Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2014 00:24 - България и светът като територия на мизерията – духовна, неизбежно водеща до материална
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3062 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                             Общо 21 на сто от българите живеят под прага на бедността, показват данни на националната статистика.

През 2013 г. линията на бедност общо за страната e 285,92 лв. средно месечно на лице от домакинство. В сравнение с предходната година размерът на линията на бедност се увеличава с 2,2 на сто, а относителният дял на бедното население намалява с 0,2 процентни пункта.“

Но това е долна лъжа, тиражирана в навечерието на Пришествие Христово! Бедните са най-малко два пъти повече. Как стана така, че преди година и девет месеца, когато Европейският съюз изнесе данни за мизерията у нас, те бяха 44 на сто. А днес броят на бедните хем се е увеличил, хем те са станали… повече от два пъти по-малко?! Или изобщо не мога да смятам, или някой лъже.

Колкото и да прилича на СССР, все ми се струва, че Евросъюзът изрича повече истини в сравнение с туземната ни алчно фашистка номенклатура.
image
Я хванете някой от политбюровците – например Евгения Живкова, или Георги Атанасов, Атанас Семерджиев, Григор Стоичков, защо не Георги Йорданов, Карло Андреев Луканов, Таня Петрова Младенова, Боряна Пенчова Кубадинска, Калин Милков Балев или Стоян Марков – „Стенмарк“, Любен Гоцев. Конфискувайте им всичко, което са заграбили през последните 70 години. Пък ги натикайте в панелката с централно отопление в ж.к. „Обеля“. За да се чувстват „столичани“. И ги оставете да живеят с по 285,92 лева месечно и нито стотинка повече!
image
Няма нужда от затвори, каторги, концлагери. Това им е достатъчно. Те и слугите им, които понастоящем се водят фасадни управници, ни докараха до следното:

„България е най-бедната страна в Европейския съюз – 49 на сто от населението, 52 процента от децата и 61 на сто от пенсионерите са застрашени от бедност и социално изключване. Тези нива са два пъти над средноевропейските. Заедно с Италия, Испания, Гърция и Кипър България е и сред страните, в които младежката безработица надхвърля над 20 процента. В края на миналата година [2012-а] у нас е регистриран вторият най-голям спад на заетостта като цяло. В същото време сме на първо място по несъответствие между квалификацията и уменията на търсещите работа и нуждите на пазара на труда.

Негативната картина допълват и неблагоприятните демографски тенденции. Продължителността на живота на жените у нас е най-ниската в Евросъюза – 78 години при средни над 83. Мъжете живеят до 71 години, което е третата най-ниска продължителност на живота.“

Сега палачите на българите и техните наследници да се гаврят с нас, призовавайки ни към съюз с когото и да било, е кощунство! Обида, заслужаваща съд и принудителен труд. Нискочели съветски възпитаници, отърсили се от московщината си подобно на измокрени псета, сега ни дават акъл какво да правим при „капиталистически“ условия. На нас – потомците на някога свободните българи, 78 процента от които били самоосигуряващи се. Сиреч – предприемачи, труженици, работещи за себе си и за своите семейства. А от там – и за обществото. Да – както в града, така и на село.

Това ни отнеха политбюровците, тези криминални престъпници, античовеци. А техните западни господари и ментори ни ругаят. Сякаш не те ни ги натрапиха!

Русия и Путин са техни – на комунягите. Декомунизация – това е моят девиз!

Ето какво представлява днешната руска икономика. А „цар“ Путин управлява ли нещо изобщо?  www.youtube.com/watch                                                                                                              Нима допускате, че номенклатурчикът Валентин Катасонов изведнъж се е превърнал в супер храбрец, в някакъв съвременен богатир, в Иля Муромец? Такава е реалността в глобалната империя Корпоратокрация.

Руснаците хвърлят камъни по западняците и обратно. Пропаганда, братя и сестри. От най-чиста проба. Хората да му мислят. Но и да проявяват интерес.
image
Като не им харесва на „европейците“ и „американците“, да сърбат собствената си попара. В петък, 12 декември 2014 г. агенцията “Standard & Poor’s” снижи кредитния рейтинг на Номенклатурна република България. Ала колцина разбраха, че споменатата и още една сходна фирма за финансови манипулации – “Fitch”, намалиха кредитния рейтинг на Франция от “AA+” на “AA”                                                                                                                                                        Преди четвърт век подобни новини предизвикваха хора и ръченици сред комунистическия измет. Днес дечицата на тези крадци и убийци са на Запад. Или са представители на тамошни компании на наша територия. Докато кадърните и образовани българчета от свестни семейства, научени на труд, се лутат и изнемогват.                                                                                                  „Живеем в най-богатата страна на света. А 14,5 на сто от домакинствата в САЩ – близо 49 милиона американци, включително 15,9 милиона деца – се борят, за да сложат храна на масата си.

