължи хората от цялата държавна администрация да подават декларации дали членуват в подобни организации.

И да им се забрани за определени позиции във властта – държавната и общинската. Защото се оказва, че някои не са толкова бутафорни, а по-скоро далавераджийски.                             image 
Интернационалистите, комунистите, ни лъжат. Винаги са го правили. От самата им поява.

Никога не забравяйте, че те обучават юдео-масоните в следния мироглед:„Политическият живот на масите и сцеплението на обществото налагат използването на митове. Един научен подход към обществото не позволява вярването в митологични истини. Но лидерите трябва да приемат, всъщност да подхранват, вярата в митовете или социалната тъкан ще се разкъса, а самите те ще бъдат свалени. Накратко, на лидерите, ако самите те са учени, им се налага да лъжат.


image
http://ufoleaks.su/_nw/62/68244703.jpg
image
https://i.ytimg.com/vi/O_PqqAzQZsQ/hqdefault.jpg


Трудно е постоянно и публично да се лъже, като същевременно се укрива обективното лично отношение спрямо истината. Не само е трудно; често пъти е неефективно, защото нерядко лъжите са неубедителни, особено щом са изречени с раздвоено сърце. Тенденцията е измамниците да се самоизмамват, да започнат да вярват в собствените си митове. Когато това се случи, те престават да са учени. Искреността се купува с цената на истината.“

image
   
Каббало-капитализмът като йудейско-ционистка марионетна игра чрез масони и комунисти.                                                                                                       
Вгледайте се в миналото и настоящето, анализирайте ставащото в момента, във вашия реален живот, сега и тук. Нима нещата не съвпадат? Допускате ли, че всичко е работа на сляпата Фортуна? В книгите, които раздават на висшите масони – 31, 32 и 33 степен, се казва: „Масонството е универсална религия, само защото и дотолкова, доколкото обгръща всички религии.“

Схващате ли смисъла, скрит зад тази фразеология? Няма ли да се задушим в обятията му? Една от целите на масонството, която се надявам, че самите „зидари“ не ще отрекат, е създаването на елит. Дори казват, че „масонството е училище за елити“. Само че същото четем и в „Протоколите на ционските мъдреци“. Зависи чий е елитът.

По признанията на Луиш Надин Карвальо, Велик майстор на Великата редовна ложа на Португалия, „масоните лекуват обществото езо- и екзотерично“. Какво е това екзотерично церене, не съобщава. Ала след като ни е известно кой е масонският бог, е излишно да ни втълпяват небивалици.

Същият Карвальо твърди, че заради това „лечение на обществото“ тъкмо масоните създали „институции, свързани с Просвещението, Американската революция, Хартата за правата на човека, Организацията на обединените нации, ЮНИЦЕФ и др.“. На кого служат тези институции, отдавна ни е известно. Съдим по делата им, както ни е учил Спасителят. И сме наясно с двойните стандарти, които прилагат. И които винаги са в полза на една нацистка държава, основана на идеология, обявена за расистка. Но, която не обръща внимание на нищо и върви напред по пътя, предначертан от нейните древни мъдреци.

image

Масоните са само превозно средство, за по-бързото придвижване към целта, да използваме този възгруб образ. И още нещо. Масонската доктрина не отрича лъжата. Всеки „зидар“ е „свободен“ да мами, щом става дума за опазване тайните на ложата, или се налага да бъде защитен брат, престъпил закона.

image

Редно е също така да бъде заблуждаван онзи член на ложата, който търси начини за да узнае секретите на движението. Е, след като масонството е нещо „добро“ и „достойно“, защо съществува в тайна? Само не желая да чувам, че е „от скромност“. Най-нахаканите и безскрупулните членове на нашето общество, от чиито биографии се разнася морална воня, са най-високо в йерархията на „зидарското братство“.

image
 http://2.bp.blogspot.com/-ujQ8aDI4raA/TZ4RR3gv4DI/AAAAAAAACY0/h1RUCrg
QMgw/s1600/shibboleth.jpg

   
Шибболет-еврейски поток,ручей.Борисов като човек на Сакскобургите/агенти на КГБ/ и Живков също е много съмнителен, дали не е прикрита 5-та колона на Путин.Ако Обама не му държи ярема,с компромати за престъпната му дейност, отдавна да е хукнал на изток. Всички партии днес в парламента са 5-руска колона, с изключение на Реформаторите/ако не са ги купили вече/.Така както и новия шеф на НАТО който е бивш агент на КГБ.                                                                                             
Значи съществува друга причина. След като сме надникнали в завета на ционските мъдреци, не си струва да дирим сложни отговори. Там всичко е казано.

