Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2015 20:18 - Путин ли помогна на Ротшилд да придобие Юкос?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1127 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.01.2015 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image              АКУЛАТА РОТШИЛД.                                                                                                             В сърцето на войната в Украйна и серията от бунтове бяха интересите на Shell и Chevron.
Както е известно, собственикът им е клана Ротшилд. Въпреки това, собственик и на Юкос е Ротшилд.Путин помогна на Ротшилд да придобие Юкос.Ходорковски сключи споразумение с Ротшилд, когато разбра, че е изправен пред арест. Навсякъде са Rothschild. Контролът на акциите на руския петролен гигант ЮКОС, собственост на Михаил Ходорковски, отидоха при известния банкер Якоб Ротшилд по сделката, което те направиха преди ареста на Ходорковски - сънди Times. Така се получи, че първо Елцин свободно и щедро предостави най-голямата петролна компания в Русия на Ходорковски а след това Ходорковски, с помоща на Путин, подари Юкос на Rothschild ...85% от парите и индустрия в Русия принадлежат на Ротшилд.
Ахметов притежава 25% дял в компанията, която е дъщерна на компанията на Rothschild. Той е първият, Ахметов който започва Майдана."Vanco International Limited" = Ротшилд. Дъщерята: «Vanco Prykerchenska Ltd» 25% в Ахметов. И само тогава хората наричат "Путин да помогне!". И всичко започна с Ахметов, Ротшилд. И той спонсорира Kolomoiskiy Порошенко? През май 2008 г., правителството на Украйна (Тимошенко) реши да отнеме лиценза на Vanco Energy проучването на нефт в шелфа на Черно море, открито обвини тази американска петролна компания, заедно с украинския президент Виктор Юшченко за провеждане на тайни преговори с руската "Газпром".Както винаги, в такива случаи имаме стандартна тактика на "подаръци". Компанията спечелила търга Vanco International Ltd е прехвърлила правата за разработване на офшорно дъщерно дружество «Vanco Prykerchenska Ltd (BVI)", оставяйки след себе си 25% дял. В същото време, други пакети са 25% собственост на фирми на Ахметов "Донбас горива и енергия Компания" и Евгений Novitsky «Shadowlight Investments Ltd». Shell и Chevron също са на Ротшилд. Следователно, двете страни(Украйна и Русия) се борят за делото на Ротшилд, с войната те трябва да прочистят територията. Те печелят политическо влияние, те ще получат контрол на цените, и те също ще доставят газ за Европа, което я прави зависима от техните съвети (и както винаги - заеми - дълг дълг - балон свръх и кризи).
Дали това е Газпром? Не на Путин му бе наредено(от Ротшилд), да се оттегли от доставките за Европа и да премине към Азия и Китай? Освен това Сорос каза че Русия трябва да бъде унищожена, следователно Путин работи за унищожаване на Русия. Няма съмнение, че всички публични "олигарси" са пионки, и не само в Русия.Путин и Сечин, и мечки, всички имат интерес от разграбването на нещастния руски крепостен народ !!!Путин, не отнема от другите компании на Ротшилд, и дори не противоречи на Ротшилд, а плаща за TNK - $ 56 милиарда. Държавния департамент това е отдел в съвместна структура на американските Ротшилд и други масонски олигарси. И президентът пионка -. Винаги е нает служител, изпълнителен директор на страната от масонските структури
Ето защо американските избори и партийни първичните избори са конкурс за най-артистични, безупречни по отношение на шоу-бизнеса, сладки-мениджъри. Ето защо, най-губещите в избори или първични избори обикновено не се кандидатират. Това са законите на шоу-бизнеса и маркетинга за избор на най-внушителния и приятен чиновник за хората.
Ето защо 150 години имаме само две конкуриращи се страни, като всички други страни, никога няма да влязат в масонските структурата на властта.Това е демокрация в американски стил и на английски език.
Същата система Путин/Ротшилд иска да направи в Русия - само в 2 гейма (Дясна,Едро -Републиканска и Лява -Демократична).Това е чисто американска техника на демокрацията. Това е класическа демокрация! Можете да говорите за всичко свободно, но на власт са само служители на Ротшилд.                                                                 image  image  image                                                                                            











Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684430
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031