В Съединените щати гладът не е причинен от недостиг на храна, а по-скоро от продължаващото настъпление на бедността.“
image
По официални данни в момента населението на САЩ е възлиза на 319 435 700 души. Което ще рече, че около 15,36 на сто от американците гладуват. Също лъжа, която бързам да опровергая пак с данни от Техните медии. Толкова са бедстващите работещи американци!

Колкото и да търсите, не ще откриете данни за целия брой на бедните в „най-богатата страна“ на земята. Записано е:

„Насочващите числа за бедността не са данните, които Бюрото по преброяването използва, за да пресметне броя на бедните индивиди.“

По-рано тази година Бюрото по преброяването обяви, че броят на „почти бедните“ е намалял, тъй като мнозина от тях са изпаднали в истинска бедност“! Нали схващате какво се опитват да ни кажат? Обедняването завладява все повече хора, особено сред цветнокожите.
image
През 2010 г. относителният дял на бедните и гладуващите сред подрастващите до 18-годишна възраст е бил средно 22 на сто. По етнически групи той е следният: сред белите, които не са т. нар. hispanics – испаноговорящи, той е 12,4 процента; при чернокожите – 38,2 на сто; сред испаноговорящите – 35 процента и при азиатците – 13,6 на сто.

По-нови данни? Няма.

Какво ще речете? Нататък следват бръщолевения за прословутите „програми за изхранване“ – купонната система. Все пак сме в ХХІ век! През годината единствено тази медия хвърли светлина върху територията на глада и унижението, която увеличава размерите си в „най-богатата страна“ на земята.

А истината е, че големите капитали изтекоха от САЩ. Липсват инвестиции. Все повече хора закъсват и вдигат ръце, в очакване държавата да ги храни. Това е „голямото правителство“ или реалният социализЪм. Онази welfare state, за която разкрих, че налудничавият „десен“ сенатор, ционистът Джон Маккейн бленува.

Изход няма. Поради отсъствието на капитали. Сиреч – на нови работни места. Както и заради рязко променящия се етно-културен състав на населението. Първите белези на предстоящата расова война са налице. През последните шест-седем месеца станахме свидетели на нейното зараждане.
image
А Русия и нефтът? Пръв преди години заговорих, че бившата ни метрополия не произвежда нищо. Тя автомобил и нокторез не успя да изработи, та нещо друго. Противно на твърденията от песньовките за „широка страна моя родная“, „я другой такой страны не знаю, где так низший человек“!

Как ви звучат призиви от сорта:

„Ние, като нация, трябва да се обединим, за да се противопоставим на глада и бедността в Съединените щати.“

На мен – на до болка познатото: Другари, дайте да дадем!…

Докато умните се наумуват, „лудите“ се налудуваха. Преместиха капиталите си в Азия. Напоследък инвестират и в Африка. Но не и в САЩ и Европа. За тях – кукиш. Както и за нас. Почакайте, ще се уверите, колко съм прав.

Всъщност кавичките по-горе издават, кои смятам за луди – нас. Но щом ви харесва в условията на комунистическа „демокрация“, по-рано назовавана „народна“, вдигам ръце – предавам се. Така е и несъмнено тъй ще бъде.
image
Най-ненормални са онези, които без да са част от проект, поради наивност и невежество, залагат на една или друга страна. Даже си въобразяват, че подкрепят кауза – някакво „ляво“ или „дясно“.

От години обяснявам, че подобно нещо съществува само в поразените от пропагандата умове на духовно низшите. Доживях преди няколко дни същото да твърди авторка от Албиона. В коментар за поведението на лейбъристкия лидер, наследствения еврейски марксист Ед Милибанд, неизвестната ми Ан Пъркинс е констатирала:

„Днес за повечето гласоподаватели лявото и дясното са празни термини.“

Това – по повод на обвиненията от страна на нявгашния „десен“ профсъюзен лидер сър Джон Прескът към лейбъриста. Лордът нарекъл социалиста „Червеният Ед“. То е все едно да наречете един от главните представители на туземния ни „елит“ Евгений Минчев „педераст“. Проявявайки известно чувство за хумор, ватманът и „лорд“ при това, посветен в „рицарството“ в сиропиталище near Zlatitsa, би ви отговорил: „Сякаш не го знам!“

„На хората повече не им пука от подобни етикети“ – продължава лондонската авторка.

