Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2015 21:06 - Кристалина Георгиева е агент на ДС/КГБ и ЦРУ
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3865 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageАвтор: Велизар Енчев, в. Галерия

Националната разузнавателна служба крие досието й. Преди 1989 г. Румен Гечев, Стати Статев и Кристалина Георгиева отиват по едно и също време да специализират на Запад. За първите двама излязоха документи, че са вербувани от Първо главно управление на ДС, преди да заминат. За Кристалина не излезе нито ред, а тя се оказа с най-главоломната международна кариера. Българската еврокомисарка е американският кандидат за външен министър на ЕС.

image
Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
Някои хора са родени под щастлива звезда, независимо от това дали звездата е съветска или американска. Малцина обаче са с шеметна кариера и при комунизма, и при капитализма. Видите ли подобни персони, да знаете едно – биографиите им са кървавочервени при тоталитаризма и препрани със синка при демокрацията (за несведущите в политхигиената пояснявам - синката е вид синя боя, в разтвора на която се плакне прането).
image
В следващите редове няма да порицавам идеологическите бояджии, в края на краищата всеки има правото да еволюира и прегръща нови идеи. Визирам хамелеонщината на номенклатурни комунисти, които след 10 ноември 1989-а смениха мундира и от преподаватели по политикономия и партийни секретари се преквалифицираха в служители на Световната банка и еврокомисари.
image
       >   Сорос награди Кри-Сталина Сталинова Ротшилдова                                                                        Тук говорим не толкова за тарикатска смяна на ролите във васална държавица, а за ротация на световните господари. Пък и е прелюбопитно да видим как кремълски слуги станаха прислуга на Белия дом и направиха геополитическото лакейство престижна професия.

Питате ли се защо в първите минути на първото заседание на служебния кабинет първото решение бе за втория еврокомисарски
мандат на Кристалина Георгиева?
image
Вместо да тънете в заблудата за европейския ни имидж от издигането на такава кандидатура, вижте някои факти от скритата биография на еврокомисарката.

С какво запомнихме Георгиева в изминалите пет години? С нищо! Тя не ни помогна нито веднъж – нито при наводнението в село Бисер, нито при земетресението в Перник, нито при потопа във Варна и Добрич. Даже изръси глупостта, че бежанците у нас можели да помогнат за решаване на демографската криза и проблемите на пазара на труда.

Назначената от ГЕРБ еврокомисарка е дистанцирана от родните проблеми. Тъй като от четвърт век живее на Запад и няма представа за българската драма. А и защото се бори за втори евромандат и се страхува да не провали шансовете си, ако прекалено се застъпва за своята родина. Затова при всяко българско бедствие повтаря като латерна: Европейската комисия дава финансова помощ от Фонда за солидарност само ако щетите надхвърлят 0,6 процента от брутния вътрешен продукт (БВП) на пострадалата държава…

След наводнението в Бисер Георгиева строго каза: "В следващите седмици няма да знаем дали се надхвърля този процент, но когато са ясни щетите, ако отговаря на условията,

страната ще получи финансиране.

24 часа по-късно тя се озова в турския град Ван, пострадал при земетресение през 2011 г. След разговор с вицепремиера Бешир Аталай и след като бе уведомена, че щетите надвишават 0,6% от БВП, комисарката обеща на Турция 6 млн. евро от квотата на ЕС. По-късно се разбра, че турските щети били оценени по високите европейски стандарти.

А какво стана у нас? Седмица след бедствието областният управител на Хасково Ирена Узунова обяви, че щетите по селскостопанските постройки, жилищната част, републиканската инфраструктура и железопътната линия са под 2 млн. евро. Естествено, оценени по мизерните български стандарти.

В случая вината на Кристалина е на втори план, защото герберското малоумие е водещо. Но защо не посъветва сънародниците си да правят оценки на щетите по евростандартите, при които помощта за една потопена къща е 10 000 евро, а не 1000 лева? Защо при бежанската криза в Европа Италия и Гърция светкавично получиха милионни субсидии, а бедна България се сдоби с евтини турски фургони и палатки? Ами защото Рим и Атина са два важни гласа за втория й мандат в Брюксел, а българската номинация някак ще я спазари – я с президента, я с правителството. Което и стана.

Ще сгрешим, причислим ли дамата само към брюкселската номенклатура. През юли м.г. Антон Тодоров изнесе шокираща информация за генезиса на Кристалина, потънала в

сянката на избухналите протести срещу кабинета.

