Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2015 15:05 - АЛЕКСАНДЪР Дугин е оръжието на ционизма
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 3228 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image   Не много хора на Запад разбират, че Alexandr Дугин е крипто-евреин, и му евразийството му е специална стратегия на глобалния Ционизмъм да удължи New World Сион да Евразия. Той разделя семитски / сефарадски евреи от ашкеназите (92% от всички световното еврейство), които са Хазари (турци с нулева семитска кръв, които превръщат в юдаизма в средата на 8-ми век, и сред които бяха някои руснаци с турска кръв), и твърди, че Eurasia трябва да принадлежат на мултинационалната / мултикултурна конгломерат, водена от "бога-избрал" хазарите.
image
Всъщност, Eurasia е нищо друго, освен за повторно изграждане на Хазарския империя, която е била унищожена  през 10 век. Господин Дугин е агресивно безразличен към факта, че Русия е моноетническа страна страна, с 70% етнически руснаци, и 80%, които се наричат ​​руснаците. Той е най-лошият враг на Русия и руснаците, защото той иска унищожението на руската национална идентичност с антируска Хазаро "Евразийска".
image
North-американския съюз, Африканския съюз, Европейския съюз, Pacific съюз - и сега на "евразийския съюз" на г-н Дугин - точно това е план на световният Ционизъм: да отслаби основните нации в света, за да изтрият историята си, за да се разтвори своята национална идентичност, да споделят своята територия на слабите малки части, които ще влязат в конфликт помежду си, както и че ще бъде лесно да се съчетаят про-ционистки транс съюзи към световнота Сион.
image
    Лимонов, Летов и Дугин на партийном собрании НБП                                                                                              И тогава, тези крипто-евреи като Дугин ще прехвърлят ръководството в Евразия на ционистките терористи като Eskin, които ще потвърдят, ционисткото господство открито и недвусмислено. Господин Eurasia Дугин е Хазарския Сион. И ако прочетете есето "Евреите и Евразия" внимателно: той приписва на евреите главната роля в руската история на 20 век. Ни повече, ни по-малко.
image
Неговият Christian фундаментализъм  е толкова вреден за Русия и руския Quantum Leap, както и "Евразия", че елиминира руснаците от Русия, така че дори и да се наричаш руски става срамно според Дургин в Русия.Нищо чудно, Дугин призова за забрана на квантовата физика в Русия, а учебниците по квантова физика да се горят.          image                                                                                   Сега е ясно защо той покани за съветник по "Eurasia Movement" отворения ционистки терорист Авигдор Eskin, който  оскверни гроба на палестинец оставяйки там главата на мъртъв от чума.
image
Но, уви, истинските старозаветните евреи бяха негроидни етиопци. Спекулацията на Дугин  за "ролята на евреите" и мечтите на Eskin за "Global Сион" Eskin са болни фантазии на племето, което няма нищо общо със Стария Завет, и принадлежи към Турция.                                                               image                           
Всичко това не означава, че Русия не трябва да се съюзи със съседите си, или да се гордее със своя Russianness - не нацизма. Руски национализъм е обратното на нацизма и фашизма на Талмудиста Хитлер.
image
Национализмът и нацизма са две противоположности. Нацизма отрича правото на живот на други народи, и, по този начин, той отрича самото понятие за гражданство. Противно на нацизма, национализма се основава на холографския принцип на квантовата физика: ако вселената е изцяло във всяка [матрица] точка, то всяка [матрица] точка не е просто по-различна от другата точка, но е уникална. Това включва един многополюсен свят, състоящ се от суверенна самодостатъчна - уникална - матрица членки. И ако Russian е забранена в Русия призова руската и автентична руска история се игнорира в "Евразия", това е да се приведат в действие геноцидни политики на Талмуда.
image
Тъй като автентични евреите от Стария Завет бяха черни етиопци, и тяхната автентичност, че са "избрани хора Божий" се основава на "кръвта на майката," всички претенции на г-н Дугин, че принадлежат към "богоизбраните етиопци" са смехотворни. А опитът му да извлече руски "традиционализъм" от традициите на етиопците е клиничен случай.
image
PS През 1999 г. Eskin оскверни гроба на Izz ал-Дин ал-Касам:като поставя свинска глава на гроба му

-image----------------

irenecaesar.wordpress.com/2014/01/10/alexandr-dugin-is-the-weapon-of-zionism/



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. budha2 - tzarkarui
04.01.2015 10:16
имитираш Брахма - Янус, вживяваш се и като добрия вълк loop1
цитирай
2. tzarkarui - Нацизма отрича правото на живот на ...
04.01.2015 10:21
Нацизма отрича правото на живот на други народи

Абсолютно невярно - чиста лъжа и манипулация.

Национализмът и нацизма са синоними. Толкова по статията.

А Дугин е опасно дегенератче с рязан пластелин.

Да, евреите са били (и са) негроиди от племето Ядава, което е "родоначалник" на всички семити (семити ли бяха, семръсни - :) бъркам ги). От същото племенце е и негроида Кришна. Доказателствата, че е бил чернилка са толкова много, че не намирам основание даже да цитирам някое от тях като аргумент.
Семита Саргон също е бил чернилка. Яван (патриарха на древните грци) е бил бял, ариец. Но и предател - изменил на своите и се присъединил към хомосексуалиста Арджуна във бран с/у арийците и Индра. Дали Яван е бил брамин не може да се каже, но е първообраза в еврейската митология на изпадналия брамин Абрахам. "Като награда" Яван го правят десетото еврейско племе - Дан - и го "заселват" в Газа в Палестина. Когато се говори за евреи (+арабелките), цигани, и грци (финланците произлизат от грците - същите дегенерати са) разбираме едно и също - те са едно - дегенерати.
А дегенератите не са ХОРа от човешкия Род - те са двукраки обиталища на зли демони.
цитирай
3. tzarkarui - имитираш Брахма - Янус, вживяваш се ...
04.01.2015 10:33
budha2 написа:
имитираш Брахма - Янус, вживяваш се и като добрия вълк loop1

Това май не го разбрах - кой е loop1?
Ти въобще прочел ли си нещо, което аз съм написал за да си вадиш изводи?
Ако коментирам под твои постове (е, не твои - компилирани от други са), то е за тези, които те четат.
Не зная за кой ме вземаш (и особено не ми пука), но мнозина са минавали по пътя на кришнаизма, и чак след това са намирали изход.
Относно Путин - с много неща съм съгласен с теб относно него, но и има разлика - при теб ярко се откроява омраза. Аз не го мразя - просто омразата е присъща единствено на нехората, и неприятно негативна. Не мразя и рязаните корнишончета - просто се дистанцирам от тях.

Никого не имитирам - аз съм си аз - винаги съм бил, съм, и ще бъда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8737473
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930