Но почтената личност, която действително спазва общочовешките ценности, няма как да приеме нито масонството, нито комунизма, който е разклонение на първото. Не случайно съвременните местни масонски ложи са пълни с членове на БКП и ченгета от всякакъв калибър. Сред тях ли сте?                                                     image 
Сред членовете на съдебната система съществуват тайни обвързаности, които при това могат да обяснят много от негативните процесите в нейното управление. Членуването в тайни организации е извън обществеността и затова този проблем е по-остър. Например кадровото израстване в съдебната система зависи от членството в тайни общества.В България проблемът е, че масонството у нас се развива по идея на масонството в Италия.
              image                
Събират се влиятелни хора от различни политически партии, противници в парламента с цел тайно сдружаване за извличане на дивиденти в своя полза, т.е. за подкрепа на корпоративни интереси.Във всеки голям областен град у нас има голяма ложа, където влизат шефът на РДВР, шефът на Окръжната прокуратура, шефът на НАП, в масонските ложи има запазени места за тях.Типичен пример е Ст.Загора където такава триада се занимаваше с ресторантьорство и от това фалираха по дребните ресторанти.Едрият комунистически бизнес е 100% масонски, работници,партиен електорат,спортни агитки,държавни служители се организират и насочват да потребяват услуги в точно определени червени масонски фирми. Израстването на магистратите е свързано с това в коя ложа членува, а много от служителите от бившата ДС/КГБ са в масонските ложи. По начина си на действие, както и по уставите си, юдо-масоните са смъртни врагове на демократичния начин на управление.                                        image                                                             
Демокрацията означава 2 неща - прозрачност и разделение на властите
Каква прозрачност при юдо-масоните, където ако нарушиш масонската клетва и издадеш даже и една масонска тайна, наказанието е СМЪРТ
Какво разделение на властите, когато в една масонска ложа в един град членуват и кмета, и председателя на местния съвет, и ръководителите на групите съветници, и прокурора, и съдиите, и алчните червени бизнесмени и т.н.Комунистическата диктатура е заменена с далеч по-страшна тайна и невидима власт - тази на юдо-червените-масони.
Предатели и родоотстъпници, слугувайки на Ротшилдови, те погубват народите и държавите си.  
                              image                                                               
След издаването от Форд на ционистките протоколи ,под влияние на еврейската мафия,в цял свят спират да се купуват колите му и той почти фалира.  
Герб, Зелените, БСП, ДПС, ДС насочвани от гуруто си СОРОС Ф.Отворено Общество, Шалом и Цион създадаха подобни на еврейската мафия ремсистки дружинки. Групите на ГЕРБ са копие на БСП но включват главно по-млад електорат/ футболни агитки,женски дужества(котките),мъжки-КОТАРАЦИТЕ,служители на държавната администрация ,сътрудници към полицията( бивши и настоящи) и др./Докато в БСП са по-възрастни куки,комунисти и червени феодали.Тези групи се използват за най-различни сценки като съучастниците в тях се убеждават че вършат добри дела(пътят към ада е постлан от добри намерения).С такива сценки тези циониски групи фалираха много дребни и средни обекти(магазини ,ресторанти,ф-ми за алуминиева дограма и др.) чрез внедряване в тях на калинки с цел кражба,информация или с цел фалит. Групите се насочват да пазарят от определени обекти(които си плащат или са на червеният крадлив елит) ,или целенасочено спират да пазарят от такива които трябва да се фалират. Настройват се и други хора с/у обекта за унищожение, в стил евреиска мафия и ФОРД.Такива групи има в по големите градове с основна цел фалит на средният и дребен бизнес и вливането му в революционния пролетарият.Тези групи тъй като в безсъзнание се покланят на Луцифер и ползват методите на Сатана(Яхве, Яллах)-("кон-спирация").

Можем да ги наречем: юдоевреи-биороботи, и макар че са от разнообразен етнически състав и не са в талмуда, да ги посочим с нарицателното име:Групи от генномодифицирани микроорганизми.                              image 
Равинът Уетън уточнява:
„Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човека… Ето, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.“                                                                        

>  Комунистите или... масоните? Кой управлява България сега?  Гласувай:
7
01. grigorsimov - За комунизма и демокрацията, за Русия и Запада...
12.12.2014 19:22
Не че "никой не се бил сетил да забрани със закон участието на магистратите в тайни общества", но никой освен самите тайни общества, не е в позиция - да им нарежда какво да правят и какво да забраняват или разрешават!!

А това, че е "Върхът на наглостта, че те успяват да привлекат европейско финансиране за своята частна полицейска дейност!" – нима юдомасонският ЕС не знае на кого и за какво раздава нашите пари?!!
– ЕС, не само че най-добре го знае, но и прави всичко това напълно умишлено и съзнателно!

А "ДАЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ДИКАТОР Бойко не е с Путин и е негов върл фен", – отговорът се съдържа в заглавието, защото, не само че "Масонството е чист комунизъм и всички "бивши" комунисти са в него", но всъщност - комунизмът, по начало, си е чисто юдомасонство, - а юдомсаонството, и преди, и сега, се дирижира от там, от където се дирижират, и демокрацията, и капитализма, и плутокрацията, и мафията, и - всичко в нашия свят, чийто княз, би трябвало да знаете, че е -дяволът!! А Русия, и преди болшевишката революция, и по време на революцията, и по времето на комунизма там (и тук), и след мнимото падане на комунизма (там, а и тук - в България), се управлява единствено от евреи - юдомасони, изпратени от Запад, и директно подчинени на демократичния - сатанински Запад!!!
Затова, "големите" днешни антикомунисти, нека не се преструват на шашави, че не знаят, кои са болшевиките и какви по народност са комунистическите лидери и комунистическите водачи във всички страни, вкл. в Русия и в България! И ако наистина не знаят, нека ги подсетя, че цялата съветска, и днешната руска, политическа и икономическа номенклатура - е чисто еврейска и крипто-еврейска, както е и у нас, както е и в ЕС, както е и в САЩ, и - абсолютно навсякъде другаде...
А за абсолютно слепите или на правещите ни, нас, на слепи, напомням, че и комунистически Китай, не само че не е изключение, но вече е и един вид - форпост на юдейския Световен сатанинско-комунистически, мафиотско-демократичен ред! !

Григор Симов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6895870
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Декември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031