Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2015 23:32 - Жив ли е Борис Березовски и той ли е зад войната в Украйна
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2867 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageНе само ние, но и други "внимателни хора" подозират, че Борис Березовски е жив и, че именно той стои зад преврата в Киев, идването на власт на нацистите и ционистите и гражданската война в Украйна.

Даже от детайлите на съвременната руска политика стърчат ушите на Березовски. Онези, които знаят за какво става дума отговарят – ставащото в Украйна е в стила на Березовски и отговаря на неговата визия за Нова Хазария и на личното му отмъщение към Путин и Русия.

Не е изключено Березовски да е жив и че преди година и половина е симулирал своята смърт, както стана например с Робърт Максуел, с помощта на Моссад и MI 6.

"Геният" на политиката на Елцин, кръстникът на руската еврейска мафия, крайният ционист Березовски, в началото на така наречените нулеви години беше истинският собственик на Русия. Това беше времето на перестройката и на дивия капитализъм. И той по-рано от другите разбра, че те са задълго и правеше всичко в тази насока.

По време на чеченските войни Березовски вече беше кукловодът на всичко и навсякъде. Сред сътрудниците на спецслужбите беше разпространено мнението, че частната армия на Березовски участваше в чеченската война и на страната на правителството, и на страната на сепаратистите, в зависимост от ситуацията. През 2001 г. ген. Генадий Трошев в своите мемоари написа, че в навечерието на тероризма в Дагестан Березовски е изпратил на техния главатар Шамил Басаев 1 милиона долара за "укрепване на дружбата между народите". На 1 септември 2004 г. терористите превзеха жилището в Беслан. Загинаха много деца. След това в Русия, с оправданието за борба с тероризма /подобно както в САЩ, Англия и Израел/, започна строителството на нов вертикал на властта. Бяха отменени изборите за губернаторите, започнаха реформи за лишаване на руснаците от основни демократични права.

Именно Березовски по това време измисли и създаде партията "Единна Русия", за да изтласка от властта комунистите и блока на Примаков и Лужков. И именно Березовски, според него самия, откри в Петербург младия чиновник и бивш служител на КГБ Владимир Путин. И именно той с машинациите с излизането на Елцин от властта предложи Путин за негов наследник.

По същото време на Березовски принадлежеше много – от Аерофлот до Първия канал на телевизията. През 2000 г. Хлебников написа книгата "Кръстникът на Кремъл, или историята на разграбването на Русия". "Превръщането на Русия от световна свръхдържава в бедна страна е едно от най-любопитните събития в историята на човечеството. Този крах стана в мирно време само за няколко години. По темпове и мащаб това крушение няма прецедент в световната история. Започнах да изучавам мълниеносната кариера на Березовски и открих, че тя е пълна с фалирали компании и загадъчни смъртни случаи".

През 2004 г. в Москва Павел Хлебников беше убит от "неизвестни лица".

Днес е ясно, че известно време след качването на "престола" Путин, вероятно под влиянието на своя питерски кръг или на бившите си съслужители от разузнаването, започна да отстранява олигарсите, назначени от Елцин. Онези, които не искаха да играят по новите правила се оказаха в чужбина или в затвора /като Ходорковски/. Березовски отлетя за Лондон и започна оттам войната си срещу Путин и Русия.

През март 2013 г. последва "смъртта", "самоубийството" или "убийството" на Березовски. И постепенно започнаха да стават събития, носещи неговия почерк, за да се стигне до войната в Украйна с всичките си белези на конфликт, организиран, въоръжаван и подстрекаван от Израел и ционистките кръгове в САЩ. Използваха стара тактика – да хвърлят западните украинци срещу рускоезичното население в Донбас и с чужди ръце да свършат мръсната си работа, чиято цел е появата на Нова Хазария.

Правят впечатление следните неща:

организирането на майдана и на преврата в Киев стана след провала на войната на Израел и САЩ срещу Сирия и техните опити да прекарат през нейната територия газопроводи от Катар, които да са конкурентни на руските газопроводи, предимно Южен поток;
цялото ново ръководство в Киев е с еврейски ционистки генезис – Порошенко, Тимошенко, Кличко, Коломойски…;
в Украйна ционизмът действа по огледален начин на конфликта на Израел с арабския свят и с Иран. В Украйна се създава вечен конфликт между един народ, който се избива взаимно;
в Украйна не е изключено да се появи и ядрено оръжие, както с иранската ядрена програма;
Украйна става бариера за сътрудничеството между Русия и Европа, като този термин не е точен, тъй като и руснаците са най-големият и най-чист европейски народ;
постепенно се създава ситуация, подобна на положението в навечерието на Втората световна война, т.е. подготвя се нова война между Германия и Русия, каквато е целта на САЩ и Англия;
предстои въвличането на Прибалтика и Полша в антируския курс, което напомня последните месеци преди началото на Втората световна война;
задвижени бяха крайните ционистки кръгове в САЩ. Барак Обама беше изолиран напълно от външната политика от Джо Байдън.
световният ционизъм концентрира атаката лично срещу Путин по аналогия на атаката срещу Хитлер – преди Втората световна война, и срещу Сталин – след Втората световна война;
тази Трета световна /хибридна/ война е смесица на тактики, стратегии н всичко, което можете да измислите. Всичко е позволено за едните и нищо за атакуваните. Първите имат всички права, вторите само правото да станат безмълвна жертва.
От тази перспектива стават по-разбираеми и някои крачки /или тяхната липса/ от страна на Путин. Ако горното е истина, е крайно време Путин да обясни и причините за ставащото и да концентрира политиката вътре и вън от Русия срещу основния враг – САЩ, Израел и Англия. Опитите за изчакване няма да донесат абсолютно нищо. Защо? Защото нещата тук са с много по-дълбока историческа дълбочина, на която не се обръща внимание.