Документи от УНСС (Висшия икономически институт „Карл Маркс“) сочат, че в периода 1971-1975 г. Кристалина Георгиева учи идеологическата дисциплина „Политикономия“. В края на 80-те години е сред малцината избрани преподаватели във ВИИ „Карл Маркс”, получили възможност да специализират на Запад. Един от явяващите се с нея на конкурса е Румен Гечев, който, преди да замине през 1987 г. в Илинойския университет, става секретен сътрудник на ПГУ-ДС, отдел 10 (свръхсекретен щат) с псевдоним „Економов”. Сегашният ректор на УНСС Стати Статев, който също като нея по същото време отива на едногодишна специализация в Бостън, подобно на Гечев е секретен сътрудник с псевдоним „Стойновски”.

През 1987-1988 г. Георгиева е в Лондонското училище по икономика. В началото на 90-те щатската фондация „Фулбрайт” организира конкурс, който се печели от Румен Гечев, Стати Статев и… Кристалина Георгиева. Първите двама се връщат скоро, докато Георгиева остава

в САЩ на дългосрочна специализация.

Трябва да си паднал от Марс, за да не зададеш най-естествения въпрос: как така Гечев и Статев са разкрити като ченгета от Комисията за досиетата, а биографията на Кристалина е кристално чиста? По каква логика двамата икономисти са вербувани преди заминаването им на Запад, а дамата е пощадена от тайните служби, и то при положение че командировката й е по-дълга?

Работилите в ПГУ знаят, че бе абсурдно да правиш научна кариера в САЩ и Западна Европа, ако не си от тайните служби. Поне за мен е кристално ясно – досието на Кристалина е укрито от Националната разузнавателна служба, която прилага два члена от Закона за досиетата, брониращи агенти от особена важност за националната сигурност.

Но как след 1989-а дамата агент попада в Световната банка, три години е неин представител в Москва (2004-2007), а след руската мисия става един от 24-те вицепрезиденти на банката?

Не обичам лесните отговори, но този е един от тях. Просто наблюдаваме класическо превербуване на агент за влияние – от Първо главно управление (ПГУ) към Централното разузнавателно управление (ЦРУ). След края на Студената война това е обичайна практика, за която си признават самите янки. Месец след падането на Берлинската стена те се сдобиха с архивите на

външното разузнаване на ЩАЗИ

и много от стотиците агенти на ГДР минаха на американска служба. Както казва митичният шеф на ЦРУ Алън Дълес, "за постигане на целите ни ние сме упълномощени да използваме всякакви средства". Например да привлекат за свой агент Райнхард Гелен - един от шпионските босове на нацистка Германия. Те си запушиха носа и вербуваха хитлериста Гелен, та ще се спрат пред една семпла сталинистка.

Днес всички повтарят в хор как Георгиева е единствената на Стария континент, родена за европейски външен министър. Ала премълчават, че мястото е резервирано за представител на Партията на европейските социалисти и засега няма данни ПЕС да е променила позицията си.

Основен претендент за поста е външният министър на Италия - социалистката Федерика Могерини. Но срещу кандидатурата й възразяват балтийските страни и Полша заради „прекалено отстъпчивата й политика спрямо Русия“. Докато госпожата на доминираната от американците Световна банка е приемана като правилния човек на правилното място. Не случайно кампанията за Георгиева се води в европейски медии, подкрепящи Европейската народна партия (ЕНП) - най-близкия партиен партньор на САЩ в Брюксел.

От това кой ще е външен министър, зависи подготвяният от 2012 г. Трансатлантически търговски пакт (Transatlantic Trade and Investment Partnership - TTIP). Консервативните мозъчни тръстове го представят като партньорство, което ще премахне търговските бариери ще либерализира глобалната търговия и ще създаде работни места. Само пропускат да споменат, че той ще срине националните регулации и ще даде неограничена власт в ръцете на световния елит. Като ориентир какво да очакваме от него Дийн Бейкър от американския Център за икономически изследвания признава пред в. „Гардиън“, че пактът ще премахне европейските бариери пред добива на шистов газ, генномодифицираните организми (ГМО) и финансите.

