Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2015 22:32 - Индикации, че Парижкото нападение е вътрешна работа, включващи МОСАД и френските служби за сигурност
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                                                   . 1 CBC News доклад :

Журналистите от Charlie Hebdo събират само в тяхната Paris офис веднъж седмично.

"A Charlie Hebdo репортер заяви пред френския вестник Le Monde, че нападателите трябваше да са били информирани, че редакционната Срещата се провежда, в противен случай няма много хора в помещенията." Кой би си информиран стрелците за срещата в този ден ?


2. Имаше полицейска ВЪТРЕ в офисите на Charlie Hebdo преди атаката да се е състояла. "Двама офицери, които са били предназначени да защитят редактора и карикатуриста Stephane Charbonnier за последните няколко години бяха слезли от по-висок етаж и са заловени от нападателите." объркване по френски лов




Как става така, че полицията изглежда толкова безполезена?

Един журналист на Charlie Hebdo нека стрелците в силно защитени офисите. Srangely, не е имало въоръжени полицаи пред офисите. 3. Имаше тежко въоръжени полицаи в района и из целия център на Париж. "Извън сградата, тъй като въоръжени мъже се опитаха да избягат в тяхната Citroлn ван, трима офицери в полицейски патрул кола ги заловени.


image
"Двама заподозрени слезе от микробуса ... "Един офицер ... затича към заподозрените. Но служителят е бил прострелян и ранен от заподозрените. Той бе изпълнен с изстрел в главата, докато лежеше на тротоара. "


Объркване като френски лов списание за атака заподозрени

image

След този полицай с "изстрел" в главата на разни места, няма и следа от кръв. Има 3 различни сметки на които този полицай е. В една сметка той един полицай, който се появи от една полицейска кола. В друга сметка той е полицай, който излезе от полицейско управление. И в трета сметка той е полицай, който е бил на велосипед.

www.youtube.com/watch

.. CanSpeccy ни алармира за това видео. Google продължава да цензурира тази афера, така че тук е по LiveLeak.com - Charlie Hebdo полицай стрелба увеличени в ...

Google е премахването на видеоклипове, които показват този фалшив изстрел.

4. "След убийството на служителя, нападателите се върнали към колата си, вика," Ние отмъстил на пророка Мохамед, "каза източникът."

Объркване като френски лов атака заподозрени

Целта на този източник би било да се поставя етикет стрелците като мюсюлмани, а не активи на Мосад и френското правителство.

image

5. МОСАД и френските служби за сигурност, изглежда са притежавали техните плакати, отпечатани предварително?

Саша Reingewirtz, 28, президент на еврейската студентски съюз, каза на убийците: "Те искат да изплаши френски граждани."



Объркване като френски Hunt Magazine Attack Заподозрените

Amchai Stein , заместник-главен редактор на израелското IBA Канал 1, просто се случи да бъде на мястото на инцидента и е публикуване на снимки на стрелбата. Общата цел на Операция Гладио на ЦРУ Мосад-НАТО е да изплаши гражданите на Франция и Европа.


..

6. В атаките са фалшив флаг, които твърди, че терористите оставят след себе си лични карти или паспорти. 7. В атаките под фалшив флаг, властите често дават противоречиви доказателства. "казват на двамата висши служители на САЩ за борба с тероризма NBC News, че един от заподозрените в атака е бил убит и че други двама бяха в ареста. " объркване по френски лов списание за атака заподозрени






На "заподозрените" вероятно са били в ареста преди атаката.



8. В атаки фалшиви флаг, се нуждаят от службите за сигурност "patsies". Френските власти са именувани на "patsies" Както каза Kouachi , Шериф Kouachi и Hamyd Мурад. Няколко от училищни приятели Hamyd се възползва веднага да Twitter казват, че е в час с тях по време на нападението.


nst.com.my/node/68945

image

Братята Kouachi имат светски (не религиозни) фонове NYTimes Said Kouachi, 34, и брат му Шериф, 32, бяха сираци, които са възпитани в домашни грижи в Рен в северната. France dailymail. ЦРУ и неговите приятели като за ум- контрол сирачета от детски домове, за да ги превърнат в полезни patsies. Братята са имали черната работа като пица доставка мъж и продавач.

image

Каква беше целта на 07 януари 2015 атаката срещу офисите на сатиричен седмичник Charlie Hebdo от активите на Мосад?

Charlie Hebdo Съобщава се подиграва на агент на Мосад Абу Бакр ал Багдади (Simon Elliot).

Съобщава МОСАД иска да си отмъсти за:

Френските депутати гласуваха в подкрепа на палестинската държава . Франция гласува против Израел в ООН .



Целта на атаката е да се обърне общественото мнение в полза на Израел.
www.youtube.com/watch
.... CanSpeccy ни алармира за това видео, което явно показва фалшива заснемането на полицая. Дали заснемането на полицая изглежда напълно фалшив? Дванадесет души, 10 журналисти и двама полицаи, бяха смачкани и умират.

Amchai Stein , заместник-главен редактор на израелското IBA Канал 1, просто се случи да бъде на мястото на инцидента и е публикуване на снимки на стрелбата. "Две черно-мъже с качулки влязоха в сградата с калашници. Няколко минути по-късно чухме много снимки, "свидетел заяви пред местните телевизионни станции iTele, добавяйки, че мъжете са били тогава видял бягат сградата. Нападателите говорели перфектен френски и е казал, че те подкрепят милицията ЦРУ наречена Ал Кайда. редактор на в-главен Gerard Biard Charlie Hebdo е избягал атаката защото той беше в Лондон.

image

Дейвид Блеър The Telegraph се пише, че Париж Стрелците показаха напреднали военни умения :
ЦитатНападателите, които убиха 12 души в и около офиса на списание Charlie Hebdo в Париж действали с умение и спокойствие, която носи всички белези на разширено военно обучение.                                                                                                                                     Напълно крещящо и прозрачен фалшива флаг терор, атака изглежда  и здравия разум показва, че е пряк отговор на френския вот в подкрепа на Палестина в ООН. BBC World Service в пълен общия режим лъжа, само думи на истина в целия доклад описание на нападателите като "напълно безпощаден". Използването на Калашников е решава делото според западните медии Очевидно, заедно с маските на Разбира се, само мюсюлмански терористи ще се опитат и да крият своята самоличност. BBC съобщава, нападателите заяви: "Ние сме възмездие за пророк", докато те стрелят в офисите на вестника. Това е абсолютна шега.                     Това е отвратително нападение срещу френската държава и има само еднин реално заподозрян. Израел.Но тъй като  Франция е вече Хазарския курва,това е по-вероятно ужасна "тренировка" и / или тайно споразумение между Мосад и френските разузнавателни служби (управлявана от banksters Ротшилд Хазарския картели), за да приведат парламента обратно в линия, за да подкрепи безкрайни войни на терористичните кукли.                                                                                       aanirfan.blogspot.co.uk/2015/01/mossad-attacks-paris.html                                                                



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8686163
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031