Ако се съгласим с типологията на Сергей Переслегин – ядрен физик и историк, има три типа войни - войната на Арес, войната на Атина и войната на Христос.

Войната на Арес е непосредственото въоръжено стълкновение с използване на военна и геополитическа стратегия, тактика и оперативно изкуство. Тази война е добре известна и е понятна за всички.

Войната на Атина е геоикономическото стълкновение на политико-икономически стратегии по пътя на: доминирането в технологическите системи, управляеми промени в международните правила и международните технически регламенти, контрол над финансовите и информационни системи, международните транспортни коридори. Това е война за най-добрите глави и за качествено население. Това е умение да се използват миграционните процеси и оранжеви революции за дестабилизиране на ситуацията в лагера на противника.

Войната на Христос /пророците/ идва от стълкновението на хората с различен културен код, различен алгоритъм на социалното поведение, различна картина на света, морални норми и мотивации. Това е война на хора, намиращи се на различно равнище на еволюцията на съзнанието. Тази война върви от най-древни времена.

От тази гледна точка историята на Русия на ХХ век е скрита борба на юдеизма и ционизма срещу християнството и патриотизма. Но историята учи, че войната на пророците винаги побеждава войната на Атина и войната на Арес.

Във всичко ставащо днес в Украйна и Русия личи "войната на Пророците", т.е. на Христос, която тук върви от 1000 години. През 1015 г. започна активното разпространение в Източна Европа на християнството. През 965 г киевският княз Светослав /Киев е люлката на руската държава/ с огромна руска войска атакува юдейската Хазария, затисната между ислямския свят и православната Византия. След това хазарите са разпръснати по целия свят. Дали днес войната не е техен опит за някакъв "исторически реванш"?

Чечня беше първата проба, измислена именно от Березовски и ционистката пета колона около Елцин.

Войната в Грузия беше втората проба.

Сега е третият опит, този път в Украйна.

Борис Березовски наистина може да е жив /или, ако се приеме образът на Березовски като петата ционистка колона в Москва/.

От тази гледна точка "самоубийството", "убийството" и "погребението" на Березовски наистина са провокация. Той е жив някъде в Израел. Погребението му беше евтина мистификация.

Сега той може да се появи и с ново лице след пластична операция, с ново име и паспорт в джоба. Това вече е друг човек, на който не може да се представят сметките за миналото, тъй като неговата смърт е призната на държавно равнище. Погребението му наистина беше странно и смешно. Над неговия затворен ковчег преобладаваха… усмивките.

След погребението на Березовски неговата 88-годишна майка заяви: "Аз съм доволна, че всичко така стана". Как така? Тя беше на погребението и не пророни и една сълза. Вечерта вместо помен имаше дружеска вечеря в любимия италиански ресторант на Березовски в близост до неговия офис.

Спомниха си, че и на майка му преди няколко години в Лондон бяха направили пластична операция. Нищо невъзможно. Тази схема работеше и в миналото, нацистките престъпници по същия начин изчезваха в Латинска Америка, в това число Борман и Скорцени.

И защо нямаше нито една снимка на Березовски в ковчега? Никой от английските патологоанатоми не пое риска да заяви, че е работил с трупа на Березовски. Колко просто – само една фотография. Като в случая например с "трупа" на Робърт Максуел, за който подготвиха цяла сапунена опера с "убийството" му на яхтата в Испания, обработката на трупа и разбира се, погребението отново в затворен ковчег. А Максуел май беше жив поне допреди няколко години.

След това стана известно, че руската служба на съдебните пристави, която трябва да изисква от Березовски или неговите наследници над 3 милиарда рубли, до момента не е получила от английските власти официално уведомление за смъртта му. Дали и за тях Березовски продължава да е жив?

И какво иска да каже и президентът на Беларус Александър Лукашенко, че "Березовски е жив" и, че в Украйна основната жертва са обикновените украинци, плащащи за чужди войни.                           image  image                                                                                    strogosekretno.com/index.php          



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8728025
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930