Трябва ли Европа да се дупчи за шистов газ и да се пуснат отровните ГМО-та, Кристалина е най-добрата трансатлантическа кандидатура за евродипломат №1. Направо не е за вярване как с тази удобна биография не стана шеф на Европейската комисия. /glasove.com/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди
Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

image
  Нали не сте забравили, че домъкнаха другаря Дянков от… Световната банка. Там се е подвизавал в компанията на „дъщерята на полка“, другарката Сталинка „Кристалина“ Георгиева. У дома и двамата са получили тежко болшевишко възпитание. „Хер Флик“ е випусник на Ловешката езикова гимназия, която беше школа за кадри на Държавна сигурност.                                               image   „Хер Флик“ като заместник министър-председател и финансов министър Симеон Дянков от БКП-ГЕРБ, възнамеряваше, „ако трябва, да напляска руснаците“. Беше го изтърсил по повод строителството на АЕЦ Белене в България и договорките с руската страна.                                                                       image                                                                                 Впоследствие, на 23 януари 2013 г. на изненадващо посещение в Москва, в интервю за „Российская газета“ заявява, че „ще затопля отношенията с Русия“. И че „България залага на руските инвестиции“, което става в седмицата на референдума за или против ядрена енергетика в Бъргария, в това число АЕЦ „Белене“. Добавя, че България ще дава визи за руснаците на границата, което е в противоречие с европейските конвенции и на политиката на ЕС по визовия режим към Русия. Също така противоречи на приетия на 14 декември 2012 г. в САЩ Закон „Магнитски“, който включва и визови санкции.                                                                     image  След като известно време се е водил „преподавател в Харвард“, понастоящем „борецът против Русия“ Дянков, Симеон Денчевич, е ректор в Руската икономическа школа (РИШ) в Москва!    image                                                                                  Преди това, през май 2012 Симеон Дянков е избран за председател на Надзорния съвет на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)!                                                          >   Не за кого, а кой бие камбаната?                  image  >   Информатор на КГБ и шеф на НАТО щял да създава нови сили за бързо реагиране с/у руско нападение                                                                                                                                                    image                                            
Четете още на: http://www.epochtimes-bg.com/                                                                                          image          >  МОССАД КОМАНДВА ЦРУ/КГБ СТОИ НАД МОССАД                                                           image   Чичото, Марина Осуалд, КГБ полковник - Василий Khritinin, леля Lubov Axelnova, агент на ЦРУ, Лий Харви Осуалд ​​и съпруга Марина Осуалд, Минск, СССР, 1962 Тази снимка е доказателство за взаимно сътрудничество между Черното папство съветското КГБ и American CIA при изготвянето на Осуалд ​​и кърваво жертвено агне. Life, "Full Руски дневник на Осуалд," (Chicago: Time Inc., 10 юли, 1964) стр. 26.                 image  Илюминатите Brother Oliver Stone, SJ, енд broeder маранос Фидел Кастро, SJ, 2002                                                             Огромна площ е била оградена, подобно на Желязната завеса в 20 -ия век. Йезуитски свещеници (много от тях крипто евреи) от Италия, Англия и Германия, съставляват ръководството на лагера. Системата се нарича "encomienda," което означава задача или защита. Йезуитите използват войници от Европа, за да са сигурни, че индианците са били държани в подчинение.       image  След като индианци са били подложени на върховенството на йезуитите, и тяхната воля била съборена, те са били принудени да образува "съвети", които са били използвани, за да сигурност, че редовите индианците извършват работата с роби. Йезуитите ще използват някои индийци/гои/, на които бе дадена ролята/правото на контрол над собствения си народ.                     image                                                                                Давайки на тези индианци някои привилегии, те стават жестоки потисници, за да запази собственият си статус. И мъжете, и жена трябвало да работят в робски лагери. Те не са имали право да притежават имот. Йезуитите налагат работни квоти, ако индиец не отговаря на квотата му, той получава по-малко храна и дрехи.
Целият лагер система е напълно централизирана. Наказанието е бързо и без милост.Нещастника първо трябва да целуне ръката на палача, да му благодари за наказанието и да се разкая за своето престъпление.                                                                                                                                 Тогава индианецът бива убит пред масите на хората. Специализираните йезуитски свещеници са били използвани за политически и религиозно индоктриниране на индианците и с цел завинаги да прекъсне тяхната способност да мислят за себе си. Резултатът е, че след едно-две поколения на индианците, родени в лагера възприемат любимци живота си като нормално и са били готови да умрат за своите подчинени лидери. В комунистическите страни, те се наричат ​​"politruks."                                                     image   Ясно е, че моделът построен от йезуитите в Парагвай е бил използван от Ленин, когато той създава "Гулаг система" в Съветския съюз, и от Хитлер, когато той построява концентрационните лагери в Германия. Тя в момента се използват в Китай, Северна Корея и един ден тя ще бъде използвана от царството на Антихриста.                                                                                                                    >  Светът като ГУЛАГ/ Образуване на световно правителство - Антихрист                                                          



Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8687264
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031