Точно така. А би трябвало. Но светът е бизнес. А в него всички средства са допустими. А не би трябвало. Сега, след обвиненията към Кремъл, че използва природния газ като оръжие, Западът употребява петрола спрямо Русия по същия начин. Тази идея трябва да се е родила в някоя твърде куха кратуна. Или обратното – в нечия глава, способна да предвижда десетки ходове напред в световната геополитическа шахматна партия. Ако е второто, струва ми се, че изобретателят е просто един от онези, които подрежда фигурите върху дъската с 64 черно-бели квадратчета.
image
Какво имам предвид. Самата мисъл, че някой ще свали Владимир Путин посредством народно недоволство, е повече от налудничава. От 2006 до 2009 година британският журналист Ангъс Роксбъръ е бил съветник на руското правителство. Преди това завършилият руска и немска филология шотландец е служил в MI6 под прикритието „преводач в московското издателство „Прогрес“. Познавах един такъв – също „преводач“.

Казваше се Майк Пауър и нашумя, когато трябваше. При онзи инцидент от ноември 1989 г., когато пред тогавашното кафене „Кристал“, по-популярно като „Циците“, милицията (не) наби „дисидентстващите“ комунисти и агенти на Държавна сигурност, сред които Соломон Паси и сестра, Деян Кюранов, Едвин С(л)угарев и прочие „знаменитости“.
image
Та тогава един старшина блъснал Майк, който изтървал фотоапарата си. Приборът паднал върху асфалта и се счупил. Седмици след инцидента западните радиостанции – тогава бях започнал да ги слушам понякога – не спираха да спрягат „голямата трагедия“ с фотоапарата на Пауър. Невероятен „терор“ от страна на Живковата милиция!

Да беше златна, фотокамерата нямаше да бъде толкова ценна. Изкараха я едва ли не фактор при смяната на режима. Не казвам „свалянето на Живков“. Тъй като вътрешнопартийният преврат замени диктатора с неколцина негови следовници и ученици.

По онова време бобитата в Лондон пердашеха десетократно по-здраво и то… наистина. А преди месеци едно от най-зловредните от безпратийни ченгета – другарят Благовест Сендов, разкри, че „американците са организирали протеста пред „Кристал“.
image
И така, Ангъс Роксбъръ, който е автор на излязлата през перестроечната епоха книга за съветския печат, озаглавена „Правда“: Вътре в съветския медиен механизъм“, се опитва да отвори очите на политиците, които изобщо няма да го чуят, за отношението им към Русия. Той казва:
„Разбира се, можем да се държим за кобура и да настояваме, че „санкциите имат ефект“. Но какво ще спечелим, ако единственият ефект е да унищожим руската икономика? Навярно надеждата е да дестабилизираме страната толкова силно, че Путин да бъде свален. (Откривам прекалено много schadenfreude[63] сред наблюдателите, които отчаяно се надяват, че разпадът на руската икономика ще доведе до падането на Путин.) Наливането на масло в огъня на кремълските войни, от чиято същност нямаме почти никаква представа, би било върхът на безразсъдството. Нямаме и най-малката идея какъв може да бъде резултатът – а той може да се окаже по-лош от настоящия.
image
Или, може би, надеждата е, че руският народ, натикан в бедността и отчаянието, ще въстане срещу Кремъл и ще постави там правителство по западен избор. Мечтайте си!“

Ето размисли на човек, който все пак познава Системата. Онези глезльовци, които Братството е назначило за лидери на Запад, или изобщо не са в час, или имитират естествено поведение. Най-вероятно изпълняват роли.                                image                                                                                  За мен несъмнено от втория вид са всички, чиито конци биват дърпани и от „Лубянка“. Например британският премиер Дейвид Камерън, германската канцлерка Ангела Меркел и Bundesprдsident Йоахим Гаук, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг с кагебистки псевдоним „Стеклов“, президентката на Литва Далия Грибаускайте, президентът на Чехия Милош Земан, министър-председателят на Словакия Роберт Фико, част от еврокомисарите начело с потомствената комунистическа лъжкиня Сталинка „Кристалина“ Георгиева, цялото местно ръководство от всички партии – компартийните активисти и агенти на болшевишките репресивни секретни служби Росенчо „Ирландската пастирка“ Плевнелиев (из Неврокоп съм, дядо, ама вече му викаме Гоце Делчев), „жена ли е, мъж ли е“ Цецко Цачев или Цецка Цачева, и началничко-началничката й Бойка Борисова или Бойко Борисов, Меглена Пръмова, Красимир „Иван“ Каракачанов, Валери Симеонов Балевски…

Не бъде ли осъществена декомунизация, ако принадлежността към организираната престъпност не бъде инкриминирана, не само нищо няма да помръдне. Ще изтлеем, повярвайте.       diagnosa.net/                      
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684377
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031